Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnayım nasılsın özledim seni....![]()
slm arkadaşlar
sezeryanla doğum yapalı 55 gün oldu henüz ama arada sağ kasık tarafına
şiddetli ağrı saplanıyor sizdede olmuşmuydu bu ağrı normal mi
panik yapmalı mıyım bilemedim
Kızlar sinirimden catlicamm
Bu saat oldu uyuyamiyorumm
Yağmur yağıyor iyice sinirim bozuluyor
Dün isyerime benle beraber dogumu beklediğim kiz geldi
O da yıllar sonra bebek sahibi oldu tamam ama yeter ya gelmesin
Yok dalın cok iyi mamalardan su süper
Kızımın montu nasıl bilmem ne
Neyse pazar vardi bebeği bize koydu gitti
15 dk kucağımda kaldı
Beni gören müşteriler aaa kızı buyutmussun baya dedi
Yaklaşık 5 ayrı kisi
Aksam üstü en son bı kisi bebek nasildedi
Kaybettim dedim
Ama dogum yaptı dediler dedi
Anlattimfalan neyse
Elemanım dediki
Abla bugün seni cok üzdüler dedi
Sinirlerim boşaldı başladım ağlamaya
Söyleyim mı sizce aysen bebebigini bıraktın ama ben 2 gun kendime gelemedim desemmi
Bide bu kiz cok rahattir suyunu çıkarır isin
Haftada 1 gun gelip oturuyor 2-3 saat ama artık yetti
Bana bir akıl verin
Anlaması lazım 5. Senesinde tüp Bebekle cocuğu oldu
Nasil bu kadar rahat millet
Kızlar sinirimden catlicamm
Bu saat oldu uyuyamiyorumm
Yağmur yağıyor iyice sinirim bozuluyor
Dün isyerime benle beraber dogumu beklediğim kiz geldi
O da yıllar sonra bebek sahibi oldu tamam ama yeter ya gelmesin
Yok dalın cok iyi mamalardan su süper
Kızımın montu nasıl bilmem ne
Neyse pazar vardi bebeği bize koydu gitti
15 dk kucağımda kaldı
Beni gören müşteriler aaa kızı buyutmussun baya dedi
Yaklaşık 5 ayrı kisi
Aksam üstü en son bı kisi bebek nasildedi
Kaybettim dedim
Ama dogum yaptı dediler dedi
Anlattimfalan neyse
Elemanım dediki
Abla bugün seni cok üzdüler dedi
Sinirlerim boşaldı başladım ağlamaya
Söyleyim mı sizce aysen bebebigini bıraktın ama ben 2 gun kendime gelemedim desemmi
Bide bu kiz cok rahattir suyunu çıkarır isin
Haftada 1 gun gelip oturuyor 2-3 saat ama artık yetti
Bana bir akıl verin
Anlaması lazım 5. Senesinde tüp Bebekle cocuğu oldu
Nasil bu kadar rahat millet
merhaba arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim insan başına gelmeden anlamıyor çok zor bir imtihan gerçekten Rabbim sabır versin hepimize ama yılmayalım arkadaşlar ben ilk başta kendimi çok üzdüm hergün ağlıyordum eşim bana kızıyordu birgün sen hiç beni düşünmüyorsun ben hem bebeğime hem sana üzülüyorum dedi ben çok kötü hissetim gerçekten aradan biraz geçti eşim rahatsızlandı kriz geçirmeye başladı o kadar dr gittik bir teşhiş koymadılar en sonunda stresten olduğu anlaşıldı artık eşim için daha sağlam durmaya çalışıyorum...inş tez zamanda isteyen herkes bebeğine kavuşur![]()
bence kıskanmamız gayet normal ,bunu kendime itiraf etmekte epey zorlandım kendimi çok kötü hisseediyorum diyordum ama neden sonra buldum bu duygu kıskançlıkmış ve bunun da doğal olduğuna karar verdim ben doğum yapalı 9 ay oldu şu anda da hamileyim ama hala hamile görünce sanki onlar doğuracak ben yine ellerim boş kalacak gibi hissediyorumgerçekten zor bir gün olmuş.helede ben gibi herkesin içinde ağlamktan hoşlanmayan biriysen kendini tutmak ve çalışmakta zor öle bir ortamda...
herşeye rağmen yaşadıklarımın, olaylara verdiğim tepkilerin anormal olmadığını ,yanlız olmadığımı bilmek güzelmiş.kendi adıma..
