Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar inaya demiştim bugün msn den falcıya gidicem diye
gittim ve cok iyi bakan bir kadın bu

neyse şok oldum

kadın bana ne dedi biliyormusunuz
aynen şöyle

sen ya nasıl denir ki hiç aman diyemiycem dedi
söyle abla deyince
ya sen hiç bebek kaybettin mi dedi
kız bir bebek dedi

evt dedim gözlerim doldu

üzülme dedi
kızın bir melek dedi
o seni koruyacak artık dedi
ama daha önce de küçük iki bebek daha kaybetmişsin dedi
sonuncusu seni mahvetmiş ama kötü günler geride kalıcak dedi

cok kısa zamanda hamilelik görünüyor dedi
ve bu sefer erkek görüyorum dedi
cok hayırlı bir evlat olacak dedi

ay çok tuhaf oldum
işim falcılara kaldı

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun melek yavrum.Fala inanma falsız kalma demişler ya.

Bende rüyamda daha yeni hamile olduğumu gördüm test yapıyorum birincide çıkıyor.
Sonra ikinci bir kez yapmaya çalışıyorum dışarıdayım ama bir türlü bir yer bulup yapamııyorum.
Ne tuhaf.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.

hayırlısı olsun melekyavrum bende rüyamda dogum yapıyorum bir oglum daha oluyo ama çok korkuyorum onada bişey olacak diye

tatlım bende rüyamda bogusurum bazen birseylerle
yok ya inanmıyorum tabi ama insan caresiz kalınca hadi gidelim dedik
3 arkadas gittik
hepimiz ayrı ayrı şok olduk

hayırlısı olsun melekyavrum bende rüyamda dogum yapıyorum bir oglum daha oluyo ama çok korkuyorum onada bişey olacak diye

amin canım hepimiz için hayırlı olsun hersey
bende bir sefer rüyamda gene sezeryana alacaklar ama gene bebeğim ölmüş
of cok korkmustum çok kötü olmustum

bugün gittim canım ve küçüçük bir kese gördük şimdilik.daha 5 haftalıkmış dr öyle dedi geç döllenme galiba öyle olmamış olsa adetime göre 6 haftalık oluyor.bebeğimide hayırlısıyla görseydim insanın başına böyle bir acı gelince herşeyi sorun ediyorum korkuyorum:18:

Çok şükür keseyi görmüşsünüz çok sevindim senin adına.Ben inanıyorum inşallah sağlıkla doğucak bebeğin canım.

slm arkadaşlar bende eylülde sezeryan dogum yaptım 36+5 ama bebegim sadece 22 gün yaşadı oda yogum bakımda hiç kucagıma alamadım öpemedim ellerimden kaydı şimdi yeniden bebek düşünüyoruz doktorum 4 ay bekle yeter demişti bu kadar kısa sürede hamile kalan varmı korkuyorum

Kızlar sizin doktorunuz size iki sezeyan arası süreyi ne kadar verdi 1 yıl çok degilmi ya

benim doktorum da aynen seninkisi gibi kesinlikle 1 sene demişti yıkılmıştım 1 sene çok uuzn gelmişti ama inan onu şunun için sölüyolar 6 ay dese biz onu 4 e indiriyorus bi şekilde ne kadar korunursan o kadar iiyi dikişler açısından sonra 3-4 doktora gezdm hep 6 ay dendi bende 8 ay sonra kaldım şükürler olsun daha fazla dayanamadım:) Allahım herkese hayırlı zmnda versin olayları akışına bırak derim hakkında ne zmn hayırlıysa Allahım o zmn nasip etsin inşşşş

hoşgeldin canım Allah sabır versin cennette kavustursun insallahhhh

benim iki doktorumda 3-4 ay sonra korunmayı bırakın dedi

ama ben bekleme taraftarıydım

suan 6 ay olacak ayın 2sinde

bu ay bile denemiyeceğiz

daha önce 2 düşüğümüz olduğu için toplam 3 kayıp nedeniyle cok büyük korkularımız var

sen neden kaybettin canım yavrunu
kac kilo doğdu bende tam 36+6da kaybettim meleğimi

damlacım az yukarda mehtapibrahim var mesela biz aynı günlerde kaybettik meleklerimizi ben temmuz 2 mehtap temmuz 3

mehtapım şuan tekrar hamile,insallah bu seferde hersey cok güzel olucak ama ben hala bekliyorum ki beklicem de

yani birazda senle alakalı

3ay sonra hamile kalıp sağlıklı gebelikte geçiren cok

insallah vakti zamanı tez zamanı olur gebeliklerimizin ama bu sefer sağlıklı ve cok kolay doğumlarımız olur

seninde başın sağolsun canım.bende senin gibiyim 35+3 te sezeryanla doğum yaptım 15 gün yoğum bakımda kaldı hiç kucağıma alamadım öpemedim kuzumu.sizin sorununuz neydi canım bebeğin rahatsızlığı. benim kızımın karaciğerinde hemanjiom oluşmuş ve oda yayılmış bütün karnını karaciğer kaplamış aşırı derecede.

Evet canım çok yıkıldım başka bir doktora gitmek istiyorum senin için çok ne kadarlık hamilesin canım inşallah sag salim alırsın bebegini kucagına

damla arkadaşım başın saolsun seninde bende tam iki gün kala kaybettm yavrumu sezeryanla dogum yaptım 8 bucuk ay gecti sadece 2 ay korunduk bu zamana kadar ama olmadı şimdi yeniden hamileym allahıma şükür 5 haftalık allah gönlüne göre verir inş

kızlar süslü bir kart yollayayım size dedim ama beceremedim
aslında bu ev yanıp sönüyordu
siz öyle varsayın tamam mı sekerler

Eklentiler

• $yilbasi-yeniyil.gif
    161,6 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Bütün melek annelerin yeni yılda anne olmasını bütün kalbimle allah tan istiyorum. Yeni yıl bizim yılımız olsun kader arkadaşlarım 2012 evlatlarımızı aldı 2013 saglıklı uzun ömürlü bebekler getirsin bize melek annelerim hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız.

Canlar sağlıklı, mutlu,huzurlu,umutlu bir yıl diliyorum.En içten dileğim hepimizin 2013 senesinde hamile olursağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Umarım bundan sonra hepimiz evlatlarımızla sağlıklı günler geçiririz.Keder bir daha hiçbirimize uğramasın.Sizleri seviyorum...

Ahahahahaaa.. " herkes geçiyor aynı yollardan, tanıdığımız yok yukarlardan, sabredecek yaşayacaksın, sabredecek dayanacaksın!!"" Diyebir şarkı var. Yazdıklarını okuyunca Onu söyledim.
Canım başın sağolsun. İnşallah bir an önce kucağın dolar...
Canım tebrik ederim. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Kızlar beeeerbat bir yılın son haftası da beeerbatttt geçmesine, bir sürü kötü şey olmasına rağmen bu yıl gerçekten ilk kez içten gülebiliyorum ve takmıyorum..yeni yılla alakalı olmadığını biliyorum ama niye olduğunu bilmiyoruuuum....

2012 nin bize iyi gelmediğini düşünürsek. arkamızda bırakıp yeni bir yıla girmek, yeni umutlara, yeni sağlıklı bebeklere bir gün daha yaklaşmak hepimizi daha da mutlu etsin inş...
2013 te evlatlarımızı, evlat adayı haberlerimiz bi rbir hepimizi bulsun inş rabbim bizlere evlat acısını bir daha nasip etmesin

herkese mutlu yeni yıllar olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…