Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba Melek annesi, keske seni aramiza kabul etmek zorunda kalmasaydik, ama ne yapalim, kaderimizde buda varmis. Bende diger arkadaslar gibi bir melek anesiyim,. O yuzden seni bizden baska kimse iyi anlayamaz. Yasadiginin ne kadar zor oldugunu tahmin ediyorum. Allah sana bol bol sabir versin. Sana hic bir soz, hic bir teselli yaramaz. Ama sadece onun bir bebek degilde aslinda melek oldugunu dusun. Allah onu sana vermisdi, sendeonu dokuz ay boyunca korudun kolladin, ve vakti zamani geldiginde Asil sahibine emanetini geri verdin farz et. O suan bizim meleklerimizle birlikde cennetin o guzel bahcesinde kosup oynuyor, inan bana cok mutlu orda. Sana aglama demiycem, isteidgin kadar agla, icinden gledigi gibi davran, ama bir seyide unutma, bizler agladikca onlari rahatsiz ediyoruz,. Burda hepimizin ayri ayri hikayeleri var, ama sonuc ve aci ayni aci. Hic birimiz onlari unutmuycagiz. Bende buraya katildigimda 15 gun falan vardi, oglumu kaybedeli. Burdaki meelek anneleri bana destek oldu, yeri geldi birlikde agladik birlikde gulduk. Hepimizi bir birimize destek olduk. Ve sana umudunu kaybetmemen iicn soyluyorum ben suan gene hamileyim. Dogru oglumu asla unutmadim unutmayacagimda, ama artik onun bir melek oldugunu kabullendim. Insallah yaralarini iylesdirecek bebegin gelirde sende azcikda olsa hafiflersin. Asla ne olursa olsun umudunu kayb etme. Burasi beni iglesdirdi, bana cok destek oldu umarim sanada olur, ve birgun sende benim gibi hamile oldugun haberini paylasirsin bizlerle.

Kizlar ben geldim. Dr. a gitdim, hersey yolunda megerse sorun sirt agrilarimdan kaynaklaniyormus o yuzden o kadar cok agrim varmis. Sinir agrilari yuzunden yuruyemiyor, ve rahat oturamiyormusum. Simdilik bir az daha iyiyim. Yine agrilarim var ama isde bebegimin tehlikede olmadigini bildigim icin canimin yanmasini cokda kafama takmiyorum. Aynur, ozay, melekyavrum, doga, ve 24 kasim. celikprenses, ayseem, ve digerleri sizler nasilsiniz? insalalh iyisinizdir.

malesef gelir gelmez aramiza yeni bir arkadasimizin katildigini gordum, allah onada sabir versin. Ve insalalh burada bizlerin arasinda kendini bir az daha iyi hiss eder. hepinizi cok seviyorum. guzel haberleirnizi bekliyorum.

arkadaşım merhaba hamdolsun bugünlerimizi göstern rabbime diyorum allahım sen sabrımızı ve gücümüzü arttır allahım....

iyiyiz uğurböceği inş. daha da iyi oluruz hayırlşı haberler vermeyi dört gözle4 bekliyoz canım bizlere dua etmeyi unutmayın....dualarda buluşmak dileğiyle çok öpüyorum...

afferin Aynur sana bir tane 10 veriyorum.Herzaman boyle umud dolu,pozitiv olmani istiyorum.Darisi bazi negativ arkadaslarin basina.Sen boyle oldugun surece o yuce rabbim mukafatini hayirlisiyla cabucak verecekdir.

Canım yazdıkların için çok teşekkür ederim.Melek oldu evet annesi ona doya doya bakamadı.Gözümden sakındım ameliyat sonrası nasıl titizlikle bakıcağımı düşünüyodum hep.Onu en güzel şekikde büyük sevgilerle büyütüceğimizi konuşuyorduk eşimle..Ama içimde öyle bir cı vardı ki dilim varmıyordu düşündülerimi söylemeye..Canım umarım tekrar anne olurum sağlıklı bebeğim olur.Yazdıkların içime su serpiyor inan.Allahım tüm melek annelerine tekrar anne olmayı nasip eder inşallah.Ocak ayında tekrar bebek düşünücez inşallah.Kızım benim meleğim biliyorum Allahım inşallah ahirette bizi yavrularımıza kavuşturur.Çok zor ama dayanmaktan başka çaremiz yok.

Uğur böceğ sen ne kadar süre sonra hamile kaldın ?
Cinsiyeti ne ? İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canımm..

uğurböcüküm seni gördük daha iyi olduk, ne güzel yazmıssın yazını okudukca mutlu oldum ya yüzümde tebessüm belirdi, bende de o sırt agrılarından inanılmaz derecede cok vardı, aynen bende bebeğim iyi olunca umursamıyordum, gecer gider o agrılar canım, geçmiş olsun,en kötü sıkıntın o ağrın olsun baska br sıkıntı olmasın insallahh

bizim yavrularımız melek tabi, hep gülüp mutluolucaklar, suan algılayamasak da öbür dünyaya gidince aslında ne sanslı olduklarını anlıcaz insallahhhh...

kızlar bugün spora baslıyorum. rejimde devam azimliyim kilo vericem, incecik olucam sonra gene hamiş olup şişicem:)=))))

Kızlar önce sağlık ya ben işyerimde o kadar hasta cocuk görüyoum ki insallah önce sağlıklı bebeklerimiz olur, hem ruhen hem aklen hem bedenen sağlıklı yavrularımız olsun insallah,gerisi boşşşş

ee bunun için folic asit içiyoruz dimi

Uğur böceğ sen ne kadar süre sonra hamile kaldın ?
Cinsiyeti ne ? İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canımm..

ben cevaplayayım canım uğur böcüğümüz bildiğim kadarıyla nisanda normal doğum yaptı ve doğum sırasında kaybetti minik yavrusunu cinsiyeti bilmiyorum malesef

hoş geldin canım iyi olmanıza çoooooooook sevindim

tebrikler canım seni bu motivasyonla kimse tutamaz sağlıklı anneler sağlıklı bebişler

selam canlar nasılsınız bakim...
canım benim valla iyiyim ben habire derse giriyorum çok yoruluyorum yav ,özlüyorum sizi ,şekerim biz büyük ihtimal gelicez bayramda Mersine ayarlayabilirsek görüşelim

selamlar aynurcumm ben iyiyim kızlardan ses soluk yok vallaha sende iyisin inşallahh değilmi arkadaşım yine yeni bir haftaya başladık allahım hayırlı eylesin hepimiz içinn
Özaycım ben heyecanla cuma gününü bekliyorum senin de o zamandı de mi ? gerçi karnım yine taş gibi oldu regl olcağım zaman şişiyo şişiyo patlayacakmış gibi oluyo yine öyle oldu ama hamilelik belirtisiyle regl belirtileri aynı olurmuş de mi ? acayip iştahım açık kilo aldım 3 günde off bilmiyom ya her ay aynı şeyleri yaşıyorum bakalım bu ayın sonu hüsran mı sevinç mi:18:

biz iyiyiz şekerim senin de iyi olmana çoook sevindim iyi kalpli arkadaşım ( daha sık gelmelisin buraya)

afferin Aynur sana bir tane 10 veriyorum.Herzaman boyle umud dolu,pozitiv olmani istiyorum.Darisi bazi negativ arkadaslarin basina.Sen boyle oldugun surece o yuce rabbim mukafatini hayirlisiyla cabucak verecekdir.
o negatiflerden biri de benim galiba böcüküm

öperim yanaklarından ,azmine sağlık arkadaşım

canım benim daha var bat 28 ekim 30 günde bir regl oluyorumdaa ama senin bişey kalmamış ilk hamileliğimde regl belirtisiyle aynı olmuştu benim özellikle göğüslerim erkenden şişmişti
nasıl oldu şimdi hayret ediyorum ama adetime 1hafta kala hissedip test yapmıştım ve pozitifti
inşallah burada sevindireceksin(inşallah inşallah allahım lütfennnnnnnnn) biziii hadi bakalım bende heycan yaptım bak şimdi

bende hiç hamileleik belirtisi yoktu, azcık yorgunluk vardı falan.bi de adet olmuştum o ay. bi ağlamıştım ki bebeğim olmuo bu ay die. sonra birden kanama kesilmişti. iki üç gün sonrada hamile old öğrenmiştim. ilk üç ay da mide bulantısı nedir bilmedim. ahhhhh gidi günler ahhhhhhh...meğer ne tatlıymışşşşş.....

al bendende o kadar bazen karnımda gaz dolaşırken bebeğim geziniyormuş gibi hissediyorum karnında bi canlıyla, yavrunla yaşamak onun orada olduğunu bilmek ne güzelmişş ne kadar bağlıyormuş kendisine hiç görmesende...

ahhh gidi ahhhh ne tatlıdır o günler, hayatımın en güzel 9 ayıydı,hiç o kadar mutlu olmamıstım

doğacım o morali bozuk tiplerden biri de benim ya(( neyse zamanla düzeliriz insallahh düzeliriz düzeliriz ya

ay doğa kızlar bugün spora gittim ama bi daha gitmicem aslında cok zevkliydi, hergün yarım saatmiş ama dikiş yerlerimin etrafında agrı duydum sonra riske atamıcam, boğazı kısmaya devam yapcak bişi yok

Son düzenleme:
tubegukk nerelerdesin şekerim yoksun ne zamandır sanırım geçmişi okuyosunn.. en son uğradığında kötüyüm demiştin nasılsın şimdii??

