bence kıskanmamız gayet normal ,bunu kendime itiraf etmekte epey zorlandım kendimi çok kötü hisseediyorum diyordum ama neden sonra buldum bu duygu kıskançlıkmış ve bunun da doğal olduğuna karar verdim ben doğum yapalı 9 ay oldu şu anda da hamileyim ama hala hamile görünce sanki onlar doğuracak ben yine ellerim boş kalacak gibi hissediyorum
offf benim de içimi parçaladın canım

kızların dediği gibi iyi düşün iyi olsun
kimimiz içi mesela benim hep kuşkularla doluydu, kaybedicem sanıyordum,hersey rüya gibiydi
3 ayı bile görebilmek hayaldi benim için onu aştım ta 9 aya kadar geldim
malesef hislerim doğru cıktı ve sonum gene mutsuzluk oldu
kimimizde hep umutluyduk, umutlarımız boşa cıktı
acılarımızın değeri değişti mi öyle de böyle de şuan çok yaralıyız
en iyisi 9 aylık süreci mutlu geççirmeye calısmak bari o 9 ay bizim yanımıza kar kalsın
iyi düşünelim iyi olsun
biz sıramızı savdık
biz sıramızı savdık
hersey cok güzel olucak
meleklerimiz mutlu cennette
bebeklerimizde en kısa zamanda bizle olucak hemde sağlıkla şirin mi şirin tatlı mı tatlı olucaklar bu sefer
gelecek sene,buraya kızlar sütüm az bebeğimin gazı cok, üstüme kustu, gece beni uyutmuyo,bez yetiştiremiyorum cok çişli benimki, kıyafetlerini durmadan değiştiriyorum sürekli kirletiyor,makinayı calıstırmaktan bıktım, bıdı bıdı bıdı bıdı
bir sürü sey yazıcaz insallah
ama yeni gelicek arkadaslar mutlaka olucak ve onlara hep destek olucaz, hikayelerimizi anlatıp aysem gibi biz de onlara umut olucaz:26::26::26: