Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ben mi???? dayanamam ki kıııızzzanında haber uçururum size biz çalıştık diye valla benim içime hep doğa, aynur, calakan sıralaması geliyor da bizim topic sürpriz gebelere alışkın. bu gidişle arka kulvarlardan atak yapıp da melekyavrusu hamileyim dese şaşırmam daa dim hamile kalırsa kalsın yeter ki ayağını sürtsüüün....

canım arka kulvardaki melek yavrusunun atak yapmaya hali de cesareti de yok valla siz önden atılın ben sizi takip ederim, insallah bir an önce sıralanırız peşpese ama ben riske atamam heralde 3 bebek kaybım olduğu için en az 6 ay koruncam diyorum,doktorlara kalsa 2-3 ay biri de 4-5 ay dedi ama beklicem ben inanılmaz korkuyorum cünkü

kızlaaaar, valla yolucam saçınızı başınızı!!!:4::4::4::4:anam bi şey söyledim, yazdıklarınızdan sonra didim ki şindi bunlar üzülüüüür, ben de bin pişman olurum. ya kıslaar aramızda çalışan kim vaaar? topu topu 3 kişi. e calakanla doğa sırayı savınca otamatikman birinciliğe aynur düşiyiiii ayol..
hııııııııııııııııııı bak baaaaak beni en arkaya atmıııııııış :19: bende ışık göremedin heralde canım :10:
annem ben bu ay sende deil de kocanda gördüm o ışığı:9::9::9::9::9::17:
CANIM SIRALAMAYI YAPMIŞSIN...İÇİNE Mİ DOĞDU HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞ...RABBİM KİMSECİKLERİ ÇOK BEKLETMESİN HAYIRLISIYLA EMANETLERİNDEN BİZLERE NASİP ETSİN İNŞ..
amin canııım, amin...
tubeguk beni sıraya bile koymamışsın o kadar mı umutsuzumm:))
:26:kıııız, sen 1,5 ay sonra başlamayacak mısın çalışmaya? kuzum, hz. meryem de değiliz ki (tövbe tövbe) çalışmadan gebe kalalııııım:52::52::52::52:
aynı ay çalışmaya başlayıp aynı ay gebe kalalım iiiiinnnşallaaaah özaycım:16::16::16:

Son düzenleme:
Insallah canim arkadasim, insalah o guzel Allahi tez bir zamanda sizleride sirayla sevindirir. gun dogmadan neler dogar diye bosuna dememmisler. Insallah hayirlisiyla tek tek hepinizin guzel haberlerini alicagiz.
uğurböcüküüü, hoşgeldin, nerelerdeydin? sen çalışmalara ne zaman başlayacaksın?
canım arka kulvardaki melek yavrusunun atak yapmaya hali de cesareti de yok valla siz önden atılın ben sizi takip ederim, insallah bir an önce sıralanırız peşpese ama ben riske atamam heralde 3 bebek kaybım olduğu için en az 6 ay koruncam diyorum,doktorlara kalsa 2-3 ay biri de 4-5 ay dedi ama beklicem ben inanılmaz korkuyorum cünkü
canım valla işin şakası bir yana bence de 6 ayı bekle derim ben. ama sonra hemen başla. bu kadar da umutsuz olma bizim 6 ay içinde hamile kalacağımızın da bir garantisi yok ki! neticede allah kime isterse ona veriyor. yeter ki bu yaşadıklarımızdan kötülerini nasip etmesin bize..

insallahhh canım insallah sağlıkla en kısa zamanda gelsinlerde evlatlarımız artık burnumuzun direğinin sızısı bi gecsin, bugün iki arkdasım bebeklerine nasıl baktıracaklarından bahsediyorlardı, kreşe mi versek işte mi baksak annem mi babam mı baksa diyorlardı, çok özeniyorum ya, eve gelince bir baktım yastığı almısım sanki bebeğim gibi sarılıyorum oynuyorum, hayal kuruyorum, ilaçlar biraz agır geliyor sersem gibiyim aglamıyorum ilaclardan ama beynim bir an olsun baska bir sey düşünmüyor

aminn canım hepimizn isteği bu.. akıldan hiç çıkmıyor bi anlık başka bişeye dalıyorsun sonra geri bebeğinin yanındasın
geçenlerde aramızda 4 ay olan kuzenimle annemler falan oturuyoruz herkes onun bebeğini seviyor bende eşimle telefonda bebeğimin mezarını konuşuyorum nasıl olsun üstünde ne yazsın falan o an neler hissettiğimi kimse bilmiyordu o gün akşama kadar kendime gelemedim ALLAHIM sabrımızı kesme yarabbim

kızlaaaar, valla yolucam saçınızı başınızı!!!:4::4::4::4:anam bi şey söyledim, yazdıklarınızdan sonra didim ki şindi bunlar üzülüüüür, ben de bin pişman olurum. ya kıslaar aramızda çalışan kim vaaar? topu topu 3 kişi. e calakanla doğa sırayı savınca otamatikman birinciliğe aynur düşiyiiii ayol..

annem ben bu ay sende deil de kocanda gördüm o ışığı:9::9::9::9::9::17:

amin canııım, amin...

