Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

valla içim daraldı ben de çok fazla test yaptırdım sanıyordum sana bakınca hiç yaptırmamışım ben test falan .ama haklısın her gebelik farklıdır bunda oldu diye diğerinde de olacak değil .bi de genetik bi terslik çıksa ne yapabiliriz ki ? o yüzden daha fazla kurcalamadan biran önce hamile kalmak gerek .biz önlemlerimiz aldık gerisi artık takdir-i ilahi

Aynen öyle canım.
Karyotipte bir sorun varsa tek çözümü tüp bebekmiş.Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

ben geldiiiim....
sen o zaman direkt bize hamileyiiiiiiimmmmmmm die haber ver çalışmaları söyleme süpriz yap :34: valla artık kimin önden gidiceği muamma :ssz:
ben mi???? dayanamam ki kıııızzz:19:anında haber uçururum size biz çalıştık diye:17::17: valla benim içime hep doğa, aynur, calakan sıralaması geliyor da bizim topic sürpriz gebelere alışkın. bu gidişle arka kulvarlardan atak yapıp da melekyavrusu hamileyim dese şaşırmam:9::9::9: daa dim hamile kalırsa kalsın yeter ki ayağını sürtsüüün....
şu şartlar altında en büyük benmişim gibi geliyor şöyle ki senin çocuğun var 6 yaşında yani ilk çocuğunu 29 yaşında doğurmuşun ben inşallah bu sene hamile kalabilirsem ilkini 34 te doğurmuş olucam sonra 2.yi ne zaman yapçam .ne biliyim hayırlısı geç olsun güç olmasın gerçi benim hem geç hem güç oluyo ya ahhh ahhhh millet dediydi yaşın gençken yapın diye burun kıvırdıydım :50:
kuzu yanyana durduğumuzda kimse sana 33 demez. 23 gibi duruyorsun ki bence beden yaşın da öyledir. takma o yüzden. maşallah benden dirisin kıııız:nazar::nazar:
offf offff ben de ben de bugün yine dşarı çıktım herkesin yeni bebeği olmuş ya herkes çocuk yapmış bu sene niye ki?
değil mi canım ya sorma az önce alışveriş merkezinde bebekli bir kadın vardı. bebek 1 aylıkmış. kadın diyo ki: "böyle olacağını bilseydim.... hiç uyuyamıyorum. " yani uykusuz kalacağını bilseymiş doğurmazmış!!!! pehhhh, kadına bak, hey allahım yaaaa! biz mi tuhafız da bebek meselesini bu kadar abartıyoruz, yoksa insanlar mı nankör bilmiyorum ya! ama çok kızdım kadına:19::19:

Kızlar bebek kaybınıza yönelik doktora gittiğinizde sizlere karyotip analizi yapıldı mı?
:53::53::53:bak bi test daha!!! takılırım şimdi ben buna. gerçi ben genetik dr.uyla konuşmuştum o kromozom yaptırmamıştı. o tekrarlayan gebelik kayıplarında ve ilerleyen yaşlarda yapılıyormuş. bir de bizim bebelerin kanlarında bi pronblem yoktu. acaba o yüzden mi yaptırmadılar ki acep??

ben geldiiiim....

ben mi???? dayanamam ki kıııızzz:19:anında haber uçururum size biz çalıştık diye:17::17: valla benim içime hep doğa, aynur, calakan sıralaması geliyor da bizim topic sürpriz gebelere alışkın. bu gidişle arka kulvarlardan atak yapıp da melekyavrusu hamileyim dese şaşırmam:9::9::9: daa dim hamile kalırsa kalsın yeter ki ayağını sürtsüüün....

kuzu yanyana durduğumuzda kimse sana 33 demez. 23 gibi duruyorsun ki bence beden yaşın da öyledir. takma o yüzden. maşallah benden dirisin kıııız:nazar::nazar:
değil mi canım ya sorma az önce alışveriş merkezinde bebekli bir kadın vardı. bebek 1 aylıkmış. kadın diyo ki: "böyle olacağını bilseydim.... hiç uyuyamıyorum. " yani uykusuz kalacağını bilseymiş doğurmazmış!!!! pehhhh, kadına bak, hey allahım yaaaa! biz mi tuhafız da bebek meselesini bu kadar abartıyoruz, yoksa insanlar mı nankör bilmiyorum ya! ama çok kızdım kadına:19::19:

:53::53::53:bak bi test daha!!! takılırım şimdi ben buna. gerçi ben genetik dr.uyla konuşmuştum o kromozom yaptırmamıştı. o tekrarlayan gebelik kayıplarında ve ilerleyen yaşlarda yapılıyormuş. bir de bizim bebelerin kanlarında bi pronblem yoktu. acaba o yüzden mi yaptırmadılar ki acep??

