Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

uğurböcüğüm bence de yat dinlen insallah biran önce atlatırsın, aglamazmısın aglarsın canım benim ama ne güzel demişsin diğeri melekti buysa bebek insallah kucağına alacaksın, doganın dediği gibi hepiniz bizim umudumuzsunuz...

kızlar rüyamda doğum yaptım gene sezeryan oluyorum korkarak giriyorum ama devamında zerre agrım olmuyor bebeğim sağlıkla doğuyor, eşimle seviyoruz kokluyoruz ay cok güzeldi,

uğurböcüğüm bence de yat dinlen insallah biran önce atlatırsın, aglamazmısın aglarsın canım benim ama ne güzel demişsin diğeri melekti buysa bebek insallah kucağına alacaksın, doganın dediği gibi hepiniz bizim umudumuzsunuz...

kızlar rüyamda doğum yaptım gene sezeryan oluyorum korkarak giriyorum ama devamında zerre agrım olmuyor bebeğim sağlıkla doğuyor, eşimle seviyoruz kokluyoruz ay cok güzeldi,

hayır olsun canım inşallah o günlerde gelecek :))

tobeguk çok düşüncelisin sagolasın arkadaşım.....bilseydim akşam gelirdim hain köfte...
düşünemiyorum bizi bi arada sadece bi hayal edin gerisini düşünün neler olurdu muhabbetin alası yaşanırdı her halde saatler zaman yetmez gibi geliyor....sizce?
Ee keşke gelseydin yaaa. Ben de öööyle tek başıma oturdum:19:
Valla birazdan doğayla buluşacağız, bak şu saate kadar oturalım tamam mı diye pazarlık yapıyoruz birbirimizle. Çünkü bi oturunca kalkıp da ayrılamıyoruz... Sizinle de aynısı olurdu yani!!!
Merhaba melek anneleri nasilsiniz? Kusura bakmayin uzun zamandir gelemedim. Bir az agrilarim varda, o yuzden doktor surekli uzanmami soyledi. Vallah uzanmakdan nefret ederim, ama ne yapayim, ayaga kalkamiyorum, oturamiyorum bile, yurumekde cok zorluk cekiyorum. Turkcesini bilmiyorum ama bizim burada "tonus" derler, rahimde gerginlik bebegin skilidigni, oksijen darligi cekmesi gibi bir sey. ONce cok korkdum agladim, ya bunada bir sey olursa diye panikledim, ama sonra Allahima dua etdim. Digeri melekdi o yuzden gitdi, ama bilyorum bu defaki bebek. Tabiki Allahim onu koruyacakdir ve saglikla kucagima almayi nasib edecekdri. Hergun dualar ediyorum, bebegimi Allaha emanet ediyorum, sizleride hic bir zaman unutmuyorum. lutfen sizlerde beni unutmayin benim icin dualar edin. Unutmayin biz melek annelerinin dualari cabuk tutar. Sizleri cok seviyorum, cok sk gelemesemde kalbim ve aklim hep sizlerle olucakdir. Hepinizi opuyorum.Lutfen yeni anne adaylarimiz olursa banada yazin. Hepinize bol sanslar, umut dolu guzel gunler diliyorum. Asla umudunuzu kaybetmeyin.
İyiyiz böcüküüüm. Sen ve minnoşun da iyi olun inşallah... Çoook öpüyorum canıııım:3::3:
hayal ettimde....
bazen filmlerde olurya biri bişe der hepimiz ağlamaya başlarız sonra biri bişe der kahkaha atmaya başlarız.....dengesiz bi durum olur yaniiii :52::52:...
A canım valla aynen öyle oluyor. Bi ağlıyoruz bi gülüyoruz.. Dengesiz dengesiz takılıyoruz işte. Bir de konuş konuş bitiremiyoruz:9::9:...

aysemmm hosgeldin canım nasılsın

tobeguk erkencisin bugün kıssss

Son düzenleme:
aysemmm hosgeldin canım nasılsın

tobeguk erkencisin bugün kıssss

Bugün boş günüm bebeğeeem... Sabahın köründe kalkıp diş Dr. Na gittim gebeliğe hazırlık... Sağlamsın didi yolladı. Birazdan doğayla buluşmaya gideceğim de bir bakayım diye geldim.

Aysem hoşgeldin canım nasılsın? Umut nasıl? Yalnız senin oğlan en küçük yaşta nick sahibi olan ilk insan olsa gerek. Büyüyünce anlatırsın artık:9::9:

Bugün boş günüm bebeğeeem... Sabahın köründe kalkıp diş Dr. Na gittim gebeliğe hazırlık... Sağlamsın didi yolladı. Birazdan doğayla buluşmaya gideceğim de bir bakayım diye geldim.