şöyle ki...
benimle aynı zamanlarda doğum yapan eltim var. biz şuan almanyadayız. ve ara ara ailelerimizle kameralı görüşüyoruz.
kayınvalidemler tabi artık sürekli eltimlerde oldukalrından daha sık görüşmeye başladık.
bebeğide gösteriyolar tabi sürekli. eşimde amca modunda seviyo falan ama.
o kadar çocuk seven ben .ağzımdan o bebeği sevecek,sevimli sevgi ifadesi çıkmıyo bi türlü.çok zorladım kendimi. ve her görüşmede
banyoya gidip ağlayıp ağlayıp kendi kızımı düşünüp gelip direk yatağa geciyorum. görüştüğü
müz zamanlarda ağlaya ağlaya uyuyup sabah üstümden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum.
kıskanıyorum galiba ,ben ne biçim biriyim,başkası adına sevinemiyorum falan die kendimi suçladım başta biraz ama
böyle hissetmemiz çok normal galiba değil mi? yani bu durum benim karakterimle ilgili değil. bi çoğunuz da böyle herhalde?
fikrimi sorarsan da bencede acık acık söylemelisin. yaralı ve duyguları önemsenmesi gereken taraf sensin.
ya bilmiyorum inş bu psikolojiden kurtuluruz. yeniden bebeği olanlar duygularını paylaşabilir mi?
bu bebeklere karşı tavrımız yani diğerlerine de inş bi evlat sahibi olunca düzeliyo mu?
şekerim sen şu arkadaşlarından kurtul bence artık valla bence biz hepimiz birbirimize çok benziyoruz başkalarının kırmamak için biz kırılıyoruz , duygularımızı belli etmemek güçlü gözükmek adına kendimizi yıpratıyoruztobeguk iyi diyelim iyi olalım canım
idare edip gidiyoruz
kırmızıları görmene üzüldüm ama canım acıkcası zamanı var demekki senin de rahmin cok yorgun benim gibi biliyorsun,rahmimiz ne zaman hazırsa o zaman olsun ne diyeyim
tekrar acı yasamaktansa bekleri arkadasım ne yapalım kaderimiz bu
ketenhelvam duyguların cok normal anormal değilsin merak etme
ben işyerimde sürekli yeni doğan bebekleri görünce içeri kaçıyordum ilk 3 ay simdi sevmeye bile basladım bebekleri
çok tatlılar cünkü dayanamıyorum sevmeden
bende kıskanıyorum,yalan söyleyemeyeceğim
biz de aynı emekleri verdik cünkü
ama sonucumuz hüsran oldu
aama zaman gerçekten biraz da olsa yardımcı oluyor inan bana
ilk 2 hatta 3 ay cok agır geçer canım biraz daha sık dişini
Rabbim bundan sonra az ya da cok evlat acısı yasatmasın bize
şekerim sen şu arkadaşlarından kurtul bence artık valla bence biz hepimiz birbirimize çok benziyoruz başkalarının kırmamak için biz kırılıyoruz , duygularımızı belli etmemek güçlü gözükmek adına kendimizi yıpratıyoruz
yaaaa öyle düşünme ellerim boş kalacak gibi hissediyorum diyince içim parçalandı öyle söylemee inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirip sağ salim yavrunu kucaklayacaksın lütfen hamileliğini en güzel şekilde tadını çıkarbence kıskanmamız gayet normal ,bunu kendime itiraf etmekte epey zorlandım kendimi çok kötü hisseediyorum diyordum ama neden sonra buldum bu duygu kıskançlıkmış ve bunun da doğal olduğuna karar verdim ben doğum yapalı 9 ay oldu şu anda da hamileyim ama hala hamile görünce sanki onlar doğuracak ben yine ellerim boş kalacak gibi hissediyorum
yaaaa öyle düşünme ellerim boş kalacak gibi hissediyorum diyince içim parçalandı öyle söylemee inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirip sağ salim yavrunu kucaklayacaksın lütfen hamileliğini en güzel şekilde tadını çıkar![]()
Canım geçmiş olsun... benim de 3.-4. Aylarda sağ kasıkta ağrı oluyordu. Resmen taş gibi oluyor, yürümeme izin vermiyordu. Dr a sordum geçici fıtıklaşma olmuş, sık dişini geçer dedi. Hakikaten 1-2 aya kadar geçti. Öyle bir şey olabilir belki..slm arkadaşlar
sezeryanla doğum yapalı 55 gün oldu henüz ama arada sağ kasık tarafına
şiddetli ağrı saplanıyor sizdede olmuşmuydu bu ağrı normal mi
panik yapmalı mıyım bilemedim
Tabi ki çok normalsin canım!!! Hepimiz böyleyiz ve böyle düşünmekte de haklıyız. Aslında ben kıskandığımızı değil evlatlarımızın hasretine dalıp gittiğimiz için kalakaldığımızı düşünüyorum. Bak mesela neredeyse bir yıl dolacak ben en yakın arkadaşıma bebek görmeye gitmedim daha. O da gayet anlayışla karşılıyor. Çünkü biliyor ki ben onun bebeğini görmeye değil onun bebeğinin benim bebeğimin gidişini hatırlatmasına dayanamıyorum. Sen de böylesin bence...................kıskanıyorum galiba ,ben ne biçim biriyim,başkası adına sevinemiyorum falan die kendimi suçladım başta biraz ama
böyle hissetmemiz çok normal galiba değil mi? yani bu durum benim karakterimle ilgili değil. bi çoğunuz da böyle herhalde.
ya bilmiyorum inş bu psikolojiden kurtuluruz. yeniden bebeği olanlar duygularını paylaşabilir mi?
bu bebeklere karşı tavrımız yani diğerlerine de inş bi evlat sahibi olunca düzeliyo mu?
