Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba bakıyordum ama birgun buraya yazacağım aklıma gelmezdi aşılamayla hamile kaldım pkoliyim ohss oldum 25 gun hastanede yattı karnımdan sırtımda toplam 13 lt su aldılar ardından tromboz empoli(pıhhtı atması) nedeniyle 3 gun yoğun bakımda kaldım tam kendimi toparladım kontrolde 7 tane kese gördük 4 tanesinin kalp sesi vardı biri zayıftı ertesi hafta zayıf olanın kalbi durdu 3 tane bebek kaldı doktorum üçüz zor olur 2 ye düşürmemiz lazım dedi tamam dedik tam düşürmek için gittik işlem yapılacaktı ama baktık onunda klabi kendiliğinden durmuş 2 tane minnoşum kalmıştı tam herşey geçti derken 12. haftada kanama geçirdim.evde dinleniyordum işede gitmiyordum. 14. haftada serklaj yapıldı dinlenmeye devam ediyorum.16. haftada bebeklerden birinin kesesi açıldı1 ay hastanede yattım diğer bebeğe birşey olmasın diye doktorum 1 hafta 10 gune kadar kalbi durur dedi durmadı 10. hafta geçmesine rağmen kalbi hala atıyordu. 23. haftada aşırı kanamam oldu doktora gittim.baktı sağlam bebekte bir sorun yoktu akşam eve geldiğimde 3 dk. düzenli kasılmalarım başladı diye doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi gittim.pre par serum takıldı 3 hafta daha hastanede yattım ayın 29. unda gece 12 de ağrı hissetmeye başladım serum işe yaramıyordu 4 saat sancı çektim gece 4 de doktorum geldi sezeryana aldı benı suyu gelen bebeğim 3 saat yaşadı diğer bebğim 2 gun yaşadı melek oldular
hepimizin derdi aynı sanırım burda kaç ay sonra yeniden denediniz ben hemen 3 ay sonra denemek istiyorum
meleklerim gideli daha 5 gun oldu ama içim parça parça benı teselli eder yeni ve sorunsuz bi gebelik diye düşünüyorum bende pko eşimdede hareketli sperm yok doğumdan sonra 3 4 ay normal adet oluyormuş pko liler onun için kendiliğinden olursa hem sorunsuz hem stressiz olur hem meleklerimin acısını hafifleyir diye düşünüyorum
çok teşekkür ederim geçmişe biraz göz attım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz sormak istediğim birşey var ben genel anestezi oldum ama hissettim bebekleri çıkarttıklarını konuşmaları duydum karnım acıdı bile sonrasını duymadım hatırlamıyorum sizdede oldu mu
bebeklere anestezi inmesin diye hemen alıyorlarmış o arada tam uyuşmadığım için olabilir diye aklımdan geçmişti ama acıdı bebkleri çıkartırken acıyo demek istedim ama sesim çıkmadı sonra ses çıkarttım gerisini hatırlamıyorum duymadım belki tam uyuşmamıştım ben listeye benide ekler misiniz ltfn
Ya bacım valla hepinizin böyle üzüleceğini bileydim valla yazmadım yaaaatobeguk mahvettin beni ya, benim de bebeğim dişlerini cıkaracaktı deyince, benim etrafımdaki düşüncesiz insanlar süürekli haftaada bir iki defa benle aynı anda doğum yapanlar kucaklarında bebekleriyle işyerime geliyorlar gitmekde bilmiyorlar, bende surat ascam bundan sonra onlar gelince bende seviyordum bebeklerini ama onlar gidince hep çok kötü oluyordum, izin vermiycem artık,yeter artık ya acıma saygı duysun millet
Ay kuzum yaaaa daha çok da yeniymiş!! İlk bir ayı geçirsen daha bi rahatlarsın aslında! Canım hamile kaldığında stressiz olacağını zannetme.çünkü biz çok kötü tecrübeler yaşadığımız için her an korkuyla bekleriz 9 ay boyunca.. Hamile kalan arkadaşlarımızdan biliyorum. Allah sana önce sabır, sonra da acil şifalar versin inşallah...meleklerim gideli daha 5 gun oldu ama içim parça parça benı teselli eder yeni ve sorunsuz bi gebelik diye düşünüyorum bende pko eşimdede hareketli sperm yok doğumdan sonra 3 4 ay normal adet oluyormuş pko liler onun için kendiliğinden olursa hem sorunsuz hem stressiz olur hem meleklerimin acısını hafifleyir diye düşünüyorum
çok teşekkür ederim geçmişe biraz göz attım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz sormak istediğim birşey var ben genel anestezi oldum ama hissettim bebekleri çıkarttıklarını konuşmaları duydum karnım acıdı bile sonrasını duymadım hatırlamıyorum sizdede oldu mu
[/QUOTE]AYŞEM................HOŞGELDİN UMUDUMUZZZZZZ
VET......................başardı vet bizim 2. hamişimiz
UĞURBÖCEĞİ.............oda başardı 3. hamişimiz oldu:)
24KASIM................. hızlı bir atakla 4. hamişimiz oldu
ASESULFAM...............Evvvveeeeettt 5. hamişimiz hayırlı uğurlu olsun
CALAKAN..............