Canım Allah gani gani sabırlar versin inşallah.. Kokusunu alıp kaybetmek daha zordur eminim. Umarım en kısa sürede hayırlısıyla önce karnın sonra kucağın dolar canım
kızlar burada riskli gebelikler konusunda uzman bi prof var. doğum yapalı 2,5 ayı geçio. şimdi gidip bi durumumu görüşsem mi yoksa ocak ayını mı beklesem? napmalı acaba bi fikir verin bana...
Canım gidip görüşsen de bence bir şey değişmeyecek emin ol. "Dikişlerin iyi, yaşadıkların talihsizlikti, bir daha olmaz, şu kadar bekle" deyip yollayacak. Ankara da gezmedik dr. bırakmayan biri olarak söylüyorum. hep bir umut farklı bir şeyler söylerler mi, aman kontrol altında olayım, aynı tersliği bir daha yaşamayayım diye gezdim durdum ama şu aşamada yapılacak bir şey yok. Zaten perinatologların fiyatı el yakıyor bence ocak ayında muayene ve izin için git, gitmişken de bütün testlerini yaptır. Sonrada direk çalışmaya başla canım...
offff melissss"Napıcağımı bilemedim ki ..Çok fena oldum hemde çok........Eniştem geldi sarıldı beraber ağladık.Ben kızımla yanyana 7 gün geçirdim bir gününü yoğun bakımda geçirdi ama yanına gidip geliyordum.Onunla çok konuştum kızım annen -babam seni bekliyor.Odana götürücem seni derdim.Ellerinden öperdim.O güzel yüzüne bakardım.Oy kuzuuummmmmmmm........."
Bu sözlerinle ağlattın beni kuzum yaaaa
O ne kııııız???? Süpersin valla maşşallah!!! Nasıl becerdin bu kadar az kilo almayı??? De bacım senin melek hiç mi kilo almadı??:44: sabret Allah'ın izniyle verirsin kilolarını. Ben doğumdan sonraki 3 ay hamile göbeğimde gezdim. Yeni kıyafetler de aldım ama şimdi de onlar bol geliyor. Eski kıyafetlerimi giyiyorum. Dolapta her boyuttaki tobeguk için kıyafet var anlayacağın
selam canlar nasılsınız bakim...
İyidir gülüm sen neler yapıyorsun? Yoğunum ben bu ara. Rahatsızdım, şehir dışından arkadaşım geldi vs.. Bu haftada Dr, Bayram temizliği, İstanbul gezisi derken giremem pek nete yine. Siz kendinize iyi bakın. Sen neler yapıyorsun aynurcuğum???
Ah özayım, ben de hep diyorum ya karnımızdaki yerleri küçücüktü ama içimizde bıraktıkları boşluk kocamaaaaaan oldu ben de çok özlüyorum
O negatif tiplerden biri de benim malesef
Kız yarım saatlik b- fit e mi gidiyorsun yoksa??? Benim ablamın diyetisyeni yürüyüş ve yüzme en güzel spor demiş. Ben de 2 gündür yürüyorum bakalım ama haşatım çıkıyor. Sen de o tontoş teyzelerle yürüyüşe devam et bakalım kuzum

tubegukk nerelerdesin şekerim yoksun ne zamandır sanırım geçmişi okuyosunn.. en son uğradığında kötüyüm demiştin nasılsın şimdii??

Canım valla kötüydüm. Hatta bi ara eşime beni acile götür diyecektim. Ama şimdi iyi gibiyim. Var bende birşeyler de ben de anlayamadım özayım:44: sen nasılsın? Neler yapıyorsun tatlım???

tobeguk gelmiş hoşgelmiş,nasıl oldun canımcım...

puhahaha koptum ya her boy tobeguk için kıyafet varmı, aynen bende de her boy melek yavrusu için kıyafet var,xsmall dan xlarge a kadar,, ya eski kıyafetlerime hayretle bakıyorum nasıl giriyormusum ben o kıyafetlere ya,mankenmisim de haberim yokmus, şimdi de mankenim be ne olcak ama tombik manken

kızım senden birsey kaçmıyor ya cok bilmiş pıtırcık seni, b-fit dedin pat diye masallah, şok oldum, evt b-fite gittim, ama 6 aydan önce gitmemek gerekiyor yoksa gerçekten basarılı bir iş cıkarıyorlar, bugün deneme günü yaptırdılar zaten onlarda doğum yaptığımı duyunca istersen bekle biraz dediler, hem bayanlar için sadece hemde sürekli hareketler değişiyor süper bir yerdi ama riske girmek istemiyorum,çünkü hafif hafif agrım oldu karnımda eve geldiğimde. en iyisi biraz daha beklemek

kızlar bugün bir müşterim dediki nasıl hamile kalıyorsunuz ya sırrını bana da verin dedi, yası da biraz büyük gec evlenmiş, aman dedim sen benden ögrenme o işi dedim, neden dedi, çünkü ben hamile kalmayı cok iyi beceriyorum,eşim ceketini atsa tamamım ama devamında tık yok bende dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…