Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

inaycım bugün nasılsın nasıl oldun..umarım daha iyisindir inş. Arkadaşım sıkma canını düşünmemeye çalış diyecem ama biliyorum çok zorrr dışarı çık dolaş biraz ortam değiştir eşinle yürüyüş yap farklı şeyler yap işte valla kızlar beterin bateri var biliyorsunuz bakın bide beni düşünün sizler genelde hamileyken kaybettiniz bak doğum yaşayanda kaybolabiliyor herşey onun elinde hepimizin acısı birbirinden farklı benden güç almanız gerek.....rabbim hiç kimseye yaşatmasın çok zor ve çok acı evlat acısı allahım kimselere hiçbirşekilde yaşatmasın .....kimseyi evladıyla sınmasın bizlerinde son sınavı olur inş. Başka acı ağrı göstermesin allahım hiçbirimize... Onun için toparlanmaya çalış ne kadar iyiy olursak gelecek olan bebeklerimize allah izin veririse daha çabuk hazır bi bünye bırakacaz inş.. Ama çöküntüde olursak hem onlar için hem kendimiz için çok zor atlatmamız imkansız ama birazcık iyiyiz diyelim artık....polyanacılık oynalaım hepimiz ne dersiniz?

iyiyim canım çok şükür..akşam kızıma gittik babasıyla çiçeklerini suladık. mezarlık evimize 5 dakika her sabah akşam yanından geçiyoruz zaten..her gittiğimde melek arkadaşlarına selam götür annelerinden diyorum..güzel güzel oynayın nasılsa birgün kavuşucaz diyorum :)))
onların yeri çokkkk güzel....

sende bi gelişme varmı aynurcum

Son düzenleme:
iyiyim canım çok şükür..akşam kızıma gittik babasıyla çiçeklerini suladık. mezarlık evimize 5 dakika her sabah akşam yanından geçiyoruz zaten..her gittiğimde melek arkadaşlarına selam götür annelerinden diyorum..güzel güzel oynayın nasılsa birgün kavuşucaz diyorum :)))
onların yeri çokkkk güzel....

sende bi gelişme varmı aynurcum

canım benim bende bugün duygu yüklüyüm nedense durmadan ağlamak geliyor içimden gözyaşlarım dinmiyor allahım sen yardım et..evet bende yarın gideceğim canım kızımı görmeye sanki bütün yaşadıklarım dün gibi allahım bu büyük acıyla bizleri tekrar sınama allahım...sen yardım eyle...sen bu acılarımızı hafifletecek hayırlı evlatlar nasip eyle allahım....

inş. hayırlı ahebreler veririm arkadaşlar....allahımın izniyleee

Günaydın herkese,

Biz de mezarımızı yaptırdık, bugün ya da yarın kızıma gideceğiz.
Geçen bayram aile büyüklerine bir dahaki bayrama harçlıkları hazırlayın el öpmeye gelicez demiştim :((

Hayırlı haberlerini bekliyoruz

hayırlısı arkadaşım rabbim hepimizin kucaklarını hayırlısıyla doldursun inş. allahım bayram sevincimizi katlar inş. bebeğimizle ele ele göremedik bayramı ama inş. allahım yeni bebeklerimizle hayırlı bebeklerimizle görmeyi nasip eder allahım... hayırlısı diyorum sadece kızlar başka elimizden hiçbirşey gelmiyorrr

arkadaslar hepinize hayirli cumalar...
umarim hepiniz iyisinizdir...
bende iyi sayilirim elhamdülillah...

İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

Aminnnnn Cumamız mubarek olsun cnm

canım süpersin sabah sabah evren dışında banada olumlu mesajlar gönderdin :)))))
sevindim tatlım:34::34::34:
Günaydın herkese,
Biz de mezarımızı yaptırdık, bugün ya da yarın kızıma gideceğiz.
Geçen bayram aile büyüklerine bir dahaki bayrama harçlıkları hazırlayın el öpmeye gelicez demiştim :((
günaydın canım. iyi olmuş mezarı yaptırdığınız. bizim evde mezar yaptırmanın lafı bile geçmiyor artık..ailem, eşime beni mezarlığa götürdüğü için kızmıştı da.. akıllarınca benim üzüldüğümü düşünüyorlar halbuki ben mutlu oluyorum:50::50:
bayramda aile fotoğrafı çektirirken hep annemle babamın kucağına evin en küçüğü oturur. geçen bayram foto çekinirken herkes, seneye burada başka bir boncuk oturacak deyip sevinmişti:50::50: şimdi o boncuklar cennette başka bir fotoğrafın içinde....
arkadaslar hepinize hayirli cumalar...
umarim hepiniz iyisinizdir...
bende iyi sayilirim elhamdülillah...
sana da hayırlı cumalar aysem. :nazar:maşallah, ikinizin de iyi olmasına sevindim.:34:

bu bayram hepimiz bebişlerle gezecektik kısmet olmadı..bebişsiz son bayramımız olsun en azından gelecek bayrama göbüşümüzde bebiş olsun :)

selamün aleyküm canlar nasılsınızz??
hepimizin cuması mübarek olsun inşallahh

in_ay kullanıcısından alıntı
bu bayram hepimiz bebişlerle gezecektik kısmet olmadı..bebişsiz son bayramımız olsun en azından gelecek bayrama göbüşümüzde bebiş olsun :)

inşallah inay kurban bayramına hamiş sonraki ramazan bayramınada bebişimiz olur

tubeguk hakkaten sadece evren değil inayla beraber bende olumlu mesaj aldım

aynuurr senin kadar bizde meraklıyız inşallah hayırlı haberler alacağızz

hepimizin cuması mübarek olsun inşallahh

ben kızımı kurban bayramının 2. günü toprağa verdim. şimdi bu bayram zor geliyor....ama hayat işte giyinip süslenip gezicez...

Son düzenleme:
Hepimizin cuması mübarek olsun inşallahh

canlarım benim inş. Hayırlısı olur rabbim hayırlısıyla inş. Bebeğimizi nasip eder kollarımıza hayırlısıyla inş. Bakalım kısmet diyelim

Canım arkadaşlarım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum saygıyla selamlıyorum...hepinizin bayramı mübarek olsun inş. Allahım hepimize hayırlı kaderler hayırlı yaşamlar ve hayırlı bebekler nasip etsin inş....

Back
X