Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

zeynepcim basın sağolsun,Allah gani gani rahmet eylesin,sana da bolca sabır versin
üzüntünü canı gönülden anlıyorum
senin sebebin neydi

melisim cok üzüldüm ya,ne terbiyesizler var ya o oyuncağa göz dikiyorlar
ccanım bizim meleklerimizle yukarda ne güzel oyunlar oynuyor yavrun biliyorsun
bende netten kızıma 2 hafta arastırdıktan sonra oyun halısı almıstım,kıyamamıstım,hangisi daha güzelse onu alayım diye
o da yatagımızın altında duruyor şimdi

günaydın arkadaşlarr
yeni haftamız çooooooooook güzel geçer inşallahh
yeni gün bizi (hamile olan olmayan herkesii) bebeklerimize inşallah 1 gün daha yaklaştırdı
geçmişten 1 gün daha uzaklaştırdı
belki acımız hep bizimle ama umudumuz 1gün daha arttı
yalan dünyadan 1 günümüz daha azaldı

ASLINDA SADECE GÜNAYDIN DEMEK İSTEMİŞTİM AMA İÇİMDEN BUNLARDA GELDİ SAĞLIKLI SIHHATLİ MUTLU ÖMÜRLER HERKESE ÖPÜLDÜNÜZ MELEK ANNELERİ

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma.
Bütün kapılar kapansa bile sonunda "O" (c.c) kimsenin bilmediği patikalar açar.
Sen şu an göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var.
Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır.
Sûfi; dilediği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma.
Bütün kapılar kapansa bile sonunda "O" (c.c) kimsenin bilmediği patikalar açar.
Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır.

maşallah güzel,enerjik,umut saçan bir günaydın ve
süperr bi msj olmuş.çok beğendim.

Offff kızlar neredesiniz yaaaaa??? Sayfaya geliyorum kimse yok. Kızım gitti, kocam gitti, bir çoğunuz da gelmiyorsunuz....
Ne güzel, gün geçtikçe yalnızlığım büyüyor....:19::19::19:

kocan nerde canım
evt ya sayfa bomboş
burda bütün gün elektrikler kesildi
sağolsun deli gibi yağmur yağdı da

kocan nerde canım
evt ya sayfa bomboş
burda bütün gün elektrikler kesildi
sağolsun deli gibi yağmur yağdı da

Şehir dışına görevli gitti.:50:
Evet duydum canım Antalya daki arkadaşlardan. Felaketimiş hava. Antalya da yaşadığım dönemden de tahmin edebiliyorum...
Sen neler yapıyorsun canım???

evde tek basınamısın şimdi
bende evde işyerinden faturalarımı getirdim onları kontrol ediyorum
yarına bitmesi lazım

bu arada rejime yeniden basladım,kocam sabote etmese cok sevinicem
sürekli birseyler yiyor ve bana da yedirmeye calısıyor
son 3 kilom kaldı
ama eski kilomdan daha kiloluyum sanki acaba hala şişmiyim

bu arada kızlar dün sacımı boyattım sapsarı oldum artık:)

evde tek basınamısın şimdi
bende evde işyerinden faturalarımı getirdim onları kontrol ediyorum
yarına bitmesi lazım

bu arada rejime yeniden basladım,kocam sabote etmese cok sevinicem
sürekli birseyler yiyor ve bana da yedirmeye calısıyor
son 3 kilom kaldı
ama eski kilomdan daha kiloluyum sanki acaba hala şişmiyim

bu arada kızlar dün sacımı boyattım sapsarı oldum artık:)

bende bugün spor salonuna kaydoldum. bakalım sonuç ne olacak.
uzun zamndır plates yapıyodum ama kilolardan kurtulmak için sporda şart oldu.
sarı saç :))) ben açık kumralım. ben kızıl boyamak istiyorum ama eşim inatla sarı boyatmamı istiyo.
bende çok yakışcanı düşünmüyorum. sürekli makyaj yapmam lazım öle bi saça... ne yapsam bilemedim.
senin nasıl oldu* nasıl bi sarı boyattın?

