Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

tobegüüük buluşalım şekerim ben burda hazır nazır seni bekliyorum ay valla bi yere yazsak mı konuşçaklarımızı çok şey birikti atlamasak hiç bişeyi:29:
not defteri gibi bir şeye yazalım bence. yoksa garanti unuturuz:19::19: haftaya salı buluşalım diyorum ben:29::29:
şekerim bak Ankara adı üstünde başkent gelin buraya görüşelim valla tobegükle benim başımızın üstünde yeriniz var .ama seninle seneye yaz büyük ihtimal görüşürüz her sene geliyoruz biz oraya çünkü.
inayy sen tobegüke söyle dedim ben gidelim bi gün Bursa 'ya gidek diye
yavrum dedin de.. benim koca hayatta göndermez kiiiii:19::19:

bi de o ağrılar epiduralden olabiliyor diye duymuştum ben de.. ama kesin bilgi değil, sadece duyum...

Son düzenleme:
ben daha önce film çektirmedim Aynur'cum korkuyorum aslında ama çektiricem önümüzdeki ay da hamile kalamazsam .bi sorun var mutlaka sorun olmasa 6 aydır yumurtalıklar sağlam spermler sağlam neden olmuyor anlam veremiyorum .bu ay da 3. gün gidicem doktora hormonlara falan baktırıcam ne yapayım bişeyler yapmak gerek olmadığı her ay biraz daha umudum kırılıyor .ben kızıma hemen hamile kalmıştım demek ki bi sorun yoktu acaba sezeryandan sonra sorun mu oldu sezeryan mı bi şey yaptı ondan korkuyorum. artık olsun ne olur ya .kardeşimin düğününde bi kız çocuğu yere düştü ağlamaya başladı ,babası geldi aldı kucağına bi tokat attı ağlama artık diye bi bağırdı herkes onlara baktı .işte Allahın işine karışılmaz Allah onlara sapasağlam çocuklar veriyo bizim ellerimiz kollarımız bomboş vardır bi hikmet elbette ama insan bazen isyan ediyor işte
merhaba bızıım ıcımız daha cok yanıyor cünkü kızmayı bırak sevmeye hasretle bekledıgımız bebeklerımız gelmedı bırde kızıp döven görünce rabbımın onlara ne kadar cömert davrandıklarının farkına bıle varmadan oylesıne kızıp duruyorlar canımız dahada yanıyor bız sevecek bulamıyoruz mıllet dövüyor dıye canınıda hamıle kalamıyorum dıye sıkma rabbım ezelde yaratmadıktan sonra ıstesende olmaz yeterkı rabbım verecek olsun ıstemesende verır hayırlısı bu arada ne kadar gectı sezeryanınkı hamıle kalıyorsun benımkı daha 5 ay yenı bıttı hemen ıstıyorum ama korkuyorum bana bır akıl verın neolur

AAAA cok ayıp kızlar kıskanıyoruz ama burda dün eşime dedimki bizim sayfadaki kızlar aynı yerde geziyorlar ohh valla diyo sen de aynı yerde olsan saniye durmaz gezerdin diyor. kısmet artık:) antalyaya gelen olursa mutlaka haber versin. sunam aslında 5 ay iyi ama ben 8 ay beklemek istiyorum doktorum4 aydan sonra sıkıntı olmaz dedi

merhaba bızıım ıcımız daha cok yanıyor cünkü kızmayı bırak sevmeye hasretle bekledıgımız bebeklerımız gelmedı bırde kızıp döven görünce rabbımın onlara ne kadar cömert davrandıklarının farkına bıle varmadan oylesıne kızıp duruyorlar canımız dahada yanıyor bız sevecek bulamıyoruz mıllet dövüyor dıye canınıda hamıle kalamıyorum dıye sıkma rabbım ezelde yaratmadıktan sonra ıstesende olmaz yeterkı rabbım verecek olsun ıstemesende verır hayırlısı bu arada ne kadar gectı sezeryanınkı hamıle kalıyorsun benımkı daha 5 ay yenı bıttı hemen ıstıyorum ama korkuyorum bana bır akıl verın neolur
biz 2 aydan sonra hemen başladık çalışmalara doğum yapalı 7 ay oldu. benim doktorum ve gittiğim 7-8 doktor hemen başlayabilirsiniz demişlerdi .5 aydır deniyoruz olmuyor

doğacım merhaba bu arada kendimizi kedi köpeğe çiçeğe vurduk gibi allahım şöle başımızı kaldırmadan uğraşacağımız hayırlı çoluk çocuğa kavuştursun inş. rabbim cümlemizi arkadaşlar ...
çok güldüm ya :9:hakkaten ne yapalım Aynurcum başka neyle uğraşalım kadınız işte içgüdülerimizde var beslemek büyütmek bakacak birşeyler arıyoruz hep .duana da en içten amin diyorum canım

