sizlere bi sorum olucakti.. benim bebegimi kaybedeli simdi 28 gün oldu yani 15.01.13 tarihimizdi ama olmadi ..
simdi korunma sürecindeyiz ve haziran temmuz arasi tekrar hamile kalmaya düsünüyorum.
acaba kimler benim gibi durumda kac kisi ozaman baslicak planlara kendime bi arkadas ariyorum ..
beklemek cok zor.. acim daha cok taze sanki kucagima tekrar bi bebek alinca anca ozaman iyi hissedicem kendimi ..
cok zor durumdayim .. dayanilcak gibi degil ama sabir sabir sabir
kızlar bu arada aklıma bişey geldi mesela ilk önce melekyavrum için hepimiz sırası gelen arkadaşa o ay yasin okusak sonra bagışlasak iyi olmaz mı acaba
Canım nasılsın iyimisin.Bebiş nasıl.Özletme kendini uğra arada.Bende gerçi sık giremiyorum.Canım kızımı kaybettikten sonra gökyüze bakıyorum akşamları kızım diye yıldızla konuşuyorum.Kendine dikkat et.Merhaba kizlar ncasilsini?uzun zamandir gelemiyorum ama sizler hep aklimdasini.malesef goruyorumki yeni arkadaslar gelmis allah bol bol sabir versin sizlere. Aslinda siz zaten bizsiniz cunku bir melek annesini ancak baska bir melek annedi anlar. Kizlar unutmayin biz cok ozel anneleriz cunku bizim cennetde meleklerimiz var. Ve insakkah birgun bu dubyaddada bebdklerimiz olacak. Umudunuzu asla kayb etmeyin. Yanlizca o yuce Rabbime siginin. Hersey guzel olucakdir. Gecen bir sayfada ing.ce bir sey okudum.simdi sizlerle paylasmak istiyorum. Anlamini yaziyorum. ''Yildizlar yanliz altinda dilek dilemek icin degildir. Onlar hemde,sevdiklerimizin bizi izlediyi cennetin pencereleridir.'' anliyacaginiz meleklerinizi ozlediginizde yildizlara bakin cunku onlar ordan bizi hergun izliyorlar.
herkese selamlar
moralman kötü bir haftasonundan sonra yine pazartesi. cumartesi bütün gece rüyamda doğum anımı,doktorumu, doğmuş ama
sorunlu bebeklerle uğraştım. sürekli ağlayarak sıçrayarak uayndım. pazar bütün gün moralim çok bozuktu.
eşim bi de kızımla aynı doğan yeğenini kameradan görmek istedi yine. ben dayanamadım tabi görmeye. gittim banyoya oturdum.
görüştüm. eşimin kızımın yerine yeğenini sevişlerine katlandım...içim parça parça oldu yine.
bi yandan ağlayıp, yüreği kanayıp bi yandan geçicek benimde evladım olcak. hatta kızım şuan beni görüyo
o çok iyi ...gibi bütün teselli edici şeyleri düşünmeye çalıştım. ama yoruluyo insan.çok yoruluyo
Canım nasılsın iyimisin.Bebiş nasıl.Özletme kendini uğra arada.Bende gerçi sık giremiyorum.Canım kızımı kaybettikten sonra gökyüze bakıyorum akşamları kızım diye yıldızla konuşuyorum.Kendine dikkat et.
Canım aynı durumdayım seninle benimde eşim abisinin oğlunu öyle seviyor ki.Çok üzülüyorum.Oysa biz kızımızı sevicektik.Çok zor çok.Gözümün önüne geliyor kızımın o melek yüzü.Resimlerine baktıkça içim gidiyor.Sende kendini çok üzme keşke elimizden birşey gelse.Üzme demek bile çok zor inan ama yeni olacak bebeklerimiz için kendimizi yıpratmayalım.Allahım bize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
ya kızlar. bursadan kim vardı ya...
ben biraz hastane doktor araştırmasına girdimde. mart sonu gibi türkiyeye gelicem o ara bebek düşünmeden önce doktora gidip
yapılması gereknleri konuşup karar vermek isityorum da.
gideceğim doktorun da bundan sonra gebeliğim olduığunda inş.doktorum olsun istiyorum
o yüzden hastane ve doktor kombini olması lazım galiba
bursadan olan kim vardı. in ay sen miydin canım ya?
acıbadem yada jimer üstünde durdum şimdilikte. yeni doğan bakım ünitesi açısından.
bir de yalçın kimyayı okudum çokca.
var mı bir fikrin?
canimcsen stuttgart a kaliyordun dimi sana yakin oldugumu yazmistim gözünden kasti galiba....bursada kaliyoruz ama almanyada yasiyorum...
inay da bursa allah izin verirse bu yaz gelmeyi düsünüyorum bulusmaya varmisiniz kizlar.........
arkadaşlar yasin okuma fikri de çok hoşuma gitti. çünkü toplu dua dinimizce daha makbul. ama ilk önce tobeguk arkadaşımız için okuyalım. mesela bu cuma:) nasıl olur? evet diyen kaç kişiyiz?
arkadaşlar konuya uyuyorum artık bende yaza kadar zayıflayıp tekrar hamile kalmak istiyorum nasip olurmu bilmem ama dediğim gibi önce diyetisyene gidip kilo vermek istiyorum çok fazlam var
şu an 3 kişi olduk cerenball ve melekyavrum birde ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?