Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bence kıskanmamız gayet normal ,bunu kendime itiraf etmekte epey zorlandım kendimi çok kötü hisseediyorum diyordum ama neden sonra buldum bu duygu kıskançlıkmış ve bunun da doğal olduğuna karar verdim ben doğum yapalı 9 ay oldu şu anda da hamileyim ama hala hamile görünce sanki onlar doğuracak ben yine ellerim boş kalacak gibi hissediyorum

offf benim de içimi parçaladın canım:25::25::25::25:
kızların dediği gibi iyi düşün iyi olsun
kimimiz içi mesela benim hep kuşkularla doluydu, kaybedicem sanıyordum,hersey rüya gibiydi
3 ayı bile görebilmek hayaldi benim için onu aştım ta 9 aya kadar geldim
malesef hislerim doğru cıktı ve sonum gene mutsuzluk oldu
kimimizde hep umutluyduk, umutlarımız boşa cıktı

acılarımızın değeri değişti mi öyle de böyle de şuan çok yaralıyız
en iyisi 9 aylık süreci mutlu geççirmeye calısmak bari o 9 ay bizim yanımıza kar kalsın

iyi düşünelim iyi olsun
biz sıramızı savdık
biz sıramızı savdık

hersey cok güzel olucak
meleklerimiz mutlu cennette
bebeklerimizde en kısa zamanda bizle olucak hemde sağlıkla şirin mi şirin tatlı mı tatlı olucaklar bu sefer

gelecek sene,buraya kızlar sütüm az bebeğimin gazı cok, üstüme kustu, gece beni uyutmuyo,bez yetiştiremiyorum cok çişli benimki, kıyafetlerini durmadan değiştiriyorum sürekli kirletiyor,makinayı calıstırmaktan bıktım, bıdı bıdı bıdı bıdı
bir sürü sey yazıcaz insallah

ama yeni gelicek arkadaslar mutlaka olucak ve onlara hep destek olucaz, hikayelerimizi anlatıp aysem gibi biz de onlara umut olucaz:26::26::26:

evettttttttt yaaaaaa sizinkisi çook daha güzel duygularla geçer inşallah ama aramızda farklı düşünene daha rastlanmış değil maleseff

iyiyiz biz mutluyuzz:24::24::24:
herkesten farklıyızzzz:24::24::24:
çünkü biz melek annesiyiz ve yavruşlarımız cennette çokkk mutluuuuuu:4::4::4:
bizlerine yanlarına alacaklarr:21::21::21:
vedee yeniden sağlıklı bebişlerimiz olacakk:21:21:21:
herşey çok daha güzel olacakkkkkkk:21::21::21:

(güzel şeyler düşünelim güzel olsun)

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bestesi güftesi ozaya ait bu şarkıyı topiğimiz gururla sunar

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim insan başına gelmeden anlamıyor çok zor bir imtihan gerçekten Rabbim sabır versin hepimize ama yılmayalım arkadaşlar ben ilk başta kendimi çok üzdüm hergün ağlıyordum eşim bana kızıyordu birgün sen hiç beni düşünmüyorsun ben hem bebeğime hem sana üzülüyorum dedi ben çok kötü hissetim gerçekten aradan biraz geçti eşim rahatsızlandı kriz geçirmeye başladı o kadar dr gittik bir teşhiş koymadılar en sonunda stresten olduğu anlaşıldı artık eşim için daha sağlam durmaya çalışıyorum...inş tez zamanda isteyen herkes bebeğine kavuşur :(

Canım başın sağolsun Allah sabırlar versin.Çok zor imtihandan geçiyoruz.İnşallah bundan sonrası hepimiz için çok iyi olur.
Evet eşlerimiz daha çok içerleniyorlar benim ağlamama dayanamıyordu sürekli gözleri bendeydi ilk zamanlar.Şimdi o olmadığı zamanlarda ağlıyorum.En azından eşlerimiz ve yeni olacak evlatlarımız için iyi olmaya çalışalım.Çok zor ama elimizdende başka birşey gelmiyor ki.

