içimi okudun aynı şeyleri düşünüyoruz.bugünde benim 5 ayım bitti o acı 3 temmuzun ardından 5 ay geçti. bende 28 yaşındayım ama içime sorsan 40tan aşağı değilim eski üniversiteye hazırlandığım zamanlarki resimlerime bakıyorum karşımda çok güzel hayatı çok seven herşeyi toz pembegören çıtı pıtı bir kız var şimdi ise yorgun hayattan bıkmış gözlerle bakıyorum hayata bu zamana kadar çok sıkıntılarım oldu hangi birini anlatayımki en son ve en büyük acım oğlumu kaybettim.içimdeki bu ölüm korkusu hiiç gitmiyor korkuyorum ya kızımada bişey olursa ya tekrar hamile kaldığımda bebeğimi yine kaybedersem diye bu korkuları atamıyorum içimden.Allahım birdaha göstermesin böyle acılar rabbim taşıyamıyacagımız yük vermesin hiç birimizebugün tam 5 ayımız bitti
kızlar bu aksam gene cok agladım
çok özlüyorum kızımı
tombik yanaklımı,hokka burunlumu,minik cenelimi
elimde sadece 7 aylıkkenki ultrason görüntüleri var
yüzünü bile bilmiyorum
gerçekten benim aşık olduğum gibi güzelmiydi
çok bahtsızım bu kacıncı evlat
artık bittim ben
bu aksam Leman Sam ın bir sarkısı var SÖYLE SÖYLE SANA BANA NE OLDU YAR diye onu dinledim
beni her zaman aglatırdı
bu sarkıyı ilk dinlediğim de o zamanlar birine aşıktım uzaktan
daha ögrenciyken,platonik bir aşktı
nasıl aglardım,
bu sarkıyı dinler dinler aglardım
yıllar geçti 8 sene
keske bu sarkıyı dinlediğimde gene aşk acısı için aglasaymısım
en büyük derdim o sansaymısım
gecen arkadaslarım kendilerini genc hissetiklerinden bahsediyorlardı
ben sesimi cıkarmadım
kim inanırki benim genç hissetiğime
29 değil 39 yasındayım sankiyaj
kendimi 10 yas daha fazla hissediyorum
yeniden cocuğum olsa ah bir olsa ahhh ahhh bir olsa
acım elbette değişir ama güzeller güzeli yavrum o topragın altında oldukca
bana artık mutluluk haram
eskiden cok mutluymusum ya
en azından içten gülüyormusum
şimdi içten bir mutlu olmak bile içime sinmiyor
keten helvam zelal perd nasılsınız kızlar
zelalperd
canım Allah sabırlar versin ne yazayım diye düşündüm ama arkadaşlar sağolsun yazılabilecek herşeyi yazmışlar Allah bu acıyı unutturacak başka acı yaşatmasın en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin kucağını doldursun inşallah senin ve de tüm arkadaşlarımın....
doğumu bursada mı yaptın bende bursadayım
tesekkur ederim herkese desteği için. inş bu acıyı yaşayan hepimize rabbim en güzel haliyle kucaklarında evlatlarında göstersin.
bende eşimde eskişehirliyiz. annemin yanında eskişehirde doğum yaptım. ama eşim bursada bosch2 ta çalışıyo.
inş bundan sonra rabbim hediye ederse bir bebek bursa da olacak.
sen bursada nerde yaptın doğumu? gittiğin önerebileceğin bir doktor var mı? ya ada perinatologa mı gitmiştin sen?
yani bundan sonra rısklı gebelik statüsünde mi oluyorum onuda bilmiyorum ama...
canım ben jimerde cenk aşkalli de yaptım iyi bi doktor tavsiye ederim..gerçi doktor meseleside şans biraz benim memnun olduğumdan başkası memnun kalmıyor yada onun tavsiye ettiğinden ben memnun kalmıyorum vsvsvs..... iyi doktorlar var burdada gerçekten. hayırlısıyla zamanı gelsin konuşuruz....
evet doktorla çokta alakalı değil de.insanoğulu işte
ki benim doktorumda gerçekten iyi bir doktordu ama...olacak olan oluyo işte.
bedenen ve ruhen toparlanmaya ihtiyacımız var ve daha var ama şimdi sanki yeniden hamile kalırsam
ruhum kaldıramazsa,nasıl geçiririm diye düşünyorum. çok zor değil mi?
gerçi gelcek olanı gelmeden düşünmenin ne kadar manasız olduğunu bizden daha iyi kimse bilemez de...
tünaydın kızlarr nasılsınızz..
zelal inayyyy çalışıyormusunuz???
iyiyim canım sen nasılsın nasılsınız daha doğrusu
işteyim çalışmaya çalışıyorum
tünaydın kızlarr nasılsınızz..
zelal inayyyy çalışıyormusunuz???
ben evdeyim canım biliyorsundur heyet raporluyum kahvaltı yaptımda bir bakayım kim var kim yok dedim.. bebişimde geçen hafta iyiydi bakalım cuma tekrar kontrole gidecem inşallah iyidirr.. ya inay benim hiç midem bulanmıyorrr o bile korkutuyor beni biliyormusun acaba bebişim büyümüyomu diye offf stress stresss herşey stres
ben evdeyim canım biliyorsundur heyet raporluyum kahvaltı yaptımda bir bakayım kim var kim yok dedim.. bebişimde geçen hafta iyiydi bakalım cuma tekrar kontrole gidecem inşallah iyidirr.. ya inay benim hiç midem bulanmıyorrr o bile korkutuyor beni biliyormusun acaba bebişim büyümüyomu diye offf stress stresss herşey stres
türkiyede bir bankada çalışıyordum. ama şuan eşimin işi dolayısıyla bir sene kadar almanyadayız. dolayısıyla
gayet boşumm...
a maş. hamilesin. allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.
ne kadarlık?
ve ne kadar sonra hamile kaldın?
ben daha yeniyim ya tanımıyorum.
canım her hamilelik aynı olmaz stres yapma iyidir inşallah bebeğinde Allaha emanet hepsi
sıkma canını tadını çıkarrr dinlen güzel şeyler düşün :))
boş olman güzel ama bu günlerde evde yanlız kalıp düşünüp düşünüp psikolojini bozma tamam hiçbir şekilde yaşananlar akıldan çıkmıyor ama senin iyi olman çok önemli zamanla bunun daha iyi farkına varıyorsun çünkü yeni bebek istiyorsun yeni umudun için çok iyi olman gerekiyorr. yürüyüş falan yapabilirsin bizim yaz dönemiydi hep yürürdüm kafan rahatlıyor diyebilirim hemdeee kilolar gidiyorr:)
bu arada inayda bankada çalışıyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?