Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

içimi okudun aynı şeyleri düşünüyoruz.bugünde benim 5 ayım bitti o acı 3 temmuzun ardından 5 ay geçti. bende 28 yaşındayım ama içime sorsan 40tan aşağı değilim eski üniversiteye hazırlandığım zamanlarki resimlerime bakıyorum karşımda çok güzel hayatı çok seven herşeyi toz pembegören çıtı pıtı bir kız var şimdi ise yorgun hayattan bıkmış gözlerle bakıyorum hayata bu zamana kadar çok sıkıntılarım oldu hangi birini anlatayımki en son ve en büyük acım oğlumu kaybettim.içimdeki bu ölüm korkusu hiiç gitmiyor korkuyorum ya kızımada bişey olursa ya tekrar hamile kaldığımda bebeğimi yine kaybedersem diye bu korkuları atamıyorum içimden.Allahım birdaha göstermesin böyle acılar rabbim taşıyamıyacagımız yük vermesin hiç birimize

Son düzenleme:
zelalperd

canım Allah sabırlar versin ne yazayım diye düşündüm ama arkadaşlar sağolsun yazılabilecek herşeyi yazmışlar Allah bu acıyı unutturacak başka acı yaşatmasın en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin kucağını doldursun inşallah senin ve de tüm arkadaşlarımın....
doğumu bursada mı yaptın bende bursadayım

bugün tam iki ay oldu. iki ay önce bugün sancılanmıştım...

sancılarımı çekerken o kadar mutluydum ki. annecim az kaldı kavuşcaz diye karşılıyodum. hemşire bile şaşırmıştı. normalde bu aşamada biçok kadın bağırır ortalığı yıkar. sancıları ii karşılıyosun demişti...
şimdi düşününce en mutlu olduğun an ne diye sorsanız. çektiğim o sancıları söylerim.
sanki gül bahçesinin içinde oturup kızımı bekliyodum. meğer melek annesi böyle olunuyomuş.

rüyamda bir kere emzirdim bile onu...
şimdi ötelerde 'annesinin suretinde bir meleğin emizrdiğini' bilmek...

inay yazamadım mesaj bir hata oldu
msni acarım canım bugün hatta bundan sonra acarım konusuruz ordan
şimdi işyerinden cıkıcam
1 saate döner acarım ok öptüm

tesekkur ederim herkese desteği için. inş bu acıyı yaşayan hepimize rabbim en güzel haliyle kucaklarında evlatlarında göstersin.
bende eşimde eskişehirliyiz. annemin yanında eskişehirde doğum yaptım. ama eşim bursada bosch2 ta çalışıyo.
inş bundan sonra rabbim hediye ederse bir bebek bursa da olacak.
sen bursada nerde yaptın doğumu? gittiğin önerebileceğin bir doktor var mı? ya ada perinatologa mı gitmiştin sen?
yani bundan sonra rısklı gebelik statüsünde mi oluyorum onuda bilmiyorum ama...

canım ben jimerde cenk aşkalli de yaptım iyi bi doktor tavsiye ederim..gerçi doktor meseleside şans biraz benim memnun olduğumdan başkası memnun kalmıyor yada onun tavsiye ettiğinden ben memnun kalmıyorum vsvsvs..... iyi doktorlar var burdada gerçekten. hayırlısıyla zamanı gelsin konuşuruz....

evet doktorla çokta alakalı değil de.insanoğulu işte
ki benim doktorumda gerçekten iyi bir doktordu ama...olacak olan oluyo işte.
bedenen ve ruhen toparlanmaya ihtiyacımız var ve daha var ama şimdi sanki yeniden hamile kalırsam
ruhum kaldıramazsa,nasıl geçiririm diye düşünyorum. çok zor değil mi?
gerçi gelcek olanı gelmeden düşünmenin ne kadar manasız olduğunu bizden daha iyi kimse bilemez de...

haklısın çokta plan yapmamak lazım ne yaparsak yapalım olacak olan oluyor engelleyemiyoruz..çok yeni senin böyle hissetmen normal.. tekrar kaybetme korkusu illa olacak ama bizim burada söylediğimiz bir söz var biz sıramızı savdık inşallah bebeklerimize kavuşucaz bir arkadaşımız aldı bebeğini kucağına hamilelerimizde var baya herşey güzel olacak inanıyoruz...umutsuzluğa kapılma...acımız geçmiyor ama hafifliyor inan...

iyiyim canım sen nasılsın nasılsınız daha doğrusu
işteyim çalışmaya çalışıyorum

ben evdeyim canım biliyorsundur heyet raporluyum kahvaltı yaptımda bir bakayım kim var kim yok dedim.. bebişimde geçen hafta iyiydi bakalım cuma tekrar kontrole gidecem inşallah iyidirr.. ya inay benim hiç midem bulanmıyorrr o bile korkutuyor beni biliyormusun acaba bebişim büyümüyomu diye offf stress stresss herşey stres

a maş. hamilesin. allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.
ne kadarlık?
ve ne kadar sonra hamile kaldın?
ben daha yeniyim ya tanımıyorum.

canım her hamilelik aynı olmaz stres yapma iyidir inşallah bebeğinde Allaha emanet hepsi
sıkma canını tadını çıkarrr dinlen güzel şeyler düşün :))

türkiyede bir bankada çalışıyordum. ama şuan eşimin işi dolayısıyla bir sene kadar almanyadayız. dolayısıyla
gayet boşumm...

boş olman güzel ama bu günlerde evde yanlız kalıp düşünüp düşünüp psikolojini bozma tamam hiçbir şekilde yaşananlar akıldan çıkmıyor ama senin iyi olman çok önemli zamanla bunun daha iyi farkına varıyorsun çünkü yeni bebek istiyorsun yeni umudun için çok iyi olman gerekiyorr. yürüyüş falan yapabilirsin bizim yaz dönemiydi hep yürürdüm kafan rahatlıyor diyebilirim hemdeee kilolar gidiyorr:)
bu arada inayda bankada çalışıyorrrrr

a maş. hamilesin. allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.
ne kadarlık?
ve ne kadar sonra hamile kaldın?
ben daha yeniyim ya tanımıyorum.

17 nisanda doğum yaptım canım 7.5 ay oldu şimdi 9+3 deyiz daha küçügüz teyzesiii

canım her hamilelik aynı olmaz stres yapma iyidir inşallah bebeğinde Allaha emanet hepsi
sıkma canını tadını çıkarrr dinlen güzel şeyler düşün :))

hep öle dua ediyorum Allahım yavrum sana emanet diyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum inşallah güzel olacak inşallahhhhh
siz okumayı sökebildiniz miiiiiii kızın nasıl?

yok kız ne bankası ben muhasebede çalışıyorum :)) yakın gerçi çok farklı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…