Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

merhaba kızlar bende bir melek annesiyim:(( yavrumu canımı kızımı yeni kaybettim, herkes yatağına cekilip yatıyor aama ben uyuyamıyorum, yarın kızımn mezarına gidicem, sormak istediğim geçiyor mu bu acı diniyormu hiç benim tam 27 gün oldu hergün aglıyorum hergün heran aklıma geliyor, sezeryanla olduğu için korkuyorum ya benim cocuğum olmazsa diye, 2 düşüğün ardından 3. bebeğimi 37 haftaya girerken doğumdan sadece 10 dakka önce kaybettim, cok acım var yazamayıyorum, ne olur bana bir cevap yazın bu acı nasıl azalcak kimse beni anlamıyor,kimse anne kadar cekmiyor bu acıyı, ne eşimiz ne ailemiz kimse ben gibi değil herkes artık unut diyor, ama ben unutamıyorum, yarın mezara bile gidicem diyince herkes kenara cekilmeye basladı şimdiden, bizi sadece birbirimiz anlarız, herkes kendi derdinde, bense kızım nasıl nerde diye düşünmekten benle aynı zamanda hamile olanların doğum haberlerini alınca aglamaktan mahvoldum, sizleri cok seviyorum tanımasam da biliyorum ki beni kalpten anlayacak tek kişi sizsiniz, zor bi hamilelik gecirdim herkes uzaktan izledi, akıllarınca cok destek oldular ama benim zaten 3. hamileliğimdi, ben olsam anneminn yerinde bir an olsa bırakmazdım kızımı, ben ona gelme yorulma bosuna dedim, o da gelmedi ben olsam dinlemezdim, babam bacağı agrıyordu anneni nasıl yollayayım diye dram yaptı, eşim zaten gecenin köründe eve geldi sürekli, şimdi hepsi bi dahakine hastaneye yatırıcaz ne kadar olursa olsun ev araba satcaz diyor ama o gün gelince gene yanlz kalıcam, herkes unutmamı bekliyor ama ben unutmayacağım, o benim tek evladımdı,ben onu cok sevdim kafasını cıkarırdı karnımı yamulturdu oksardım kızımı, kimse beni anlamıyor içim cok acıyor, keske bir dernek olsa hep orda toplansak birbirmizle dertlessek,insanların basit ufak telaslarından sıkıldım acım cok büyük nasıl hemen dönmemi bekliyorlar normale,bana yardım edin melek anneleri, acımı sadece siz anlarsınız

Allah sabır versin canım. Arkadaşlarım herşeyi gayet güzel yazmışlar bana da yazacak farklı birşey kalmamış. Dedikleri gibi zamanla acın azalacak. Hepimizin aklına geldiğinde burnumuzun direği sızlıyor ama ilk günlerdeki gibi değiliz hiçbirimiz. Yaşadığın herşey normal insanların laflarına bakıp abartıyormuyum diye düşünme sakın istediğin gibi yaşa acını.Ama geçecek buna inan. İyice iyileş sonrada Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.

hoşgeldin canım. arayamadım seni, kusura bakma. çok iyi gördüm seni maşallah:nazar::nazar:bi daha gitme o karanlık düşüncelere şekerim tamam mıııı???:20::34:[/QUOTE]

canım saol. daha iyiyim doğanın dediği gibi bi hafta iyiyim hiç bişe olmamış gibi bi hafta hooop herşey yeni baştan. yani beni anlamıyor ve aynısını sizde yaşamıyor olsaydınız çoktan ruh sağlığımın normal olmadığına karar verirdiniz. Normal bir insan deil bu derdiniz :26: düşüncelerime gelince onları sakladım atmaya kıyamam :50: her geçen gün umudumu biraz daha kaybettiğim için yakında onlara tekrar ihtiyacım olucak.. senin yoğunluğun azaldı biraz heralde canım daha sık giriyorsun :34:

özaycım allah hepimizi hep iyiliklerle karşılaştırsın inş. başka hiççççççççç acı ağrı göstermesin cümleti ümmeti müslümanlarına ....

canım saol. daha iyiyim doğanın dediği gibi bi hafta iyiyim hiç bişe olmamış gibi bi hafta hooop herşey yeni baştan. yani beni anlamıyor ve aynısını sizde yaşamıyor olsaydınız çoktan ruh sağlığımın normal olmadığına karar verirdiniz. Normal bir insan deil bu derdiniz :26: düşüncelerime gelince onları sakladım atmaya kıyamam :50: her geçen gün umudumu biraz daha kaybettiğim için yakında onlara tekrar ihtiyacım olucak.. senin yoğunluğun azaldı biraz heralde canım daha sık giriyorsun :34:

anne terapisi ne kııız? accık bize de bahset ne oluyo orada??? o düşünceleri de saklama kuzum, sonra küflenir çürür, seni de çürütür... benim de aklıma binlerce kötü şey geliyo. hatta bu ara evde sürekli bebeeeek, bebeeek diye geziyorum.:37::37:valla abartmıyorum!! hatta kocama ne oturuyosun ben bebek istiyorum diyorum. gülüyo, git ramazan ramazan beni günaha sokma diyo.:9:dalga geçiyo benle. ki düşün biz hala korunuyoruz:50::50:
evet canım yoğunluğum azaldı baya. tatiller, gezmeler bitti:19::19: ben bu ara evin içinde salak salak dolaşıyorum. kafamı bile kaldıramıyorum. ramazan fena çarptı beni:19::19:allahtan havalar biraz kendine geldi. benden böyle işte..