çalışmalara başladı
................BAT:NERELERDESİNN ARKADAŞIMM
DOĞA....................
çalışmalara başladı
..................BAT:20.10.2012
AYNUR...................
çalışmalara başladI
..................BAT:21.10.2012
İNAY......................
çalışmalara başladı
...................BAT:16.10.2012
ÖZAY.....................
çalışmalara başladı
.....................BAT:28.10.2012
TUBEGUK.................
çalışacakkkkkk hep beraber bekliyoruzz
...................BAT:06.10.2012
MELEKYAVRUSU.........beklemede
SONNNNN 3 AYYYYcık
MELEKANNESİ.............beklemede
HANNEM.....................beklemede
![]()
ekleriz minitom ekleriz insallah zaman bir an önce gecer de bizde calısmaya basladığımız günlere geliriz,sabırla beklicez o günleri,çivi çiviyi söker yeniden hamile kalırsak bir de sağlıkla bebeklerimiz olursa gecer insallah acımız insallahhh
kızlar heppinizin batları 20 ekim civarı insallah göbüşleriniz dolarda bizde seviniriz,canım arkadaslarım
hamişlerimiz sizin nasıl gidiyor hamilelik
Hımmm anladım canım tekrar başın sağolsun....
Aynen öyle canım yaaabir ben doğuramadım diyorum bazen...ahhh ah bugün beraber hamile kaldığım arkadaşım aradı.o esnada kızı uyandı ağlamaya başladı.içim gitti arkadaşım nasıl özür diliyor.ben uyutup da aramıştım diye
dişleri çıkıyormuş. Demekki benim kızımında dişleri çıkacaktı....
Üzüldüm işte yaaaa
E işte canım bununki de 14ay arayla oluyor.hem de sezaryan!!!!
Neyse ne diyelim darısı başımıza olsun....
Evet yolluyorum ekle beni bebeğim..
Kızlar ya kocam işe gitti. Gelinde çay içelim![]()
inşallah rabiim hepimize hayıtlırlı sağlıklı evlatlar ve güzel hamilelikler nasip etsin
Merhaba melek anneleri nasilsiniz? Kusura bakmayin uzun zamandir gelemedim. Bir az agrilarim varda, o yuzden doktor surekli uzanmami soyledi. Vallah uzanmakdan nefret ederim, ama ne yapayim, ayaga kalkamiyorum, oturamiyorum bile, yurumekde cok zorluk cekiyorum. Turkcesini bilmiyorum ama bizim burada "tonus" derler, rahimde gerginlik bebegin skilidigni, oksijen darligi cekmesi gibi bir sey. ONce cok korkdum agladim, ya bunada bir sey olursa diye panikledim, ama sonra Allahima dua etdim. Digeri melekdi o yuzden gitdi, ama bilyorum bu defaki bebek. Tabiki Allahim onu koruyacakdir ve saglikla kucagima almayi nasib edecekdri. Hergun dualar ediyorum, bebegimi Allaha emanet ediyorum, sizleride hic bir zaman unutmuyorum. lutfen sizlerde beni unutmayin benim icin dualar edin. Unutmayin biz melek annelerinin dualari cabuk tutar. Sizleri cok seviyorum, cok sk gelemesemde kalbim ve aklim hep sizlerle olucakdir. Hepinizi opuyorum.Lutfen yeni anne adaylarimiz olursa banada yazin. Hepinize bol sanslar, umut dolu guzel gunler diliyorum. Asla umudunuzu kaybetmeyin.
kızlar merhaba bakıyordum ama birgun buraya yazacağım aklıma gelmezdi aşılamayla hamile kaldım pkoliyim ohss oldum 25 gun hastanede yattı karnımdan sırtımda toplam 13 lt su aldılar ardından tromboz empoli(pıhhtı atması) nedeniyle 3 gun yoğun bakımda kaldım tam kendimi toparladım kontrolde 7 tane kese gördük 4 tanesinin kalp sesi vardı biri zayıftı ertesi hafta zayıf olanın kalbi durdu 3 tane bebek kaldı doktorum üçüz zor olur 2 ye düşürmemiz lazım dedi tamam dedik tam düşürmek için gittik işlem yapılacaktı ama baktık onunda klabi kendiliğinden durmuş 2 tane minnoşum kalmıştı tam herşey geçti derken 12. haftada kanama geçirdim.evde dinleniyordum işede gitmiyordum. 14. haftada serklaj yapıldı dinlenmeye devam ediyorum.16. haftada bebeklerden birinin kesesi açıldı1 ay hastanede yattım diğer bebeğe birşey olmasın diye doktorum 1 hafta 10 gune kadar kalbi durur dedi durmadı 10. hafta geçmesine rağmen kalbi hala atıyordu. 23. haftada aşırı kanamam oldu doktora gittim.baktı sağlam bebekte bir sorun yoktu akşam eve geldiğimde 3 dk. düzenli kasılmalarım başladı diye doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi gittim.pre par serum takıldı 3 hafta daha hastanede yattım ayın 29. unda gece 12 de ağrı hissetmeye başladım serum işe yaramıyordu 4 saat sancı çektim gece 4 de doktorum geldi sezeryana aldı benı suyu gelen bebeğim 3 saat yaşadı diğer bebğim 2 gun yaşadı melek oldular
hepimizin derdi aynı sanırım burda kaç ay sonra yeniden denediniz ben hemen 3 ay sonra denemek istiyorum
tobeguk çok düşüncelisin sagolasın arkadaşım.....bilseydim akşam gelirdim hain köfte...
düşünemiyorum bizi bi arada sadece bi hayal edin gerisini düşünün neler olurdu muhabbetin alası yaşanırdı her halde saatler zaman yetmez gibi geliyor....sizce?
Merhaba melek anneleri nasilsiniz? Kusura bakmayin uzun zamandir gelemedim. Bir az agrilarim varda, o yuzden doktor surekli uzanmami soyledi. Vallah uzanmakdan nefret ederim, ama ne yapayim, ayaga kalkamiyorum, oturamiyorum bile, yurumekde cok zorluk cekiyorum. Turkcesini bilmiyorum ama bizim burada "tonus" derler, rahimde gerginlik bebegin skilidigni, oksijen darligi cekmesi gibi bir sey. ONce cok korkdum agladim, ya bunada bir sey olursa diye panikledim, ama sonra Allahima dua etdim. Digeri melekdi o yuzden gitdi, ama bilyorum bu defaki bebek. Tabiki Allahim onu koruyacakdir ve saglikla kucagima almayi nasib edecekdri. Hergun dualar ediyorum, bebegimi Allaha emanet ediyorum, sizleride hic bir zaman unutmuyorum. lutfen sizlerde beni unutmayin benim icin dualar edin. Unutmayin biz melek annelerinin dualari cabuk tutar. Sizleri cok seviyorum, cok sk gelemesemde kalbim ve aklim hep sizlerle olucakdir. Hepinizi opuyorum.Lutfen yeni anne adaylarimiz olursa banada yazin. Hepinize bol sanslar, umut dolu guzel gunler diliyorum. Asla umudunuzu kaybetmeyin.