Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

tubeguuuuuuuuuukkkkkkkkk hoşgeldin arkadaşım hala kötümüsünnn???????

cerencim sen çalışıyormusun sinop a yolun düşerse bekleriiiimmm

benim sinop a yolum düşer tabiki...ne kadar güzel bi şehir..ohhh aklıma geldi walla eşimle gelmiştim oralara...bende samsuna beklerim , inşallh yolun düşer haberim olur.

ben gitsem bana ne der acaba? aklımdaydı aslında gidecektim kontrole ama hep başka dr lere gitmek nasip oldu. beni haberdar et gidişattan demişti, unutmamıştır da walla. bende plesantada hematom bir yapı oluştu. sende bi sorun var mıydı ?

yoktu canım küçükken kordonuna düğüm atmış yavrucum kendisiyle beraber büyümüş düğüm sıkışmış 1kezde boynuna dolamış askıda kalmış nasıl olduysa aklım almıyor acaba başka bişeymi diye düşündük bebeğimde sıkıntı yoktu bendede %99 buydu yani sebep
2. gebelik için sadece coraspin başladık önlem amaçlı pıhtılaşma falan varsa diye teste gerek yok dedii
sen ikizlerini kaybetmiştin demi??

tubeguk ceren melis size iyi geceler ben yatıyorum artıkın görüşmek üzere öptüm sizi

hayır ikizleri olan ben değilim. benim bitanecik bi kızım vardı. gökhan öcala gittim gecende o da ii bir dr diorlar. bana başına gelenler tam bir talihsizlik demiişti. şimdi senin yazdıklarına bakıyorm da wallahi inanılır gibi değil. allah sabır versin.

sezeryan yerlerim ağrıyo ya çok rahat hareket edemiyorum birde pantolonlarda sıkıyor.Evdeyen rahattım şimdi işe başladım pantolonlarda dar geliyor :(

ankarada riskli gebelik konusunda prof. dr. özgür deren die birini duydum. çankayadaymış.deren klinik.senin bi bilgin var mı?

