Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

TIPTA DOĞUM YAPMADIM CANIM BEBEĞİMİ ORAYA SEVK ETMİŞLERDİ ACİLEN.ben akdeniz ünivertesi mezunuyum ordanbi hocama mail attım bana yardımcı olsun diye tıpa gidicem ama siz yönlendirin ve sizin adınızla gideyim benimle biraz daha özenle ilgilenmelerin istedim bakalım hocam yardımcı olacak mııı.senden haber bekliyorum en kısa zamanda canım

S

canım cok güzel seyler paylasıyorsun
milyon kee begeniyorum
aglattın beni

Ne yapalim ayni acilari yasayan biri olarak o kadar ii anliyorumki, benim gibi hayalleri hayal olmus, annelik duygulari yarida kalmis, anne olma sevincini yasayamayan yarim kalan melek annelerini, elimden geldigim kadar destek olmaya calisyorum. Yuce Rabbime binlerc kez teskkur ederim, bana verdigi sabirdan diger melek annelerinede veersin, sabr edelimki, sonunda sevinen gene biz olalim. Hepinizi o kadar cok iyi anliyorum ki, akitdiginiz her damla goz yasi benim icin o kadar onemliki, cunku o gozlyaslarindan geceler boyu bende akitdim, hatta simdi bile yazarken gozlerim doluyor, ama bugune kadar ne olursa olsun, sukr etmekden kacinmadim, lutfen sizlerde hep sukr edin. Gecen gun uzanmis birden kendi kendime dusundum oglum yasasaydi simdi sekiz aylik olucakdi, en tatli, en guzel haliyle yanimda olucakdi, elinden tutub yurutuckdim, ve elimde olmadan aglamaya basladim, sonra hemen gozyaslarimi silib, Guzel Allahim bunada sukur dedim, belkide hic dusundugu gibi olmuycakdi, dogru saglikli bebek oldugunu dusunyorum, ama dogumda aldigi darbeyle belki yasasaydi mutsuz ve hastalikli bir bebek olucakdi, belki hic ayakda duramiycakdi, belki hic gulemiycekdi, o zaman her gun gozumun onunde aci cekdigini gorerek bende aci cekicekdim. Allahin vardir bir bildigi, cok sukur en azindan simdi cennetde ve cok mutlu olduguna kesinlikle eminim. Allah bundan sonraki bebeklerimizi saglikli versin insallah. Yarim kalmis butun o guzel duygulari yeni bebeklerimizde yasamayi nasib etsin.

Siir...

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Bebegini kaybeeden anne Allaha sorar?
Allahim bir anneyi anne eden nedir?
Allah cevab verir, annenin bebegi olur, ve kadin tekrar sorar peki bebegin seninle deyilse yine anne olurmusun?
Ve alalh cevab rahat bir sesle evet der. ve ekler, ben bir cok kadinlara bebek veririm, bir coguna uzun sureliyine, bazilarina da rahimlerinde hiss etsinler diye, bazilarina da bir sureliyine veririm. secim onlarin deyil benmdir. Ve kadin ekler ama Allahim ben bebegimi yanimda istiyorum. Allah der keske sana burda bebeginin diger bebeklerle neler yapdigini nasil mutlu kosup oynaidgini gostere bilseydim. Ve sonra der: onlar aralarinda konusyorlar, biri diyor, ben hergun dunyaya gidiyorum annemin yanina, annem uyurken onun yastigina uzanib onun saclarini oksayip, yanagina opucuk kondurub kulagina anne uzulme,, ben senin bebeginin ve senin yanindayim diyorum. Sora Allah tekrar anneye der: gordunmu uzulme artik sizin cocuklariniz burda benim evimde mutlu ve huzurlu. Onlar cennetin kapisinda sizi bekliyor olcaklar. Simdi anladinmi bir anneyi anne yapan sey nedir? Kalbindeki duygudur. En basidnan beri sende olan Kalbindeki sevgidir. Bazilari senin anne oldugunu fark etmeye bilir, taaki onlarin dunyadaki yasam suresi bitene kadar, onlarda bir gun buraya gelecekler, ve o zaman sen onlarin icinde en iyisi olcaksin.[/QUOTE]
Off ağlıycam ağlıyamıyorum işteyim.Yüzüme bakıyorlar.Nasıl bir yazıdır bu ben kuzumu çok özledim çoook.Allahım ne olursun sabır ver .Ne olursun yeniden anne olalım sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı.
Canım benim.O senin güzel yüzlü meleğin. Nasıl dağlandı içim.Boğazım düğüm düğüm...
İnşallah canım inşallah hep berber olucaz yavrularımızla.
İnşallah sağlıklı evlatlarımız olucak biraz olsun içimizin acısı dinecek.

