Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bende sezeryanla doğum yaptım 2010 yılıydı sağlıklı bir gebelik sıkıntısız bir doğum ve bir melek ama sadece 2 gün kokusunu alabildm rahatsızlandı 5gün yoğun bakımda kaldıktan sonrakaybettik malesef bebeğimizi metabolik rahatsızlıktı ağır bi hastalıkmış meğer yazması çok kolay ogünleri nasıl yaşadım nasıl geçirdm hatırlamıyorm bile rabbm kimseye yaşatmasn.henüz ilk bebeğimdi herkes bana hemen btane daha yap untursun acısını dedi fakat ben cesaret edemedm metabolik rahatsızlıkta genetik olup diğer bebeklerde de görülme olasılığı vardı uzun süre gel gitler yaşadm 13ayın sonunda da hamile kaldm sezeryanm ve sonrası güzel geçti çok şükür bi oğlumuz oldu şuan 7 aylık hatta şimdi kucağımda uyuyo bi sıkıntımız yok bu acı bizim imtihanımızdı ve inşllah geçmişizdr.sezeryanla ikinci hamilelik düşünenlerr bence kendilerini nezaman hazır hissediyolarsa piskolojik olarak önce bi doktor kontürelnden geçip gebelik düşnebilirler doktorlarda çok tutucu değiller 2 yıl konusunda artık ve ALLAH isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin... diliyorum

bana umut verdin meyas.gelgitler yaşıyorum ya genetikse bir daha aynı şeyi yaşarsam diye?bir iki kişiden böyle güzel haberler alınca gaza geliyorum hadi bu ay başlayayaım diyorum sonra ya yine.?sorusu tırmalıyor beynimi .önceleri sitedeki bu konuyu özellikle okurdum benim gibi olanlarla birlikte ağlamak için .acımıın aynısını görüyordum burdaki melek anenelerinde.ama artık bir umut yeşersin içimde istiyorum.burdaki arkadaşların yeni denemelerinin olumlu sonuçlarını okumak inanın bizi daha çok hayata bağlayacak.bence artık buna ihtiyacaımız var arkadaşlar.

CANIMMM çok sevindim hadi hayırlısı rabbim tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip eder inşalahhhh.inanç beye mi gittin nasıldı ilgilenmesi falan bende şubatta kromozom testi yapılacak ondan çıkacak sonuçlara göre inşallah mart ayında başlayacağız bakalım.

canım hatırladınmı beni ...........dün biraz yazdıklarını okudum odam sogukdu yazamadım sen ikizlere hamile degilmiydin tüp bebek olmamışmıydı ben yanlış hatırlıyosam özür dilerim ..........bende ölü dogom yapmışdım sezeryanla sizede umut olsun 8 ay sonra hamile kaldım kızım oldu.dikişlerime çok şükür hiç bişe olmadı .........bekleyen herkeze umut olsun dilerim herkezin rabbim bebegini kucagına nasip etsin

Bitanemmm çok sevindim.Hadi bakalım stresten uzak duruyoruz.Benimde birtane kistim var öenemsiz naaapalım :)
Rabbim bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.
İnşallah tez zamanda bebeklerimiz gelir

canım inanc beye gittim randevulu calısıyorlar
ben bu kadar şık bir doktor muayenesi görmedim,her yer jilet gibi
tüm tıp fakültesi hocaları büyük bir binada muayene acmıslar,il sağlık müdürlüüğünün çarprazında migrosun az ilersinde
doktorun ilgisi cok iyiydi
yarım saat kırk dakika kadar muayene etti
konustu benle
ama muayene ücreti çok pahalı 250 tl
her zaman gidilcek gibi değil yani
memorial hastanesi ile ve tıp fakültesi ve yasam hastanesi ile anlasması var
ama tıpta doğum hiç yapmadım daha dedi
sanırım özellerde yapıyor ve para alıyor doğuma
memorial zaten sgk yapmayan bir hastane
ben son 2-3 ay hastanede yatacagım için beni aşar
gene vitaleye gidicez
ali fuat hoca çok bilgiliydi,bize daha iyi geldi o
bir de ali fuat bey parayı cidden önemsemez
inanc bey biraz daha parayı seviyor gibi geldi
yanlız hamile olursam ayda 1 defa mutlaka bu doktora da gitmeyi düşünüyoruz

çok sağol canım benim tabi daha ortada birsey yok ama bu bile bir umut işte

Bitanemmm çok sevindim.Hadi bakalım stresten uzak duruyoruz.Benimde birtane kistim var öenemsiz naaapalım :)
Rabbim bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.
İnşallah tez zamanda bebeklerimiz gelir

amin canım amin
korkularım cok tabi 4. gebelik olacak kolay değil
ama inadına denicem,ben elimden geleni yapıcam gerisi Allaha kalmıs
nasip eder de bir sağlıklı evlat verirse dünyalar benim olur
bekledik bekledik ,ocak gelsin dedik dedik
insallah yüzümüz güler canım
tüm duam bu
zaten doktordan cıkınca direk burdakiler aklıma geldi

melekyavrum inşallah senin için en hayırlı zamanda hamile kalırsın. ocak dedik ama biliosunuz bende de kist var.doğum kontrol hapı kullanıorum. ben şubatta başlayacam inşallah. 7 ayı tamamlasam daha iyi gibi.
ama yined e aynı zamanlarda denioruz gibi olacak. bakalım müjdeli haberler ilk kimden gelecek.