Gitme sana muhtacim
gözümde nursun
basimda tacim
muhtacim
beni öldür öyle git
yasamam icin
senin sevgine muhtacim

muhtacim gözlerine
muhtacim sözlerine
ruhumu isitacak
simsicak nefesine
gitme

simdi bombos ellerim
seni cagirir
yasli gözlerim
muhtacim
beni öldür öyle git
yasamam icin
senin sevgine muhtacim

sensiz bir dünyadayim
gercekten uzak bir rüyadayim
muhtacim
beni sensiz dünyadan
sonsuz rüyadan
uyandirda git
muhtacim

melek yavrularımıza gitsin bu sarkı bu aksam cok ama cok kötüyüm sanırım basa döndüm

Alıştım sana bir tanem
Alıştım her gün görmeye
Bir nefes gibi muhtacım
Sevilmeye sevmeye
Her sabah uyandığımda
Seni buldum yanımda
Yokluğun bir zehir gibi
Dolaşıyor kanımda

Alışmak sevmekten
Daha zor geliyor
Alışmak bir yara
Bağrımda kanıyor
Sen yoksun kollarım
Boşluğu sarıyor
Alıştım bir tanem alıştım sana

Alıştım sana bir tanem
Yokluğuna dayanamam
İnan sensiz kaderimle
Tek başıma savaşamam
Ben seninle varolmuşum
Benim seninle bir sarhoşum
Sen yanımda olmayınca
Gayesizim bomboşum

canım benim kedim vardı öldü onun acısı da bambaşkaydı neyse kendimi bildim bileli hayvanlarla yaşıyorum kısır değilim şükürler olsun .hatta hamileyken toksoplazmadan çok korkmuştum hiç geçirmemişim bile yani senelerce hayvan baktım toksoplazma hiç olmamışım .bi hayvanın verdiği manevi zevki, onun sevgine karşılık veriş şeklini yaşamayan anlamaz .çocuktan sonraki bu dünyadaki en büyük sevgi bence çünkü tamamen karşılıksız ve saf istediği sadece bi kap yemek onun dışında koşulsuz ve sınırsız sevgi. şu an ben de deliler gibi istiyorum ama eşimle anlaşamıyoruz bu konuda, o da çocuk bir yaşına geldiğinde istiyor öyle anlaşmıştık ama şu an çook ihtiyacım var .bence eşin istiyorsa durma al o kadar iyi gelir ki psikolojine . ayrıca benim kadar paronayak insan nadirdir deli gibi araştırma yaptım kedini aşıları tam olduğu sürece kediden kısır olma ihtimalin yeşil yapraklı sebzelerden kısır olma ihtimalinden daha az
canım bu arada dün iffeti izlemedim hiç izlemedim zaten de hangi bölümü biliyor musun ? ilgimi çekti o bölümü en azından izlemek istiyorum

ay canım bu sayfayı görmemişim iffet son bölümünde vardı yani bu seneki ilk bölümdü dün aksam yayınlandı, eşime sorayım kedi işini şöyle şirin bir kedi olursa alırım o zaman, aman babamlarda pimpiriklik yapıyor işte ne yapsınlar kıyamam, Allah vercek olsun ne kedi ne köpek hiçbirsey engelleyemez biz hamile kaldıkda ne oldu ben 3ünü de kaybettim

doğacım epidural sonrası bel ağrısı oluyormuş çok kişiden duydum.. hemen sezeryan sonrasındada çok fena baş ağrısı yaptığını söylüyorlar ben genel anestezi olmuştum

okudukça çiçek besleyesim geldii kızlarr

dün bende yazdım yazdım sildim siz hep görüşüyormusunuz kıskandırmayın diye evet ya keşke yakın olaydıkk demiii??

günaydınlar kızlar size bişe daha sorcam burda çogunuz sezeryan dogumu yapmışsınız tam uyutularak sezeryan olan varmı uyyanınca nasıl oluyo merak ediyom benimde tam uyutularak sezeryan ihtimalim var cvp yazarsanız sevinirim

canım ben genel anestezi oldum sonrasında bulantı boğazda tıkanıklık hissi baygınlık yapabiliyor ve ayıldığında çok ağrın oluyor sonrasıda epiduralle aynı ama yukarıda da sölediğim gibi epiduralde baş agrısı çok oluyor

canım ben genel anestezi oldum sonrasında bulantı boğazda tıkanıklık hissi baygınlık yapabiliyor ve ayıldığında çok ağrın oluyor sonrasıda epiduralle aynı ama yukarıda da sölediğim gibi epiduralde baş agrısı çok oluyor