tobeguk gelmiş hoşgelmiş,nasıl oldun canımcım...
puhahaha koptum ya her boy tobeguk için kıyafet varmı, aynen bende de her boy melek yavrusu için kıyafet var,xsmall dan xlarge a kadar,, ya eski kıyafetlerime hayretle bakıyorum nasıl giriyormusum ben o kıyafetlere ya,mankenmisim de haberim yokmus, şimdi de mankenim be ne olcak ama tombik manken
kızım senden birsey kaçmıyor ya cok bilmiş pıtırcık seni, b-fit dedin pat diye masallah, şok oldum, evt b-fite gittim, ama 6 aydan önce gitmemek gerekiyor yoksa gerçekten basarılı bir iş cıkarıyorlar, bugün deneme günü yaptırdılar zaten onlarda doğum yaptığımı duyunca istersen bekle biraz dediler, hem bayanlar için sadece hemde sürekli hareketler değişiyor süper bir yerdi ama riske girmek istemiyorum,çünkü hafif hafif agrım oldu karnımda eve geldiğimde. en iyisi biraz daha beklemek
İyiyim diyelim iyi olalım canım... Tatlım bence b- fite gitme. Kk da sayfası var orayı bir okusana anlarsın ne demek istediğimi. Ablamın Dr. Gitme demiş. Ben de Eylül başında gitmeyi düşünüyordum da. Ayrıca 3 arkadaşım gidiyor ama ben gitmeyeceğim
kasık ağrısı diyordun o yüzden mi kötüsün canım ya.. yumurtlama ağrısı demiştin ya belki psikolojin havan falan değişti erken yumurtladın belkide üşütttün ağrın oldu belki enfeksiyonun var o ağrı yaptı olabilir demi hemen kötü bişey düşünme lütfen tamam mııı :20::20:
iyiyim çok şükür çalışıyorum işte yenidoğannın bana iyi geldiğini düşünüyorum psikolojik olarak sanırım artık sizden daha güçlüyüm yada kendimi kandırıyorum amannn öle böle gidiyor işte:15::15:
Bilmiyorum bacım:19:herhalde 5 kez falan yımırtladım bu ay.:19: senin iyi olmana sevindim canım. Aramızdan birileri bari iyi olsun ama değil mi??
tobeguk stresten de olabilri mi agrı acaba, benim de adet agrım hiç yoktu, bu ay agrımda oldu eskisi gibi kanamam da coğaldı sanırım rahmiim biraz toparlandı bu ay....düzenimiz stres nedeniyle de bozuluyor biraz da
Yavrum bu ay neredeyse stres sıfırda bende. Ama gene ne oldu?? Patladı bana!!!
ayıp ya böyle güzel sarkı yapılırmı,sadece büyük yazdığım yerdeki sözü değiştirdim, hepiniz bir dinleyin hak verceksiniz
Benim bu ara favori şarkılarım: model ft. Ozan doğulu- DAĞILMAK İSTİYORUM( bağıra bağıra evde söyleyip hem zıplayıp hem ağlıyorum. Güzel oluyor!)
candan reçeten- söz vermiştin bana(paylaşılmıyor hüzün,paylaşmam adı yok bunun!)
Gökhan Türkmen- gitme bitmesin diye bütün gece ağladığım, hayır olmaz böyle biteceğine inaaaanmadım, gidersen kalan hayalinde ben naparım diye bir şarkı!!!!
merhabalar ben yeni katıldım.3 buçuk ay önce 38 haftalık bebeğimi doğum anımda kaybettim buradaki arkadaşların mesajlarını okudukca ağladım hiç aklımdan çıkmıyor güzel oğlum şimdi tekrar hamilelik istiyorum biraz olsun rahatlamak için erken ama doktor 4 ay sonra tekrar yapın demişti çok istiyorum.sezeryan sonrası erken gebelik yaşayan varmı arkadaşlar
Arkadaşım Allah sabır versin acın büyük ama şükret en azından avunabileceğin bir yavrun var.
kızlar çok üzgünüm ya , yakın bir arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık biz bilmeden , bütün doktor ziyaretlerimizi beraber yapmıştık ,alışverişe beraber gitmiştik, sürekli birlikteydik ,tabiki de o sağlıkla doğurdu şu an 6 aylık ,ben hiçbir bebeğe bakamazken ,dokunamazken onun kızı bana sanki kendi kızımmış gibi gelir bi tek o benim için dokunulabilir bebektir. şimdi aradı arkadaşım kan kusuyormuş bebek ve endeskopi yapılmış, ultrasonla bakılmış vs. hiçbirşey bulunamamış hastaneye yatmaya gidiyorlarmış , böyle birşey duyan var mı aranızda özaaaay nedir bu sence iyi olur de mi ? Allahım ne olur ona bi şey olmasın :43:
Kızzzzz, bak yaaaa!!!! O kadar muhabbetini yaptık!!! inşallah nazar değirmemişizdir. Kötülüklerine de konuşmadık ama... Dualarım onlarla canım. Allahım şifa versin inşallah...
tubeguuuuuuuuuukkkkkkkkk hoşgeldin arkadaşım hala kötümüsünnn???????
cerencim sen çalışıyormusun sinop a yolun düşerse bekleriiiimmm
Valla hiiiiç iyi değilim özayım. Hatta çok kötüyüm. Dr izin verdi diye bu ay çalışmalara başladık. Bugün Dr gittik guatr iyice almış başını gitmiş. :50:prolaktinim ona keza. Sakın hamile kalma belki öbürü de bu yüzden ölmüştür dedi.:14::14:nükleer bi ilaç verecekmiş ama reglini bekleyelim hamileysen iyi olmaz dedi. Regl bittikten sonra da emin olmak için betahcg yaptıracakmışım. Sonra tabi tekrar korunma verecekmiş:14::14:inşallah hamile değilsindir, bebeği de düşürür bu dedi:14: çok sinirlerim bozuldu.. Onca ay bekle, sonra gene bekle. Hayır 1 yıl dolacak anca başlayabileceğim çalışmalara. O da belki!!!!!!!!:14::14::14::14:sonra b12 ye falan baktı, prolaktine baktı, bi tavan bi taban yapıyor adam çok şaşırıyor! Bu nasıl iş yaaa diyor! Hakikaten bu nasıl iş yaaaaa??????????????
Kötüyüm özayım, çok kötüyüm:43::43::43:

