Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

arkadaşlar merhaba nasılsınız ? ne var ne yok allah işinizi gücünüzü rast getirsin inş.. hayırlısıyla kızlar valla çok yoğun geçiyor günler kendimde çok iyi değilim benim çok fazla mide bulantılarım oluyor tabiki bunlar güzel şeyler asla yakınmıyorum , onun için pek fazla giremiyorum akşamları hele direkt yatak başımı kaldırmıyorum allah sonumuzu hayreylesin inş... bekleyen tüm arkadaşlarımı meleka ennelerini sevindirsin rabbim inş....yeni haberler var mı kaçırdığım ? hepinizi öpüyorum canlarım benim

canım kilo umrumda değil manken değilim sonucta
ama bende tansiyon oluyor gebelik zehirlenmesi yasadığımdan kilodan cok korkar oldum
mecbur vermem lazım
arkdaslarıma hep diyorum keske 85kiloda kalsaydımda bebeğim sağlıkla kucağımda olsaydı

Canım sen hiç kiloy dert etme zaten bak doğumdan sonrada vermişsin yine verirsin.
Valla ben sinir stres üzüntüden doğumdan sonra verdiğim kiloları aldım.
Şuan 79 kiloyum duba gibi hissediyorum kendimi.
Ocak -şubata kadar veririm inşallah.Bende tam adapte olabilsem aslında başlıycam diyete ama yinede ekmek yememeye ve az yemeye özen gösteriyorum.
hadi hayırlısı canım hap gebeliğe engel diye düşünme bırakıp hemen hamile kalan çok insan var önce sağlık sen iyileş bebişe sağlıklı anne lazım
Aynen tatlım başladık bakalım.
melisse iç ilaçlarını maden öyle gerekio. yarabbim ol dedikten sonra doğum kontrol ilacı kullananlar bile hamile kalıo. her şey rabbimin elinde.
allh bize sabır ve güç versin kızlar...
Amin evet canım dediğin gibi ne bilim işte herşeye evham yapıyoruz.Sadece evlendiğim ilk ayında kullanmıştım lekelenmem oldu diye bırakmıştım.
Sağol canım senden ne var ne yok.Bu arada bebişin kalp atışını duymuşmuydunuz canım.İnşallah yeni haberleri zamanı geldiğinde vericez canım :) Bizde seni ve minnoşunu çok öptük.Allaha emanet olun.

uğurböceğim hamile olsam ya da şuan emzirsem bebeğimi kilolar hiç de umrumda olmaz. ama şimdi ne yapayım ki kendimi forma sokmaya çalışıorum işte elden geldiği kadarıyla. sen ii bak kendine ve bebeğine ye iç. sonra zaten bebeğine bakarken verirsin kilolarını.

geçen hafta zannediyordum ben bebeğinin doğum tarihini ama depresyonunun ondan olduğunu tahmin etmiştim yavrularımız büyüyor inaycım bizde 10gün sonra 7 aylık olucazz
ooo burun akıntısı kardeşimdede olurdu benim allah kolaylık versin vucut direniyor işte sağlık hastalığı diyelim yaniii ben iyiyim işte aynı yanii

canım bence en iyisini yapmışsın ama hem soğan kürü hem ilaç ağır gelmesin araştırda öle yapp sağanıda bence

tobegukum özledik ya aklımdasın naptın neettin merak ediyorumm

bende merak ediyorum tubeguku inaycım başka topiklere geliyor bize yok galiba sevmiyo artık bizi

inşallah canım çok sağol ama biraz hayal kırıklığı oldu bize biz güzel şeyler söyler moral verir derken her yeni hamilede olabilecek bütün riskleri sıraladı tamam söylesin ama iyi bişeylerde söyleyebilirdi azcık anlayış yani hakzızmıyım yaaaa offf ne biliyim ya hani doğayada öyle davranmıştı ya doktoru direk o geldi aklıma
ben neyse de kocam çöktü resmen çıkınca sonrakiler daha iyi geçer inşallahh

100 olacağına bende inanmıyorum şekerimm
yeterki bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle gelsinn benimde hiççç umrumda değil kilo falan

dün gece yatarken aklıma geldin bugün için bir sesleneyim aynura nasıl gidiyor acaba diye düşünmüştüm canım
iyi olmanıza sevindimmm mide bulantıısı can sıkıcı olmalı ama ossunnnnnnnn benimde gecen gün bir ara bulandı midem o kadar mutlu oldum ki demekki bebeğim bana tutunmaya çalışıyor diyeee ama şimdi yok dahaa oğlumda olmuştu 8. haftadan sonra bakalım ne olacakk
sanırım yeni haber yok canım yuvarlanıp gidiyoruz işte
öptüm seni

geçen c.tesi doğumgünüydü bugünde melek olduğu gün...