ya ayrıca benimde yediklerime dikkat etmem gerekiyo. diyet yapanlar nasıl diyetleri var bilgilendirebilir mi?
ben toplamda 16 klo almıştım. 10 kilo gitti. spor,plates diyet...hamile kalmadan öncesine dönüp biraz daha kilo vermem lazım.

maşallah güzel,enerjik,umut saçan bir günaydın ve
süperr bi msj olmuş.çok beğendim.

teşekkür ettim canım hepimizin enerjik olası dileğiyleeeeee

Offff kızlar neredesiniz yaaaaa??? Sayfaya geliyorum kimse yok. Kızım gitti, kocam gitti, bir çoğunuz da gelmiyorsunuz....

tubeguk bugün tahlil günündü demiiii???????? troid baktıracaktın demi??
herşey güzeldir inşallah arkadaşım

zelal spor için biraz erken değilmi
evde kendini az yoracak seyler denesene
spor salonu ameliyat yerini agrıtmasın
bende 3.5 ay sonra gitmiştim de yarım saatlik bir salondu,eve geldim 1-2 saat dikiş yerlerim agrıdı
bir daha gitmedim

bu arada sacım zaten hürrem rengi gibiydi,yani koyu bi ton değildi zaten
ama bu sefer gözümü kararttım,iyice actırdım
ama tabi hafif turunculuklar var hala
1 ay içinde bir de küllü renge boyatırsam tam süper olucak
ben doğumdan sonra sürekli bir seylere takıyorum kafayı
sürekli sac boyatıyorum mesela
bu aralar durmadan camasır yıkayıp katlayıp ütülüyorum,normalde nefret ederim mesela
yemek yapıyorum bazen sürekli, milleti cagırıp cagırıp yediriyorum:)
yani sürekli kafamı farketmeden bir yerlere odaklamaya calısıyorum

ya ayrıca benimde yediklerime dikkat etmem gerekiyo. diyet yapanlar nasıl diyetleri var bilgilendirebilir mi?
ben toplamda 16 klo almıştım. 10 kilo gitti. spor,plates diyet...hamile kalmadan öncesine dönüp biraz daha kilo vermem lazım.

canım ben burda karatay diyeti yapanlara uydum ve gercekten cok iyi kilo verdim
1 ayda 5kilo verdim ve almadım
istersen sana özelden ayrıntılarını kısaca yazarım,çok güzel ve mantıklı bir diyet
hatta bu hafta 1kilo daha gitmiş
61e düştüm,2 gündür nerdeyse aksamları hiçbirsey yemiyorum
58 olabilsem süüper olucak

hatta daha da düşük olmak istiyorum,hamileyken tansiyon sıkıntım olsun istemiyorum gene, o yüzden bu aralar gene sıkı bir rejim uygulayacağım

istersen sana özelden ayrıntılarını kısaca yazarım,çok güzel ve mantıklı bir diyet

hatta daha da düşük olmak istiyorum,hamileyken tansiyon sıkıntım olsun istemiyorum gene, o yüzden bu aralar gene sıkı bir rejim uygulayacağım

hmm bu diyeti duymuştum ama. detaylarını bilmiyorum. yazarsan swinirim.
doktor yavaş yavaş başlaya bilirsin demişti son kontrolde. platesle karın kaslarımı uyandırdım biraz.geçtiğimiz iki hafta içinde platesle
yarım yarım azar azar ısınmaya çalıştım.ağrılarım oldu geçti...şimdide çok ağır bir program ayarlamadı hoca zaten. ameliyatlı olduğum için. ne bilyim kilolar çok yerleşmesin istiyorum. ben hamile kalmadan önce 64 düm. ama zaten hamile kalmdan önce tam vermeye niyetlenmiştim ki hamile kaldım. dolayısyla şimdi kilo almadan önceki kilom olan 58 e inmek istiyorum. bakalım hedef 58.
kafamı dağıtmak ve sosyalleşmek adına spor iyi olabilir diye düşündük.