:26:kıııız, sen 1,5 ay sonra başlamayacak mısın çalışmaya? kuzum, hz. meryem de değiliz ki (tövbe tövbe) çalışmadan gebe kalalııııım:52::52::52::52:
aynı ay çalışmaya başlayıp aynı ay gebe kalalım iiiiinnnşallaaaah özaycım:16::16::16:

tubeguk farkındayım şaka yapayım dedim yahuu:1::1::1:
doğru hatırlıyorsunn daha korunma sürecindeyimm ben..
inşallah canım inşallahhh

canım valla işin şakası bir yana bence de 6 ayı bekle derim ben. ama sonra hemen başla. bu kadar da umutsuz olma bizim 6 ay içinde hamile kalacağımızın da bir garantisi yok ki! neticede allah kime isterse ona veriyor. yeter ki bu yaşadıklarımızdan kötülerini nasip etmesin bize..[/QUOTE]

yok canım insallah hayırlısıyla siz kalın biran önce sizi kendimden ayırmam sizde büyük acılar yasadınız, yüreekten dua ediyorum size, umut konusunda haklısın cok umutsuzum hayatımda hep güclü olmaya calıstım hiçç bir acıda yılmadım ama bunda pes ettim artık, insallah bundan büyüklerini yasamayız bu son acımız olur insallah

aminn canım hepimizn isteği bu.. akıldan hiç çıkmıyor bi anlık başka bişeye dalıyorsun sonra geri bebeğinin yanındasın
geçenlerde aramızda 4 ay olan kuzenimle annemler falan oturuyoruz herkes onun bebeğini seviyor bende eşimle telefonda bebeğimin mezarını konuşuyorum nasıl olsun üstünde ne yazsın falan o an neler hissettiğimi kimse bilmiyordu o gün akşama kadar kendime gelemedim ALLAHIM sabrımızı kesme yarabbim

offf canım offf seni o kadar iyi anlıyorum ki insan kendini eksik hissediyor saki herkes sana acıyor gibi bakıyor hepsini gectim yavrunun acıısı insanı mahvediyor, insallah bu günlerimiz gecsin de gelmesin bi daha, artık hep mutluluklarımızı konusalım

offf canım offf seni o kadar iyi anlıyorum ki insan kendini eksik hissediyor saki herkes sana acıyor gibi bakıyor hepsini gectim yavrunun acıısı insanı mahvediyor, insallah bu günlerimiz gecsin de gelmesin bi daha, artık hep mutluluklarımızı konusalım

aminnnn arkadaşım bu mübarek günlerde çoooooook içten aminnnnnnnnnn

tubeguk farkındayım şaka yapayım dedim yahuu:1::1::1:
doğru hatırlıyorsunn daha korunma sürecindeyimm ben..
inşallah canım inşallahhh
canım napsak, ikimiz geri sayıma falan mı başlasak??:44: bebiş özleminden ne yapacağımı şaşırdım yahu!!
özaycım sen ne zaman işe başlamayı düşünüyordun??
yok canım insallah hayırlısıyla siz kalın biran önce sizi kendimden ayırmam sizde büyük acılar yasadınız, yüreekten dua ediyorum size, umut konusunda haklısın cok umutsuzum hayatımda hep güclü olmaya calıstım hiçç bir acıda yılmadım ama bunda pes ettim artık, insallah bundan büyüklerini yasamayız bu son acımız olur insallah
umutsuzluk yok, umutsuzluk yok!!!:20::20: çabucak iyileşip, iyi düşünüp, iyi şeyler hayal etme zamanı şimdi!!!

bir sıralamada benden gelsinn
1.aynur ağustoss
2.calakan ve doğa eylül
3.tubeguk ve bennn ekimm
4.izmirli ve inayy ekim sonu kasım başıı
5.melek yavrusu aralık

içimden böle geldi ama izmirli 2. yada 3. sırada inayında 3.sırada olmasıda olası tabiiiiii:52::52:

Canım benim allah inş. cümlemizi çok bekletmeden hayırlı evlatlarımızı nasip eder cümlemize bu ara günümüz hayır olsun ...
1. sıraya koymuşsun inş. öle olur ama geç olsun da güç olmasın..allah izin veririse

bir sıralamada benden gelsinn
1.aynur ağustoss
2.calakan ve doğa eylül
3.tubeguk ve bennn ekimm
4.izmirli ve inayy ekim sonu kasım başıı
5.melek yavrusu aralık

içimden böle geldi ama izmirli 2. yada 3. sırada inayında 3.sırada olmasıda olası tabiiiiii:52::52:

ekim sonu kasım başı iyiymiş :52::52::52:

uğurböcüküüü, hoşgeldin, nerelerdeydin? Sen çalışmalara ne zaman başlayacaksın?