evet canım anlıyorum ama olumsuz düşüncelerden biraz sıyrılıp karnınızdaki bebeciklerle mutlu olmalısınız onlar herşeyi hissediyor karnınızda:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hamile kalmadan önce ah bi hamile kalabilsem nasıl hissedicem havalara uçucam ,mutluluktan ölücem diyordum ama öğrendim ne oldu : sardı korkular ,gelecek günler ...:18:yaşadıklarımı tekrar yaşama ihtimalinin olmasının doktor tarafından söylenmesi bile hayatımı karartıyor, elimde değil korkuyorum ,korkuyorum çooook korkuyorum başka da bişey hissedemiyorum

:52::52:aynen canım ya okuyunca ben de şarkı söylermiş gibi okudum bunu . özaaaaaaay canım şimdi sana ödev bu sözleri besteleyip yayınlıyorsun sayfada:24::24:

Ya kızlar. Bugün Face te eski okulumdaki arkadaşların beraber çekindikleri bir resmi gördüm. 5 i de hamile. Hatta iki tanesi benim yaşımda ve ikinciye hamile...
O kadar üzüldüm kiiiiii!!!!!!! Ama onların hamile olmasına değil, kucağımın boş olmasına....
İçim nasıl derinden acıyo anlatamam, tarifi yok çünkü acımın:14::14::14:
İki saattir eşimin başının etini yiyorum kızımız bizi niye bırakıp gitti diye.. Niye gittiler ki????:14::14::14::14::14:

Ya kızlar. Bugün Face te eski okulumdaki arkadaşların beraber çekindikleri bir resmi gördüm. 5 i de hamile. Hatta iki tanesi benim yaşımda ve ikinciye hamile...
O kadar üzüldüm kiiiiii!!!!!!! Ama onların hamile olmasına değil, kucağımın boş olmasına....
İki saattir eşimin başının etini yiyorum kızımız bizi niye bırakıp gitti diye.. Niye gittiler ki????:14::14::14::14::14:

ya siz benim içimi okuyosunuz hep
şimdi eşimin face inden ortak arkadaslarıma baktım
kızının 1. doğum gününü yapmıs
dünyalar güzeli bir kız anne baba da süper güzel,çok şık bir yerde mükemmel bir doğum günü yapmıs,
ne derdi olur diyorum bu insanın ki
nasıl mutlu bakıyor ışıl ışıl gözleri
aslında baska seylerini değil sadece bebeğiyle olan mutluluklarına imrendim

beni de cagırdılar ben il dısındaydım o zaman gitmedim, iyiki de gitmemişim
bir baktımki doğum gününde yaklasık 10 tane bebek var

benim de arkadaslarımdan 2.ye hamile olan cok canım
kısmetse bende 4. ye hamile olucam belki ilerde ama ne olacakki
millet mutluluğunu sürerken gene acısını cekicem ben

ALlahım bir daha kucağımı boş bırakacaksan hamile bile yapma beni,umdurma

facebooku acmaya cesaretim yok
ne resimlerim var karnım burnumda
offff offff
neler neler paylasmıstım
onları silmeye bile gücüm yok

milletin ay canım neden oldu ki ay cok üzüldüm gibi sırf meraktan sorularına cevap vermek istemiyorum
onlarda haklı etraflarında kaç tane bu kadar sanssız insan var ki

adette olamadım ya
günüm gecti ama bişi yok kızlar test yaptım
zaten daha hiç gücüm yok
kilolarımda var zaten hala
dediğim gibi Allahım kucağım gene boş kalıcaksa karnım da boş kalsın
istemiyorum hamilelik falan
yetti artık valla yetti

hamile kalmadan önce ah bi hamile kalabilsem nasıl hissedicem havalara uçucam ,mutluluktan ölücem diyordum ama öğrendim ne oldu : sardı korkular ,gelecek günler ...:18:yaşadıklarımı tekrar yaşama ihtimalinin olmasının doktor tarafından söylenmesi bile hayatımı karartıyor, elimde değil korkuyorum ,korkuyorum çooook korkuyorum başka da bişey hissedemiyorum

