Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

allah sabır versin canım kolay değil.hepimiz bu acıdan sonra sabırsızlıkla tekrar hamile kalmayı istiyoruz ocak 3'te 6 ayım bitecek benimde ve şu anda 5 haftalık hamileyim allahım inşallah buradaki herkese tekrar nasip eder ve bu sefer sonu mutlu biter

kötü bir yılı geride bırakıyoruz inşallah bu yeni ve gelecek tüm yıllarımızı çok mutlu huzurlu geçiririz Rabbim kaldıramıyacağımız yük vermesin
kalbimizdeki tüm güzel dileklerinemir_bebek:) hayırlısıyla olması dileğimle

Allah bağışlasın rabbim tamamına erdirsin canım

Ömrümüzde yaşadığımız en kötü şeyler bu yılda kalsın ve bir daha ömrümüze uğramasın inşallah. Yeni yılda hepimizin dilekleri kabul, kucaklarında bebek olsun inşallah. Hepinizi öpüyorum kızlaaaar

günaydın kızlar şuan siz mışıl mışıl uyuyorsunuz
ama ben calısıyorum ne kadar güzel dimi
benim için de uyuyun....

Allahım yeni yılda hepimize herseyin en güzeli en hayırlısını versin
gönlümüzden geceni hakkımızda hayırlı
hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin
çok zor bir yıl geçirdik
hiçbirimiz severek anmayacağız ama şu da var
bebeklerimizle cok mutlu umutlu günlerde gecirdik,nedense silmek istemiyorum o yüzden 2012 yi

meleklerimize tüm kalbimle dua etsem de aslında biliyorum ki onların duaya ihtiyacı yok
onlar bizden daha mutlu
hiçbiriimizin yasadığı acıların 1000de 1ini bile görmeyecekler
Allahım meleklerimizin ruhlarını şad etsin,üstlerine nurlar yağsın,cennette bizle ve babalarıyla kavusmayı nasip etsin

2013de hayallerimiz yarım kalmasın
sağlıklı şirin nur topu gibi bebeklerimiz olsun insalllahhhh hepimizin

2014de bomba gibi girelim bebeklerimizle

Allahım bir daha böyle bir acı yasatmasın
2013de pozitif düşünce ve sürekli duanın gücüyle her türlü kötülüğün negatifliğin üstesinden gelmeye karar verdim

o kadar düğüm düğüm olduki boğazım alt üst oldum o pembe ortulerı cok ıyı bılırım bende ne dicemi bilemiyorum cok uzgunum basın sag olsun melek annem..

Yalnız değilsin şekerim bende sen gibi sabah işe gelenlerdenim

Kızlar her şey güzel olsun istiyorum ama çok daralıyorum işte evde de sanki her şey kötüye gidiyo eşimlede sıkıntılı dönemler yaşıyorum çok çaresizim üst üste geliyo herşey ben sanmıştım her şeyin üstesinden birlikte gelicez ama malesef aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar ooof içim çok ama çok daralıyo çaresizlikler üst üste geliyo kafayı yemek üzereyim ben

ne oldu canım anlatsaana anlat ki rahatla
içine atma

ne oldu canım anlatsaana anlat ki rahatla
içine atma

canım nerden başlayım nasıl anlatayım aslında bilmiyorum bu gün tam 43 oluyo ve çok kötü bir durumdayım ne yapacagımı nasıl davranmam erektigini bilmeden dolaşıyorum sadece anlayacagın gün geçiyorum. bu durum da ben yalnız hissediyorum kendimi eşim daha farklı olması gerekiken çok farklı davranmaya başladı akşam dışarı çıkmalar her akşam olmazsa bile kendine gelen telefonlara hayır demeden rahatça kendini dışarı atabiliyo bunu da beni rahatsız ediyo zaten hiç istemedigim bir evlilik biçimi evde herkesin kafasına göre yaşaması neyse pazar günü gene bir tel op yine dışarda ve ben herzaman ki evde çaresizlik diz boyu aradım eve geldi bu arada annemde bende onun yanında oluyo bunlar birde o var herşeyi idare etmekten sıkıldım . eve geldi bu zamanı birlikte geçirsek dedim op kavga giymiş üstünü almış arabanın anahtarını dışarı çıkmak istedi bende vermedim . neyse geçti yatak odasında oturdu . çok sinirli bir dadam hep o haklı hep onun duyguları işte şimdi hiç bir konuşma yok benim odada bu ara yalnız yatmak istemedigimi bildigi halde inat bi şekilde gece 4 de kadar salonda oturdu falan filan aslında herşeyden çok sıkıldım daralıyorum evde aglamak istiyorum onu bile yapamıyorum aglayamıyorum .

