yaa kizim nesi var senin kilonun sen birde benimkini bilsen gozlerin yerinden firlar hehralde. Gecen sene 63 kiloyla hamile kaldim 86 kilo oldum. Dogumdan sonra 77 kaldim, hemen diyete oturdum iki ay icinde 69 a indim sora tekrar hamile kaldim suan yine 75 oldumama olsun yaa bir daha shikayet etmiycem. gecen sene surekli yaa cok siskoyum falan filan ya ne bu halim, kendimden nefret ediyorum falan diyordum. ama arasira icimden soylemiyeim oyle sora bebegime bir sey o lurda omur boyu uzulurum diyordum, oylede oldu zaten. simdi de bazen canim skiliyor sora kendi kendime bebegim saglikli dogsunda varsin 100 kilo olayim. zaten bu gidisle 100 olucagimada inaniyorum:)
Canım sen hiç kiloy dert etme zaten bak doğumdan sonrada vermişsin yine verirsin.yaa kizim nesi var senin kilonun sen birde benimkini bilsen gozlerin yerinden firlar hehralde. Gecen sene 63 kiloyla hamile kaldim 86 kilo oldum. Dogumdan sonra 77 kaldim, hemen diyete oturdum iki ay icinde 69 a indim sora tekrar hamile kaldim suan yine 75 oldumama olsun yaa bir daha shikayet etmiycem. gecen sene surekli yaa cok siskoyum falan filan ya ne bu halim, kendimden nefret ediyorum falan diyordum. ama arasira icimden soylemiyeim oyle sora bebegime bir sey o lurda omur boyu uzulurum diyordum, oylede oldu zaten. simdi de bazen canim skiliyor sora kendi kendime bebegim saglikli dogsunda varsin 100 kilo olayim. zaten bu gidisle 100 olucagimada inaniyorum:)
Aynen tatlım başladık bakalım.hadi hayırlısı canım hap gebeliğe engel diye düşünme bırakıp hemen hamile kalan çok insan var önce sağlık sen iyileş bebişe sağlıklı anne lazım
Amin evet canım dediğin gibi ne bilim işte herşeye evham yapıyoruz.Sadece evlendiğim ilk ayında kullanmıştım lekelenmem oldu diye bırakmıştım.melisse iç ilaçlarını maden öyle gerekio. yarabbim ol dedikten sonra doğum kontrol ilacı kullananlar bile hamile kalıo. her şey rabbimin elinde.
allh bize sabır ve güç versin kızlar...
Sağol canım senden ne var ne yok.Bu arada bebişin kalp atışını duymuşmuydunuz canım.İnşallah yeni haberleri zamanı geldiğinde vericez canım :) Bizde seni ve minnoşunu çok öptük.Allaha emanet olun.arkadaşlar merhaba nasılsınız ? ne var ne yok allah işinizi gücünüzü rast getirsin inş.. hayırlısıyla kızlar valla çok yoğun geçiyor günler kendimde çok iyi değilim benim çok fazla mide bulantılarım oluyor tabiki bunlar güzel şeyler asla yakınmıyorum , onun için pek fazla giremiyorum akşamları hele direkt yatak başımı kaldırmıyorum allah sonumuzu hayreylesin inş... bekleyen tüm arkadaşlarımı meleka ennelerini sevindirsin rabbim inş....yeni haberler var mı kaçırdığım ? hepinizi öpüyorum canlarım benim
bugün kızımın gidişinin 1. yılı doldu..tam bir yıl önce bu saatlerde hastaneye görmeye gitmiştik eşimle güle oynaya tabi...ama göremedik malesef gece uçmuş gitmiş meleğim.....
kızım iyi özaycım okul iyi öğreniyoruz hep beraber el yazısını tekrardan 5-6 harf öğrenmişler bir sorun yok çok şükür...sadece benim kız sonbaharda grip olur yaza anca geçer burnumuz akıyor okadar....sen nasılsın iyisindir umarım
bu arada kızlar bende aslen samsunluyum ama bursada doğdum ve yaşıyorum..ama orayla bağlantım kesilmedi...nadiren de olsa geliyorum.
Merhaba kızlar nasılsınız.Ben yorgun ve bitkin bir haldeyim ya.
Bu arada başladık doğum kontrol hapına.
Artık Allahım ne zaman kısmet ederse.