:52::52:aynen canım ya okuyunca ben de şarkı söylermiş gibi okudum bunu . özaaaaaaay canım şimdi sana ödev bu sözleri besteleyip yayınlıyorsun sayfada:24::24:

allah korkularımızdan emin kılsın bizi inşallah.bundan sonraki yıl hepimiz ve bilmediğimiz tüm melek anneleri çok çoook mutlu olsun....:93:

ya siz benim içimi okuyosunuz hep
şimdi eşimin face inden ortak arkadaslarıma baktım
kızının 1. doğum gününü yapmıs
dünyalar güzeli bir kız anne baba da süper güzel,çok şık bir yerde mükemmel bir doğum günü yapmıs,
ne derdi olur diyorum bu insanın ki
nasıl mutlu bakıyor ışıl ışıl gözleri
aslında baska seylerini değil sadece bebeğiyle olan mutluluklarına imrendim

beni de cagırdılar ben il dısındaydım o zaman gitmedim, iyiki de gitmemişim
bir baktımki doğum gününde yaklasık 10 tane bebek var

benim de arkadaslarımdan 2.ye hamile olan cok canım
kısmetse bende 4. ye hamile olucam belki ilerde ama ne olacakki
millet mutluluğunu sürerken gene acısını cekicem ben

ALlahım bir daha kucağımı boş bırakacaksan hamile bile yapma beni,umdurma

facebooku acmaya cesaretim yok
ne resimlerim var karnım burnumda
offff offff
neler neler paylasmıstım
onları silmeye bile gücüm yok

milletin ay canım neden oldu ki ay cok üzüldüm gibi sırf meraktan sorularına cevap vermek istemiyorum
onlarda haklı etraflarında kaç tane bu kadar sanssız insan var ki

adette olamadım ya
günüm gecti ama bişi yok kızlar test yaptım
zaten daha hiç gücüm yok
kilolarımda var zaten hala
dediğim gibi Allahım kucağım gene boş kalıcaksa karnım da boş kalsın
istemiyorum hamilelik falan
yetti artık valla yetti

inşallah hiç beklemediğin anda sağlıcakla bebeğin uçar gelir konar kucağına:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:

allahım senide en kısa zamanda sevindirsin inşallah canım benim....kızlar burdaki tüm arkadaşlarım için tüm iyi dileklerim:29::109:

kızlar geriye dönüp okumak zor oluo ben bazılarının hikayesini hatırlamakta zorlanıom walla.
bu nedenle bi hatırlatayım dedim.
ben samsundayım.otuz yaşında ve öğretmenim canım kızımı 4. aydan itibaren plesentamda oluşan hematom yapıdan dolayı kaybettim.temmuz ayında.25 haftalıktı.18 gün yaşadı.
şimdi derdim yeniden hamilelik ve zamanın bi şekilde çabucak geçmesi.burayı da böle bi arayış içerisindeyken buldum.paylaşımlar beni rahatlatıo yalnız hissetmiom kendimi. sadece cevreme baksam bana herkes benden ii durumdaymış gibi gelio. isyan da etmiorum.bugünümüze şükür.allah daha kötüsünü göstermesin.

Mrh cnm oncelikle basin sagolsun bende 26 temmuzda 25 haftalik kizimi dunyaya getirdim 17 agustosta kaybettim melegimi cok uzgunum Rabbim sabir versin hepimize senin erken dogum nedenin ne sakincasi yoksa yazarmisin benim doktorum 6ay beklememi soyledi sen ne zaman tekrar gebelik dusunuyorsun

Canım başın sağolsun Allah sabırlar versin.Çok zor imtihandan geçiyinoruz.İnşallah bundan sonrası hepimiz için çok iyi olur.
Evet eşlerimiz daha çok içerleniyorlar benim ağlamama dayanamıyordu sürekli gözleri bendeydi ilk zamanlar.Şimdi o olmadığı zamanlarda ağlıyorum.En azından eşlerimiz ve yeni olacak evlatlarımız için iyi olmaya çalışalım.Çok zor ama elimizdende başka birşey gelmiyor ki.

