Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar merhaba;ben 10.07.2012 de doğum yaptım kızım dünyaya geldi.Hamileliğimde hiçbir sorun yoktu ve doğuma kadar herşey çok iyidi.Doğum normal olucaktı ancak bebeğim kakasını yuttuğu için sezeryana aldılar.Doğduktan sonra yanıma getirdiklerinde morardığını fark ettik çocuk doktoruna götürdü eşim ve görümcem.İçime doğdu bir terslik olduğu bebeğimin kalp damarları tersti ve bir hafta içinde ameliyat olmaısı gerekiyrodu.kızımı başka hastaneye sevk ettiler bende ertesi günü gittim yanına.Kendimi hastanede o kadar çaresiz hissettim ki.Ama kızımı hemen yanıma verdiklerinde dünyalar benim olmuştu.Ben anneydim ona bakmalıdım onu öpüp koklamalıydım ona doyasıya sarılmalıydım.Ama kızımın her yanında kablolarvardı.Kucağıma almaya zorlanıyordumm.Herşey bir rüya gibiydi uyanınca geçecekmiş gib.Bir hafta kızımla kaldım sonrasında ameliyat günü geldi babasıyla ağlaya ağlaya doktorlara teslim ettik kızımızı başka çaremiz yoktu ki ama söyledik bebeğimize ne olursun bize geri dön iğleş.Ellerinden yüzünden öptük canım yavrumuzu.Ameliyatımız başarılı geçti ancak tansiyon yüzünden 3 gğn sonrasında kızımızı kaybettik. Bu yaşadıklarımı her yazdığımda aslında içim parçalanıyor.Nasıl bu acıyla yaşayabiliyorum diye hep soruyorum kendime ama Yüce Rabbim veriyor sabrını.Hep sabır diliyorum.Çok yorgunum düşünmekten çok yoruldum.Yokluğu beni mahvediyo.Aklım duygularım herşey bir yana savrulmuş gibi.kendimi toparlayamıyorum.Şimdi tekrardan işe başladım 1 aydır çalışıyorum.İşteyken sanki herşey eskisi gibi sanki bu bütün olanları ben yaşamamışım gibi tabi soranlar oluyor o zaman nereye kaçıcağımı bilmiyorum konusunu açtıklarında duramıyorum yanlarında boğazım düşümleniyor.Evdeyken hep yaşadıklarım aklımda.Doktorun demesine göre 1 sene beklememiz gerekiyor ama biz ocak ayında tekrar Allahım nasip ederse bebek düşünüyoruz..Benide aranıza kabul edermisiniz?

başın sağ olsun canım Allahım sabrını arttırsın çok zor günler geçirmişsin sende ..çoğumuzun doğum hikayesi az çok aynı malesef ortak noktamız bebeklerimizin bizimle olmaması neden farklı sonuç aynı neyse vardır muhakkak bundada hayır..derdi veren sabrınıda verir

allah sabır versin arkadaşım yaşamayan bilmez. allah acımızı unutturacak güzelllikler mutluluklar nasip etsin.

canımmm günaydınlar hepnize kızlar.. valla aynı şeyi bende hayal ediyorum rabbim inş. 2 bayram sevincini yaşatır diyorum bekleyen herkese ve bana....allahım sen herşeylerin hayırlısını bilirsin hepimize hayırlı emanetlerinden nasip edersin inş..

bencede iptallll böle söleme yaaaaaaaa belki bölesi hayırlı bizim için

kötü düşüncelere iptal iptal iptal artık iyi düşünüp iyi olmasını rabbimden dileyelim kızlar allah izin veririse iyi günler hepimiz için çok yakın sabredelim en güzel ilaç sabır ve zaman.....

doğacım şekerim ben direk günde bir tane folbiol içiyorum gramına bilmemnesine hiç dikkat etmedim kafam karıştı şimdi:26: hangisi doğru bilmiyorum benmi yanlış yapıyorum

