Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

benim de bebişim doğsaydı şimdi 2 yaşına yakın olacaktı.evimiz neşeli,bayramımız şen olacaktı.ama olmadı olamadı,oğlum diyemedim,koklayamadım meleğimi.Allahım bu nasıl bir acı ki ilk gün ki tazeliğiyleyaşıyor.
ve ben onun mezarına hala gidemedim.şimdi eşim yarın gidelim deyip duruyor.nasıl katlanırım bilmiyorum.ben çok güçsüz ve zavallı hissediyorum kendimi.düşünürken bile gözyaşlarına boğuluyorum.arkadaşlar bu acının bir ilacı yok mudur?çok acı çekiyorum.

benim de bebişim doğsaydı şimdi 2 yaşına yakın olacaktı.evimiz neşeli,bayramımız şen olacaktı.ama olmadı olamadı,oğlum diyemedim,koklayamadım meleğimi.Allahım bu nasıl bir acı ki ilk gün ki tazeliğiyleyaşıyor.
ve ben onun mezarına hala gidemedim.şimdi eşim yarın gidelim deyip duruyor.nasıl katlanırım bilmiyorum.ben çok güçsüz ve zavallı hissediyorum kendimi.düşünürken bile gözyaşlarına boğuluyorum.arkadaşlar bu acının bir ilacı yok mudur?çok acı çekiyorum.

canım Allah sabır versin. bence git mezarına ağlarsın sızlarsın ama iyi gelecektir...tabi doğru kararı eşin ve sen verirsiniz..o cennette mutlu annesi öyle düşün üzülme oda annem üzülüyor diye üzülmesin...çok zor tabiki ama buda bizim sınavımız ne yapalım.Allah başka acı göstermesin..

bayramınızı kutluyorum arkadaşlar..yazılacak şeyleri hep yazdık.. güzel dileklerimizi dualarımızı...Rabbim kabul etsin...
Herşey güzel olacak....Hepimiz buna inanıyoruz...(evettttt dediniz dimi :27::27:))
bebişler sırayla geliyor sağlıkla doğsunlar inşallah..bizimkilerde gelecek....abilerinin ablalarının kokularını getirsinler bize.......
öpüyorum hepinizi.....

yumdum gözümü
kefen beyaz
karaymıs ya toprak
bu kez,
lale ,papatya
üstüme düşen yağmur beyaz...
cennet beyaz
MELEKLER beyaz!...

bu şiir bana hep kızımı hatırlatıyor hepimizin kuzularına gitsin yarın arife günü bebeklerimize dua edelim, kızımın bayramlığını bile almıstım nasıl yakısaacaktı yavruma beyaz bir ebise almıstım ahhhh ahhhh nerden bilirdim tek kıyafetinin beyaz bir kefen olacağını offfffff offffffffff

insallah insallah hepimiz inay aysem tobeguk 24 kasım nergis calakan ve hepimiz tüm melek anneleri tüp bebek tedavisi olan bayanlar en kısa zamanda hamiş oluruzda sağlıkla bebeklerimize kavusuruz mutsuz son bayramımız olsun bu insallahhhhhhh

canım başın sağ olsun çok kötü çok zor bi acı bu. geçmiyor haklısın bazan hafifliyor bazan bakıyorsun ilk duyduğun andaki gibisin geçeceğini de sanmıyorum bol bol sabır dile elimizden başka bişey gelmiyor.

selaaaam kızlaaar özledim valla sizi ama burda çok zor nete girmem şimdi eşim bişey almaya gitti de telini aldım .bi daha da bayram bitimine kadar giremem heralde sonra da düğünümüz var 25 inde.
24 kasım çoook sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini hayırlı olsun.
tobegük ne yapıyon teli de açmıyon?
aynuuur bat yaklaştı sanırım hadi bakalım hayırlısı sonra calakandan alıcaz güzel haberi sonra da benden ben de 29 ağustosta beklemiyorum inşallah .
inaaay kızının mezarı hayırlı olsun huzurla yatsın meleğin arkadaşlarıyla birlikte .
arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun inşallah diğer bayramları bebişlerimizle geçiricez bu meleklerimiz olmadan geçirdiğimiz son bayram olsun inşallah hepinizi tek tek yüreğimden öpüyorum uzaktaki yakın arkadaşlarım benim:16::16:

Kızlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum. Sevdiklerimizle ve kalbimizin istedikleriyle sağlıklı nice bayramlara inşallah...

kızlaaaar, hepimizin bayramı mübarek, ettiğimiz dualar kabul, bebeklerimiz olmadan geçirdiğimiz son bayram olsun innnşalllaahhhh....

selaaaam kızlaaar özledim valla sizi ama burda çok zor nete girmem şimdi eşim bişey almaya gitti de telini aldım .bi daha da bayram bitimine kadar giremem heralde sonra da düğünümüz var 25 inde.
....... tobegük ne yapıyon teli de açmıyon?......
canım yaaa, valla her gün aklımdasın!!!:26::26:hastane işleri vardı o gün açamadım tel.i. sonra da oydu buydu derken kaldı, bi fırsat bulup arayamadım seni canım. mahcubum sana karşı:17::17: affet lütfeeeen! canımsın...:29:

Arkadaslar ameliyata gidiyorum benim icin dua edin bugun bebegim geliyor
Dualariniza cok ihtiyacim var korkuyorum....

Bacilarim allahin izniyle ameliyat iyi gecti ben iyim cok sukur bebegimde iyi ama yanimda degil kuvezde teyzeleri daha dogru bile gormedim yarin allah izin verirse yanina gitcem cok merak ediyorum

Bacilarim allahin izniyle ameliyat iyi gecti ben iyim cok sukur bebegimde iyi ama yanimda degil kuvezde teyzeleri daha dogru bile gormedim yarin allah izin verirse yanina gitcem cok merak ediyorum

Ayşem mesajını görünce çok sevindim.Okurken tüylerim diken diken oldu. Minik oğlun hepimizin umudu,Allah hayırlısıyla evinize çıkacağınız günü de göstersin.

ayşecim rabbim sağ salim hayırlısıyla görmeyi nasip eder arkadaşım inş.. allah hayırlı uğurlu etsin bebeğimizi çok sevindim sennin adına bizim içinde doya doya kokla annesiiiiiiiiiiiiiiiiii melek annler için diyee :(((

kızlar merhaba nasılsınız merakla beni soracağınızı hissediyorum valla bu seferde olmadı kader diyoruz allahtan ümit kesilmez rabbim inş. hayırlısını verir allah izin verirse,
ayşecim bebeğine kavuşmuş çok sevindim darısı bizlerin başına olsun inşç hayırlı bir şekilde allah izin veiris hayırlısı diyorum üzüldüm ama yapacak bişey yok :(( allah biz melek annelerini çok bekletmesin inş... kucaklarımızı hayırlısıyla doldursun..........

cnm yaaaa çok şükürrr çok sevindim maşallah diyelim yiğenimizeee haberlerini bekliyorus cnm .......:16::16::16::nazar:

ayşem, gözünüzaydınn canımmm..
çok duygulandım okurken .. canım çok sıkıntılı zamanlar geçirdin ama çok şükür sonu güzell oldu..
Allahım esirgesin yavrunu.. Allahım uzun, sağlıkla geçecek güzel bi ömür nasip etsin..:nazar::nazar::emir_bebek:
Allahım tüm dileyenlere nasip etsin inş..:16:

Back
X