Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Foruma 1-2 gündür giriyorum,hiç yazmadığını farkettim ama anladığım kadarıyla uzun bir süredir yazmıyorsun.Umarım iyisindir.Biz de bebeklerimizle seni çooook öpüyoruz
Yarın görüşmek üzere iyi geceler.

Yine bizi en iyi biz anlıyoruz işte,işin özeti bu
Aynı şeyleri ben de yaşadım.Kızıma hamileliğimdeki gibi değilim,içim içime sığmazdı.Ultrasonda hareketlerini görene kadar iyice hissizdim,hiçbir şey hissetmiyordum.15 gün önce kontrolüm vardı.O zamandan sonra sanki biraz değiştim.Gerçi o kontrolde de bebeğimin erkek olduğunu öğrendim.O akşam ve gece uykumdan uyanıp ağladım.Kızımı birkez daha kaybetmiş gibi,o günü tekrar yaşadım resmen.Duygularım karmakarışık.Bu da benim evladım,canım ama kızım olsun çok istedim,olmadı.Bugün de kısa bir muayenemiz vardı.Doktor yine erkek olduğunu söyledi ama kesin olarak 16. haftanın sonunu bekliycez dedi.
Hatırlarsan Ayşem de aynı şeyleri yaşamıştı.Şimdi aynı hisleri ben paylaşıyorum.
Korku,ne hissettiğini bilememe duygularım bunlar ve işte yine ortak paydadayız.

Doktorunun neden böyle konuştuğunu anlamadım,sen kızını 31-32. haftada kaybettin diye hatırlıyorum ama sebebi neydi inan unuttum

Zaman zaman mutlu oluyoruz, birde bakiyorsun dusundukce aklina melegin gelmis ve gozlerin dolmus, yaslar akiyor. Kendi kendine sen benim kurtaricimsiin,umudumsun, melegimin kardesisin diyorsun. Sevmek istiyorsun, hosgeldin bitanem diyorsun, sonra sanki melegin kiskanarmis gibine geliyor, hemen melegim bitanem sen allaha cok yakinsin Soyle ona anneni ve kardesini korusun diyorum. Bilmem ben boyle karmakarisik duygular icindeyim. Birde boynumda melek kolyesi tasiyorum, ne zaman karnimdakini sevsem, guzel bir seyler soylesem hemen melegimide opuyorum. Bir an olsun o kolyeyi cikarmiyorum, sanki yanimdaymis gibi hiss ediyorum.

Doga bu sefer ayni sey olmuycak. Doktor Allah degil, meleklerimiz Allah istedigi icin yanina aldi, ama daha oncede dedimya bu defakiler melek degil bebek. Onlar bizim olucak bizimle kalicak, bak suan bile gozumden akan gozyaslarimizi silicek. Lutfen sadece iyi dusun, ve hergun Allaha dua et, elini karnina koy ve soyle: Allahim onu sana emanet ediyorum, melegim senin ynanda cok daha huzurlu bir yerde, bebegimide burda huzurlu et, saglikla kucagima almayi nasib et. Bos kalan kucagimi doldursun, aciyan ruhumu dindirsin, gozyaslarimi silsin, yarim kalmis annelik duygularini onunla yasat bana. Hergun bu dualari et inan bana Allah oyle bir koruycakdirki bebegini, doktorun ne dediginin hic bir onemi yok.

Izmirli bence yanlis yapiyorsun, ben hamile oldugumu yakin arkadasima soyleidigimde bana cook uzun bir meil atdi. Ve orada bana bence bu bebegini melegine kurban vermemelisin dedi. Onu aglayarak, stress gecirerek rahatsiz etmen hic dogru deyil. ONu sevidgini, heyacanla bekledigini, her kipranisini merak etdigini ve izledigini bilmeli. Inana bana cok dogru soylemisdi, evet az oncede yazidgim gibi, karmakarsik duygular icindegiz, ama ne olursa olsun bu bebekler bizim umudumuz, sevincimiz olucakdir. O yuzden rahat ol, ve sakin ben kiz istemisdim gibi sozler soyleme. Allah ne verirse versin hayirli versin, saglikli versin insallah. Kizin bir melekdir ve en emniyyetli yerdedir ve mutludur, simdi sen oglunu koru, ve mutlu etmeye calis.

ay hep bu bebekler kız ya((

doğacım ben doktorun dediğini görmemişim, bak canım benim dooktorum Türkiyenin en iyi kadın doğumcularından biri ve 2 defa yılın doktoru ödülü almıs bir insan sadece kadındoğum olarak değil tüm doktorlar capında,sağolsun 9ayı gördüm vesile oldu ama bana her gidişimde hadi bu ay da geçsin rahatız bu ay da geçsin rahatız dedi,8,ayımda artık sıkıntımız kalmadı hersey cok iyi korkma dedi,ne oldu bebeğim nerde yok

demem o ki 2düşükten sonra çok iyi bir doktora gitmerk istedim sansıma bu doktor hastane acmıs antalyaya ona gittik, ama bişey olmaz artık rahat ol dedi ama ben rahat değildim biliyordum bişi olacağını nedense malum oluyor insana, Allah verdi Allah aldı, doktor asla bilemez asla,benim doktorlara güvenim yok artık,sende güvenme,yiyecek ekmeği varsa gelir bebeğin sağlıkla,hep senin basına gelecek değil unutma neydi bizim lafımız BİZ SIRAMIZI SAVDIK

çok teşekkür ederim canım yakında sende aramızda olacaksın hissediyorum ben kuzucumm
kız sen girmeyecem dedim ya ondan buraya hiç yazmamışızdır yoksa heppp aklımızdasın şekerim sen yine buraları sensiz bırakma uğra işte tamam mı canımcım öpüyorum senii

ay böcükümmmmm bayıldım bu duaya söylediklerine gönlüne sağlık arkadaşımmmm senide öpüyorumm

Slm arkadaslar umarim hepiniz iyisiniz
Ben de ogullarimda iyi elhamdülillah..Cok yakin bi arkadasimda hamile idi cokta zor hamile kalmisti 21 haftalikti ikiz lerdi biri ikiz biri oglan. Kanamasi oldu ve bebeklerini dogurdu ikiside öldü.. Cok kötü oldum oturup agladim canim arkadasim senelerdir ugrasiyodu bebegim olsun die Tüp bebektiler zaten bugunde gömecekler simdi ben onun yanina oglumla nasil giderim Berater gezecektik onunla
....

Allah sabırlar versin en kısa zamanda yeni bebek nasip etsin inşallah..

melisse gittinmi doktoraaaa

Gittim canım.Çok şükür bi sıkıntı yokmuş.Çok az açılmış olabilir üstten dedi ama bir sıkıntı yok dedi.Krem verdi 10 gün kullanıcam.
Bide jel verdi oda bi tarafı kabarmış iğleşiyormuş iz kalmasın dedi 3 ay boyunca kullanıcakmışım.
Bide rahim duvarım kalınlaşmış çok kanaman olabilir bu ay korkma dedi.3 ay boyunca doğum kontrol hapını kullan adetlerin düzene girsin dedi.Bu doktorum benim sezeyanımı yapan doktor normalde kontrollerimi tıp merkezinde yaptırıyordum.Bu doktorumu daha bi yakın buluyorum kendime.Benim hemen bebek düşündüğümü bilmiyordu ben söylemeden 3 ayın sonunda tekrar hamilelik düşünürsün dedi.
Ben sanırım şubatta başlıycam.Önce sağlık diyorum artık napim.

Çok doluyum kızlar eve gittiğim gibi hemen kendimi odama atıcam
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Bir mağazaya girdim bu gün doktordan sonra kız yenimi doğum yaptın dedi evet dedim.
Bende kilomu hemen veremedim dedi.Kaç ay oldu dedi benimde 6 yaşında oğlum var dedi.
Ben beniki vefat etti dedim ama boğazım düğüm düğüm oldu.Zaten doğum yaptığım hastneye gittim iyice kötü oldum.
İştede arkadaşımla iş yüzünden tartışma oldu iyice nefessiz kaldım.Göz yaşlarımı tutamıyorum

ağlama yaaaa

bak iyiymişsin işte sevin arkadaşım ağlama tamam mııı

yarın kızımın doğumgünü..............

1 yıllll dile kolay
geçti gitti işte ama nasıl geçtii demii
böylesi hayırlıydı böyle oldu
belkide öldükten sonra iyiki melek olmuşsun yavrum diyeceğiz bizi elimizden tutup cennete götürürkennn (inşallah)

atma kendini odaya falan fırsatınız varsa çıkın eşinle biraz değişik birşeyler yapın.....iyi gelecektir...

ağlama yaaaa
bak iyiymişsin işte sevin arkadaşım ağlama tamam mııı
Başım öyle ağrıyor ki.Kendimi tutmaya çalıştıkça başıma ağrılar giriyor.Elimde olsa keşke
yarın kızımın doğumgünü..............
Canım benim ya Off işte nasıl ağlamıyım sizin üzüntünüz benim üzüntüm Bizlerde senin gibi olucaz.Allahım hepimize sabırlar versin.
atma kendini odaya falan fırsatınız varsa çıkın eşinle biraz değişik birşeyler yapın.....iyi gelecektir...
Alışverişe gidicem ben tek başıma biraz kafa dağıtmak için.Eşimde anlamış gibi bende geliyim dedi istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…