Canım Allah sabır versin son acın olsun inşallah

Son düzenleme:

ah canım kabul etmezmiyiz seni bende ah o temmuz yokmu temmuz 2sinde kaybettim kızımı, seni cok iyi anlıyorum bana doktorlar 3-4 ay sonra baslayın dedi calısmalara ama ben de ocak gibi baslamak istiyorum canım seni cok iyi anlıyorum zaman geçmiyor, benim 3. kaybım hem de ne yapalım dayanıcaz, evlatlarımızla insallah cennette kavuucaz, o zaman yarım kalan sevdamıza orda devam edicez, senle sanki yeniden yasadım herseyi gerçi unutyormusun diye sorsana bir... birde bende sanki aradaki 3 ay yok hep o gün dün gibi baska birsey yasamamısım gibi hissediyorum kendimi

kızlar ben yarım folbiol alıyorum, bence 1 taneye gerek yok, çünü aslında almamaız gerekn doz günlük 400mgq folbiol yarısında 2,5mg var yani yeter fazlaca boşuna 1 tane alıp vucutta birikime yol acmaya gerek yok bence ama siz bilirsiniz gene de, ben hamile olunca sürekli pıhtılasma iğnesi olmustum onun için aaspirinde atıyorum ayrıca kan ilacı atıyorum gynoferrosanol, hayılrısı hiç ilaç kullanmayıp pıtır pıtır doğuruyor millet ya neyse

iptal iptal iptal

Canım çizili bütün cümleleri sanki benim ağzımdan yazmışsın.. Sanki sen değil de ben konuşuyorum

Kızarım, kocama kızarım. Bozmasın o da benim kafamı!!! sen de kocamı sevdin diye savunma bana karşı. Bana ne bana ne Kızdım ben ona!!
Okul öbür binaya taşındı ama bina boştu!! Öbür okuldan sıra taşıyıp ona oturduk. Bi tek duvarda tahta, bir de camlar,duvarlar ve kapılar vardı
Evrene mesaj kitabımda da "eğer olumsuz bir şey söylerseniz iptal ediyorum aslında şu şöyle" deyin yoksa dilinizde olumsuz şeyleri çağırmış olursunuz diyor. Hatta geçen buluştuğumuzda doğayla geyiğini bile yapmıştık
Ya ben de hep sabretmeye çalışıyorum da kalbimin derinliklerinden gelen sesi bastıramıyorum
Allahımmm ne büyük acı!!! Keşke bizlerden biri olmasaydın da seni aramıza kabul etmeseydik allahım gani gani sabırlar versin sana canım. Çooook zor! Gel buraya istediğin gibi içini dök!! Biz de burada salya sümüz ağlayarak, birbirimize destek olarak atlattık o günleri.. Allah'a emanet ol Canım...
Bacım ayyyynen dediğin gibi oldu bende. Ben kendi kendime folbiol kullanmaya başladım. Hakikaten vücutta birikim olmuş. Dr. Folikasiti bıraktırdı. Nasıl sonuçları olabileceğini bilmiyoruz diye. Şu an içmiyorum. Vücut depoyu kullanıyormuş...kanın biraz düşük, jinekoloğun folbiol verene kadar Demir hapı verseydi diye de laf soktu. Çünkü birinin iç dediğini diğeri içme diyor, birinin önemsemediğini diğeri çooook önemsiyor. İki arada bir derede bırakıyorlar bu dr.lar beni..

Ya kızlar benim derdime bi yorum yapsanızaaaaa: bugün reglimin 4. Günü ve ben yumurtlama sancısı gibi sancı çekiyorum ( yumurtladığım gün çok ağrım olurda!) yani yumrtalığımdan rahmime doğru inen baya ciddi bir ağrı var. sizce normal mi?? Ben reglim ilk 2 günü dışında reglim boyunca ağrı çekmezdim de....Dr. Hamile kalana kadar bana gelme dediği için gidemiyorum da ona. Var mı böyle bir şey yaşayan??????