canım benim eğer eşim hastanede çalışıyor olmasaydı bende göremiyecektim.Aynı senin gibi ameliyattan çıkarken eşim elimi tuttu oğlumuz rahmetli oldu dedi yalan söyleme şaka yapıyorsun dedim inanamadım feryat figan beni odaya aldılar o halde yalvarıyorum bir kerecik kucağıma verin ne olur yalvarırım getirin kuzumu dedim beni dinleyen yokki...eşim gidip rica etmiş sorumluluğu benim eşim inançlı dayanıklıdır demişte öyle getirdiler hiç gözümün önünden gitmez sağlıkcı ordusunun içinde bir hemşirenin kucağında yeşil çarşafın içinde geldi yanıma kuzuum kuzuum verin kucağıma bir kerecik verin dedim ben çekiyorum kucağıma hemşire geri çekiyor ver diyorum ver neolur ver vermiyor nefret ediyorum o hemşireden duygusuz......5 dakikacık ya gördüm ya görmedim hayalmeyal gözümde şimdi dışarı kıvrılmış dolgun dudakları bembeyaz teni simsiyah teltel yüzüne dökülmüş saçları canım oğlum benim...herşey gözümün önünde canlandı bir kere daha yaşadım sanki...

hastaneden aradılar erkenden bebeğin durumu ağır hemen gelin diye.yenidoğan yoğum bakımın kapısında beklettiler sonra 3 doktor geldi ama belliydi yüz ifadelerinden malesef dedi melesef hiç hıçkıra hıçkıra ağlayamadım.bebeği indirmedik size sormadan dedi burdamı görmek istersiniz morgta mı dedi.burda göreyim dedi girdik bir sürü küvez bir sürü bebek ama bakar bakmaz tanıdım kızımı başka bi küveze yatırmışlar yarı beline kadar o pembe örtüyü örtmüşler gerçekten melek olmuş kızımm ışık saçıyordu etrafına sanki elini tuttum sadece baktım baktım başka hiçbirşey yapamadım acımışmıdır elleri dedim.ışık saçıyordu o bembeyaz mini mini vücudu siyah saçları gözleri yarım açık kalmış kızımın karnına baktı eşim hiç inmemiş dedi(karaciğeri aşırı büyüktü oyüzden karnı şişikti)sonra aldılar götürdüler kızımı morgtan eşimin kucağına vermişler o pembe örtüyle sarıvermişler oysaki teyzesi ona ne kundaklar almıştı

bu anılar hiç bir zaman silinmeyecek zihnimizden

sağol cnm allah razı olsun rabbim hepimize peygamber sabrı versin...iyi dileklerin için ayrıca teşekürler.