ankarada riskli gebelik konusunda prof. dr. özgür deren die birini duydum. çankayadaymış.deren klinik.senin bi bilgin var mı?
Evet canım var. Arkadaşımın Dr u. Çok ilgili, güleryüzlüdür. Eskiden hacettepedeydi, şimdi sadece özelde çalışıyor. tavsiye edilen dr lardandır. ama tek de değildir yani. onun gibi dr. lar bulabilirsin burada. İstediğin zaman ulaşabilirsin ancak tuzludur fiyatı azıcık. Daha ne öğrenmek istersin ona göre yardımcı olayım canım...

sezeryan yerlerim ağrıyo ya çok rahat hareket edemiyorum birde pantolonlarda sıkıyor.Evdeyen rahattım şimdi işe başladım pantolonlarda dar geliyor :(

Normaldir canım. Öyle öyle beden beden kıyafet sahibi oldum ben!! En kötü hamilelik pantolonlarını giymeye çalış..

sen bu kadar bekledin inşallh bişey olmaz ama en kötü ihtimal biraz daha sabredersin.(zor geçio zaman ben de farkındayım daha yolun başında olduğum halde)yeter ki hayırlı bi zamanda olsun.

Evet canım var. Arkadaşımın Dr u. Çok ilgili, güleryüzlüdür. Eskiden hacettepedeydi, şimdi sadece özelde çalışıyor. tavsiye edilen dr lardandır. ama tek de değildir yani. onun gibi dr. lar bulabilirsin burada. İstediğin zaman ulaşabilirsin ancak tuzludur fiyatı azıcık. Daha ne öğrenmek istersin ona göre yardımcı olayım canım...

benim 4 aydan itibaren plesentada oluşan hematom yapı gebeliğimi çok olumsuz etkiledi. dr araştırom işte..bir daha başıma gelebilir korkuusu yaşıorm. allah yardımcımız olsun.

sen bu kadar bekledin inşallh bişey olmaz ama en kötü ihtimal biraz daha sabredersin.(zor geçio zaman ben de farkındayım daha yolun başında olduğum halde)yeter ki hayırlı bi zamanda olsun.

Öyle hep hayırlısı diyoruz ama 1 yıldan fazla beklemek zorunda kalacağım. Bıktım 10 aydır terslik üstüne terslik yaşamaktan, sabır taşı olsa çatlar!!! Bitti artık, tükendi, kalmadı, yok, finish!!!
Mecburen artık bir müddet bebek olayını tamamen hayatımdan çıkaracağım. Bu yüzden de kk dan bir müddet uzak kalacağım kızlar. Arada bir uğrayıp okurum ama beni merak etmeyin. Sizi seviyorum...
( cerencim buradan doğaya ya da özaya ulaşırsan onlar da bana ulaşır. Dr konusunda her türlü yardımcı olmaya çalışırım canım..)

benim 4 aydan itibaren plesentada oluşan hematom yapı gebeliğimi çok olumsuz etkiledi. dr araştırom işte..bir daha başıma gelebilir korkuusu yaşıorm. allah yardımcımız olsun.

Canım kendi Dr umu tavsiye edebilirim ama hamile kalmadan özel muayenehanesine bile kabul etmiyor maalesef. Hacettepenin Dr ları da iyidir kesinlikle.. Allah yardımcın olsun...

kızlar çok üzgünüm ya , yakın bir arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık biz bilmeden , bütün doktor ziyaretlerimizi beraber yapmıştık ,alışverişe beraber gitmiştik, sürekli birlikteydik ,tabiki de o sağlıkla doğurdu şu an 6 aylık ,ben hiçbir bebeğe bakamazken ,dokunamazken onun kızı bana sanki kendi kızımmış gibi gelir bi tek o benim için dokunulabilir bebektir. şimdi aradı arkadaşım kan kusuyormuş bebek ve endeskopi yapılmış, ultrasonla bakılmış vs. hiçbirşey bulunamamış hastaneye yatmaya gidiyorlarmış , böyle birşey duyan var mı aranızda özaaaay nedir bu sence iyi olur de mi ? Allahım ne olur ona bi şey olmasın :43:

doğacım bayramda mersine geliyon mu beklerim buralarada yolun düşerse .