kızlar siz nerelerdesiniz yahu???

anne terapisi ne kııız? accık bize de bahset ne oluyo orada??? o düşünceleri de saklama kuzum, sonra küflenir çürür, seni de çürütür... benim de aklıma binlerce kötü şey geliyo. hatta bu ara evde sürekli bebeeeek, bebeeek diye geziyorum.:37::37:valla abartmıyorum!! hatta kocama ne oturuyosun ben bebek istiyorum diyorum. gülüyo, git ramazan ramazan beni günaha sokma diyo.:9:dalga geçiyo benle. ki düşün biz hala korunuyoruz:50::50:
evet canım yoğunluğum azaldı baya. tatiller, gezmeler bitti:19::19: ben bu ara evin içinde salak salak dolaşıyorum. kafamı bile kaldıramıyorum. ramazan fena çarptı beni:19::19:allahtan havalar biraz kendine geldi. benden böyle işte..

ben burdayım :3::3::3:

canım sıkıldı iş az zaman geçmiyor eve gitmek istiyorummmmm

merhaba kızlar bende bir melek annesiyim:(( yavrumu canımı kızımı yeni kaybettim, herkes yatağına cekilip yatıyor aama ben uyuyamıyorum, yarın kızımn mezarına gidicem, sormak istediğim geçiyor mu bu acı diniyormu hiç benim tam 27 gün oldu hergün aglıyorum hergün heran aklıma geliyor, sezeryanla olduğu için korkuyorum ya benim cocuğum olmazsa diye, 2 düşüğün ardından 3. bebeğimi 37 haftaya girerken doğumdan sadece 10 dakka önce kaybettim, cok acım var yazamayıyorum, ne olur bana bir cevap yazın bu acı nasıl azalcak kimse beni anlamıyor,kimse anne kadar cekmiyor bu acıyı, ne eşimiz ne ailemiz kimse ben gibi değil herkes artık unut diyor, ama ben unutamıyorum, yarın mezara bile gidicem diyince herkes kenara cekilmeye basladı şimdiden, bizi sadece birbirimiz anlarız, herkes kendi derdinde, bense kızım nasıl nerde diye düşünmekten benle aynı zamanda hamile olanların doğum haberlerini alınca aglamaktan mahvoldum, sizleri cok seviyorum tanımasam da biliyorum ki beni kalpten anlayacak tek kişi sizsiniz, zor bi hamilelik gecirdim herkes uzaktan izledi, akıllarınca cok destek oldular ama benim zaten 3. hamileliğimdi, ben olsam anneminn yerinde bir an olsa bırakmazdım kızımı, ben ona gelme yorulma bosuna dedim, o da gelmedi ben olsam dinlemezdim, babam bacağı agrıyordu anneni nasıl yollayayım diye dram yaptı, eşim zaten gecenin köründe eve geldi sürekli, şimdi hepsi bi dahakine hastaneye yatırıcaz ne kadar olursa olsun ev araba satcaz diyor ama o gün gelince gene yanlz kalıcam, herkes unutmamı bekliyor ama ben unutmayacağım, o benim tek evladımdı,ben onu cok sevdim kafasını cıkarırdı karnımı yamulturdu oksardım kızımı, kimse beni anlamıyor içim cok acıyor, keske bir dernek olsa hep orda toplansak birbirmizle dertlessek,insanların basit ufak telaslarından sıkıldım acım cok büyük nasıl hemen dönmemi bekliyorlar normale,bana yardım edin melek anneleri, acımı sadece siz anlarsınız

