Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

günaydın kızlar nihayet gelebildim evime . çoook yorucuydu ama güzeldi kardeşi verdik de geldik bakalım inşallah mutlu olurlar.
AYŞEM sonunda almış oğluşu kucağına çok sevindim hayırlı olsun Ayşemcim :nazar:
AYNUR yine regl olmuşsun canım ne yapalım hayırlısı olsun inşallah diğer ay .ben de yarın veya diğer gün olucam bütün belirtiler tamam gelecek yani .ya niye olmuyor bi türlü anlamıyorum bu ay ben de gidicem hormon testlerini falan yaptırıcam diğer ay da olmazsa rahim filmi çektiricem artık offf çok canım sıkılıyor ya:5:
özledim hepinizi valla artık burdayım ama bi daha bi yere gidilmez artık bu sene okulların açılmasına da az kaldı .çoook öpüyorum sizleri :16:

İn-ay hoşgeldin. Geçen hafta gelmeyince bu kız safra kesesiyle ilgili mi gelmiyor acaba diye düşündüm. Bir doktora daha gidip olmadığını onaylatacaktın gitmedin sanırım bir daha?

canım tekrar gitmedim eşimde kızıyor yok dedi işte kurcalama zorla buldurcan taşı diye :)) ama aklımda kaldı gidicem tekrar kesin

günaydın kızlar nihayet gelebildim evime . çoook yorucuydu ama güzeldi kardeşi verdik de geldik bakalım inşallah mutlu olurlar.
AYŞEM sonunda almış oğluşu kucağına çok sevindim hayırlı olsun Ayşemcim :nazar:
AYNUR yine regl olmuşsun canım ne yapalım hayırlısı olsun inşallah diğer ay .ben de yarın veya diğer gün olucam bütün belirtiler tamam gelecek yani .ya niye olmuyor bi türlü anlamıyorum bu ay ben de gidicem hormon testlerini falan yaptırıcam diğer ay da olmazsa rahim filmi çektiricem artık offf çok canım sıkılıyor ya:5:
özledim hepinizi valla artık burdayım ama bi daha bi yere gidilmez artık bu sene okulların açılmasına da az kaldı .çoook öpüyorum sizleri :16:
Hoşgeldin doğacım.
Kardeşine de mutluluklar diliyorum.

canım tekrar gitmedim eşimde kızıyor yok dedi işte kurcalama zorla buldurcan taşı diye :)) ama aklımda kaldı gidicem tekrar kesin

İnşallah yoktur. Bu ameliyat icin ne kadar basit deseler de ameliyat sonucta.

Ayşem sonunda almış oğluşu kucağına çok sevindim hayırlı olsun ayşemcim :nazar:
Aynur yine regl olmuşsun canım ne yapalım hayırlısı olsun inşallah diğer ay .ben de yarın veya diğer gün olucam bütün belirtiler tamam gelecek yani .ya niye olmuyor bi türlü anlamıyorum bu ay ben de gidicem hormon testlerini falan yaptırıcam diğer ay da olmazsa rahim filmi çektiricem artık offf çok canım sıkılıyor ya:5:

hoşgeldin doğacım gözlerimiz yollarda kaldı ayoll ...özletmeyin kendinizi bu kadar canımmmmm

evet arkadaşım bu ay kısmet değilmiş olmadı ne yapalım allahım inş. önümüzdeki ay hayırlısıyla nasip eder arkadaşım hepimizi inş. Hayırlı hamilelik hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaşım...... Yediklerin içitiklerin senin olsun nereleri gezdin anlat bakalım hoş düğün işinden gezmeye fırsat bulduysan tabii... Git arkadaşım git bende cumaya gitmeyi düşünüyorum doktora bakalı kısmet olursa tabi allah izin veririse.... Sen daha önce rahim filmi çektirmişmiydin ? Sıkma canını allah izin verirse rabbim hepimizi sevindirecek inş. Umudumuzu kaybetmeyelim lütfden arkadaşlar bir birimizin umudu olalım...bak bi umudumuz bebeğimiz var allah izin verirse ... Rabbim bizlere nasip eder inş.....rabbim vericidri be arkadaşım bizlerede veriri inş. Hayırlılarından sıkma canını gün doğmadan neler doğar....her gecenin ardından bi gün doğar elbet...sabredelim ki mükafatını görelim hayırlısıyla........ Rabbim melek annelerinin yanıda kızlar.....yalnız değiliz evelallah.............

