valla içim daraldı ben de çok fazla test yaptırdım sanıyordum sana bakınca hiç yaptırmamışım ben test falan .ama haklısın her gebelik farklıdır bunda oldu diye diğerinde de olacak değil .bi de genetik bi terslik çıksa ne yapabiliriz ki ? o yüzden daha fazla kurcalamadan biran önce hamile kalmak gerek .biz önlemlerimiz aldık gerisi artık takdir-i ilahi
ben mi???? dayanamam ki kıııızzzsen o zaman direkt bize hamileyiiiiiiimmmmmmm die haber ver çalışmaları söyleme süpriz yapvalla artık kimin önden gidiceği muamma
kuzu yanyana durduğumuzda kimse sana 33 demez. 23 gibi duruyorsun ki bence beden yaşın da öyledir. takma o yüzden. maşallah benden dirisin kıııızşu şartlar altında en büyük benmişim gibi geliyor şöyle ki senin çocuğun var 6 yaşında yani ilk çocuğunu 29 yaşında doğurmuşun ben inşallah bu sene hamile kalabilirsem ilkini 34 te doğurmuş olucam sonra 2.yi ne zaman yapçam .ne biliyim hayırlısı geç olsun güç olmasın gerçi benim hem geç hem güç oluyo ya ahhh ahhhh millet dediydi yaşın gençken yapın diye burun kıvırdıydım
değil mi canım ya sorma az önce alışveriş merkezinde bebekli bir kadın vardı. bebek 1 aylıkmış. kadın diyo ki: "böyle olacağını bilseydim.... hiç uyuyamıyorum. " yani uykusuz kalacağını bilseymiş doğurmazmış!!!! pehhhh, kadına bak, hey allahım yaaaa! biz mi tuhafız da bebek meselesini bu kadar abartıyoruz, yoksa insanlar mı nankör bilmiyorum ya! ama çok kızdım kadınaofff offff ben de ben de bugün yine dşarı çıktım herkesin yeni bebeği olmuş ya herkes çocuk yapmış bu sene niye ki?
Kızlar bebek kaybınıza yönelik doktora gittiğinizde sizlere karyotip analizi yapıldı mı?
ben geldiiiim....
ben mi???? dayanamam ki kıııızzzanında haber uçururum size biz çalıştık diye valla benim içime hep doğa, aynur, calakan sıralaması geliyor da bizim topic sürpriz gebelere alışkın. bu gidişle arka kulvarlardan atak yapıp da melekyavrusu hamileyim dese şaşırmam daa dim hamile kalırsa kalsın yeter ki ayağını sürtsüüün....
kuzu yanyana durduğumuzda kimse sana 33 demez. 23 gibi duruyorsun ki bence beden yaşın da öyledir. takma o yüzden. maşallah benden dirisin kıııız
değil mi canım ya sorma az önce alışveriş merkezinde bebekli bir kadın vardı. bebek 1 aylıkmış. kadın diyo ki: "böyle olacağını bilseydim.... hiç uyuyamıyorum. " yani uykusuz kalacağını bilseymiş doğurmazmış!!!! pehhhh, kadına bak, hey allahım yaaaa! biz mi tuhafız da bebek meselesini bu kadar abartıyoruz, yoksa insanlar mı nankör bilmiyorum ya! ama çok kızdım kadına
bak bi test daha!!! takılırım şimdi ben buna. gerçi ben genetik dr.uyla konuşmuştum o kromozom yaptırmamıştı. o tekrarlayan gebelik kayıplarında ve ilerleyen yaşlarda yapılıyormuş. bir de bizim bebelerin kanlarında bi pronblem yoktu. acaba o yüzden mi yaptırmadılar ki acep??
Valla bilemiyorum canım.Dedim ya ben sırf o test için 8 ekime kadar beklemek istemiyorum.Çalışmalara başlıyoruz kısmetse,O tarihe kadar hamile kalamazsam yaptırırız,kalırsam da Allah' emanetiz
Kızlar bebek kaybınıza yönelik doktora gittiğinizde sizlere karyotip analizi yapıldı mı?
