sakın bebek işleri bitmeden yaptırma. allah korusun bi zararı olur. aşklarımız doğsun soraaa her şey serbest:)
melekyavrum sende tansiyon problemi mi oluo hamile iken? öle hatırlıom sanki?
Günaydııınnn Canlar !!!
ya kızlar o kadar kararsızım ki bana akıl verin n' olur.
Sizce doğum kontrol hapını kullanıyım mı ?
Doktor bana adet düzensizliği ve kist için verdi hapı.
Arkadaşımda kullanma soğan kürü yap diyo.
Ocakta bebek düşünüyorum ama şubatta başlamak zorunda kalıcam hapı kullanırsam.
haptan sonra hemen hamile kalırmıyım ki ?
offf
Günaydııınnn Canlar !!!
offf
Canim bebce doktorun diyorsa kullanmalisin.Ben hic bir zaman kullanmadim ama kullanan iki arkadasim vardi, kullanmayi birakdiklari anda hemen hamile kaldilar, yinede sen bilirsin. Ayrica sen ne zaman dogum yapdin? normalmi sezeryanmi?
canım bence doktorunu dinle
ama için rahat değilse 2. bir doktora daha git
soğan kürüne cesaretim yk ama incir kürünü denemek istiyorum bende kiste faydası olmustu sanki
Günaydııınnn Canlar !!!
offf
İki doktorda aynısını söyledi adetim düzensiz olduğu için.Bu ay nasıl olucam acaba.
canım...
bence adet düzensziliği için , hiç hap kullanma derim biliyorsun gebeliği zorlaştırıyor onun için deneme bile, bitkisel çözümler üretmeye çalış, bandede vardı biliyorsun civanperçemi diye bi ot içtim incir kürü yaptım, soganda yapabilirsin yani bu tür şeyler daha yararlı olduğunu düşünüyorum en azından hormonlarını bozmaz canımmm
aslında benimde adetlerim düzensiz ama ilaç almaya cesaretim yok
aynurun dediği de mantıklı
civanperçemi cok faydalı oluyormus
bende incir kürünün cok faydasını görmüştüm kist için gene yapıcam bu ay adet olunca
Aynurcum sağol canım.Senin ki düzeldi mi peki.Gerçi bebiş olduğuna göre :) Ya evet bende kullanmak istemiyorum eşimde kullanma dedi ama yinede sen bilirsin dedi.Artık o zaman soğan kürünü yapim ya peki soğan kürü nasıl yapılıyor? Doğru bir şekilde uygulamak istiyorum.
Canım benim ablam kuru incir yiyodu hep ilk ayda tuttu zaten :)
Canım ben 7.ayın 10'unda sezeryan doğum yaptım.3 ay kullan dedi doktorum bu ay başlıycam yani.Öylemi yapsam kafam allakpullak oldu iice.
canım...
bence adet düzensziliği için , hiç hap kullanma derim biliyorsun gebeliği zorlaştırıyor onun için deneme bile, bitkisel çözümler üretmeye çalış, bandede vardı biliyorsun civanperçemi diye bi ot içtim incir kürü yaptım, soganda yapabilirsin yani bu tür şeyler daha yararlı olduğunu düşünüyorum en azından hormonlarını bozmaz canımmm
Aynurcum nasilsin bebis nasil neler yapiyior? Doktora gitdinmi kac haftalikmis? Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin. Kizlar biliyormusu bir kac defa kipranislar hiss etmisdim karnimda, ama bugun sirf kucuk kucuk tekmeler atidigni fark etdim. Bakinca o kadar cok duygulandimki... Oglumu, melegimi hatirladim, dogal olarak hemen gozlerim doldu, ama sonra bebegime haksilzlik yapmamak icin hemen toparlandim ve onu sevincle izlemeye basldim cunku sevildigini, her haraketini izledigimi bilmesini istedim. Yaaa Allahima binlerce kez tesekkur ediyorum bana bu guzel duyguyu tekrar yasatidgi icin. Dileirm allahdan en kisa zamanda hepinize bu duyguyu yasatir insallah. Bence biz melek anneleri olarak hem cok ozel hemde cok sansliyiz. Sukurler olsun yuce rabbime. Lutfen her ne olursa olsun onun buyukluyune suphe etmeyin, o neylerse guzel eyler.
3-4 soğanı karıstırıyorsun kaynatıyosun gibi bişey ama
nette arastır cıkar mutlaka
tadına cesaret edemedim ben
incir kürü fena değil ama
Aynurcum nasilsin bebis nasil neler yapiyior? Doktora gitdinmi kac haftalikmis? Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin. Kizlar biliyormusu bir kac defa kipranislar hiss etmisdim karnimda, ama bugun sirf kucuk kucuk tekmeler atidigni fark etdim. Bakinca o kadar cok duygulandimki... Oglumu, melegimi hatirladim, dogal olarak hemen gozlerim doldu, ama sonra bebegime haksilzlik yapmamak icin hemen toparlandim ve onu sevincle izlemeye basldim cunku sevildigini, her haraketini izledigimi bilmesini istedim. Yaaa Allahima binlerce kez tesekkur ediyorum bana bu guzel duyguyu tekrar yasatidgi icin. Dileirm allahdan en kisa zamanda hepinize bu duyguyu yasatir insallah. Bence biz melek anneleri olarak hem cok ozel hemde cok sansliyiz. Sukurler olsun yuce rabbime. Lutfen her ne olursa olsun onun buyukluyune suphe etmeyin, o neylerse guzel eyler.
ay cok duygulandım
Canım benim ya Amin Allahım bizede tekrar o tekmeleri hissetmeyi nasip etsin canım.Ocak ayında innnşalllahhhh ben cerenball ve melekyavrum,in-ay ve isteyen diğer melek annelerine nasip etsin bu güzel haberi veririz bizlerde.Amin.
kızlar şimdi bir hasta geldi, torununun ilaçlarını alacakmıs
recetesini verdi kimlik istedim
02/07/2012 doğum tarihi yazıyor
kızımın dooğdugu gün
cok kötü oldum ya
ben 2temmuzda üzülürken,bu amcanın belki de hayatının en güzel günüydü
offff offff
tez zamanda bizlere de sağlıklı evlatlar nasip etsin insallllahhhhhhhhhh
Canlarim benim insallah o guzel haberi vereceksiniz bizlere. O yuce Rabbim once bos kalan karninizi,sorada kucaklarinizi doldursun tez bir vakitde.
Canimyaaa Allah sizlerede nasip etsin insallah.Bu guzel duyguyu yasiyicagniza hic bir suphem yok. Sadece dogru zamani beklemk gerek. Hepinizicok seviyorum.
Günaydııınnn Canlar !!!
offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?