kızlar dün doktora gittim yani bekledigim gün geldi o kadar kötü oldu hamileler bebegini hastanaden çıkaran lohusa taçlarını takmış mutlu anneler çok kötü hissettim kendimi ve bu günde öyle işte aslında bekledigim gibi olmadı ben bu günü çok beklemiştim kısaca anlatayım bütün yaşadıklarımı doktora anlattım oda bana aynen artık geçmişi bırakalım geçmiş geçmişte kaldı dedi bana yaşadıklarımızın neden oldugunu demedi sadece rapora bakarak aslında bebek agır bir kalp hastası degilmiş taktiri ilahi dedi Allah böyle nasip etmiş oysa ben kaç gün deli olmuştum ögrenebilmek için birde kilo vermeme gerektigini söyledi sizden ricam tecrübelerinize dayanarak benim ne yapmam gereki doktor bizden hiç bir tahlil istemedi birde bana ikinci çocuk için 1 sene verdi sizce bu çok uzun bir süre degilmi birde bu kadın dogum doktoru benim daha detaylı birisine gitmem gerekir mi tutuldum kaldım bu adamı yeni gebelik ilgilendiriyo beni de bir daha olmaması için neler yapmam gerektigi ilgilendiriyo YARDIM KIZLAR

CANIM ya sakin ol
baska gebelere takılma görme duyma onları
yok gibi hisset umursaama,yoksa cıkamayız işin içinden
bizde öyle olacaktık benim de hastane cantamda lohusa geceliğim, kırmızı tacım kırmızı tokam kaldı, bebeğimin kıyafetleri kaldı
unut unut bunları silmeye calıs beyninden

ben şimdi perinataloga gidicem
güya eczacıyım sağolsun burdaki kızlardan ögrendim perinatalogu
insan basına gelmeyince bilemiyor
keske daha önce bilseydim de gitseydm
sende kadın doğumcuya da git ama perinatalog bulmaya calıs genelde tıp fakültelerinde oluyor
kilon varmı bilmiyorum ama kilonu vermeye calıs sağlıklı beslen
seni oyalayacak mutlu edecek seylerle ilgilen
ben kızımdan sonra sürekli birseylere takar oldum kafayı
ya yemek yapıyorum sürekli
ya evi temizliyorum
ya bu siteyi okuyorum
ya işime adapte oluyorum
yani kafayı baska yöne yönlendir
güzel günlerde gelecek unutma
hep bu acıyla kalmayacağız

kızlar 2.bebeğimi kaybedeli bugün tam 3 sene oluyor
tam 3 sene önce bugünde hayallerim yıkılmıstı

ama onun acısı bile kızımın acısının yanında bir hiçmiş
o da benim bebeğimdi o meleğimi de cok istemiştim ama malesef nasip olmadı
11.haftamda meleğimi uğurlamıstım

bend e10.haftada uğurlamıştım ilk meleğimi 11 ocak 2011 di ama bu kadar acı çekmemiştim inan ama kızımı uğurlamak daha acıttı içimi onun güzel yüzünü gördükten sonra.sabah pazara gittim dolaşıyordum bi bebek kıyafeti bi an sanki kızım yaşıyorda ne güzel olur kızıma dedim

bu gün biraz temizlik yapayım dedim annem zorladı oda yanımda kadıncagız annem karşı komşuya kadar geçti şimdi bende bebegim odasını açtım annem camını açmış kıyafetlerinin kokusu sinmiş yavrumun odasına benim küçük kaptanım ya odası çok güzel kokuyo off kendimi tutamıyorum yatagını bile bozmadım onun gece gelirse üzülmesin diye

Kızlar sizin doktorunuz size iki sezeyan arası süreyi ne kadar verdi 1 yıl çok degilmi ya

ya canım doktorlar farklı zaman verebiliyolar. benim doktorum en az 6 korunman lazım demişti. 6 aydan sonra düşünebilirsin demişti.
sanırım sezaryenin yapılışına yani doktorun dikişteki başarısına göre farklılık gösteriyo o mesele... üç ay içinde düşünebilirsin diyen de duydum ben.
ama normal doğumla yaptıysan o kadar bile beklemene gerek olmuyomuş teknik olarak. sadece psikolojik olarak ve hormonların düzelmesi için süre veriyolar.