Canım merhaba başın sağolsun,çok sık girmesem de gönlüm hep buradaki arkadaşlarla birlikte.Senin acın daha çok taze şimdi böyle düşünmen böyle hissetmen çok normal hepimiz hemen hemen aynı duyguları yaşadık,yaşıyoruz.Sormuşsun bu acı geçiyor mu diye açıkçası ben bebeğimi kaybedeli 7 ay oldu geçmiyor ama şekil değiştiriyor belki tarif edilemez.Haklısın yaşarken kimse bizim gibi yanmıyor gibi geliyor gerçekten de öyle sen onun annesisin onunla en yakın ilişkiyi sen kurdun kimse senin kadar yanamaz bu bir gerçek.Acını yaşa doya doya bağıra bağıra ağlamak geliyorsa içinden ağla.Kimse dinlemiyorsa gel burda anlat kızını.Ve zamana bırak inan hepimiz maalesef aynı acıları yaşadık yaşamaya devam da ediyoruz.Senden hemen normale dönmeni bekleyenlerle seni sıkıntıya sokanlarla gerekirse bi süre görüşme. benim Bi daha yaparsınız diyenleri boğazlayasım geliyordu ama şimdi 2 aydır korunmayı bıraktık o günleri düşününce bu aşamaya geldiğime inanamıyorum ama daha senin acın çok taze tabiiki şimdi bunları sana söylemek boş.Zamana bırak arkadaşım duyduğunda masal gibi ama gerçekten zaman herşeyin ilacı...:50:

ben burdayım :3::3::3:
canım sıkıldı iş az zaman geçmiyor eve gitmek istiyorummmmm

kııız, buradaysan gelsene sık sık!!! sıkılmazdın. bak ben sabahtan beri buradayım. kafam şişti valla!!!

vetciğim hoşgeldin, nerelerdesin, nasılsın?? bebiş çalışmalarına başlamışsın gözün aydın:46::46: biz ankaralılar buluştuk. bir gün sende gel buluşmaya. öpüyorum seni.:54: daha sık gel buraya:16::16:özletme kendini....

kııız, buradaysan gelsene sık sık!!! sıkılmazdın. bak ben sabahtan beri buradayım. kafam şişti valla!!!

vetciğim hoşgeldin, nerelerdesin, nasılsın?? bebiş çalışmalarına başlamışsın gözün aydın:46::46: biz ankaralılar buluştuk. bir gün sende gel buluşmaya. öpüyorum seni.:54: daha sık gel buraya:16::16:özletme kendini....

Merhaba tobeguk:)aslında buralardayım işe git eve gel işte uğraşıyorum canım yaa bu hafta sonu bi tatile kaçıcaz artık iyice bunaldık sıcaklardan.Ankaralılar buluştuğunuzda tekrar katılmak isterim aslında ben de ...Bu arada çalışmalara başladık ve bugün adet olmam gerekiyodu hala olmadım bakalım ne olcak kızlar...heyecanla bekliyorum...

ya annemlerde kaldım bikaç gün çok iyi geliyor bide annemin babamın yanında olmak çok huzur veriyor ya teyzemde geldi kaldı benle kalabalıktık çok güzeldi ya kafam dağıldı iyi geldi. çok doğru teşhis canım ya bi gün çürüyeceğimi bende düşünüyordum kendi kendime :37: :9: yaaa bebeim sen yoğunluğu atlattın artık yavaş yavaş normal hayata döndükçe günün sakin geçtikçe daha çok hatırlıyorsun deilmi bebeği. o yüzden napmak gerekmiiiiş evde işte mümkünse yanlız kalmıcaz en azından hamile olana kadar :21: sen çok iradelisin canım ya sen güçlü kal içimzde ne olur. ramazan benide çaptı canım yaa en son sesimin halini sen duydun :37::37: ama hastalandım bi kaçgün iyi geldi ya. sen ne çabuk bittin bu arada ya vah vah bi kaç gün daha sürseydi bari şu sıcak günlerde :9:

Bir melek vardı,
Aşkı fısıldardı.
Elimde o büyülü ellerin hayali kaldı.

Uyku imkansız,
Umut vicdansız.
Güneş bile dedi ki kendine: Doğmak anlamsız.

Ağladım delice,
Elimde boş bir şişe,
Kutladım bu gece sarılmanı,
Başka kollara.

Yapayalnız biçare,
Ölüyorsam kime ne!
Benzedim bu gece,
Yine boş sokaklara.

Son düzenleme:
siteyi daha önce hep takip ederdim ama yeni üye oldum, gecen gün tam benlik bir konu ve tam benim acımı yasayan insanlar var mı diye düşünürken burayı buldum, hızlı hızlı forumu doldurdum ve üye oldum, acılarımız bir umutlarımız bir insanlarız biz, yazdıklarınızı okudukca hıckırıklara boğuldum, baska bedenler aynı acılar, farklı beyinler, aynı düşünceler, sanki bana cevap yazan siz değil kendimmişim gibi geldi,farklı memleketler aynı hisler çünkü... hepinize tesekkür ederim...aglattınız beni ama umutlandımda olucak yeniden, bu bir trafik kazası dedi babamın doktor arkdası, her zaman sizi bulmayacaktır merak etmeyin, 1000 de 3 olan bir olay sadece(1000 de 3 kişi m.piyangodan ikramiye alıcak deseler o bizler olmazdık ama) sabır sabır sabır sabır varmı baska yolu sabır ve zaman

Back
X