canım hislerime tercüman olmuşsun resmen içim acıyo benimde sanki bişeyler saplanıyo
kızlar inaya demiştim bugün msn den falcıya gidicem diye
gittim ve cok iyi bakan bir kadın bu
neyse şok oldum
kadın bana ne dedi biliyormusunuz
aynen şöyle
sen ya nasıl denir ki hiç aman diyemiycem dedi
söyle abla deyince
ya sen hiç bebek kaybettin mi dedi
kız bir bebek dedi
evt dedim gözlerim doldu
üzülme dedi
kızın bir melek dedi
o seni koruyacak artık dedi
ama daha önce de küçük iki bebek daha kaybetmişsin dedi
sonuncusu seni mahvetmiş ama kötü günler geride kalıcak dedi
cok kısa zamanda hamilelik görünüyor dedi
ve bu sefer erkek görüyorum dedi
cok hayırlı bir evlat olacak dedi
ay çok tuhaf oldum
işim falcılara kaldı
Hayırlısı olsun melek yavrum.Fala inanma falsız kalma demişler ya.
Bende rüyamda daha yeni hamile olduğumu gördüm test yapıyorum birincide çıkıyor.
Sonra ikinci bir kez yapmaya çalışıyorum dışarıdayım ama bir türlü bir yer bulup yapamııyorum.
Ne tuhaf.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Hayırlısı olsun melek yavrum.Fala inanma falsız kalma demişler ya.
Bende rüyamda daha yeni hamile olduğumu gördüm test yapıyorum birincide çıkıyor.
Sonra ikinci bir kez yapmaya çalışıyorum dışarıdayım ama bir türlü bir yer bulup yapamııyorum.
Ne tuhaf.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
hayırlısı olsun melekyavrum bende rüyamda dogum yapıyorum bir oglum daha oluyo ama çok korkuyorum onada bişey olacak diye
Amin canım.Çok zor geliyor.Bu günlerde sanki eskiye yeniden dönmüş gibiyim.Evet dışardan belli ettirmiyorum ama içim paramparça olmuş durumda.Allahım sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.Bizede nasip eder inşallah.
Canım senin sonuç ne oldu gittin mi tekrar doktora ?
İnayımm canımm.Giremedim nete bende fazla.İşler çok yoğun fırsat buldukça giriyorum.Amin inşallah.Bizde seni çok öpüyoruz.
Seneye inşallah hepimiz için güzel başlangıçlar olur.Sağlıklı ,huzurlu,çocuklu bir yıl olsun hepimiz için.
bugün gittim canım ve küçüçük bir kese gördük şimdilik.daha 5 haftalıkmış dr öyle dedi geç döllenme galiba öyle olmamış olsa adetime göre 6 haftalık oluyor.bebeğimide hayırlısıyla görseydim insanın başına böyle bir acı gelince herşeyi sorun ediyorum korkuyorum:18:
canım benim benimde 33 haftalıkken kaybettim eylül ayında 6 ay old canım doktor en azından 6 ay geçsin dedi biz başladık çalışmalara bakalım hayırlısı[/QUmrm
Kızlar sizin doktorunuz size iki sezeyan arası süreyi ne kadar verdi 1 yıl çok degilmi ya
slm arkadaşlar bende eylülde sezeryan dogum yaptım 36+5 ama bebegim sadece 22 gün yaşadı oda yogum bakımda hiç kucagıma alamadım öpemedim ellerimden kaydı şimdi yeniden bebek düşünüyoruz doktorum 4 ay bekle yeter demişti bu kadar kısa sürede hamile kalan varmı korkuyorum
slm arkadaşlar bende eylülde sezeryan dogum yaptım 36+5 ama bebegim sadece 22 gün yaşadı oda yogum bakımda hiç kucagıma alamadım öpemedim ellerimden kaydı şimdi yeniden bebek düşünüyoruz doktorum 4 ay bekle yeter demişti bu kadar kısa sürede hamile kalan varmı korkuyorum
benim doktorum da aynen seninkisi gibi kesinlikle 1 sene demişti yıkılmıştım 1 sene çok uuzn gelmişti ama inan onu şunun için sölüyolar 6 ay dese biz onu 4 e indiriyorus bi şekilde ne kadar korunursan o kadar iiyi dikişler açısından sonra 3-4 doktora gezdm hep 6 ay dendi bende 8 ay sonra kaldım şükürler olsun daha fazla dayanamadım:) Allahım herkese hayırlı zmnda versin olayları akışına bırak derim hakkında ne zmn hayırlıysa Allahım o zmn nasip etsin inşşşş
Ahahahahaaa..kızlar inaya demiştim bugün msn den falcıya gidicem diye
gittim ve cok iyi bakan bir kadın bu.
neyse şok oldum.kadın bana ne dedi biliyormusunuz aynen şöyle:
sen ya nasıl denir ki hiç aman diyemiycem dedi. söyle abla deyince ya sen hiç bebek kaybettin mi dedi. kız bir bebek dedi evt dedim gözlerim doldu. üzülme dedi kızın bir melek dedi. o seni koruyacak artık dedi. ama daha önce de küçük iki bebek daha kaybetmişsin dedi. sonuncusu seni mahvetmiş ama kötü günler geride kalıcak dedi cok kısa zamanda hamilelik görünüyor dedi ve bu sefer erkek görüyorum dedi. cok hayırlı bir evlat olacak dedi ay çok tuhaf oldum işim falcılara kaldı
Canım başın sağolsun. İnşallah bir an önce kucağın dolar...slm arkadaşlar bende eylülde sezeryan dogum yaptım 36+5 ama bebegim sadece 22 gün yaşadı oda yogum bakımda hiç kucagıma alamadım öpemedim ellerimden kaydı şimdi yeniden bebek düşünüyoruz doktorum 4 ay bekle yeter demişti bu kadar kısa sürede hamile kalan varmı korkuyorum
Canım tebrik ederim.damla arkadaşım başın saolsun seninde bende tam iki gün kala kaybettm yavrumu sezeryanla dogum yaptım 8 bucuk ay gecti sadece 2 ay korunduk bu zamana kadar ama olmadı şimdi yeniden hamileym allahıma şükür 5 haftalık allah gönlüne göre verir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?