Aynur içim bir tuhaf oldu kıs geliyor ve hepimizin aklına gelicek o sorular,ama malesef artık meleklerimizden geriye hiççbir sey kalmadı, onlar yavrularımız allahın yanında cennette hz ibrahimle ve eşiyle dinimizii ögreniyorlar, ve hep mutlular, hep mutlu olucaklar, ağlamak keder dert acı ne bilmeyecekler, hep kevser ırmagından içecekler, cennette oyunlar oynayacaklar, meleklerimiz için hep mutlu olalım, yüce rabbim bizim bebeklerimizi sevdiğimizden bile daha cok seviyormus yavrularımızı ki bu pis dünyaya yollayamaya kıyamadı
aslında biz sadece kendimiiz için üzülüyoruz, gitmek değil geri de kalan olmak daha acıymıs, ama eger gercekten yavrularımız için bir nebze üzülüyorsak yapmayalım bunu, çünkü onlar bu dünyada ki bütün bebeklerden daha mutlu daha huzurlu daha güvenli olacaklar
başın sağolsun canım .hep gel buraya burada seni anlayan insanlar olacak çünkü seni anlamayan insanlarla duygusal anlamda baş etmek çok tüketen bi duygu .maalesef hoşgeldinKızlar merhaba;ben 10.07.2012 de doğum yaptım kızım dünyaya geldi.Hamileliğimde hiçbir sorun yoktu ve doğuma kadar herşey çok iyidi.Doğum normal olucaktı ancak bebeğim kakasını yuttuğu için sezeryana aldılar.Doğduktan sonra yanıma getirdiklerinde morardığını fark ettik çocuk doktoruna götürdü eşim ve görümcem.İçime doğdu bir terslik olduğu bebeğimin kalp damarları tersti ve bir hafta içinde ameliyat olmaısı gerekiyrodu.kızımı başka hastaneye sevk ettiler bende ertesi günü gittim yanına.Kendimi hastanede o kadar çaresiz hissettim ki.Ama kızımı hemen yanıma verdiklerinde dünyalar benim olmuştu.Ben anneydim ona bakmalıdım onu öpüp koklamalıydım ona doyasıya sarılmalıydım.Ama kızımın her yanında kablolarvardı.Kucağıma almaya zorlanıyordumm.Herşey bir rüya gibiydi uyanınca geçecekmiş gib.Bir hafta kızımla kaldım sonrasında ameliyat günü geldi babasıyla ağlaya ağlaya doktorlara teslim ettik kızımızı başka çaremiz yoktu ki ama söyledik bebeğimize ne olursun bize geri dön iğleş.Ellerinden yüzünden öptük canım yavrumuzu.Ameliyatımız başarılı geçti ancak tansiyon yüzünden 3 gğn sonrasında kızımızı kaybettik. Bu yaşadıklarımı her yazdığımda aslında içim parçalanıyor.Nasıl bu acıyla yaşayabiliyorum diye hep soruyorum kendime ama Yüce Rabbim veriyor sabrını.Hep sabır diliyorum.Çok yorgunum düşünmekten çok yoruldum.Yokluğu beni mahvediyo.Aklım duygularım herşey bir yana savrulmuş gibi.kendimi toparlayamıyorum.Şimdi tekrardan işe başladım 1 aydır çalışıyorum.İşteyken sanki herşey eskisi gibi sanki bu bütün olanları ben yaşamamışım gibi tabi soranlar oluyor o zaman nereye kaçıcağımı bilmiyorum konusunu açtıklarında duramıyorum yanlarında boğazım düşümleniyor.Evdeyken hep yaşadıklarım aklımda.Doktorun demesine göre 1 sene beklememiz gerekiyor ama biz ocak ayında tekrar Allahım nasip ederse bebek düşünüyoruz..Benide aranıza kabul edermisiniz?
doğacım şekerim ben direk günde bir tane folbiol içiyorum gramına bilmemnesine hiç dikkat etmedim kafam karıştı şimdi:26: hangisi doğru bilmiyorum benmi yanlış yapıyorum
doktorum bana folbiol için aşırı doz dedi hakkaten öyle günde alınması gereken miktar 1 gr ondan 5 gr alıyorsun alma bence folic plus a
canım bence yedek doktorlarından birine git ama o ağrılar bende de oluyor çok farklı zamanlarda bende bişey çıkmadı ama bence git birineNe güzel canım ya. Ama bir de şöyle bir durum var, ağrım bugün başladı ve aynı yumurtlama ağrısı gibi. Bilemedim:44:
bir de bugün şeyi farkettim. Ben sapasağlamken bebeği kaybettim, Hayati tehliken var denerek doğuma girdim ya, şimdi bir şey olduğunda kötü bir şey olduğunu zannediyorum. Ya da Dr. Bir şey dediğinde direk psikopata bağlıyorum.iyisin dese bile inanamıyorum...