Valla bilemiyorum canım.Dedim ya ben sırf o test için 8 ekime kadar beklemek istemiyorum.Çalışmalara başlıyoruz kısmetse,O tarihe kadar hamile kalamazsam yaptırırız,kalırsam da Allah' emanetiz :49:

Valla bilemiyorum canım.Dedim ya ben sırf o test için 8 ekime kadar beklemek istemiyorum.Çalışmalara başlıyoruz kısmetse,O tarihe kadar hamile kalamazsam yaptırırız,kalırsam da Allah' emanetiz :49:

canım hakkımızda hayırlısı olsun. çok sevdiğim bir söz var: işimiz allaha kaldıysa, o zaman tamamdır!!
neticede her şeye gücü yeten o. o, ol diyecek ve olacak inşallah:34::34::34:

şu şartlar altında en büyük benmişim gibi geliyor şöyle ki senin çocuğun var 6 yaşında yani ilk çocuğunu 29 yaşında doğurmuşun ben inşallah bu sene hamile kalabilirsem ilkini 34 te doğurmuş olucam sonra 2.yi ne zaman yapçam .ne biliyim hayırlısı geç olsun güç olmasın gerçi benim hem geç hem güç oluyo ya ahhh ahhhh millet dediydi yaşın gençken yapın diye burun kıvırdıydım :50:

valla kayınvalidemler üç kızkardeş üçüde 40 a yakın sonuncuları doğurmuşlar bana demişti hatta yaşımda ileliyo falan dedikçe bizim ailede gelenek herkes 40 a yakın doğuruyo dedi takma kafana yaşı dedi :)
gerçi erken yaşta olmasını tercih ederdim o ayrı ama...

ya bana yapılan sadece smear :))) herkese herşey yapıldı da bana bişe yapmadılar niye niye :50::50:

Canım hatırladığım kadarıyla sen suyun erken geldiği icin bebeğini kaybettin. Belki bu yüzden genetik testlerine gerek görülmedi. Bir de ben kendim genetik uzmanına ve riskli gebelik uzmanına gittikten sonra bu testler istendi.

Kızlar test test bence bide rabbime bıraksak mı o herşeyin en iyiyisni bilendir o korursa çok kolay bence........
Aslında farkında olmadan bu testlere kontrollere kafayı çok takıp ümitleniyoruz valla sizi bilmiyorum ama ben biraz öleyim sanki doktor mucit ya işte nedense beklenti içine giriyoruz allah hakkımızda hayırlısını eylesin inş. Rabbim ne eylerse hayreyler inş....allahım hepimize beklemediğimiz bi anda süprizlerle karşılaştırsuın inş...

Kızlar bebek kaybınıza yönelik doktora gittiğinizde sizlere karyotip analizi yapıldı mı?

offff yine mi ya bunları duydukça sıkıntılar basıyor beni bana smaer bile yapılmadı sadece pıhtılaşma testi yaptırdık :41: takılmıycam valla neyse ne. önlemimi aldımda ne oldu gidişine bırakıcam herşeyi artık.

haklısın canım ya 2 tane istiyordum ama 1 tane bi sağlıkla doğurayım da gerisini artık hayatın akışına bırakıcam. doğru söylüyorsun tıp çok gelişti zaten doktorum da ekime kadar olmazsa gelin dedi .ya bizim kızımız 3. denemede gelmişti bu sefer neden gelmiyor anlamadım ki hele bu ay 2 tane yumurtam vardı eşimin de maşallah değerleri çok iyi neden olmuyor anlam veremiyorum :50:

bu gün rüyamda doktoruma gitmişim adama diyorum ki, üç tane yumurtam vardı yine olmadı insanın üç yumurtası olurda nie hamile kalmaz, neden hamile kalmadım ben diyorum. oda çok sinirleniyordu :27::27::27: bu soru o kadar kalmış ki bilinç altımda beynime kazınmış bir ayı geçti ben daha rüyamda bile bu soruyu tekrarlıyorum yaaa. sende benim gibi olucaksın heralde canım. bu sorunun cevabını bulsam ben bulurdum canım yaa düşünüpte kafa yormak faydasız.ben çok düşündüm bi sebep bulsaydım söylerdim sana :27:
Hayırlı zaman diyoruz ama istediğimiz zaman olmayınca da neden olmuyor diyoruz. istediğimiz zaman die dua etmiyoruz ki hayırlı zaman die ediyoruz istediğimiz zamn die edipte istediğimiz zamn olmamışsa hakkımız var. demekki hayırlı zamanını bekliyor canım.