Slm cnm evet erkekler belli etmemeye calisiyor ama onlar icinde cok zor bir donem herseye eslerimiz ve dogacak bebeklerimiz icin katlanmaliyiz umudumuzu kaybetmeyelim Rabbim coook buyuk

tobeguk sen ne yaptın canım gidicekmisin doktora

aynurum bebeğin nasıl canım,özletme kendini

canım hamdolsun bugünümüze diyorum. biraz daha rahatım sanki , bulantıların var ben çok zor bi gebelik geçiriyorum allahım şikayet etmek gibi olmasın hamdolsun diyorum allah bu günleri herkese göstersin, halsizlik var yiyemediğim için işte malümm bildiğin gibi diyeyim, hala gebe olduğuma inanamıyorum hep melek kızım aklımda mekanları cennet kabirleri nurlar içinde olsun inş...sen ne yaptın bi gelişme varmı? şu arkadaşınla da artık görüşme diyorum seni çok ama çok üzüyor ...mesafeli davranmayı öğrenelim hep birlikte bu tür dostlarımıza....sence?

inşallah canım inşallah umutlarımız herşeyin güzel gitmesi yönünde ama insanın aklından yaşananlar bir türlü çıkmıyor ve hiç bir şekilde keyfini çıkaramıyor diyebilirim bende

allah izin veririse herşeyin inş. en güzellerini nasip eder rabbim cümlemize...tabiki o melekler asla unutuolmuyor ne kadar karnında bebeğini taşısan bile hep o yüzler gözler gözünün önünde....sen sabırlar ver allahım....senin nasıl gidiyo canım kaç haftalık oldunuz hayırlısıyla. allahım sağ salim sağlıklı sıhhatli cümlemize kucaklarımıza alaıp bir ömür boyu hayırlısıyla yaşamalarını nasip eder inş. rabbim umutlarımız yaşama sevinçlerimiz olsun allah izin veririse....

Tobeguk tatlım
arkadaşlar haklı bence normal kadın doğumcuya bi görün bencede bişe yoktur arada oluyor ağrı sızılar ama kafan rahat olur 1 ay bekleme tatlım..

Melekyavrum
bence söyle arkadaşına tatlı bi dille yada varsa ortak arkadaşınız ona söyle o söylesin insanlar ne rahat yaaaa

ay sinirlendim sabah sabah :27::27::27:
bi kave içimmmm

aynurcum naber burdasın sanırım

hamdolsun inayım iyiyim diyelim inş. daha da iyi olalım hayırlısıyla , işte büyümeye çalışıyoz allahımın izniyle , 11 haftalık olduk allahımın izniyle rabbim sizlerede nasip eder inş. ümidinizi kırmyın en ümitsiz olduğunuz anlarda onlar sizi bulacaklar bunu asla unutmayın....hepinize çokkkkkkkkkkkk dua ediyorum allahım kabul eyler inş...

canım nasılsın sen genetik testi falan yaptırdın mı. ya ben daha kötü hissediyorum kendimi sanki ben doğum yapmadım ölen benim kızım değil
gibi ya sanki çıkıp gelecek gibi benim meleğim.kabullenmek istemiyor aklım.bazen aklımı yitiriyorum diyorum.işyerine gelenler beni görünce bebiş nasıl
diye soruyorlar duymayanlar.hatta bi arkadaş almıştı bebeğime puseti hamliyeken o almış gelmişti hediye.geçenlerde geldi bebiş nasıl iyimi dedi
yüzüne baktım baktım konuşamadım başladım ağlamaya

canım nasılsın sen genetik testi falan yaptırdın mı. ya ben daha kötü hissediyorum kendimi sanki ben doğum yapmadım ölen benim kızım değil
gibi ya sanki çıkıp gelecek gibi benim meleğim.kabullenmek istemiyor aklım.bazen aklımı yitiriyorum diyorum.işyerine gelenler beni görünce bebiş nasıl
diye soruyorlar duymayanlar.hatta bi arkadaş almıştı bebeğime puseti hamliyeken o almış gelmişti hediye.geçenlerde geldi bebiş nasıl iyimi dedi

