Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar rüyamda bebeğim ölmemişmiş meger
4-5 ay sonra bana veriyorlar
ya gögüslerime tutuyorum hemen emiyor
ama nasıl emiyor
offf cok güzeldi rüyam
dün cok moralim bozuktu
rüya bana cok iyi geldi

cok güzel yazmıssın canım
benim de hayatımın em mutlu anı şüphesiz doğuma alacakları andı
herkes ne kadar rahatsın masallah demişti
e kızım geliyor tabi mutluyum demiştim

Canım işteyim yazdığından öyle etkilendim ki.Nasıl duygulandım.İnsan öyle bir duygular içine giriyorken o an.
Bide bana bebeğimizi kaybettiğimizi söyleyen eşimdi.Bana nasıl söyleyeceğini 1 saat boyunca düşünmüş.
Nasıl yanına gittiğimi bilmiyorum bile duyduğumda yerlere atmışım kendimi.Eşimde hiç yanıma gelememişti.Oda bir köşede yere
çöelmişti.Allahım bizlere yardım et.Tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip eyle.

çok şükür yine de . ne kadar iyi olunursa iyiyim...
artık biçok şeyden tat ,lezzet alamıyorum,hayattan zevk alamıyorum ama...
yinede kendimizi düzeltmek lazım...
Allah sabır versin.Çok yeni Allah birdaha evlat acısı göstermesin.
Hiçbirşeyin tadı kalmadı.Okadar boş yaşıyormuşum gibi geliyor ki bazen.
İnşallah anlamlı olacak bizimde hayatımız inşallah sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim.
Canım iyi olmana sevindim.Merak ediyoruz sizleri iyi olduğunuzun haberini verin bize.Benimde hamilelikte çok midem bulanmamıştı.Bence hiç canını sıkma.İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini.

melisse çalışmaya ara vermiştin, ii geldimi evde durmak?

Geçekten çok ihtiyacım varmış.Çok iyi geldi.Tabi evde tek kalınca kötü olduğum zamanlar oldu.
Ama stresten uzak olmak iyi geldi.Evimle ilgilendim yürüyüş yaptım güzel geçti.Sen ne yaptın canım izne çıkmayı
düşünüyomusun.

Melekyavrum hislerim tamamen seninkilerle aynı.Şu an bunu yazarken ağlıyorum.Dışarda çok yağmur yağıyor.Yarın çok yağmurlu olmazsa kızıma giderim diyordum oysaki şimdi kuzumun üstüne yağmurlar yağıyor. Ben hiç birşey yapamıyorum maalesef.Canım çok yanıyor.O bunu hissetmiyor ki diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama kalbim kabul etmiyor.

Son günlerde hiç iyi değilim.Doğum yaptığım günü yaşıyorum hep,bir anda aklıma geliyor özellikle geceleri yatağıma yattığımda.O gün her ayrıntısına kadar gözümün önünden geçiyor.Sonrasında kızımı kaybettiğimiz haberinin gelmesi.Defalarca kaybediyorum kızımı...

En başından beri hep derim ,biz hiçbir zaman eski biz olamayacağız.
Allah'ım daha büyük acılar verip bugünlerimizi aratmasın diyerek teselli ediyorum kendimi.

Kız valla kızacağım bak!! Topla kendini bebeğinin için lütfen...
Evet ben de her gece o günü tekrar tekrar yaşıyorum...
Evet kar yağmaya başlayınca ben de krizlere gireceğim yine kızımın üstüne yağıyor, kızım üşüyecek diye...
Ama sen karnındakini düşün canım. Toparlanmaya çalış....
Buraya da daha sık gel. Özlerime kendini.
Yarın aramayaçalışırım canım seni...

Elimde değil,gerçekten kendimi kötü hissediyorum.Bu nasıl bir acıymış diyorum,aylar geçse de yaramız kapanmıyor.Kızımı çok ama çok özlüyorum.
Evet bebeğime yansıyor belki bilemiyorum,ona da kıyamam,o da benim canım ama başedemiyorum aklımdaki düşüncelerle.Tekrardan psikolojik destek almayı düşünüyorum.

izmirli canm sen suan bebeğine odaklan,meleğin sizinle emin ol ve o cok mutlu
ben buraya ilk geldiğimde biriniz yazmıstınız ama kimdi hatırlamıyorum
senin kız bizimkilerle oyuna dalmıstır demişti biri
o kadar hoşuma gittiki bu söz
onlar cok ama cok mutlu
ben hep kızım cok mutlu olsun diye dua ettim ve gerçekten öyleler yavrularımız

yağmuru karı düşünmemeye calısın
az önce bende düşündüm gerçi ama düşüünmüyorum desem zaten hanginiz inanırsınız

meleğin seni ve bebeğini koruyacak emin ol
lütfen üzme kendini
sen yeni bir umudun içindesin şimdi korkma
coğu gitti zaten
her zaman bu sanssızlık bizi bulmayacak ya
neydi sloganımız
BİZ SIRAMIZI SAVDIK....:26::26::26:

tobeguk sen nasılsın canım
korunuyorsun dimi hala...
bende beklicem sanırım 6aydan daha fazla
korkuyorum cünkü

Yine yağmur yağıyor içim o kadar buruk ki.Dün akşam tv de ne çıksa ağlıyorum.
Kızlar ben hapı bu aydan sonra kesicem ocak ayında başlıycam.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

kızlar sizin yasadıgınız acıları bende yasadım 36 haftalık kızımı kaybettm 3 ay sonra gebe kaldım oda 5 aylıkken düştü herkes beni suçladı acele ettin ondan oldu diye 1 yıl bekle 2 yıl bekle ama kimseyi dinlemedim 3 ay sonra yine hamile kaldım ve oğlum kollarımda.inş sizlere özellikle melekyavruma umut olmak için yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…