Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar üçü bir arada kahve gibisiniz:)))))

doğa aynur özay sizden bahsediyorum

aynı anda güzel haberleriniz geliyor

kendinize cok dikkat edin öpüyrum sizi kocaman
canım benim sen de kendine çok dikkat et biz şimdilik iyiyiz siz de çok iyi olacaksınız hiç merak etmeyin çok öpüyorum seni

kal kal kalhemen hamile kal ben bisürü doktora gittim hepsi onay verdiydi rahimde bi sorun yoksa hiç bişey olmaz

kızlar hepinizin dualarına ihtiyacım var yarın bizim için çok çok çok önemli bir gün lütfen hersey yolunda gitsin diye bana dua edin
eger yarın iyi giderse anlatırım
kötü giderse eger uzun bir süre giremeyebilirim
merak etmeyin tamam mı

dualarınızı lütfen eksik etmeyin
özellikle hamişlerim sizden dua bekliyorum

Kızlar merhaba;
Benim bitmek bilmeyen adetim devam ediyor.
İnanın çok sıkıldım.Çok huzursuzum.İş yerim çok stresli.
Resmen boğuşuyorum.Herşey üstüme üstüme geliyor.
2 aydır kızımın yanına gidemedim kendimi çok üzgün ve kötü hissediyorum.
Kendime çok kızıyorum gidemedim diye.
Sürekli dua ediyorum.Anlıycağınız dağılmış durumdayım.

canım ne olduğunu bilmiyoruz henüz ama allah işini gücünü rast getirisn allah güzel gönlüne göre versin herşeyini, allah yar ve yardımcın olsun melek arkadaşım...

inşallah herşey iyi olacak Allah yardımcın olsun....

dualarım seninle canım allahım gönlünüzün muradını versin inşallahhh

doğum kontrol hapını bırakmışmıydın meliscimmmm???

özay ne haber canısı?

iyilik aynurcum çok şükür bebişimizi büyütmye çalışıyoruz işte pazar kontrolümüz var inşallah kalp sesimizi duyarızz dua edinn
sende iyisin inşallahhh canım??

canlarım benim ALlah razı olsun sizden

dularınızın samimiyetine o kadar eminim ki yazdıklarınızı görünce yüzüm güldü bugün

eşimin bir davası vardı

dava ertelendi ama iyi seyler oldu bizim için

aslında önemsiz bir dava ama gene de insan stres oluyor ilk defa adliyede işimiz oldu

Yok Ozaycım devam ediyorum belki ondan devam ediyodur.Doktorada sormadım.
Doktor lekelenmen olur demişti bana.Bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.

her şeyin en iyisi senin olsun. ben dr ye gideceksin falan sandım ama değilmiş. hayırlısı olsun.

bende psikiyatra gittim biliosun. benzer nedenlerden. ama kendimizi telkin etmekten başka seçeneğimiz olmadığı kanısına vardım. kendine iyi bak canmcım. hamile kalınca bol bol dinleneceksin o günleri düşün bence. görüşürüz buraları da pek boş bırakma.

özaycığım iyi haberlerini bekliorummmm. kendine ve bebişine çok çok çok iyi bak.

canım dağılma lütfen bizim artık mutlu olacağımız günler yakın en büyük sınavımızı verdik inşallah. kendini oyalayacak bişeyler bul, beni en çok kitap okumak rahatlatıyor mesela .adetin için de başka bi doktora daha mı gitsen acaba bu normal miymiş?

çok kötüyüm kızlar
en az bebeğimi kaybettiğim gün kadar kötüyüm
çok şükür yavrum benimle
ama kardeşim yok
bizimde davamız vardı ama olumsuz malesef sonuçç
üzülmek bebeğimi üzmek istemiyorum
ama bağıra çağıra ağlamak istiyorum
Allahım derdimizi unutturacak dert vermesin arkadaşlar
insan tamamen kendini unutuyor
ne yapacağımı bilmiyorum
elim kolum bağlı
dua ediyorumm
lütfen dua edin kardeşime

Son düzenleme:
geçmiş olsun melisse. bence ilacını kullanmaya devam et. ama içine sinmiyorsa yeni bir dr.a görün istersen. ama sakıııın bitkisel kür falan uygulayayım deme. neticede ilaçlarda bitkilerden yapılıyor..
yavruna gidemedin diye de kendine kızma lütfen!! ben kızımın mezarına son gittiğimde o kadar duygusuz, ruhsuz, duvar gibiydim ki o an anladım. aslında benim kızım içimde yaşıyor artık. o beni hep biliyor, hissediyor. o taş-toprağın hiçbir manası yok aslında! o yüzden merak etme senin evladın da senin onu her an düşündüğünü, çooook sevdiğini ve çoooooook özlediğini biliyor ve hissediyor. çünkü biz onları bir an bile çıkarıp içimizden atmıyoruz ki!!!
bir de evet haklısın her şey üstüne üstüne geliyordur inanırım. çünkü aslında bizim sınavımız bitmedi.. bir de böyle şeylerle sınanıyoruz ki birçok şeye sabrımız ve dayanma gücümüz kalmadığı halde!! ama unutma ki az, çok az kaldı. iyi günlere az kaldı çünkü şu an ennn karanlık andayız ve bizim için güneşin doğuşu çok yakın...

özayımmmm, canım allah yardımcınız olsun. herkese hakkını versin ve bir an önce kardeşini kurtarsın. üzülme demek saçma olur, sadece güçlü olmaya çalış canım. çok üzüldüm
dediğim gibi sınavımız bitmedi daha... umarım en karanlık an bu andır bizim için...

Son düzenleme:

sevindim canım. allah hiiç kimseleri bi hastanelere bir de adliyeye düşürmesin

özaycım benimde bir kardeşim var benden 6 yaş küçük ama inan gözümde hiç büyümüyor. akşam bi yere gitse neden gitti nereye gitti diye merak ediorum. kardeş sevgisi nedir çok iyi bilirim.allah yardımcnız olsun. kardeşine hayırlı kapılar açsın inşallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…