üçümüzde de cerende sen de bende kist cıktı ya neden böyle oldu ki

canım benim çok sevindim ,gözün aydın inşallah en yakın zamanda hamiş haberlerini de alırız ,bu bile büyük umut bütün psikolojin değişmiştir ,hadi bakalım başlasın çalışmalar

aynen benim eşim de böyle söylemişti ,sen ağlıyorsun herkes sana üzülüyor, kimse benim neler yaşadığımı düşünmüyor diyip bir gün patlamıştı ve sonrasında ciddi bir depresyona girmişti ( post depresyon diyorlarmış buna :yaşanılmamış gösterilememiş depresyonun daha ağır bir şekilde ortaya çıkması) yani iyi gibi gözüküyorlar ama değiller onlar da bizim kadar olmasa da büyük bir kayıp verdiler ( kocam kendi elleriyle gömmüş kızımı ,o sahne bile ne kadar yıkıcı)

CANIM HAMİLELİĞİM SIRASINDA BENDE DE KİST OLUŞMUŞTU Hatta doğumda doktor farketmiş birazda büyükmüş o kisti aldı o anda banada gösterdiler kist varmış alık dedi.
doğumdan bir hafta sonra kontrole gittiğimde dediki kisti görünce içim rahat etmedi aldım dedi çünkü ilaçla küçülmeyebilir ve tekrar ameliyatla almamız gerekebilirdi hazır açmışken aldım dedi sağolsun doktor.çünkü kist hamilelğimin ilk aylarında oluşmuştu ve ben bu doktora 32.hftada gittim ilk defa 35 tede doğum yaptırdı zaten

üçümüzde de kist var ama daha ilginç olanı boyutlarının bile aynı olması:)

kızlar gebelik için son hazırlığımı da yaptım
saçlarımı sarıdan siyaha boyattım
belimdeki sacları omuz hizama kadar kestirdim

bir insan bu kadar saçıyla oynarsa kesin psikilojisi bozuktur

sizlere bi sorum olucakti.. benim bebegimi kaybedeli simdi 28 gün oldu yani 15.01.13 tarihimizdi ama olmadi ..
simdi korunma sürecindeyiz ve haziran temmuz arasi tekrar hamile kalmaya düsünüyorum.
acaba kimler benim gibi durumda kac kisi ozaman baslicak planlara kendime bi arkadas ariyorum ..
beklemek cok zor.. acim daha cok taze sanki kucagima tekrar bi bebek alinca anca ozaman iyi hissedicem kendimi ..
cok zor durumdayim .. dayanilcak gibi degil ama sabir sabir sabir

Valla canım üzüntü stres olunca onlarda oluştu doktorum stresten dedi bana :/
Aynen hepimiz için hayırlısı olsun.Tez zamanda güzel haberler alalım inşallah...Ben inanıyorum kuzularımız bizi bekletmeyecekler inşallah :)
kızlar gebelik için son hazırlığımı da yaptım
saçlarımı sarıdan siyaha boyattım
belimdeki sacları omuz hizama kadar kestirdim

bir insan bu kadar saçıyla oynarsa kesin psikilojisi bozuktur

En iyisini yapmışsın.Ben o hazırlıkları yapamadım:)

Merhaba kizlar ncasilsini?uzun zamandir gelemiyorum ama sizler hep aklimdasini.malesef goruyorumki yeni arkadaslar gelmis allah bol bol sabir versin sizlere. Aslinda siz zaten bizsiniz cunku bir melek annesini ancak baska bir melek annedi anlar. Kizlar unutmayin biz cok ozel anneleriz cunku bizim cennetde meleklerimiz var. Ve insakkah birgun bu dubyaddada bebdklerimiz olacak. Umudunuzu asla kayb etmeyin. Yanlizca o yuce Rabbime siginin. Hersey guzel olucakdir. Gecen bir sayfada ing.ce bir sey okudum.simdi sizlerle paylasmak istiyorum. Anlamini yaziyorum. ''Yildizlar yanliz altinda dilek dilemek icin degildir. Onlar hemde,sevdiklerimizin bizi izlediyi cennetin pencereleridir.'' anliyacaginiz meleklerinizi ozlediginizde yildizlara bakin cunku onlar ordan bizi hergun izliyorlar.

canım inan seni hepimiz anlıyoruz yani hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz benimde 55 gün oldu bende inan ilaçlarla duruyorum aslında beynimi çıldırmamak için korumaya çalışıyorum bende senin gibi düşünüyorum canım kısmet Allah hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip edecek inşallah biraz sabır başka hiç bir çaremiz yok sen nerde oturuyosun.

melekyavrum hayırlısı olsun senin için çok sevindim inşallah bu sefer olacak . hepimizin duası ile

kızlar bu arada aklıma bişey geldi mesela ilk önce melekyavrum için hepimiz sırası gelen arkadaşa o ay yasin okusak sonra bagışlasak iyi olmaz mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…