Canım valla işin şakası bir yana bence de 6 ayı bekle derim ben. Ama sonra hemen başla. Bu kadar da umutsuz olma bizim 6 ay içinde hamile kalacağımızın da bir garantisi yok ki! Neticede allah kime isterse ona veriyor. Yeter ki bu yaşadıklarımızdan kötülerini nasip etmesin bize..

tobeguk uğurbözeğinin hamile olduğunu unuttun galiba ? O iş tamam gerisi allahıma kaldı hayırlısıyla o önümüzü açtı allah izin veririse...

aminn canım hepimizn isteği bu.. Akıldan hiç çıkmıyor bi anlık başka bişeye dalıyorsun sonra geri bebeğinin yanındasın
geçenlerde aramızda 4 ay olan kuzenimle annemler falan oturuyoruz herkes onun bebeğini seviyor bende eşimle telefonda bebeğimin mezarını konuşuyorum nasıl olsun üstünde ne yazsın falan o an neler hissettiğimi kimse bilmiyordu o gün akşama kadar kendime gelemedim allahım sabrımızı kesme yarabbim

özaycım mezar taşına ne yazdırdın melek yavrum diyemi....

amin melekyavrum amin......rabbim birdaha acı ağrı göstermesin cümlemize inş...

bu gün rüyamda doktoruma gitmişim adama diyorum ki, üç tane yumurtam vardı yine olmadı insanın üç yumurtası olurda nie hamile kalmaz, neden hamile kalmadım ben diyorum. oda çok sinirleniyordu :27::27::27: bu soru o kadar kalmış ki bilinç altımda beynime kazınmış bir ayı geçti ben daha rüyamda bile bu soruyu tekrarlıyorum yaaa. sende benim gibi olucaksın heralde canım. bu sorunun cevabını bulsam ben bulurdum canım yaa düşünüpte kafa yormak faydasız.ben çok düşündüm bi sebep bulsaydım söylerdim sana :27:
Hayırlı zaman diyoruz ama istediğimiz zaman olmayınca da neden olmuyor diyoruz. istediğimiz zaman die dua etmiyoruz ki hayırlı zaman die ediyoruz istediğimiz zamn die edipte istediğimiz zamn olmamışsa hakkımız var. demekki hayırlı zamanını bekliyor canım.
canım benim ya bu fikri tuttum bu ay istediğim zaman diye dua ediyim ben o zaman

tobeguk uğurbözeğinin hamile olduğunu unuttun galiba ? O iş tamam gerisi allahıma kaldı hayırlısıyla o önümüzü açtı allah izin veririse...

aaaaa ben de bilmiyordum burda söyledimi ki ben denk gelmedim . uğurböceğiiiii tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallllahhhh çooook sevindim:46::46:

ben mi???? dayanamam ki kıııızzzanında haber uçururum size biz çalıştık diye valla benim içime hep doğa, aynur, calakan sıralaması geliyor da bizim topic sürpriz gebelere alışkın. bu gidişle arka kulvarlardan atak yapıp da melekyavrusu hamileyim dese şaşırmam daa dim hamile kalırsa kalsın yeter ki ayağını sürtsüüün....

canım korkma artık sen baya bi sıranı savmışsın artık bi daha olmaz inşallah sen pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı ? sebep o muymuş acaba

canım valla işin şakası bir yana bence de 6 ayı bekle derim ben. ama sonra hemen başla. bu kadar da umutsuz olma bizim 6 ay içinde hamile kalacağımızın da bir garantisi yok ki! neticede allah kime isterse ona veriyor. yeter ki bu yaşadıklarımızdan kötülerini nasip etmesin bize..

yok canım insallah hayırlısıyla siz kalın biran önce sizi kendimden ayırmam sizde büyük acılar yasadınız, yüreekten dua ediyorum size, umut konusunda haklısın cok umutsuzum hayatımda hep güclü olmaya calıstım hiçç bir acıda yılmadım ama bunda pes ettim artık, insallah bundan büyüklerini yasamayız bu son acımız olur insallah[/QUOTE]
ben de aynen hiç bir acımda pes etmedim yıkılmadım ama bu baya bi salladı bu başkaymış başka hiçbir şeye benzemiyormuş ama umutsuzluk yok toparlanıp hemen yeni bebişlere yol açmamız gerek korku yok çünkü her gebelik farklı bunda artık mutlu olmamızın zamanı geldi:32:

Back
X