Ama soğan kürünüde uygulamayı düşünüyorum.
Bakalım artık herşeyin hayırlısı.
Allahım inşallah hepimize evlatlarımızı nasip eder.
Hepinizi çok seviyorum.
tobegukum özledik ya aklımdasın naptın neettin merak ediyorumm
özay gebeliğinin sıkı takipççisiyim. çünkü bende 6 ayım dolduktan sonra dr ye gideceğim banada hayırlı şeyler söylerse de inşallh denemeye başlayacağım. daha çok yeniymiş bebişin. sağlıkla büyüsün inşallhhhhh.
.
yaa kizim nesi var senin kilonun sen birde benimkini bilsen gozlerin yerinden firlar hehralde. Gecen sene 63 kiloyla hamile kaldim 86 kilo oldum. Dogumdan sonra 77 kaldim, hemen diyete oturdum iki ay icinde 69 a indim sora tekrar hamile kaldim suan yine 75 oldumama olsun yaa bir daha shikayet etmiycem. gecen sene surekli yaa cok siskoyum falan filan ya ne bu halim, kendimden nefret ediyorum falan diyordum. ama arasira icimden soylemiyeim oyle sora bebegime bir sey o lurda omur boyu uzulurum diyordum, oylede oldu zaten. simdi de bazen canim skiliyor sora kendi kendime bebegim saglikli dogsunda varsin 100 kilo olayim. zaten bu gidisle 100 olucagimada inaniyorum:)
arkadaşlar merhaba nasılsınız ? ne var ne yok allah işinizi gücünüzü rast getirsin inş.. hayırlısıyla kızlar valla çok yoğun geçiyor günler kendimde çok iyi değilim benim çok fazla mide bulantılarım oluyor tabiki bunlar güzel şeyler asla yakınmıyorum , onun için pek fazla giremiyorum akşamları hele direkt yatak başımı kaldırmıyorum allah sonumuzu hayreylesin inş... bekleyen tüm arkadaşlarımı meleka ennelerini sevindirsin rabbim inş....yeni haberler var mı kaçırdığım ? hepinizi öpüyorum canlarım benim
geçen hafta zannediyordum ben bebeğinin doğum tarihini ama depresyonunun ondan olduğunu tahmin etmiştim yavrularımız büyüyor inaycım bizde 10gün sonra 7 aylık olucazz
ooo burun akıntısı kardeşimdede olurdu benim allah kolaylık versin vucut direniyor işte sağlık hastalığı diyelim yaniii ben iyiyim işte aynı yanii
geçen c.tesi doğumgünüydü bugünde melek olduğu gün...
geçen c.tesi doğumgünüydü bugünde melek olduğu gün...
meliscim senin adetin hiç bitmeye niyeti yok
bende adetimin tam gününü unuttum ama bugünlerde olmam lazım insallah
meliscim senin adetin hiç bitmeye niyeti yok
bende adetimin tam gününü unuttum ama bugünlerde olmam lazım insallah
bende bir umuttur bekliom melisse. nasıl bir bunalım içindeyim bazen anlatamam.iş arkadaşlarım ben bebekten dolayı iznimi kulalnırken sabah derslerini almışlar bana öğlen demeyim resmen akşams saatleri kalmış. ben de o dönemde daha gözüm yaşlı okula gidip orta yol bulmaya çalışlmıştım. şimdi surat çekiyorum haımefendiler sabahçı olamadılar ya. bu surat iş arkadaşlarının durumu her şey normal olsa gücüme gitmez de yani şu durumda baya bir ağır gelio. sezen aksunun bi lafı var. bugün yanına düşen yarın sana düşüyor die. benim evladım öldüğünde paylaşımı yapıosun gelmeyeceğimi düşünerek en kötü dersleri bana veriyorsun. bu şimdi leş kargalığı olmuo mu?canımı sıkıolar ya..
ben eğer çalışmazsam tüm gün evde otururm ya da elime alırım bezi sürekli temizlik. dışarı çıkmak gezmek istemiyorum ben. bakıom dışarda herkesin bebeği varo yüzden en iyisi benim için çalışmak. ben lisede çalışıorum gençlerin enerjisi beni olumlu etkilio. işte bazı anlayışsızlar var bende normalde takmam da bu yapılan ağrıma gidio.
sen nerde çalışıosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?