Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

herkese selamlar

moralman kötü bir haftasonundan sonra yine pazartesi. cumartesi bütün gece rüyamda doğum anımı,doktorumu, doğmuş ama
sorunlu bebeklerle uğraştım. sürekli ağlayarak sıçrayarak uayndım. pazar bütün gün moralim çok bozuktu.
eşim bi de kızımla aynı doğan yeğenini kameradan görmek istedi yine. ben dayanamadım tabi görmeye. gittim banyoya oturdum.
görüştüm. eşimin kızımın yerine yeğenini sevişlerine katlandım...içim parça parça oldu yine.
bi yandan ağlayıp, yüreği kanayıp bi yandan geçicek benimde evladım olcak. hatta kızım şuan beni görüyo
o çok iyi ...gibi bütün teselli edici şeyleri düşünmeye çalıştım. ama yoruluyo insan.çok yoruluyo

başın sağ olsun...yeni bir melek annesi.

seçilmiş olmak çok zor ama inş bu acılarımızın nimete dönüştüğü ötelerde buluşcaz evlatlarımızla.
benim kızımı kaybedeli 3 ay 10 gün oldu. senin daha çok yeni. canın şimdi çok daha fazla acıyo. ama inş zamanla geçmese bile soğuycak, acısı hafifleyecek.

canım aslında zaman çabuk geçiyo. eğer geçsin diye gözünün içine bakmazsan. ilk zamanlar bende zamanı nasıl geçiririm diyodum. hemen geçsin istiyodum. doktorum altı ay verdi bana... ama şimdi biraz daha tedirgin biraz daha sakinim bu konuda.
yani bende ağustos gibi temmuz gibi yeniden denemeye başlamak istiyorum ama...bilmiyorum. rabbim hayırlısını versin.
sana dyeceğim
sakin ol, evet bu acıyı yeni bir evlat söndürceke inş ama bedeninde, ruhunda biraz toparlansın ve sen o zamanı en rahat şekilde geçirmeye çalış.

kızlar bu arada aklıma bişey geldi mesela ilk önce melekyavrum için hepimiz sırası gelen arkadaşa o ay yasin okusak sonra bagışlasak iyi olmaz mı acaba

aslında cok güzel bir fikir
bende namaza baslamak istiyorum hep erteliyorm ya
en azından aksamları yasin okuyabilsem
doğumdan sonra bir ara kafayı kuranokumaya takmıstım
çok iyi gelmişti
sürekli birseylere saplanıp kalıyorum,bu da benim üzüntümü atış biçimim demekki

Canım nasılsın iyimisin.Bebiş nasıl.Özletme kendini uğra arada.Bende gerçi sık giremiyorum.Canım kızımı kaybettikten sonra gökyüze bakıyorum akşamları kızım diye yıldızla konuşuyorum.Kendine dikkat et.

Canım aynı durumdayım seninle benimde eşim abisinin oğlunu öyle seviyor ki.Çok üzülüyorum.Oysa biz kızımızı sevicektik.Çok zor çok.Gözümün önüne geliyor kızımın o melek yüzü.Resimlerine baktıkça içim gidiyor.Sende kendini çok üzme keşke elimizden birşey gelse.Üzme demek bile çok zor inan ama yeni olacak bebeklerimiz için kendimizi yıpratmayalım.Allahım bize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

ya bu öyle bir durum ki...kızımın ölemi üstüne başka duygularda karışıyo.
normalde eltimle çok iyi anlaşırız. hamileliğimiz boyunca aynı süreçlerden geçtik. beraber hayal kurduk. ama şimdi...yani ben şimdi
onlardan çok uzaktayım şükür ki ama. netten de olsa görmeye dayanamıyorum. ve bu beni rahatsı ediyo.
niye onlar için sevinmediğimi, bebeği görmek istemediğimi anlamıyorum. yani kıskanıyorum belli ama. düşününce rabbimin onlara uygun görüp verdiği nimetini ben niye , nasıl kıskanıyım diorum. kendime kızıyorum. bu imtihanı sabırla vermediğimi,kızımın şefaatine nail olup olamycamı düşnüyorum. ama bebeği görüp, agusunu duyup, çıngırağının sesini duymak kalbimi nasıl acıtıyo, kanatıyo
nasıl olcak bu iş bilmiyorum.

canimcsen stuttgart a kaliyordun dimi sana yakin oldugumu yazmistim gözünden kasti galiba....bursada kaliyoruz ama almanyada yasiyorum...

inay da bursa allah izin verirse bu yaz gelmeyi düsünüyorum bulusmaya varmisiniz kizlar.........