Kızımı çok özledimmmm.Haykırmak istiyorum resmen.
Bu yağmurlar beni mahvediyor.
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
O kadar kafaya takıyorum ki herşeyi.İyice bambaşka biri oldum gittim.
Allahım bizlere sabır ver.
Yeniden umudumuz olsun.Yaşamak için bir nedenimiz olsun Yüce Rabbim sağlıklı evlatlar nasip eyle.

yine yağmur yine hüzün....((

allahım sen güç ver bizlere yarabbimmm sen meleklerimizin yerini cennet kabrirlerini nur eyle...

Nasılsınız kızlar.
Ben çok yoğun bir şekilde adet oldum.Hiç kesilmiycekmiş gibi geliyorya 4 gün oldu.
Aynurcum bu yağmurlar benide mahvediyo canım.
Allah sabırlar versin bize.

meliscim senin adetin hiç bitmeye niyeti yok
bende adetimin tam gününü unuttum ama bugünlerde olmam lazım insallah

Sorma canım ya ama ilk defa bu şekilde oluyorum.Geçen ay az az oluyordum.O değil kan kaybı yaşamıyım de.Gerçi doktor söylemişti
yazmıştım sizede bu ay çok kanaman olabilir korkma demişti.Ben takvime işaretliyorum ilk olduğum günü :)

inşallah canım çok sağol ama biraz hayal kırıklığı oldu bize biz güzel şeyler söyler moral verir derken her yeni hamilede olabilecek bütün riskleri sıraladı tamam söylesin ama iyi bişeylerde söyleyebilirdi azcık anlayış yani hakzızmıyım yaaaa offf ne biliyim ya hani doğayada öyle davranmıştı ya doktoru direk o geldi aklıma
ben neyse de kocam çöktü resmen çıkınca sonrakiler daha iyi geçer inşallahh

özaycım sana bunu diyen samsunda sölediğiin taşkın bey mi?

QUOTE=melisse;27195253]Kızımı çok özledimmmm.Haykırmak istiyorum resmen.
Bu yağmurlar beni mahvediyor.
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
O kadar kafaya takıyorum ki herşeyi.İyice bambaşka biri oldum gittim.
Allahım bizlere sabır ver.
Yeniden umudumuz olsun.Yaşamak için bir nedenimiz olsun Yüce Rabbim sağlıklı evlatlar nasip eyle.[/QUOTE]

bende bir umuttur bekliom melisse. nasıl bir bunalım içindeyim bazen anlatamam.iş arkadaşlarım ben bebekten dolayı iznimi kulalnırken sabah derslerini almışlar bana öğlen demeyim resmen akşams saatleri kalmış. ben de o dönemde daha gözüm yaşlı okula gidip orta yol bulmaya çalışlmıştım. şimdi surat çekiyorum haımefendiler sabahçı olamadılar ya. bu surat iş arkadaşlarının durumu her şey normal olsa gücüme gitmez de yani şu durumda baya bir ağır gelio. sezen aksunun bi lafı var. bugün yanına düşen yarın sana düşüyor die. benim evladım öldüğünde paylaşımı yapıosun gelmeyeceğimi düşünerek en kötü dersleri bana veriyorsun. bu şimdi leş kargalığı olmuo mu?canımı sıkıolar ya.

kızlar adet günlerimiz de birbirine yakın ya :) benim de yakınlarda olur...

Cerenbalımm siz korunmuyomusunuz ? Ozaman güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.
İşte kimse kimseyi takmıyo.Senin ne yaşadığını bilmiyolarmış gibi bide bunu yaptılar öyle mi.
Gerçi bizimkilerde pek farklı sayılmazlar.Aslında bir müddet daha çalışıp çıkmayı düşünüyorum ya.
Çok stres var.O kadar düşündüklerini söylüyolardı ama sağolsunlar incitmeyi başarıyorlar.Ki ben
hiçbişeyi işime yansıtmamaya çalışıyorum.Takmiim diyorum ama olmuyor.Hep strese giriyorum.

Ya bu arada benim çok fazla kanamam oluyor.Eve zor yetiştim remen.İnşallah normaldir.
Artık stresten mi doktorun verdiği ilaçlardan mı anlayamadım.

yanlış anlaşıldım galiba tabi ki korunuoz genel anlamda bir umuttur bekliiom zaman geçsin gün dolsun vs demek istedim. siz beni hamile bırakacaksınız söyleye söyleye. gerçi benim süt hormonu var da olur mu olur walla. allah isteyenleri mutlu etsin biz bekleyelim canmcım.
bugün çocuklar dio ki ne zaman yarıyıl ben d e dedim 25 ocaktır heralde. aaaa hocam bişey kalmamış diolar. bende saf saf bişey kalmamış mı gerçekten diorum ya

ben eğer çalışmazsam tüm gün evde otururm ya da elime alırım bezi sürekli temizlik. dışarı çıkmak gezmek istemiyorum ben. bakıom dışarda herkesin bebeği varo yüzden en iyisi benim için çalışmak. ben lisede çalışıorum gençlerin enerjisi beni olumlu etkilio. işte bazı anlayışsızlar var bende normalde takmam da bu yapılan ağrıma gidio.

sen nerde çalışıosun?

Ya orası öylede stresde bizim için çok kötü ama.Evde oturmaktan iyidir yinede dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…