saçlarımda büyük bir değişim bende istiyorum. açık kumraldım ama kızıl denemiştim.çok beğendim. şimdi yeniden kızıl istesemde
bende direk net sarı yapayım diorum. bakalım.

başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma.
Bütün kapılar kapansa bile sonunda "o" (c.c) kimsenin bilmediği patikalar açar.
şükret! Istediğini elde edince şükretmek kolaydır.

çok güzelllllll...yüreğine sağlık...

bende istiyorum bu diyetin ayrıntılarını benimde 5 kilo fazlam var tekrar hamile kalmadan önce vermek istiyorum bu kiloları hiçbir kıyafetiim denk gelmiyor artık bana aslında hamilelikte 10 kilo almıştım 6 sı doğumda üzüntüyle gitti.sanki doğum yapmamış gibi göbeğim var benim sizdede öyle bi durum oldumu

kulağını çekiciiiiimmm senin...... buraya girmemek demek sizi unuttuk demek değildir yeğen :27::27::27:

bende istiyorum bu diyetin ayrıntılarını benimde 5 kilo fazlam var tekrar hamile kalmadan önce vermek istiyorum bu kiloları hiçbir kıyafetiim denk gelmiyor artık bana aslında hamilelikte 10 kilo almıştım 6 sı doğumda üzüntüyle gitti.sanki doğum yapmamış gibi göbeğim var benim sizdede öyle bi durum oldumu

benim 1 yıl oldu kilo versemde göbeğim duruyor malesef...şu diyeti bende araştırayım bakimmm 5 kilo vermek istiyorum bende

desteğiniz için çok teşekkürler öncelikle...
yeni sevinçlere gebe olan herkesin rabbim sağ salim kucaklarında şenlerdirsin evlerini inş...
dediğiniz ,anlattığımız gibi o kadar ortak ve tanıdık ki herşey. aslında söze gerek yok. ve maalesef sizden başkasının aynı şekilde
anlayamadığınızı bildiğiniz karmakrışık bir durum...
henüz benim için herşey çok yeni. pek bişey düşünemiyorum şimdi. nasıl olur yeniden nasıl göze alınır. nasıl beklenir. ya yine olursa diye... bir sürü saçma sapan düşünceler meşgul ediyo beynimi... aslında herşey olacağına varıyo insan oğlu çok etkisi varmış gibi kafa yoruyo ama olcak olan her türlü oluyo aslında...neyse 'zaman' her zamanki gibi..

rüyalarımda hep yanımda bi bebek var şimdi. her gün alakasız bir rüyamda bile kucağımda bi bebek...

kızım için ara ara günlükler yazmıştım. geçen gün onu buldum.okudum. yine mahvoldum. gebeliğimin son haftasında ruhumda tarifsiz bir sıkıntı vardı. anlamlandıramadığım gece uykumdan uyandıran, ağlaya ağlaya dua ettiren bi sıkıntı...'akıbetimden korkuyorum' ytazmışım bir yere görünce şoke oldum.
halbuki çok güzel bi hamilelik geçirdim. ters giden hiç birşey yoktu...

Kusra bakma uzun zamandir giremedim. Oyle henuz yaran cok yeni, kaniyicakdir, ama inan bana zamanla kabuk bagladikca daha iyi hiss edeceksin. Tekrar anne olmaya gelince, inan bana o korkular hepsi bos, zaman zaman bende korkuyorum,ama cogu zaman herseyin iyi olducagina inaniyorum. Cunku biliyorumki, o bir imtihandir ve ben onu gecdim, allahimin desteyiyle gecdim. Allah sana ve diger melek ananelrinede tekrar anne olmayi, nasib etsin insallah.

Back
X