Valla ben sevinecek insanlar olduğuna eminim canım. Aayrıca hep eşime biz birinin ahını mı aldık acaba derim. O da bana her sen ne kötü birisin der. Dalga geçer
Ay yok gülüm beeeee, daha siftahımız bilem yok.Kanama profilimde gayet yerinde. Sıkı sıkı koruma altındayım anlayacağın... Bu gidişle neslim tükenecek herhalde galiba sanırsam
ya şekerim neslin mi tükenecek çok güldürdün yine beni ya
İptal iptal iptaaaaalşaka yaptım evreeeenşakaaa
bi kere beğenmek ayıp olur dedim yazın için 10 kere beğeniyorum çok güzel ifade etmişsin meleklerimiziAynur içim bir tuhaf oldu kıs geliyor ve hepimizin aklına gelicek o sorular,ama malesef artık meleklerimizden geriye hiççbir sey kalmadı, onlar yavrularımız allahın yanında cennette hz ibrahimle ve eşiyle dinimizii ögreniyorlar, ve hep mutlular, hep mutlu olucaklar, ağlamak keder dert acı ne bilmeyecekler, hep kevser ırmagından içecekler, cennette oyunlar oynayacaklar, meleklerimiz için hep mutlu olalım, yüce rabbim bizim bebeklerimizi sevdiğimizden bile daha cok seviyormus yavrularımızı ki bu pis dünyaya yollayamaya kıyamadı
aslında biz sadece kendimiiz için üzülüyoruz, gitmek değil geri de kalan olmak daha acıymıs, ama eger gercekten yavrularımız için bir nebze üzülüyorsak yapmayalım bunu, çünkü onlar bu dünyada ki bütün bebeklerden daha mutlu daha huzurlu daha güvenli olacaklar
ah canım ya sen anlatmışsın ya o duruma kendimi koydum ben de ağladım burda çok zor bi sahneymiş senin için hakkaten Allah sabır versin arkadaşım herşey düzelecek hiç merak etme bizi hiç bırakmayacak yeryüzü meleklerimiz gelecekArkadaşlar bu aralar zaten acayip sulu gözüm bugün herşey boşaldı tamamen.....
Acil serviste anbulanstan indirilen bir küvözda yatan bebekle başladı bütün geçmiş anılar......çok zor bi duygu allahım ailesine bağışlasın inş. Kendimi tutamadım odamda...hüngür hüngür ağladım valla içim bii ötü oldu anlatamam...yakından görmeye gücüm yetmedi bile allahım o anne ne acılar içindeydi acaba ..sen yardım et yeni doğmuş ne problemi varmış bilmiyorum ama çok zor olduğunu düşündüm sadece, o acilde yaşadılarım gözümün önüne geldi birden istemeden gözlerimden yaşlar boşaldı şuyan bile tutamıyorum kendimi, çok zor kızlar allahım sen sabrımızı arttır.... Sen yavrularını bağışla...
Sen bizim yavrularımızıda cennetinde bizlere bağışla inş. Allahım
bi kere beğenmek ayıp olur dedim yazın için 10 kere beğeniyorum çok güzel ifade etmişsin meleklerimizi
evt canım ben de okudum kendi yazımı ve okudukca mutlu oldum, mutlu da olalım zaten, bilmeyenler bana bebeğin nasıl dediği zaman ben içimden hep cok mutlu yavrum diyorum zaten
Evt ya herkes nerde calakan doğa 24 kasım vet tobeguk doğa ceren minito izmirli huhuhuhu milllet nerdesiniz, yoklama alıcam artık
hayırlı cumalar aynurcumm nasılsın arkadaşımm
canım benim sen nasıl insanlarla muhattap oluyorsun böyle her gün yeni bi şey çok üzülüyorumOfff kadının biri bebeğiyle oturdu kaldı tam da benim bebeğimden 10 gün önce doğdu bebeği, bu kadar düşüncesiz olunmaz yani
acım var ya, saygısızlar ya, allah belalarını versin ya
o kitabı ben de okudum ve türevleri kitaplarımeleklerle yaşamak adlı bi kitap okuyorm.şöle dio:hepimiz bu hayatta bazı şeyler öğreniorz.kişisel derslerimiz var.dikkat edin istisnasız herkes sabır, koşulsuz sevgi, şefkat,affetme,kendine güven gibi temalar üzerinde çalışıordr......die devam edio kitap.
bence burdaki tüm annelere allah sabırlı olmayı öğretiyor...
ben okuldayım gündüzleri derste olduğumdan nete girmem imkansız .sen de paylaşmışsın face'te nöbetçi örtmeni aynen öyleyiz şekerim nereye koşturcağımızı şaşırıyoruzarkadaşlar günaydın hayırlı cumalar hepinize....valla gündüz sizleri bulmak bi ölüm ...
gündüz yoklama almayın lütfen akşam yetişirim ben muhabbeteEvt ya herkes nerde calakan doğa 24 kasım vet tobeguk doğa ceren minito izmirli huhuhuhu milllet nerdesiniz, yoklama alıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?