Meraba kızlar nasılsınız?
Ben iyi değilim olamıyorum.
Dün akşam iş çıkışı eve giderken kızımı düşündüm ağlayarak yürüdüm etrafımdakiler baka kaldılar.
Bu sene benden kızımı alıp götürdü.
Benim bakmaya kıyamadığım ,sevmeye doyamadığım kızımı alıp götürdü.

Miniğim sen bu senede kalmayacaksın biliyorum ki herzaman benimlesin, biliyorum kızım.
Sen uyurken sana neler fısıldadım ne olur evimize gidelim mi dedim yavrum.
Sen iğleş bak çok güzel bir oda hazırladık sana kızım ,odana götürücem seni dedim ya.
Şimdi o oda bomboş, kalbim yüreğim aklım herşeyim sen gittikten sonra durdu bal kızım.
Herşey aklıma geliyor.Tüm yaşadıklarım hamileyken doktor kontrolümüze gittiğimiz bir günü
hatırlıyorum bana bu kız çok güzel olucak tıpkı annesi gibi diyince baban alınmıştı bana benziyo demişti ultrasonda bakıp.
Yazdığım hatıra defterini büyüyünce okuyacaktın ya meleğim.O deftere dokunamıyorum ,yaklaşamıyorum sana ait hiçbirşeye.
Resimlerine bakamıyorum ya meleğim.Düşünemiyorum toprağın altında olduğunu.
Ben seni içimde büyütüyorum.Eminim çok güzel bir bebek oldun şimdi.
Melek yavrum çok özledim annem.Ne olursun rüyalarıma gel kuzum kokuna ihtiyacım var seni görmeye ihtiyacım var.
Seni ameliyata aldıkları günün akşamı seni bıraktım mı hastanede bebeğim bana küstüğünü düşündüm hep aama zorla götürdüler kızım.Sabah hemen geldim meleğim beni hissedersin diye.Bir kere görmek istedim göstermediler seni bana.Bu halde görme dedi baban .
Çok özledimi kızımı çok.Uyuyuşu dudakları gözleri.Sürekli hemşilerin gelip iğnlerini değiştirmeleri offff hatırlamak istemiyorum.Kızımın takılacak damarıkalmamıştı ağlamaktan yardım edemiyordum hemşireye.
Allahım ne olursun yeniden anne olmamızı nasip eyle sağlıklı evlatlar nasip eyle.

canım hislerime tercüman olmuşsun resmen içim acıyo benimde sanki bişeyler saplanıyo

canım allah yardımcımız olsun çok zor yaşadılkarımız rabbim cümlemize başka acı ağrı göstermesin inş...çok zor kızlar gebe olduğunu bile unutuyorsun ilkler insanının hep aklında oluyor hiççç aklımızdan çıkmıyor ama ona sadece dua ile ulaşabiliriz gerisi boşşşş allah sabrımızı arttırsın cümlemizin .....rabbim yardım etsin herbirimizeeee

yine gözlerim doldu ağlattınız beni:85:

selam kızlar
okudum geçmişi biraz..hem ağladım hem okudum..
nete giremem sanırım yılbaşına kadar iyi seneler dilemek istiyorum
tüm acılarımız bu senede kalsın inşallah yeni sene yeni umut Rabbim herkesin hayırlı dileklerini kabul etsin bizi yeni bebişlerimize kavuştursun bu sene inşallah...hepinizi öpüyorum kader arkadaşlarım ..............

Amin canım.Çok zor geliyor.Bu günlerde sanki eskiye yeniden dönmüş gibiyim.Evet dışardan belli ettirmiyorum ama içim paramparça olmuş durumda.Allahım sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.Bizede nasip eder inşallah.
yine gözlerim doldu ağlattınız beni:85:
Canım senin sonuç ne oldu gittin mi tekrar doktora ?

İnayımm canımm.Giremedim nete bende fazla.İşler çok yoğun fırsat buldukça giriyorum.Amin inşallah.Bizde seni çok öpüyoruz.
Seneye inşallah hepimiz için güzel başlangıçlar olur.Sağlıklı ,huzurlu,çocuklu bir yıl olsun hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…