Aysem hoşgeldin canım nasılsın? Umut nasıl? Yalnız senin oğlan en küçük yaşta nick sahibi olan ilk insan olsa gerek. Büyüyünce anlatırsın artık:9::9:

anacım ankarada doktor bırakmadınız doğaylan heeee
şaka biyana ben hiçbişe doktoruna gitmiyorum nolcam bilmem sorun bende heee

anacım ankarada doktor bırakmadınız doğaylan heeee
şaka biyana ben hiçbişe doktoruna gitmiyorum nolcam bilmem sorun bende heee

He valla aynen öyle. Bazen konuşurken "sen şuna gittin mi?" Diye soruyoruz. Sonra diyoruz ki "aa ben ona gittim iyiki sen gitmemişsin" veya "aa evet ben de duydum gitsek mi acaba" falan diyoruz.. İşte bence bizimkiler bu kadar üstüne gittiğimiz için gitti ya da geç gelecek. Koyversek hemen olacak bence.... O yüzden ben senden de bir atak bekliyorum aslında....:130::130:

He valla aynen öyle. Bazen konuşurken "sen şuna gittin mi?" Diye soruyoruz. Sonra diyoruz ki "aa ben ona gittim iyiki sen gitmemişsin" veya "aa evet ben de duydum gitsek mi acaba" falan diyoruz.. İşte bence bizimkiler bu kadar üstüne gittiğimiz için gitti ya da geç gelecek. Koyversek hemen olacak bence.... O yüzden ben senden de bir atak bekliyorum aslında....:130::130:

benden beklemeyin bikaç ay beklemeye karar verdim

..Hosbulduk arkadaslar... Umudum evimize geldi kizlar simdi uyudu bi bakim dedim
Sizler nasilsiniz

..hosbulduk arkadaslar... Umudum evimize geldi kizlar simdi uyudu bi bakim dedim
sizler nasilsiniz

iyiyiz ayşem seni gördük daha da iyi olduk arkadaşım allahım bu ne güzel bir haber rabbim sana şükürler olsun.....çok güzel ayşem benim içinde ne olur bir kereci kokla sadece.....:8 kıyamam hiç kıyamazdımmmm öpmeye sadece koklardım mis kokulum hep burnumda kokusu

iyiyiz ayşem seni gördük daha da iyi olduk arkadaşım allahım bu ne güzel bir haber rabbim sana şükürler olsun.....çok güzel ayşem benim içinde ne olur bir kereci kokla sadece.....:8 kıyamam hiç kıyamazdımmmm öpmeye sadece koklardım mis kokulum hep burnumda kokusu

..Hosbulduk arkadaslar... Umudum evimize geldi kizlar simdi uyudu bi bakim dedim
Sizler nasilsiniz

iyiyiz ayşem seni gördük daha da iyi olduk arkadaşım allahım bu ne güzel bir haber rabbim sana şükürler olsun.....çok güzel ayşem benim içinde ne olur bir kereci kokla sadece.....:8 kıyamam hiç kıyamazdımmmm öpmeye sadece koklardım mis kokulum hep burnumda kokusu:14::14::14:

Sizler nasilsiniz

çok sevindim canım bundan sonra herşey çok güzel olur inşallahh

aynur beni çok duygulandırdınn yaaa:25::25::25:

Site yöneticilerine sesleniyorum ... Lütfen bu siteye aktif konuşma menüsüde eklerseniz çoooooooooooook seviniriz...

aaaa amma kızıyorum, dün tobeguk beni benden aldı bu aksam da aynur sizleri cok seviyorum, insallah hiç birimiz bir daha dert keder görmeyiz canlarım benim

aysem seni gördük daha mutlu olduk umutumuzu öp kokla sev bizim için annesi benim için ona sıkı sıkı sarıl, ellerini ve dudaklarını öp yanaklarını sık

kızlar bu aksam ne öğrendim hüngür hüngür agladık eşimle, megersem eşim bebeğimizi hemşirenin elinde yeşil bir carsafa sarılı görmüş görmek istermisin demişler, hayır demiş
arkadasım da görmüş, hiç üzülme hemşire sevkatle sarmıstı bebeğini dedi, mahvoldum ben,
kayınbabamda kucağına almıs meleğimi,oğlum üzme kendini torunumu evine götürüyorum demiş

bir tek ben göremedim onu

bütün gece uyumadan beklemişim bebeğimi karnımı oksamısım doktor ne zaman getirecek bebeğimizi demişim,tekme atıyor demişim,ben uyumadığımı hatırlıyorum ama gerisini hiç hatırlamıyorum

çok zor ya,eşim dediki meğersem ben hayatta hiç üzülmemişim hiç dert görmemişim, cok acı günlerimiz oldu ama bunun yanında 1000 de bir bile değilmiş dedi

offf offf cok zor Allahım hepimize güc kuvvet versin eşlerimize de

Back
X