arkadaslar size bir sey sorcam ayıp biraz ama sezeryandan sonra doktor bize 8 hafta ilişki yasaklamıstı, ama ben korunmadım ilaç almak istemedim eşim korunuyor siz de öylemi yaptınız yoksa hap mı iğne mi kullandınız
bu arada aynurcum ne kadar güzel ne kadar içten dua ediyorsun agzına kalbine sağlık insallah hepsi kabul olur:)

arkadaslar size bir sey sorcam ayıp biraz ama sezeryandan sonra doktor bize 8 hafta ilişki yasaklamıstı, ama ben korunmadım ilaç almak istemedim eşim korunuyor siz de öylemi yaptınız yoksa hap mı iğne mi kullandınız
bu arada aynurcum ne kadar güzel ne kadar içten dua ediyorsun agzına kalbine sağlık insallah hepsi kabul olur:)

ben hiçbirşey kullanmadım eşim korundu..hatta bu ay korunmadık :17: ama birşey olmadı..
hafiften çalışıyoruz ya hehe

oooo merhabalar herkeslerde gelmiş bugün oh oh negüzel. nasılsınız kızlar inayı biliyorum işe başladığı için sinirli ,yorgun ,üzgün demi :34: doğacımda gelmiş tobeguk yine tatilde kıskanıyorum vallaa melekyavrum burda izmirlide gelmiş özaycım bak sen az gelmişsin hııııı :20: aynur demirbaşımız oldu ne güzel yaaa hiç sahipsiz bırakmıyor. neyse bende bugün doktora gittim kimyasal gebelik geçirmişim bu ay klomen aldım onu kullanıcam sıkı bi takiple hamile kalıcaksın inşallah dedi doktor bakalım. bu arada geçen ay bi yerden yeşil çiçek aldım eve geldim saksıya ektim çok güzel suyunu veriyorum bakıyorum sanki bana ihtiyacı olduğunu biliyorum dün büyümüş olduğunu fakettim çok sevindim yaa neden bilmem ama çok garip bi şekilde umut veriyor bana bu çiçek geldiğinde küçücüktü keşke o zamanda fotosunu çekmeyi akıl etseydim şimdiki halini çektim beğenicekmisiniz <makinamın şarjı bitmiş telde çektim biraz karanlık ama > tavsiye ederim arkadaşlar çok zevkli bi iş ellerinle bi canlıyı büyütmek çok güzel çocuğuma kısmet olmadı bende çiçeği büyütüyorum
$Foto&#287;raf0297.webp

Son düzenleme:
ooo kızlar yaz sonuna gelinmesiyle özlenen tabloya kavuştuk...:46::46:

calakanım gördüm çiçeğini... beğendim:34: karnındakiyle birlikte büyüyecek o çiçek inşallah:16::16:

doğacım tekrar hayırlı olsun. umarım kardeşin hep mutlu olur. ha, bi de düşer yakandan artık:9::9::9: bekle beni gelicem, inşallah salı buluşabiliriz kuzu. konuşacak çok şey birikti...öpüyorum seni:54::54::54:

izmirliiii, cumaya kadar gelirsen bi daha buluşalımmmm...:34:

melekyavrusu, ben de karşıyım ilaca. benim de eşim korundu canım...bu arada ben de kız bebek görmeye dayanamıyorum:50::50:

inaycım, hoşgeldin canım.. tahmin ettim zaten izinli olduğunu. yoksa bu kız gelirdi dedim:9: neyse sen emeklilik emeklilik diye dert yanıyosun ya inşallah bebişin gelir de onunla 4 aylık mini bir emeklilik yaşarsın canım..

aynurcum, bence yumurtlama döneminden önce tahlillerini yaptır, yumurtlama zamanı da yumurta takibini yaptır.

herkesler gezmişler tozmuşlar gelmişle maaşallah maaşallah:nazar::nazar:
calakan çiçek süper bir ara bende meraklıydım ama geçtii:40:

calakanım gördüm çiçeğini... beğendim:34: karnındakiyle birlikte büyüyecek o çiçek inşallah:16::16:

ay canım çok saol çok güzel bir dilek bu çok teşekkür ederim ya inşallah. bende öyle bi bağlantı kuruyorum sanki sonrada ya kurursa die yüreğim oynuyor valla.