Son düzenleme:
ay tobeguk ben doğumdan sonra adet agrısı nedir unuttum hiç mi rahatsız etmez ya, o kadar yok agrım... ama senin ki biraz uzun sürmüş neden o kadar agrı sürdü ki, bence içine sinmiyorsa bi görün ama önemli birsey cıkacağını sanmam olabilir öyle arada

bu arada bana da sizin yazılarınız hep kendim yazmısım gibi geliyor, o kadar cok büyük acı ki bu baskasının düşünmediği seyleri biz düşünüyoruz, ve o yüzden aynı seyleri hissediyoruz, birbirimizi cok iyi anlıyoruz canım, eşim bana dediki kimse bu acıya sevinmez üzme kendini dedi, ne bileyim ilk günler sacma seylere takılıyor insan, bu olaya sevinecek kadar kötü bir sevmeyenim varmı diye düşünmedim değil, ama eşim kendi basına gelecek diye insan korkar sevinmeye dedi................ gören de kanlımız var sanar ama ne bileyim öyle triplere girdim bebeğime üzüntümden

Ne güzel canım ya. Ama bir de şöyle bir durum var, ağrım bugün başladı ve aynı yumurtlama ağrısı gibi. Bilemedim:44:
bir de bugün şeyi farkettim. Ben sapasağlamken bebeği kaybettim, Hayati tehliken var denerek doğuma girdim ya, şimdi bir şey olduğunda kötü bir şey olduğunu zannediyorum. Ya da Dr. Bir şey dediğinde direk psikopata bağlıyorum. iyisin dese bile inanamıyorum...
Valla ben sevinecek insanlar olduğuna eminim canım. Aayrıca hep eşime biz birinin ahını mı aldık acaba derim. O da bana her sen ne kötü birisin der. Dalga geçer

piskopata bağlanman o kadar normalki ben de öyleyim insanlar bir daha ki hamileliğinde evhamla diyorlar, ama bunu diyenler en ufak birsey de ah anam vah babam diyen tipler, ben 2 düşük yasadım 3. gebeliğimde 5 ay hergün iğne oldum, erken doğuum riskim vardı 9 ay evdeydim, bir sürü ilaç kullandım ameliyat oldum,agrım var demedim şükür dedim, doğumda canımın kaybettim, gel de evhamlanma valla ben beceremem bu kadar cok sey yasayıp rahat gebelik yasayacak varsa da helal olsun derim sadece

tobeguk korunuyorsunnuz dimi siz, bir de adetin az mı ben son gebeliğimde cok az kanamam olmustu hatta adet oluyorum sandım, hadi bir de test yapayım dedim aa baktım silik cizgi, evrene yolladığın mesajlar boşa gitmemiş de olabilir:

Ay yok gülüm beeeee, daha siftahımız bilem yok.Kanama profilimde gayet yerinde. Sıkı sıkı koruma altındayım anlayacağın... Bu gidişle neslim tükenecek herhalde galiba sanırsam
İptal iptal iptaaaaalşaka yaptım evreeeenşakaaa

melekyavrummm ...lütfen ama tabikide rahat olmayacaz mutlaka bi endişemiz tedirginliğimiz olacak hatta herkeslerden daha çok olacak çünkü biz meleklerimizi kaybeddik onun ne olduğunu bizden başka kimse anlayaz... ama biraz rahat olmaya çalışmamız gerekmiyormu yoksa yeni bebeklerimiz için vücudumuzda nasıl bi ortam hazırlayabiliriz ki stresten uzak olmamzı gerekmiyormu arkadaşlar artık ne olur çokkkk üzülmeyelim......canlarım benimm rabbimin bunlarda da vardır bi hayrı diyorum....

hadi bakalım evrene mesaj yollarken hayırlı haberlerini veriverir inş. rabbim...sevindirsin seni emiii

tobeguk...kaç ay oldu tatlım....
sen bu ay yumurtalarını değerlendir çöpe gitmesin ....sence?

kızlar çalakn nerde yaa uzun zamandır yok aramızda, doğanın dersleri yoğundur herzamn ki gibi, özayda serviste garibim hastalar yoğundur, inayda kızla uğraşır , bi melekyavrumla aynur nette o zman....hepinizi ayrı ayrı öpüyorummmmm

kızlar bugün çokk duygulu bigün yaşadım sizlerle de paylaşmak istedim yağmurlu bi akşam ve hiçç kızım gözümün önünden gitmedi hep dualarımdaydı acaba çok üşüdümü, mezarında rahatmıydı, çok tedirgindim, allahım onların mekanını nur eyler inş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…