Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım benim allah inş. cümlemizi çok bekletmeden hayırlı evlatlarımızı nasip eder cümlemize bu ara günümüz hayır olsun ...
1. sıraya koymuşsun inş. öle olur ama geç olsun da güç olmasın..allah izin veririse
inşallah Aynur um hadi bakalım bu ay senden bekliyoruz bat ne zamandı canım

doğacım son hamileliğimde hergün 5 ay boyunca iğne oldum heralde ondan düşüğüm olmadı, sanırım pıhtılasmadan cıkıomus problem, ama birde hamile kalmadan önce rahim ameliyatı olmustum onun da etkisi olabilir

canım napsak, ikimiz geri sayıma falan mı başlasak??:44: bebiş özleminden ne yapacağımı şaşırdım yahu!!
özaycım sen ne zaman işe başlamayı düşünüyordun??

umutsuzluk yok, umutsuzluk yok!!!:20::20: çabucak iyileşip, iyi düşünüp, iyi şeyler hayal etme zamanı şimdi!!!

canım benim bat 1eylül oda geçince gerisi Allah kerim:46::46::46::46: sonraki ekim bat ı gelmekk bilmezzz ARTIKINN

özaycım mezar taşına ne yazdırdın melek yavrum diyemi....

yok canım "barış oğlu bebek aydın(soyadımız) D.T:17.04.2012 Ö.T:17.04.2012" mezarı yapan kişi anne ismi yazmıyoruz genelde demiş bizde iyi dedik.. yavrumun ismi hazırdı ama karnımda öldüğü ses vermediği için isim koyamadık koyabilseydik doruk efemiz olacaktı nasip olmadı

yok canım "barış oğlu bebek aydın(soyadımız) D.T:17.04.2012 Ö.T:17.04.2012" mezarı yapan kişi anne ismi yazmıyoruz genelde demiş bizde iyi dedik.. yavrumun ismi hazırdı ama karnımda öldüğü ses vermediği için isim koyamadık koyabilseydik doruk efemiz olacaktı nasip olmadı

ya bence istiyorsan oğlunun adını yazdır ne olacakki....kuralmı bu sanki...

ya bence istiyorsan oğlunun adını yazdır ne olacakki....kuralmı bu sanki...

yok canım tabi kural değilde öyle olsunmu demişler olsun dedik isimini koymamıştık ondan yazdırmadık zaten şimdi bebeğim hakkında konuşurkende oğluşumuz diyoruz isim demiyoruz yani
mezarımız çok güzel beşik gibi küçücük bembeyaz meleğim gibi masumm

tobeguk uğurbözeğinin hamile olduğunu unuttun galiba ? O iş tamam gerisi allahıma kaldı hayırlısıyla o önümüzü açtı allah izin veririse...
:53::53::52:bilmiyordum ki unutayım. burada konuşuldu mu, hiç hatırlamıyorum?:44:
uğurböcüküüü, gözün aydın. çok sevindim. allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.
canım benim bat 1eylül oda geçince gerisi Allah kerim:46::46::46::46: sonraki ekim bat ı gelmekk bilmezzz ARTIKINN
benim ilk bat 16 ağustos, sonraki de 9 eylül. bir diyorum bekleyeyim, bi de şeytan dürtüyor diyorum ağustosta çalışmaya başlayayım... o beklenen batlar hayırlısıyla en kısa sürede sat olur innnşalllahh...
canım biz bir çok din adamına sorduk, internetten de ilmihallere baktık: karında ölen bebeğe isim konulup kefenlenip gömülür ama ses çıkarmadığı için namazı kılınmaz diyorlar. o yüzden biz de isim koyduk. ama yaşasaydı sevdiğimiz başka isim koyacaktık. ben ismini yazdırmayı düşünüyorum o yüzden...:50:

:53::53::52:bilmiyordum ki unutayım. burada konuşuldu mu, hiç hatırlamıyorum?:44:
uğurböcüküüü, gözün aydın. çok sevindim. allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.

benim ilk bat 16 ağustos, sonraki de 9 eylül. bir diyorum bekleyeyim, bi de şeytan dürtüyor diyorum ağustosta çalışmaya başlayayım... o beklenen batlar hayırlısıyla en kısa sürede sat olur innnşalllahh...