canım yaaaa çok üzüldüm minik bebek adına allah yardımcısı olsun, rabbim acil şifalar versin ailesine bağışlasın inş...

yoktu canım küçükken kordonuna düğüm atmış yavrucum kendisiyle beraber büyümüş düğüm sıkışmış 1kezde boynuna dolamış askıda kalmış nasıl olduysa aklım almıyor acaba başka bişeymi diye düşündük bebeğimde sıkıntı yoktu bendede %99 buydu yani sebep
2. gebelik için sadece coraspin başladık önlem amaçlı pıhtılaşma falan varsa diye teste gerek yok dedii
sen ikizlerini kaybetmiştin demi??

allah yardımcın olsun arkadaşım allah emeklerinizi boşun göndermesin inş....

Öyle hep hayırlısı diyoruz ama 1 yıldan fazla beklemek zorunda kalacağım. Bıktım 10 aydır terslik üstüne terslik yaşamaktan, sabır taşı olsa çatlar!!! Bitti artık, tükendi, kalmadı, yok, finish!!!
Mecburen artık bir müddet bebek olayını tamamen hayatımdan çıkaracağım. Bu yüzden de kk dan bir müddet uzak kalacağım kızlar. Arada bir uğrayıp okurum ama beni merak etmeyin. Sizi seviyorum...
( cerencim buradan doğaya ya da özaya ulaşırsan onlar da bana ulaşır. Dr konusunda her türlü yardımcı olmaya çalışırım canım..)

tobeguk nereye gidiyon anacım.....

benim sinop a yolum düşer tabiki...ne kadar güzel bi şehir..ohhh aklıma geldi walla eşimle gelmiştim oralara...bende samsuna beklerim , inşallh yolun düşer haberim olur.

tanışmayı çok isterim canım inşallah diyelim artık

hayır ikizleri olan ben değilim. benim bitanecik bi kızım vardı. gökhan öcala gittim gecende o da ii bir dr diorlar. bana başına gelenler tam bir talihsizlik demiişti. şimdi senin yazdıklarına bakıyorm da wallahi inanılır gibi değil. allah sabır versin.

amin canım hepimize allahım sabır versin çok talihsizlikti gerçekten okumuşsundur belki 9ay gittiğim hastane taşındı onay alıp açılamadı vs vs işteee amannnn

günaydın melissecim bi süre ağrıyor uyuşuk gibi oluyor dokunamıyosun falan ama sonra azalıyor tubegukun dediği gibi bol giyinmeye çalış canım geçecek inşallah yeni sezeryanımız acıyacakk bebeğimizin sevgisi onu unutturacakk:46:

Valla hiiiiç iyi değilim özayım. Hatta çok kötüyüm. Dr izin verdi diye bu ay çalışmalara başladık. Bugün Dr gittik guatr iyice almış başını gitmiş. :50:prolaktinim ona keza. Sakın hamile kalma belki öbürü de bu yüzden ölmüştür dedi.:14::14:nükleer bi ilaç verecekmiş ama reglini bekleyelim hamileysen iyi olmaz dedi. Regl bittikten sonra da emin olmak için betahcg yaptıracakmışım. Sonra tabi tekrar korunma verecekmiş:14::14:inşallah hamile değilsindir, bebeği de düşürür bu dedi:14: çok sinirlerim bozuldu.. Onca ay bekle, sonra gene bekle. Hayır 1 yıl dolacak anca başlayabileceğim çalışmalara. O da belki!!!!!!!!:14::14::14::14:sonra b12 ye falan baktı, prolaktine baktı, bi tavan bi taban yapıyor adam çok şaşırıyor! Bu nasıl iş yaaa diyor! Hakikaten bu nasıl iş yaaaaa??????????????
Kötüyüm özayım, çok kötüyüm:43::43::43:

bebeğim olabilir her insanın başına gelebilir tamam üst üste gelince böyle düşünemiyorsun ama geçecek gidecek hiç bişey kalmayacak..
bitmedi tatlım tükenmedin sennn yeniden başlıyoruz daha finish falan değil yani insanız hepimiz her an herşey olabilir her şey gelebilir başımıza ben doğumumdan sonra başıma gelenleri sana anlatsammmm... insanız yanii canım benim neden ben deme iyiyim de iyi olacağım de allahım sağlık versin yeterki hepsi geçecek ne üzülüyorduk nasıl aceleciydik diye gülerek anlatacaz birbirimize çocukların okulundan bahsedeceğiz buralarda topik açacağız ilkokulun ilk günü diyeee
sen bunların hepsini çok iyi biliyorsun zatenn tatlım
öpüyorum seni o tatlı nanaklarındann

kızlar yaaa benim yine sütüm gelmeye başladı:(sızlamalarım vardı zaten göğüslerimde.parlo.....die bi ilaç var elimde ama dosti....mi alsamçünkü ilkini kullandığımda yan etkileri fazlaydı.

kızlar yaaa benim yine sütüm gelmeye başladı:(sızlamalarım vardı zaten göğüslerimde.parlo.....die bi ilaç var elimde ama dosti....mi alsamçünkü ilkini kullandığımda yan etkileri fazlaydı.

dosti... kullandim bende iki taneydi zaten 3 gün araylamı ne içtim iyi geldi
ilk günler sağmıştım yaşayacak diye oda çoğalmasına neden olmuştu :14::14:buzluktaki süt poşetlerini yoketmişler görüp üzülmeyeyim diye ama biri gözlerinden kaçmış 1 yıldır orada duruyor:14::14::14:

Son düzenleme:

offf nefret ediyorum o ilaçlardan ama ben de parlodelin yan etkisi olmadı, porlodel 2,5mg olanı aldım ama ben, bir de 5 mg lanı var, sabah aksam 2.5 mg tavsiye ederim ben iki kutu bitirdim

sezeryan agrıları olur kızlar cok normal, bende ptesi spora gidince ilk defa agrım oldu, demekki daha zamanı değil,sıkalım dişimizi biraz gecicek bu günler gecicek

tobeguk evlendikten 4 ay sonra korunmama ragmen hamile kalmıstım şaşırmıstık ne olduğunu anlamadan 7 haftalıkken kalp atısı olmadığından kürtaja alındım..
6 ay sonra tek gece korunmamıstık birsey olmaz heralde demiştik bir geceden, gene hamileymişim, bu sefer cok istedik bu bebeği, 11.haftamda yılbasından 2gün önce kalbi durdu ve gene kürtaj, hemde doktorun muayenesinde yarı baygın cığlıklar içinde offf hemde ne acı cekerek(aptal doktor beni tam bayıltmadan yaptı)
eşim askere gitti geldi, ameliyat oldum, sonra 3 ay sonra hamile kaldım, tam 6 ay hergün iğne oldum, bütün kollarım iğnelerden mosmordu,derimin rengi bile gözükmüyordu, neyse yavruma helal olsun, tansiyon cıkmaları vucüut şişmesi şu bu derken 9aylık bebeğimde gitti...

umudum azaldı elbette cocuğum olmayacak diye düşünüyorum acıkcası, şimdi kist cıktı ucuk cıktı, ki genital bölgede ucuk ani bebek ölümüne doğumda bebek kaybına neden oluyormus, inan ne yapacağımı bilmiyorum, hayata küsüm bu bir gercek, bazen insallah sabaha cıkmam diye dua ediyorum ama yapıcak hiçbirsey yok, yasamaya devam ediyoruz, ayakta durmaya calısıcaz canım, acılarımız cok büyük, bizlerde cok güclüyüz ya(!) herkes öyle diyor,ama hiç güç müç yok artık bende, aman uzattım da uzattım... kısacası hayat bu kimisini bal kaymakla sınıyor kimisini de zehir zemberekle sınıyor, gecicek mi bilmiyorum ama dayanmak zorundayız bunu biliyorum

Back
X