Amin canım amin... senin de Başın sağolsun. Allah eşine şifa, ikinize de sabırlar versin inşallahmerhaba arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim insan başına gelmeden anlamıyor çok zor bir imtihan gerçekten Rabbim sabır versin hepimize ama yılmayalım arkadaşlar ben ilk başta kendimi çok üzdüm hergün ağlıyordum eşim bana kızıyordu birgün sen hiç beni düşünmüyorsun ben hem bebeğime hem sana üzülüyorum dedi ben çok kötü hissetim gerçekten aradan biraz geçti eşim rahatsızlandı kriz geçirmeye başladı o kadar dr gittik bir teşhiş koymadılar en sonunda stresten olduğu anlaşıldı artık eşim için daha sağlam durmaya çalışıyorum...inş tez zamanda isteyen herkes bebeğine kavuşur![]()
Âmin yavrum... Evet canım haklısın, ne zaman hayırlıysa o zaman olsun. Yeter ki aynı acıyı bir daha yaşamayalım... Rahimlerimizin toparlanmaya ihtiyacı var farkındayım... Allah en kısa sürede rahimlerimizi şifa, sonrada kollarımıza sağlıklı, hayırlı ve ömürlü evlatlar versin... Öpüyorum fıstık...tobeguk iyi diyelim iyi olalım canım
idare edip gidiyoruz
kırmızıları görmene üzüldüm ama canım acıkcası zamanı var demekki senin de rahmin cok yorgun benim gibi biliyorsun,rahmimiz ne zaman hazırsa o zaman olsun ne diyeyim
tekrar acı yasamaktansa bekleri arkadasım ne yapalım kaderimiz bu
Rabbim bundan sonra az ya da cok evlat acısı yasatmasın bize
Bir an eşim ve benden bahsediyorsun sandım....... Kelimesi kelimesine.... Bu kadar olur!!!!!evet aynı yollardan geçmişiz. geçiyoruz. herşeye rağmen tek olmadığını bilmekte güzel...
ben genelde karamsar düşünene biriyimdir.işini kış tut yaz çıkarsa bahtına tarzında. eşimde tam tersi olumlu düşünür hep.
çatıştığımız noktadır. daha doğrusu benim onu en çok yorduğumdur hep karamsarlıklarım.
bende sanki kötü olanı ilk aklıma getirip,dile döküp kendime umutlanma fırsatı vermem. daha sonra daha çok üzülmekten korkarım.
hamileliğimde pek öle olmamıştı aslında. hiç bunu düşünmemiştim. hiç aklıma gelmemişti. belki hastalıklı, engel olur ama ölür yoktu...
neyse işte...
şimdi artık hayata nasıl bakmalıyım bilemedim. olumluda olsan olumsuzda olsan olcak olan oluyo ve üzülüyosun. o yüzden
olumsuz düşünmenin mantığa uymadığını idrak edebiliyorum. ama olumlu bakabilrimiyim bilmem. sadece mantığını kavradım diyelim.
o yüzden yeniden hamile kalan arkadaşlar galiba tadını çıkarmalı. olumsuz düşünüp anı yaşamayı kaçırmamak laızm.
sonuçta allah bir daha yaşatmasın ama yaşansa da öle ya da böyle zaten üzülüyoruz.çok üzülüyoruz...
Yaaa hamileliğin tadını çıkarabilelim biz de.... Mutlu olmak bizim de hakkımıııızzzinşallah canım inşallah umutlarımız herşeyin güzel gitmesi yönünde ama insanın aklından yaşananlar bir türlü çıkmıyor ve hiç bir şekilde keyfini çıkaramıyor diyebilirim bende
Yaaa hamileliğin tadını çıkarabilelim biz de.... Mutlu olmak bizim de hakkımıııızzz![]()
Niyeyse mesajın beni çok güldürdü canımevettttttttt yaaaaaa sizinkisi çook daha güzel duygularla geçer inşallah ama aramızda farklı düşünene daha rastlanmış değil maleseff
iyiyiz biz mutluyuzz
herkesten farklıyızzzz
çünkü biz melek annesiyiz ve yavruşlarımız cennette çokkk mutluuuuuu
bizlerine yanlarına alacaklarr
vedee yeniden sağlıklı bebişlerimiz olacakk21
herşey çok daha güzel olacakkkkkkk
(güzel şeyler düşünelim güzel olsun)
inşallah canım inşallah umutlarımız herşeyin güzel gitmesi yönünde ama insanın aklından yaşananlar bir türlü çıkmıyor ve hiç bir şekilde keyfini çıkaramıyor diyebilirim bende