ay evet o iğrenc boğazda tıkanıklık genel aneztesiden mi oluyormus bende üzüntüden sesim düştü sandım bir de tam öksürüp rahatlayamıyorsun dikişlerden 10 gün astım hastası gibi tıksırdım. ilk 2 gün sersemlik oluyor ben 2 gün cok az aglamıstım meğersem narkozdanmıs 3.günün sabahı evde sinir krizi gecirdim herkes bi yerimi tuttu annem babam kayınvaldem eşim herkes şok olmustu eşim hep öyle kalıcam sanmıs annemlerin ee normal narkoz etkisi geciyor acısı şimdi baslıyor demişti ama bana narkoz yanında sürekli sakinleştici yaptılar gerçi ben de istedim dayanamazdım yoksa

sunamm, sen plasenta previa olan arkadaştın değil mi? yanlış mı hatırlıyorum yoksa?:44::44:.. ne yaptın, hiç başka dr.la görüştün mü? ne kadar zaman verdiler sana?? bir yıl demişti dr.un yanlış hatırlamıyorsam..
AAAA cok ayıp kızlar kıskanıyoruz ama burda dün eşime dedimki bizim sayfadaki kızlar aynı yerde geziyorlar ohh valla diyo sen de aynı yerde olsan saniye durmaz gezerdin diyor. kısmet artık:) antalyaya gelen olursa mutlaka haber versin. sunam aslında 5 ay iyi ama ben 8 ay beklemek istiyorum doktorum4 aydan sonra sıkıntı olmaz dedi

melekyavrusu eğer antalyadan taşınmasaydık seninle de kesin buluşurduk arkadaşım...:29:

canımcım benim evin bi köşesi botanik bahçesi gibi .eşim dur demese sokaktaki bütün hayvanları eve toplıycam ( sokakta bakıyorum ben de onlara ) şunu demeye çalışıyorum bi canlıyı büyütmek beslemek ilgilenmek insanın ruhuna çok iyi geliyor hakkaten o yüzden devam et başka çiçekler de al onların büyüdüğünü çiçek açtığını görmek çok iyi hissettiriyor :119:

haklısın canım gerçekten çok iyi geliyormuş bide süs narı alıcam çok tatlı duruyordu küçük küçük narlar. bugün konuştuktan sonra iyice düşündüm bide eşimi ikna edip kedi alabilsem ooooo

inşallah hiiiçbir şeycik olmayacak o çiçeğe.. hem sen iyi bakarsın suyunu, güneşini, ilacını eksik etmezsin..ayrıca bu senin ilk çiçeğin, kurutada bilirsin, olabilir yani.. o zaman gider kurumayan bir yaprağını yeşertir, tekrar dikersin toprağa. böylece hiç ölmez o çiçek:34::34:

heheehheh çok tuttum bu fikri, ya güzellikle yola gelicek yada zorla diyorsun haa canım haklısın yaa bi sürü mesaj var yazdıklarında canım yaaa hoşuma gittii

ay kızlar içimi okudunuz, ben de çiçek beslemek istiyorum hatta minik şirin mi şirin bir kedi almak istiyorum ama babam kediler kısırlık yapar alma diyor, insana bir seyleri büyütmek iyi gelir bence de hemen bugün bir cicek alıcam ben de konusurum onunla ohh misss, temizliğe verdim kendimi kafamı dağıtıyor,

bu arada aksam iffeti izleyen oldumu agla agla içim şişti, finalinde iffetin bebeği vardı kaza yapıyorlardı, megersem o bebek ölmüş kızdı bebek mahvoldum, iffet gece uyanıp bebeğiinin odasına girdi aynı kendimi gördüm, ilk zamanlar kimse beni kızımın odasına sokmak istememişti,oofff offf cok kötü oldum ya

o yüzden tavsiye ettim ya canım herkese öneriyoruuuum resmini bile koydum. bence sende bi an önce al bi çiçek :119:

çalakan merhaba arkadaşım...evet harbiden demirbaşı oldum sitenin haaa hep burdayım...:)

ellerine sağlık çok iyi düşünmüşsün.... rabbim inş. bebeğinide bu şekilde doya doya büyütmeyi nasip eder rabbim...umudunu kaybetme vericidir rabbim ....allah yüzlerimizi güldürsün inş. arkadaşım....

iyi iyi işte yaaa gitme bi yere sahipsiz kalmasın site :37: inşallah canım inşallah hepimize nasip olur.

heheehheh çok tuttum bu fikri, ya güzellikle yola gelicek yada zorla diyorsun haa canım haklısın yaa bi sürü mesaj var yazdıklarında canım yaaa hoşuma gittii

aynen canım... ya olacak ya da olacak!!!
aferin kız, okumuşsun satır aralarını:130::130::34:
çoook öpüyorum seni:16::16::16:

Back
X