şu şartlar altında en büyük benmişim gibi geliyor şöyle ki senin çocuğun var 6 yaşında yani ilk çocuğunu 29 yaşında doğurmuşun ben inşallah bu sene hamile kalabilirsem ilkini 34 te doğurmuş olucam sonra 2.yi ne zaman yapçam .ne biliyim hayırlısı geç olsun güç olmasın gerçi benim hem geç hem güç oluyo ya ahhh ahhhh millet dediydi yaşın gençken yapın diye burun kıvırdıydım
ya bana yapılan sadece smear :))) herkese herşey yapıldı da bana bişe yapmadılar niye niye
calakan sen nasılsın???
canım saol gözükmüyorsun nerelerdesin...
offf offff ben de ben de bugün yine dşarı çıktım herkesin yeni bebeği olmuş ya herkes çocuk yapmış bu sene niye ki?
haklısın canım ya 2 tane istiyordum ama 1 tane bi sağlıkla doğurayım da gerisini artık hayatın akışına bırakıcam. doğru söylüyorsun tıp çok gelişti zaten doktorum da ekime kadar olmazsa gelin dedi .ya bizim kızımız 3. denemede gelmişti bu sefer neden gelmiyor anlamadım ki hele bu ay 2 tane yumurtam vardı eşimin de maşallah değerleri çok iyi neden olmuyor anlam veremiyorum
şu şartlar altında en büyük benmişim gibi geliyor şöyle ki senin çocuğun var 6 yaşında yani ilk çocuğunu 29 yaşında doğurmuşun ben inşallah bu sene hamile kalabilirsem ilkini 34 te doğurmuş olucam sonra 2.yi ne zaman yapçam .ne biliyim hayırlısı geç olsun güç olmasın gerçi benim hem geç hem güç oluyo ya ahhh ahhhh millet dediydi yaşın gençken yapın diye burun kıvırdıydım
ben geldiiiim....
ben mi???? dayanamam ki kıııızzzanında haber uçururum size biz çalıştık diye valla benim içime hep doğa, aynur, calakan sıralaması geliyor da bizim topic sürpriz gebelere alışkın. bu gidişle arka kulvarlardan atak yapıp da melekyavrusu hamileyim dese şaşırmam daa dim hamile kalırsa kalsın yeter ki ayağını sürtsüüün....
hııııııııııııııııııı bak baaaaak beni en arkaya atmıııııııışbende ışık göremedin heralde canım
Kızlar test test bence bide rabbime bıraksak mı o herşeyin en iyiyisni bilendir o korursa çok kolay bence........
Aslında farkında olmadan bu testlere kontrollere kafayı çok takıp ümitleniyoruz valla sizi bilmiyorum ama ben biraz öleyim sanki doktor mucit ya işte nedense beklenti içine giriyoruz allah hakkımızda hayırlısını eylesin inş. Rabbim ne eylerse hayreyler inş....allahım hepimize beklemediğimiz bi anda süprizlerle karşılaştırsuın inş...
arkadaslar yasinizi hic problem etmeyin.. burdaki kadinlarin cogu 35 üzeri hatta 37,38,39,40 ve ilk bebekleri.. ben nerdeyse en kücükleriyim 33 yasindayim ve üc dogum yaptim bu dördüncü.. ilk oglumu 25le dogurdum. bende yasimi problem yapiyordum ama burdakileri görünce rahatladim diyebilirim..
haklisin bacim ben tam 6 ay bekledim doktor fazla bekle deseydide beklemezdim.ben kafaya koymustum 1.ayda basladim.. ve rabbimde hemen verdi cok sükür.. herseyin bir vakti zamani vardir vakit gelince hic engel tanimaz gelir.. rabbim hepimizin bos kalan kollarini tez zamanda doldurur insallah...
25 le doğurduğunu problemmi ediyodun ayşem daha neler canım sendeya seni merak ediyordum bu arda iyisin deilmi canım oda arkadaşının bebeği nasıl bi sorun yok dimi?
offff yine mi ya bunları duydukça sıkıntılar basıyor beni bana smaer bile yapılmadı sadece pıhtılaşma testi yaptırdıktakılmıycam valla neyse ne. önlemimi aldımda ne oldu gidişine bırakıcam herşeyi artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?