Kızlar az önce ucuzun bir mesaj yazdım silindi. Ben de özet geçmeye karar verdim.
Sağolun valla geçmişi şöyle bir okudum da baya bir özlemişsiniz beni,adımı bile anmamışsınız neredeyse yani
ÖZAYCIĞIM, canım gözün aydıninşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alıp büyüteceksin tatlım. Biliyorsun biz sıramızı savdık...
Bu arada bebek isteyen amam hamile olmayan topiğin eeennnn eski üyesiyim
Doğa ve İzmirli size uuuupuzun bir mesaj yazmıştım ama artık yarın arar ikinize de telefonda söylerim...
Gebelerle bebelerini çoook öpüyorumiyi geceler...
tabiki de anlıyorum seni benim ne şekilde düşündüğümü nerden bilebilirsin senin yerinde olsam öyle bir kasvetli bir ortamda belki de ben de söylemezdim .ama ben de, söyleseydin ne şekilde hissedeceğimi paylaşmak istedim hepimiz o kadar zor zamanlardan geçtik ve geçiyoruz ki duygularımız karmakarışık .,inan ne zaman kime nasıl tepki vereceğimi kestiremiyorum .şu anda da kaç aydır beklediğim sevinçten havalara uçacağımı sandığım duyguyu yaşayamıyorum tek yaşadığım duygu korku .hele bugün doktorum bu sefer de aynı şey olabilir garanti veremem oluruna bırakıcaz dedi resmen yıkım yaşadım .sabır sabır....
Canım arkadaşlarım....
Bildiğiniz üzere dün doktor kontrolüne gittik, allahıma şükürler olsun şuan herşey yolunda minicik keseyi ve çok zor hissedilen kalp atışlarını hisseti bebeğimizin doktor amcası allahım sen bu güzel duyguları bekleyen tüm arkadaşlarımada nasip eyler inş.....daha çok yeni olduğu için kalp atımları zor alınırmış, bugün tam 6 haftalık olduk şükürler olsun allahım inş.... 40. Lı haftaları da göstersin hayırlısıyla hayırlısınıdan versin hayırlı doğumar ve hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir ömür boyu büyütmeyi nasip eder cümlemize inş...allah kimselere acılarını göstermesin....
çok farklı bi duygu kızlar sevinmekle hüzünlenmek arasında bişey.......ifade edemiyorum...siz edebildiniz mi ?
tabiki de anlıyorum seni benim ne şekilde düşündüğümü nerden bilebilirsin senin yerinde olsam öyle bir kasvetli bir ortamda belki de ben de söylemezdim .ama ben de, söyleseydin ne şekilde hissedeceğimi paylaşmak istedim hepimiz o kadar zor zamanlardan geçtik ve geçiyoruz ki duygularımız karmakarışık .,inan ne zaman kime nasıl tepki vereceğimi kestiremiyorum .şu anda da kaç aydır beklediğim sevinçten havalara uçacağımı sandığım duyguyu yaşayamıyorum tek yaşadığım duygu korku .hele bugün doktorum bu sefer de aynı şey olabilir garanti veremem oluruna bırakıcaz dedi resmen yıkım yaşadım .sabır sabır....
Yine bizi en iyi biz anlıyoruz işte,işin özeti bu
Aynı şeyleri ben de yaşadım.Kızıma hamileliğimdeki gibi değilim,içim içime sığmazdı.Ultrasonda hareketlerini görene kadar iyice hissizdim,hiçbir şey hissetmiyordum.15 gün önce kontrolüm vardı.O zamandan sonra sanki biraz değiştim.Gerçi o kontrolde de bebeğimin erkek olduğunu öğrendim.O akşam ve gece uykumdan uyanıp ağladım.Kızımı birkez daha kaybetmiş gibi,o günü tekrar yaşadım resmen.Duygularım karmakarışık.Bu da benim evladım,canım ama kızım olsun çok istedim,olmadı.Bugün de kısa bir muayenemiz vardı.Doktor yine erkek olduğunu söyledi ama kesin olarak 16. haftanın sonunu bekliycez dedi.
Hatırlarsan Ayşem de aynı şeyleri yaşamıştı.Şimdi aynı hisleri ben paylaşıyorum.
Korku,ne hissettiğini bilememe duygularım bunlar ve işte yine ortak paydadayız.
Doktorunun neden böyle konuştuğunu anlamadım,sen kızını 31-32. haftada kaybettin diye hatırlıyorum ama sebebi neydi inan unuttum
Kızlar az önce ucuzun bir mesaj yazdım silindi. Ben de özet geçmeye karar verdim.
Sağolun valla geçmişi şöyle bir okudum da baya bir özlemişsiniz beni,adımı bile anmamışsınız neredeyse yani
ÖZAYCIĞIM, canım gözün aydıninşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alıp büyüteceksin tatlım. Biliyorsun biz sıramızı savdık...
Bu arada bebek isteyen amam hamile olmayan topiğin eeennnn eski üyesiyim
Doğa ve İzmirli size uuuupuzun bir mesaj yazmıştım ama artık yarın arar ikinize de telefonda söylerim...
Gebelerle bebelerini çoook öpüyorumiyi geceler...
Doga bu sefer ayni sey olmuycak. Doktor Allah degil, meleklerimiz Allah istedigi icin yanina aldi, ama daha oncede dedimya bu defakiler melek degil bebek. Onlar bizim olucak bizimle kalicak, bak suan bile gozumden akan gozyaslarimizi silicek. Lutfen sadece iyi dusun, ve hergun Allaha dua et, elini karnina koy ve soyle: Allahim onu sana emanet ediyorum, melegim senin ynanda cok daha huzurlu bir yerde, bebegimide burda huzurlu et, saglikla kucagima almayi nasib et. Bos kalan kucagimi doldursun, aciyan ruhumu dindirsin, gozyaslarimi silsin, yarim kalmis annelik duygularini onunla yasat bana. Hergun bu dualari et inan bana Allah oyle bir koruycakdirki bebegini, doktorun ne dediginin hic bir onemi yok.
çok teşekkür ederim canım yakında sende aramızda olacaksın hissediyorum ben kuzucumm
kız sen girmeyecem dedim ya ondan buraya hiç yazmamışızdır yoksa heppp aklımızdasın şekerim sen yine buraları sensiz bırakma uğra işte tamam mı canımcım öpüyorum senii
aynen tobeguk sen girmicem deyince ben de yazmadım ama mesajlar da adını geçirdim, yoksa hep aklımızdasın...
Slm arkadaslar umarim hepiniz iyisiniz
Ben de ogullarimda iyi elhamdülillah..Cok yakin bi arkadasimda hamile idi cokta zor hamile kalmisti 21 haftalikti ikiz lerdi biri ikiz biri oglan. Kanamasi oldu ve bebeklerini dogurdu ikiside öldü.. Cok kötü oldum oturup agladim canim arkadasim senelerdir ugrasiyodu bebegim olsun die Tüp bebektiler zaten bugunde gömecekler simdi ben onun yanina oglumla nasil giderim Berater gezecektik onunla
....
melisse gittinmi doktoraaaa
Çok doluyum kızlar eve gittiğim gibi hemen kendimi odama atıcam
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Bir mağazaya girdim bu gün doktordan sonra kız yenimi doğum yaptın dedi evet dedim.
Bende kilomu hemen veremedim dedi.Kaç ay oldu dedi benimde 6 yaşında oğlum var dedi.
Ben beniki vefat etti dedim ama boğazım düğüm düğüm oldu.Zaten doğum yaptığım hastneye gittim iyice kötü oldum.
İştede arkadaşımla iş yüzünden tartışma oldu iyice nefessiz kaldım.Göz yaşlarımı tutamıyorum
yarın kızımın doğumgünü..............
1 yıllll dile kolay
geçti gitti işte ama nasıl geçtii demii
böylesi hayırlıydı böyle oldu
belkide öldükten sonra iyiki melek olmuşsun yavrum diyeceğiz bizi elimizden tutup cennete götürürkennn (inşallah)
Çok doluyum kızlar eve gittiğim gibi hemen kendimi odama atıcam
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Bir mağazaya girdim bu gün doktordan sonra kız yenimi doğum yaptın dedi evet dedim.
Bende kilomu hemen veremedim dedi.Kaç ay oldu dedi benimde 6 yaşında oğlum var dedi.
Ben beniki vefat etti dedim ama boğazım düğüm düğüm oldu.Zaten doğum yaptığım hastneye gittim iyice kötü oldum.
İştede arkadaşımla iş yüzünden tartışma oldu iyice nefessiz kaldım.Göz yaşlarımı tutamıyorum
Başım öyle ağrıyor ki.Kendimi tutmaya çalıştıkça başıma ağrılar giriyor.Elimde olsa keşkeağlama yaaaa
bak iyiymişsin işte sevin arkadaşım ağlama tamam mııı
Canım benim yayarın kızımın doğumgünü..............
Alışverişe gidicem ben tek başıma biraz kafa dağıtmak için.Eşimde anlamış gibi bende geliyim dedi istemedimatma kendini odaya falan fırsatınız varsa çıkın eşinle biraz değişik birşeyler yapın.....iyi gelecektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?