inaycım bugün nasılsın nasıl oldun..umarım daha iyisindir inş. Arkadaşım sıkma canını düşünmemeye çalış diyecem ama biliyorum çok zorrr dışarı çık dolaş biraz ortam değiştir eşinle yürüyüş yap farklı şeyler yap işte valla kızlar beterin bateri var biliyorsunuz bakın bide beni düşünün sizler genelde hamileyken kaybettiniz bak doğum yaşayanda kaybolabiliyor herşey onun elinde hepimizin acısı birbirinden farklı benden güç almanız gerek.....rabbim hiç kimseye yaşatmasın çok zor ve çok acı evlat acısı allahım kimselere hiçbirşekilde yaşatmasın .....kimseyi evladıyla sınmasın bizlerinde son sınavı olur inş. Başka acı ağrı göstermesin allahım hiçbirimize... Onun için toparlanmaya çalış ne kadar iyiy olursak gelecek olan bebeklerimize allah izin veririse daha çabuk hazır bi bünye bırakacaz inş.. Ama çöküntüde olursak hem onlar için hem kendimiz için çok zor atlatmamız imkansız ama birazcık iyiyiz diyelim artık....polyanacılık oynalaım hepimiz ne dersiniz?
iyiyim canım çok şükür..akşam kızıma gittik babasıyla çiçeklerini suladık. mezarlık evimize 5 dakika her sabah akşam yanından geçiyoruz zaten..her gittiğimde melek arkadaşlarına selam götür annelerinden diyorum..güzel güzel oynayın nasılsa birgün kavuşucaz diyorum :)))
onların yeri çokkkk güzel....
sende bi gelişme varmı aynurcum
Son düzenleme: