34 hafta 5günlük bebeğimi kaybettim acil sezaryenle aldılar
ne diyeceğimi bilemiyorum
2 kilo 100 gram ağırlığında ve hiç sorunu olmayan bebeğimi
neden kaybettim?[/QUOTE
allah sabırlar versin. sen de bizim gibi melek annesisin artık...ağla, sızla ama asla isyan etme. biz çok büyük bir sınavdan geçioruz. inşallh güzel bebeklerimizi bir gün kucağımıza alacağız. ben bebeğimi 3 ay önce kaybettim. hala daralıorum bunalıorum bir tat alamıorum hayattan sonra diorum ki kendi sağlığım için ağlamayı kesmeliyim ve hayatıma devam etmeliyim.
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim bildiğiniz gibi....bu hafta biraz dengesizim işte...
noldu inay hayırdır?
gittin mi doktora, neler oldu??? bebek kaç haftalık oldu????
bu arada melekyavrum kaç kiloya düştün? ben 1 kilo vererek 59 a düştüm. 2 kilo daha versem kışlıklara rahat sığarım. internetten plates videoları açtım, ebru şallının bi 20 dk yaptım nasıl bişeyse acıdı sezaryen yerlerim, bana mı öle geldi acaba bilemiorum. çünkü ağır bi hareket de yapmadım yani.
34 hafta 5günlük bebeğimi kaybettim acil sezaryenle aldılar
ne diyeceğimi bilemiyorum
2 kilo 100 gram ağırlığında ve hiç sorunu olmayan bebeğimi
neden kaybettim?
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim bildiğiniz gibi....bu hafta biraz dengesizim işte...
gittin mi doktora, neler oldu??? bebek kaç haftalık oldu????
bu arada melekyavrum kaç kiloya düştün? ben 1 kilo vererek 59 a düştüm. 2 kilo daha versem kışlıklara rahat sığarım. internetten plates videoları açtım, ebru şallının bi 20 dk yaptım nasıl bişeyse acıdı sezaryen yerlerim, bana mı öle geldi acaba bilemiorum. çünkü ağır bi hareket de yapmadım yani.
noldu inay hayırdır?
inayy nerelerdesin şekerim yaaa görüşemez oldukkkk neden dengesizsinn ne olduu kızın nasıll okul nasıl gidiyorr
kızlar bu arada benim bir hastam var 7defa doğum yapmıs, hepsi rahim agzı yetmezliği nedeniyle 5-6-7. aylarında olmus
neyse son cocuğu yasamıs,ama o da cok erken doğunca bebek suan malesef dilim varmıyor ama zihinsel engelli,hareket falan peek yok
şuan kadın yeniden hamile bir cesaret, 3aylık hamile,insallah bu bebeğini sağlıkla alsın kucağına,ona hergün dua edicem,sizde edin,onun da tam 6sı erkek 1i kız toplam 7 meleği var,dualarınızda olsun lütfen
Naber inay nasilsin neler yapiyorsun? Biliyormusun nedense seni her gordugumde nasilsin bebek nasil diye sorasim geliyor, ama sora henuz hamile olmadigin aklima geiyor. Bilemiyorum artik icime doguyormu ne. Insalalh tez bir zamanda hayiril haberlerini bekliyorum artik.Allahım hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin o tanıdığına. benimde var bir komşum 4 tane meleği var 5 aylık doğurdu hepsini artık denemiyor korkudan...
Naber inay nasilsin neler yapiyorsun? Biliyormusun nedense seni her gordugumde nasilsin bebek nasil diye sorasim geliyor, ama sora henuz hamile olmadigin aklima geiyor. Bilemiyorum artik icime doguyormu ne. Insalalh tez bir zamanda hayiril haberlerini bekliyorum artik.
ay canım sağol evet ben en eskilerdenim herkes benden bebek bekliyor ama ben bir süre düşünmüyorum...iyiyim bugün bebeğimin senesi biraz duygusalım başka bir sorun yok şükür sen nasılsın bebeğin nasıl sağlıkla gelsin inşallah
Canim benim allah sabrini bol eylesin. Uzulme annesi melegin bugun bir yasina girmis. Bende iyiyim cok sukur. Ama iki gundur dis agrisi yuzunden alt ust olmus durumdayim. Geceleri uyuyamadigim icin gunduzleri ruh gibi dolasiyorum. yaa valahi herseye dayanirimda yeterki bebekde bir sorun olmasin. Inay sanirim senle daha once konusmusduk ama dedimya surekli adlari karisdiriyorum sanirim senin baska bir bebegin vardi ve calisdigin icin henuz yeni bir bebek dusunmuyordun yanilyormuyum?
doğru hatırlıyorsun..kızım var 6 yaşında 1 e başladı bu sene çalışıyorum şu ara bırakamam işi bebeğe bakacak kimse yok bu yüzden erteliyorum kısmetse hayırlısıysa Allahım nasip etsin en kısa zamanda
Merhaba kızlar nasılsınız.Ben yorgun ve bitkin bir haldeyim ya.
Bu arada başladık doğum kontrol hapına.
Artık Allahım ne zaman kısmet ederse.
Ama soğan kürünüde uygulamayı düşünüyorum.
Bakalım artık herşeyin hayırlısı.
Allahım inşallah hepimize evlatlarımızı nasip eder.
Hepinizi çok seviyorum.
Canimya ne guzel 6 yasinda kizn var demek. Tabi sende haklisin hem cocuk hem is hemde yeni bebek zor olur. Insallah ksia surede toparlanirsin ve istedigin zaman bebegini kucagina alir huzurlu sekilde buyutursun. Kizinda buyumus olur baya bir sana yardim eder artik :)
hadi hayırlısı canım hap gebeliğe engel diye düşünme bırakıp hemen hamile kalan çok insan var önce sağlık sen iyileş bebişe sağlıklı anne lazım
sağol canım oda bu aralar taktı kardeş kardeş diye inşallah nasip olur yaşta geçiyor bakalım kısmet herşey planlamak istemiyorum olmuyor Allah hayırlısını versin hepimize
melekyavrum boyumuz aynı sayılır benim de 165 civarı bende 56- 55 kilo ii duruo açıkcası ama şuan acil 2 kilo verirsem evdeki bikaç pantolona sığacağım. pilates beni oyalıo die yapıorum ben ya. maksat zaman geçsin:)
özay gebeliğinin sıkı takipççisiyim. çünkü bende 6 ayım dolduktan sonra dr ye gideceğim banada hayırlı şeyler söylerse de inşallh denemeye başlayacağım. daha çok yeniymiş bebişin. sağlıkla büyüsün inşallhhhhh.
melisse iç ilaçlarını maden öyle gerekio. yarabbim ol dedikten sonra doğum kontrol ilacı kullananlar bile hamile kalıo. her şey rabbimin elinde.
allh bize sabır ve güç versin kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?