canım sana msj da atmıstım bende cok zor geçirdim ilk 1-2 ayı benim de eşimin hataları oldu bana o dönem
ne kadar üzülmüştüm anlatamam
kk da bazı lohusa kadınlar konu acıyor eşleri doğumun hemen akabinde evi terketmiş falan
ya bu erkeklerin coğu doğum olunca sanki kendileri lohusalık yasıyor gibi tepki veriyor

sebebi de erkekler mutsuzluğu sevmyor,güleceksiniz,kıkır kıkır şen şakrak olacaksın yeter onlara
çirkin olsun güzel olsundan cok erkekler mutlu kadın istiyorlar ben bunu anladım
biz de zor bir dönem yasıyoruz ve doğal olarak da mutsuzluğumuzu yansıtıyoruz

offf aglayaasım geldi ama artık yok
yeni yıl da umutlu olucam
sürekli pozitif düşünücem ve sürekli dua edicem

anne dediğin kendi annen mi eşinin annesi mi

Benim annem canım bana destek olsun diye bizimle şimdi de kapıyı çekti çıktı tekrar dışarı teli bile almamış işte nereye gittigini bile demedi benim için yanarken ben nasıl güleyim o mutlu bir kadın istiyo ama çok doluyorum daha böyle nereye kadar sabrederim bilemiyorum bakalım sonumuz hayırlı olsun ama pek ögle gözükmüyo işin içinden bir türlü çıkamıyorum onun ailesi bi sıkıntı bir tele bitiriyorlar işi nasılsın iyimisin tamam bu kadar oooh Allahım sen bana yardım et diye yalvarıyorum kendimi o kadar kötü hissediyorum ki oglum karnımdayken ona anlatıyodum şimdi oda yok zaten iyice yalnızım işte kendi başıma çabalıyorum her geçenin bir sabahı vardır deyip oturuyorum ne zormuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım

uzun zamandır yazamıyorum ama haber almak için bakıyorum topiğe. melekyavrum ve melisse 6 ayı geride bıraktık sayılır. ama benim de cesaretim yok. bakalım bi şubat gelsin.
mehtapcım nasıl sevindim bilsen hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallh.
özaycım sen de pek yazmıosun topiğe bu aralar oysa ki sizlerden haber almak umutlandırıor bizi.
yeni katılan arkadaşlar için çok üzgünüm allah sabır versi,n, okudukça ağlıorum, çok zor zamanlar. bu acıyı tek başına yaşamak zorundasınız. yeri gelio eşler bile anlayamıor.

CANIMMMMM geldi valla bak ocak bende neden bugün pozitifim diyordum
ama bende cok korkuyorum bekliyeceğim ya
zaten hala kiloma dönemedim
aslında süper zayıflamıs sadece 2 kilom kalmıstı
son 1 haftada yok arkadasın doğumgünü yok yılbası derken hobidi gırtlak yedim

Kızlar kaç kilosunuz doktor bana kilo vermen gerekiyo dedi birde o o var valla onjada sıkıntı yapıyorum hadi bakalım hayırlısı ben 68 kilo ile hamile kaldım çok şişim vardı 93 kiloyla doguma girdim 42 günde 14 kilo verdim şimdi 79 kiloyom doktor bana 60 olmalısın diyo ama ben okurkudan 58 kilo ile hamile kalmak istiyorum bakalım kilo vermek gayet zor ne yapacam bide onunla mücadele etmek zor gerçi canım bişey yemek istemiyo yemiyorum da bana kilo takıldı işte düşmüyo

canım erkekler hep öyle kadınlar daha sabırlı herşeye,onlarsa tahamülsüz küçücük şeylere bile patlıyorlar ya anlamaları için idare edeceğiz yada bozulup bitecek herşey ama bir müddet bu acı kabuk bağlayana kadar idare edeceğiz hepimiz bu yollardan geçtik ve bazen yaşamayada devam ediyoruz bu kötü anları.inşallah kısa zamanda mutluluk hepimizi bulur

ya canım kilo benimde derdim 75 kiloyla hamileliğe başladım 85 le bitirdim bendede çok şiş vardı ve doğumdan ilk 1 ay içinde bayağı zayıfladım eşim küçücük kalmışsın derdi hatta hani üzüntüden yemiyorsun ya. Sonra geri aldım tabi ve 6 ay içinde ancak 76'ya düşebildim ve şimdi hamileliğim boyunca fazla kilo almamaya calışıcam gerçi yavrum sağlıklı olsunda....

canım cok benzemişiz
10ar kilo farkımız var

bende 58le hamile kaldım 83 belkide daha fazlasıyla doğuma girdim
son zamanlarda kiloma pek bakmamıstım cünkü

suan 61kiloyum
ama ben cok daha faazla vermek istiyorum
55 olabilsem süper olur

ve yeniden hamile olursam 10 kg dan fazla almıcam
sende benim gibi şişmissin
çok mu yedin sende

kiloyu vercem diye sakın hiçbirsey yememezlik yapma lütfen
ben 2 ay geçince kilodan dolayı biraz, daha cok da üzüntüden hiç yemek yemek istemedim tam 19 kilo vermiştim
ama görüntüm öyle cok incelmemişti
şişlik coktu bende preeklamsi nedeniyle
neyse bir uçuk yasadım aman Allahım
hayatımda ucuk nedir bilmezdim genital bölgemde sayamadığım kadar cok ,agzımın içinde dudağımda
2.5 hafta acıdan ne yatabildim,ne idrarımı doğru düzgün yaptım,ay cok zordu
sonra dedim ki önce kendime dikkat edicem

lütfen bu dediğime kulak ver
kilo inan zamanla gidiyor
gitmeyecek sanıyorsun ama zamanla gidiyor
ama sağlık çok önemli

yemeğini erken yiyip ekmeği kesersen,biraz da yeşil cay, karbonhidrattan hafif beslenirsen inan kilolar hemen gidiyor

3 kilo da benim var, hareketliyim az yiorum ama bu üç kiloyu veremedim gitti. 6 aydan sonra daha kolay gider die düşünüorum.

bakacağız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…