evladını yeni kaybeden annelere allah sabır versin. 2- 3 ayı hatırlamak dahi istemiyorum. kimse anlamıyor. senin için yanıyor.
benim okulda benle doğum yapan arkadaş bebeğin resimlerini falan gösteriodu arkadaşlarına. onlar da ay ne tatlı, bıcı bıcı die severlerdi. ben ne kötü olurdum. hala face hesabımda o arkadaşın bebeğiyle olan fotoğraflarını es geçerim. kıskançlık duygusu bu. ama yapacak bişey yok. ama evde netten eşinin şu dönemlerde onların bebekleriyle ilgilenmesi hoş gelmedi bana. aynı durumun benzeri bende de oldu. kendimi nasıl zavallı nasıl çaresiz hissetmiştim. zamanla acıtmayacak inan . 5 ay oldu. daha bi rahatım. psikologlarda zaten 5- 6 ay süre geçmeli dior.ama hala bebeklere dokunamam ve sevemem.

melekyavrum sen hazırlıklara ne hızlı başladın yaaa.. benim de saçım belimde:) al sana bir ortak yön daha. ama hiç acele etmeyecem. bu sefer her şeyin tadını çıkaracam. saçımı bende koyu kestane yapacağım. bi daha ki aya az kaldı:)

annem de ısrarlı . bebek sevesimiz geldi diorllar. herkeskin kisti var hamile kalıo nie sana dr ilk kist tedavisi dedi anlamadık walla diolar.

a bi dakka nasıl yani. sende tr de bursadasın ama almanyadasın. fazla tevafuk olmuş bizim durum yaw..güzell
bende öle...evet ben stutgartayım şuan. biz bu eylülde bursaya kesin dönüş yapıyoruz inş. yazında tr gelicem bi ara.
evet inay da bursada ...buluşabilirz o zaman:))
almanya da stutgarta gelebilme durumun olursa da buluşabiliriz?

arkadaşlar yasin okuma fikri de çok hoşuma gitti. çünkü toplu dua dinimizce daha makbul. ama ilk önce tobeguk arkadaşımız için okuyalım. mesela bu cuma:) nasıl olur? evet diyen kaç kişiyiz?

arkadaşlar yasin okuma fikri de çok hoşuma gitti. çünkü toplu dua dinimizce daha makbul. ama ilk önce tobeguk arkadaşımız için okuyalım. mesela bu cuma:) nasıl olur? evet diyen kaç kişiyiz?

evettt. sanırım okuyabilen herkes evet diyecektir zaten. bunu bir düzene koyabiliriz aslında...çok güzel olur.
korunmayı bırakıp çalışmlara başlayanlara okuyabiliriz. ben okurum

ilk sıralarda tobeguk var değil mi?

in ay, melekyavrum kıdemli annelerimizden
kızlar kavli dualrımız topikten fiili dualr sizlerden:)

tamam arkadaşlar bu cuma başlayaşlım 41 yasin ve meryam suresi anlaşalım bu cuma aramızda paylaşaım ve sonra duayla bagışlayalım isterseniz ben bagışlayabilirim ama isterseniz başka bir arkadaş seçelim organize olalım bu konuda ben okurum diyenlae kaç kişi bakalım ona göre paylaşırın başz bizim için çok güzel olur . şimdiden başlarız isterseniz konuşalım cumaya kadar sonra bagışlarız.

Evet arkadaşlar Kur'an-ı Kerim'in her süresi olduğu gibi meryem süresinin de okunması iyi...Hamile olan bayanların okuması da çok iyi diye duydum.Meryem süresini okursa çocuk Hz. Meryem gibi iffetli, Yusuf süresi okunursa Hz. Yusuf gibi güzel ve namuslu bir çocuk olurmuş demişlerdi.

ben okurum madem ilk tobeguk için baslayalım

sırayla devam edelim,ama mesela tobeguka okurken hepimiz için sabır dileyelim

ay cok iyi bir fikir toplu ibadete yönelmiş oluruz
insallah dualarımız kabul olur da

tobeguk için dua ederken rahimi toparlansın,sağlıkla bebeğini en kısa zamanda kucaklasın diyelim

annemn bir lafı var duanı eksik etme der
ne istiyorsak dileyelim
ve yalvararak cok içten dua etmek gerekirmiş

arkadaşlar konuya uyuyorum artık bende yaza kadar zayıflayıp tekrar hamile kalmak istiyorum nasip olurmu bilmem ama dediğim gibi önce diyetisyene gidip kilo vermek istiyorum çok fazlam var

tamam okuyalım ama kızlar organize olmamız lazım dedigim gibi ben bagışlayabilirim.nasıl isterseniz bana yazın kimler kabul ediyo ona göre paylaşalım.

burda zor olabilir isterseniz okumayı kabul eden arkadaşlar bana özelden haber versin birde tobeguk arkadaşım bana gerçek ismini yazarsa bagışlarken isimle bagışlanır . çok güzel olur sonra sıraya göre her hafta birimize okuruz.Allah kabul eder inşallah dualarımızı

arkadaşlar konuya uyuyorum artık bende yaza kadar zayıflayıp tekrar hamile kalmak istiyorum nasip olurmu bilmem ama dediğim gibi önce diyetisyene gidip kilo vermek istiyorum çok fazlam var

canım benimde kilo sorumun var bir an önce vermem gerekiyo doktor öyle diyo bakalım verecez inşallah kaç kilosun sen ben şuan 79 kiloyum benim 60 kilo olmam lazım hamile kalmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…