canım biz bir çok din adamına sorduk, internetten de ilmihallere baktık: karında ölen bebeğe isim konulup kefenlenip gömülür ama ses çıkarmadığı için namazı kılınmaz diyorlar. o yüzden biz de isim koyduk. ama yaşasaydı sevdiğimiz başka isim koyacaktık. ben ismini yazdırmayı düşünüyorum o yüzden...:50:

aramızda pek fark yokmuş eylül için diyorum tabii... hadi bakalım şeytan ne kadar dürtükleyecek bekleyip görcezz...
aminnnn satlarımızı paylaşırız buralarda inşallahh
bizimkilerde sormuşlar isim konulmaz demişler o yüzden koymamışlar ben o ara dünyadan kopuktum haliyle sezaryandan çıktığımda nerede göreyim diye sordum çoktaan mezarlığa doğru yola çıkmıştı kuzucum gerçi en başta zaten göstermeyeceklerini sölemişlerdi:50::50:

aramızda pek fark yokmuş eylül için diyorum tabii... hadi bakalım şeytan ne kadar dürtükleyecek bekleyip görcezz...
aminnnn satlarımızı paylaşırız buralarda inşallahh
bizimkilerde sormuşlar isim konulmaz demişler o yüzden koymamışlar ben o ara dünyadan kopuktum haliyle sezaryandan çıktığımda nerede göreyim diye sordum çoktaan mezarlığa doğru yola çıkmıştı kuzucum gerçi en başta zaten göstermeyeceklerini sölemişlerdi:50::50:
ya biz şu sat bat yazılan listeyi yapmayı öğrenebilseydik iyi olacaktı. takip kolaylığı sağlardı hem.. tam 2 saat araştırdım geçenlerde ama bulamadım nasıl yapıldığını..
:50::50:ben de çok istedim ama morgda göstermediler kızımı:50::50:

ya kızlar, 2 gündür kızımın hasreti tam göğsümün ortasını cayır cayır yakıp kavuruyor...:14::14:

kızlaaaar, valla yolucam saçınızı başınızı!!!:4::4::4::4:anam bi şey söyledim, yazdıklarınızdan sonra didim ki şindi bunlar üzülüüüür, ben de bin pişman olurum. ya kıslaar aramızda çalışan kim vaaar? topu topu 3 kişi. e calakanla doğa sırayı savınca otamatikman birinciliğe aynur düşiyiiii ayol..

şaka bebeim yaa tabi ki kim hamile olursa olsun bu sayfada kendimizden ayırtmayacağız ne önemi var ki erken sonra sürüklemesi önemli dediğin gibi :9: :4: şaka dedim ya bi haber duysam çok çok sevinirim kendim hamile olmuş gibi sevinirim ben.

tobeguk uğurbözeğinin hamile olduğunu unuttun galiba ? O iş tamam gerisi allahıma kaldı hayırlısıyla o önümüzü açtı allah izin veririse...

ay hamile mi ne güzel yaaa :nazar::nazar::nazar: :46::46::46: UĞURBÖCEĞİİİİİİİİ tebrik ederim canım hiçte söylemiyorsun yaaa ben hamile olsam duymayan kalmaz sanırım hiç heyecan yokmu canım.

ya kızlar, 2 gündür kızımın hasreti tam göğsümün ortasını cayır cayır yakıp kavuruyor...:14::14:

ahh canım benim yaa bende öyle ya iki üç gündür ağlamalar başladı yine. engel olamıyorum yaşadığım acıya o yüzden sana da üzülme diyemeyeceğim canım Rabbim artık ver soukluğumuzu :14::14:

canım yine ismiyle anın bence onu bu yıllar sonra unutmamanızı sağlar dier çocuklarına da söylerken onlara isim kullanırsan daha somutlaşır onlar için ve senin için de aynı şey geçerli bence ismi olursa daha da somutlaşır ve hayal olarak kalmaz şimdi kızma bana ben hiç bi zaman unutmam die tabi hiç birimiz unutmayız ama bundan 20 yıl sonrasını düşünsene o zaman bence şu zamankinden daha da az anarız. koymak illa kulağına çağırmak mı canım niyetiniz belli deilmiydi hamileyken neye niyet ettiyseniz odur ismi hem ölünce karşılaştığımızda <inşallah> ne diyeceğiz onun da bi ismi olması gerek bence. Rabbim bilmiyormu kulağına seslenemediğimizi kabul eder ismini. ben kıyamam yaa isimsiz bırakmaya çok kötü oldum sabah sabah yaaaaaaa nelerine kıyamadım daha ben :14::14::14::14::14::14::14::14:

calakancım günaydın erkencisin diyecektim kaybolmuşsun hemen...üzme kendini sabah sabah.
kızlar o ağlama nöbetleri geliyor ara ara. geçen hafta ben kötüydüm bu hafta iyiyim çok şükür. arada dengesizlikler olacak tabi.
heee bu arada bugün folikasit alcam..korunmayada devam tabi...daha doğrusu yarı korunmaya :52::52:

inaycım slm cnm bayadır girmedim bi bakayım dedim snei de görünce sesleneyim dedim çok okuyamadım ama güzel haberler var galiba::)

Back
X