arkadaslar yasinizi hic problem etmeyin.. burdaki kadinlarin cogu 35 üzeri hatta 37,38,39,40 ve ilk bebekleri.. ben nerdeyse en kücükleriyim 33 yasindayim ve üc dogum yaptim bu dördüncü.. ilk oglumu 25le dogurdum. bende yasimi problem yapiyordum ama burdakileri görünce rahatladim diyebilirim..

ben geldiiiim....

hııııııııııııııııııı bak baaaaak beni en arkaya atmıııııııış :19: bende ışık göremedin heralde canım :10:

Kızlar test test bence bide rabbime bıraksak mı o herşeyin en iyiyisni bilendir o korursa çok kolay bence........
Aslında farkında olmadan bu testlere kontrollere kafayı çok takıp ümitleniyoruz valla sizi bilmiyorum ama ben biraz öleyim sanki doktor mucit ya işte nedense beklenti içine giriyoruz allah hakkımızda hayırlısını eylesin inş. Rabbim ne eylerse hayreyler inş....allahım hepimize beklemediğimiz bi anda süprizlerle karşılaştırsuın inş...

haklisin bacim ben tam 6 ay bekledim doktor fazla bekle deseydide beklemezdim.ben kafaya koymustum 1.ayda basladim.. ve rabbimde hemen verdi cok sükür.. herseyin bir vakti zamani vardir vakit gelince hic engel tanimaz gelir.. rabbim hepimizin bos kalan kollarini tez zamanda doldurur insallah...

arkadaslar yasinizi hic problem etmeyin.. burdaki kadinlarin cogu 35 üzeri hatta 37,38,39,40 ve ilk bebekleri.. ben nerdeyse en kücükleriyim 33 yasindayim ve üc dogum yaptim bu dördüncü.. ilk oglumu 25le dogurdum. bende yasimi problem yapiyordum ama burdakileri görünce rahatladim diyebilirim..

25 le doğurduğunu problemmi ediyodun ayşem daha neler canım sende :9: ya seni merak ediyordum bu arda iyisin deilmi canım oda arkadaşının bebeği nasıl bi sorun yok dimi?

haklisin bacim ben tam 6 ay bekledim doktor fazla bekle deseydide beklemezdim.ben kafaya koymustum 1.ayda basladim.. ve rabbimde hemen verdi cok sükür.. herseyin bir vakti zamani vardir vakit gelince hic engel tanimaz gelir.. rabbim hepimizin bos kalan kollarini tez zamanda doldurur insallah...

canım bişe sorcam kafaya koymuştum demişsin ya ilktede olmuş maşallah. ya streslimiydin o ay yoksa rahatmıydın kaygı varmıydı yani yoksa oluruna mı bırakmıştın.

25 le doğurduğunu problemmi ediyodun ayşem daha neler canım sende :9: ya seni merak ediyordum bu arda iyisin deilmi canım oda arkadaşının bebeği nasıl bi sorun yok dimi?

yok canim simdikini yas 33 olunca biraz gec oldu diye düsünüyordum.. canim ben iyim elhamdülillah oda arkadasimda iyi dün cikti hastaneden bebegine gidip gelcek süt icin.. hastanede uzun kalinca insan zaman zaman bulanima giriyor heran birsey olacakmis gibi korkuyorum..rabbim bol bol sabir versin insallah..

offff yine mi ya bunları duydukça sıkıntılar basıyor beni bana smaer bile yapılmadı sadece pıhtılaşma testi yaptırdık :41: takılmıycam valla neyse ne. önlemimi aldımda ne oldu gidişine bırakıcam herşeyi artık.

Ben de takmıyorum canım inşallah bir an önce hayırlısıyla hamile kalırım :31:

Back
X