Çok zor bunu kabullenmek.Benim 5 ay oldu hala inanamıyorum.Ne zor şu soruyu soranlara cevap vermek.Söylerken düğüm düğüm oluyorum.Alışamıyorum söyleyemiyorum.Geçenlerde bir yaşlı teyze geldi kaynanamlara gelmiş.Bizim zile bastı yanlışlıkla.Biliyorum sorucak dedim baktım kadın durdu baktı neyin oldu kızım dedi aşağıdan yukarıya nasıl çıktığımı bilmiyorum içeriye girer girmez hıçkırıklara boğuldum.Allahım sabırlar versin hepimize.

allah izin veririse herşeyin inş. en güzellerini nasip eder rabbim cümlemize...tabiki o melekler asla unutuolmuyor ne kadar karnında bebeğini taşısan bile hep o yüzler gözler gözünün önünde....sen sabırlar ver allahım....senin nasıl gidiyo canım kaç haftalık oldunuz hayırlısıyla. allahım sağ salim sağlıklı sıhhatli cümlemize kucaklarımıza alaıp bir ömür boyu hayırlısıyla yaşamalarını nasip eder inş. rabbim umutlarımız yaşama sevinçlerimiz olsun allah izin veririse....

amin aynurcum aminnn inşallahh
iyi gidiyor çok şükür 10+1 olduk bizde hala izindeyim evdeyim öle işte 1er hafta var seninle ve doğayla aramızda yanlız benim bebişim 4gün geriden takip ediyor bizi 9+4 gibi yani olsun çok şükür ölede olsa büyüyo ya çok şükür
öpüyorum canım kendinize dikkat edinn

canım daha cok yenisin cok normal zaten

genetik test veya baska hiçbir test yaptırmayacağım bu sefer
akışına bırakıcam,olursa olur artık olmazsa zaten olmuyor
son gebeliğimde neler neler yaptırmıstım
o zaman genetik testte yapmıslardı,bişey cıkmamıstı,rahimden ameliyat etmişlerdi
valla artık saldım,eşimi ikna edebilrisem eger bu ay denemelere baslıcam
dediğim giibi olur olur olmazsa olmaz

sadece folik asit kullanıyorum
onun dısında baska hiçbirsey yapmıcam
içimden gelmiyor artık

ay kızlar adet oldum rahatladım
dün cok agladım adet olmayınca acabalar falan basladı biraz tırstım

Bu gün kızımın yanına gittim.Kızımdan sonra baya bir bebek mezarı olmuş.
Dertleştim yavrumla.Götürdüğüm oyuncağını almışlar o kızımın oyuncağıydı.
Ben büyük bir sevgiyle almıştım onu çok üzüldüm keşke bırakmasaydım çünkü
hastanedeyken baş ucuna koymuştu babası.Kara toprakta kızımla konuştum.Kabullenmek ne zor bu durumu.
Allah sabırlar yağdırsın.
Kızımı çok seviyorum ilk göz ağrım meleğim bebeğim herşeyim.

Mrh cnm oncelikle basin sagolsun bende 26 temmuzda 25 haftalik kizimi dunyaya getirdim 17 agustosta kaybettim melegimi cok uzgunum Rabbim sabir versin hepimize senin erken dogum nedenin ne sakincasi yoksa yazarmisin benim doktorum 6ay beklememi soyledi sen ne zaman tekrar gebelik dusunuyorsun

ben fakültede doğum yaptım. plesentanın üzerinde oluşan hematom yapının plesentadan ayrılması ve enfeksiyon:( nasıl bişeyse artık.benim genetik sonucum çıkacak bu ayın sonunda ve pıhtılaşma testi yaptırmam gerekio. ikisi sonuçlanınca dr karar verecek. şubatı buluo benim hesaplarıma göre.çok zor bir süreç allah herkese sabır versin.

Back
X