Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Aynur içim bir tuhaf oldu kıs geliyor ve hepimizin aklına gelicek o sorular,ama malesef artık meleklerimizden geriye hiççbir sey kalmadı, onlar yavrularımız allahın yanında cennette hz ibrahimle ve eşiyle dinimizii ögreniyorlar, ve hep mutlular, hep mutlu olucaklar, ağlamak keder dert acı ne bilmeyecekler, hep kevser ırmagından içecekler, cennette oyunlar oynayacaklar, meleklerimiz için hep mutlu olalım, yüce rabbim bizim bebeklerimizi sevdiğimizden bile daha cok seviyormus yavrularımızı ki bu pis dünyaya yollayamaya kıyamadı

aslında biz sadece kendimiiz için üzülüyoruz, gitmek değil geri de kalan olmak daha acıymıs, ama eger gercekten yavrularımız için bir nebze üzülüyorsak yapmayalım bunu, çünkü onlar bu dünyada ki bütün bebeklerden daha mutlu daha huzurlu daha güvenli olacaklar

ne güzel yazmışsın tatlım...

Arkadaşlar bu aralar zaten acayip sulu gözüm bugün herşey boşaldı tamamen.....

Acil serviste anbulanstan indirilen bir küvözda yatan bebekle başladı bütün geçmiş anılar......çok zor bi duygu allahım ailesine bağışlasın inş. Kendimi tutamadım odamda...hüngür hüngür ağladım valla içim bii ötü oldu anlatamam...yakından görmeye gücüm yetmedi bile allahım o anne ne acılar içindeydi acaba ..sen yardım et yeni doğmuş ne problemi varmış bilmiyorum ama çok zor olduğunu düşündüm sadece, o acilde yaşadılarım gözümün önüne geldi birden istemeden gözlerimden yaşlar boşaldı şuyan bile tutamıyorum kendimi, çok zor kızlar allahım sen sabrımızı arttır.... Sen yavrularını bağışla...
Sen bizim yavrularımızıda cennetinde bizlere bağışla inş. Allahım

başın sağolsun canım .hep gel buraya burada seni anlayan insanlar olacak çünkü seni anlamayan insanlarla duygusal anlamda baş etmek çok tüketen bi duygu .maalesef hoşgeldin

Evt ya herkes nerde calakan doğa 24 kasım vet tobeguk doğa ceren minito izmirli huhuhuhu milllet nerdesiniz, yoklama alıcam artık

Offf kadının biri bebeğiyle oturdu kaldı tam da benim bebeğimden 10 gün önce doğdu bebeği, bu kadar düşüncesiz olunmaz yani

acım var ya, saygısızlar ya, allah belalarını versin ya

meleklerle yaşamak adlı bi kitap okuyorm.şöle dio:hepimiz bu hayatta bazı şeyler öğreniorz.kişisel derslerimiz var.dikkat edin istisnasız herkes sabır, koşulsuz sevgi, şefkat,affetme,kendine güven gibi temalar üzerinde çalışıordr......die devam edio kitap.

bence burdaki tüm annelere allah sabırlı olmayı öğretiyor...

Offf kadının biri bebeğiyle oturdu kaldı tam da benim bebeğimden 10 gün önce doğdu bebeği, bu kadar düşüncesiz olunmaz yani

acım var ya, saygısızlar ya, allah belalarını versin ya
canım benim sen nasıl insanlarla muhattap oluyorsun böyle her gün yeni bi şey çok üzülüyorum

o kitabı ben de okudum ve türevleri kitapları

arkadaşlar günaydın hayırlı cumalar hepinize....valla gündüz sizleri bulmak bi ölüm ...
ben okuldayım gündüzleri derste olduğumdan nete girmem imkansız .sen de paylaşmışsın face'te nöbetçi örtmeni aynen öyleyiz şekerim nereye koşturcağımızı şaşırıyoruz

doğacım kasabada işyerim ve cahil insan cok cok iyi niyetliler belki ama düşüncesizler, inan içim cıktı kadın tam 45 dakka kalkmadı, kızdı bir de bebeği, bebeğini sevmemi bekliyor eşiyle derdini anlatıyor, benim acım bana yeter, o bebek ayaklarını oynatıyor gülüyor, oyun oynamak istiyor, inan içeri gittim annemi aradım tam 30 dakka hıckırarak agladım, sonra elemanıma not yazdım ben cok kötü oldum kibarca yolla kadını dedim, sağolsun o halletti, abla üzme kendini ne olur dedi, mahvoldum ben ama bebeğimden sadece 10 gün büyük bir bebek ne yapayım arada bu patlamalar oluyor...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test yaptım gündüz bakayım dedim unuttum sonra bakmaya, suan ikinci cizgi silik,nasıl yaaa nasıl olur bu

ne yapcam ben daha cok erken, ben bir sürü ilaç kullandım, ay eşime bile diyemedim, lütfen olmasın, sağlıkla gelecekse olsun, 4. defa bebek kaybetmek istemiyorum.... ne olur bana dua edin, test hatalı olsun

sacımı bile boyadım ya, daha bu hafta sonu, arkadaslarımla alkol bile aldım hafta sonu offfff ne yapıcam bir daha kayıp yasamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…