günaydınlar kızlar size bişe daha sorcam burda çogunuz sezeryan dogumu yapmışsınız tam uyutularak sezeryan olan varmı uyyanınca nasıl oluyo merak ediyom benimde tam uyutularak sezeryan ihtimalim var cvp yazarsanız sevinirim

doğacım tekrar hayırlı olsun. umarım kardeşin hep mutlu olur. ha, bi de düşer yakandan artık:9::9::9: bekle beni gelicem, inşallah salı buluşabiliriz kuzu. konuşacak çok şey birikti...öpüyorum seni:54::54::54:

izmirliiii, cumaya kadar gelirsen bi daha buluşalımmmm...:34:

melekyavrusu, ben de karşıyım ilaca. benim de eşim korundu canım...bu arada ben de kız bebek görmeye dayanamıyorum:50::50:

inaycım, hoşgeldin canım.. tahmin ettim zaten izinli olduğunu. yoksa bu kız gelirdi dedim:9: neyse sen emeklilik emeklilik diye dert yanıyosun ya inşallah bebişin gelir de onunla 4 aylık mini bir emeklilik yaşarsın canım..

aynurcum, bence yumurtlama döneminden önce tahlillerini yaptır, yumurtlama zamanı da yumurta takibini yaptır.

Canım ben de çok isterim, ayarlamaya çalışacağım :34:

günaydınlar kızlar size bişe daha sorcam burda çogunuz sezeryan dogumu yapmışsınız tam uyutularak sezeryan olan varmı uyyanınca nasıl oluyo merak ediyom benimde tam uyutularak sezeryan ihtimalim var cvp yazarsanız sevinirim

Benim epidural+ spinal anestezi oldu. Tamamen uyutulma sebebin ne?

hoşgeldin doğacım gözlerimiz yollarda kaldı ayoll ...özletmeyin kendinizi bu kadar canımmmmm

evet arkadaşım bu ay kısmet değilmiş olmadı ne yapalım allahım inş. önümüzdeki ay hayırlısıyla nasip eder arkadaşım hepimizi inş. Hayırlı hamilelik hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaşım...... Yediklerin içitiklerin senin olsun nereleri gezdin anlat bakalım hoş düğün işinden gezmeye fırsat bulduysan tabii... Git arkadaşım git bende cumaya gitmeyi düşünüyorum doktora bakalı kısmet olursa tabi allah izin veririse.... Sen daha önce rahim filmi çektirmişmiydin ? Sıkma canını allah izin verirse rabbim hepimizi sevindirecek inş. Umudumuzu kaybetmeyelim lütfden arkadaşlar bir birimizin umudu olalım...bak bi umudumuz bebeğimiz var allah izin verirse ... Rabbim bizlere nasip eder inş.....rabbim vericidri be arkadaşım bizlerede veriri inş. Hayırlılarından sıkma canını gün doğmadan neler doğar....her gecenin ardından bi gün doğar elbet...sabredelim ki mükafatını görelim hayırlısıyla........ Rabbim melek annelerinin yanıda kızlar.....yalnız değiliz evelallah.............

ben daha önce film çektirmedim Aynur'cum korkuyorum aslında ama çektiricem önümüzdeki ay da hamile kalamazsam .bi sorun var mutlaka sorun olmasa 6 aydır yumurtalıklar sağlam spermler sağlam neden olmuyor anlam veremiyorum .bu ay da 3. gün gidicem doktora hormonlara falan baktırıcam ne yapayım bişeyler yapmak gerek olmadığı her ay biraz daha umudum kırılıyor .ben kızıma hemen hamile kalmıştım demek ki bi sorun yoktu acaba sezeryandan sonra sorun mu oldu sezeryan mı bi şey yaptı ondan korkuyorum. artık olsun ne olur ya .kardeşimin düğününde bi kız çocuğu yere düştü ağlamaya başladı ,babası geldi aldı kucağına bi tokat attı ağlama artık diye bi bağırdı herkes onlara baktı .işte Allahın işine karışılmaz Allah onlara sapasağlam çocuklar veriyo bizim ellerimiz kollarımız bomboş vardır bi hikmet elbette ama insan bazen isyan ediyor işte

ben hiç sevmezdim sinir olurdum evde böyle çiçeklere ama nedense buna çok ısındım ilk çiçeğim :71:
canımcım benim evin bi köşesi botanik bahçesi gibi .eşim dur demese sokaktaki bütün hayvanları eve toplıycam ( sokakta bakıyorum ben de onlara ) şunu demeye çalışıyorum bi canlıyı büyütmek beslemek ilgilenmek insanın ruhuna çok iyi geliyor hakkaten o yüzden devam et başka çiçekler de al onların büyüdüğünü çiçek açtığını görmek çok iyi hissettiriyor :119:

Back
X