kızlar doktordan geldim yeni
nur topu gibi kistim aynen duruyor 4.5 cm ama doktor sıkıntı olmaz
tehlikeli bir kist değil dedi
beklemeden gebelik calısmalarına baslayın dedi
artık gebelik olsun hiç ertelemeyyin dedi
son aylarda seni hastaneye yatırırım mutlaka dedi
bebek kordon dolanması kaka yemesinden ölmez dedi
büyük ihtimal bebeğin plessantası ayrılmıstır dedi
senin gibi cok kişi görüyorum ben dedi
çok sıkıntı yasamıssın cok büyük sanssızlıklar ama dedi
sağlıklı bebegin olacaktır üzme kendini
stres sigara alkol radyasyon üzüntü sürekli endişe bunlardan uzak dur dedi
arkadaslarım olur ya da olmaz ben artık bekleme sürecini bırakıyorum
büyük korkularla endişelerle
Rabbim benim ve siz kardeşlerimin yanında olsun
evlat sevincini bizlere de yasatsın
CANIMMM çok sevindim hadi hayırlısı rabbim tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip eder inşalahhhh.inanç beye mi gittin nasıldı ilgilenmesi falan bende şubatta kromozom testi yapılacak ondan çıkacak sonuçlara göre inşallah mart ayında başlayacağız bakalım.
kızlar doktordan geldim yeni
artık gebelik olsun hiç ertelemeyin dedi
CANIMMM çok sevindim hadi hayırlısı rabbim tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip eder inşalahhhh.inanç beye mi gittin nasıldı ilgilenmesi falan bende şubatta kromozom testi yapılacak ondan çıkacak sonuçlara göre inşallah mart ayında başlayacağız bakalım.
gözün aydın canım rabbim hakkında hayırlısını versin ne güzel burda böyle güzel paylaşımları görmek çok mutlu oldum çok ta sevindim allahım inş.bu yıl hepimizin yüzünü güldürür....çok ağladık hepimiz üzüldük sırasıyla kimi 7ay önce kimi 2 ay önce şimdi sırası gelen sabreden mutlu oluyor:)))darısı bizlere tüm melek annelerine 2013e hamiş 2014 e bebişli gireriz hepimiz...rabbim aminnnnn
Bitanemmm çok sevindim.Hadi bakalım stresten uzak duruyoruz.Benimde birtane kistim var öenemsiz naaapalım :)
Rabbim bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.
İnşallah tez zamanda bebeklerimiz gelir
melekyavrum inşallah senin için en hayırlı zamanda hamile kalırsın. ocak dedik ama biliosunuz bende de kist var.doğum kontrol hapı kullanıorum. ben şubatta başlayacam inşallah. 7 ayı tamamlasam daha iyi gibi.
ama yined e aynı zamanlarda denioruz gibi olacak. bakalım müjdeli haberler ilk kimden gelecek.
canım benim çok sevindim ,gözün aydın inşallah en yakın zamanda hamiş haberlerini de alırız ,bu bile büyük umut bütün psikolojin değişmiştir ,hadi bakalım başlasın çalışmalarkızlar doktordan geldim yeni
artık gebelik olsun hiç ertelemeyyin dedi
aynen benim eşim de böyle söylemişti ,sen ağlıyorsun herkes sana üzülüyor, kimse benim neler yaşadığımı düşünmüyor diyip bir gün patlamıştı ve sonrasında ciddi bir depresyona girmişti ( post depresyon diyorlarmış buna :yaşanılmamış gösterilememiş depresyonun daha ağır bir şekilde ortaya çıkması) yani iyi gibi gözüküyorlar ama değiller onlar da bizim kadar olmasa da büyük bir kayıp verdiler ( kocam kendi elleriyle gömmüş kızımı ,o sahne bile ne kadar yıkıcı)Elbette canı yanıyordur onun da evladı. Ben de senin gibi sürekli eşimle bu konuyu konuşmak istiyorum ama o kapatmaya çalışıyor üzüldüğünü söylüyor. Kızımı defnettiğimiz gün bana dedi ki bu olay en çok bana patladı. Neden diye sorunca, sen ne guzel aglayabılıyorsun ben senın yanında dik durmaya calıstıkca mahvoldum dedı. Bu arada baktım yerınde oturamıyor sureklı sırtını kaşıyor ne oldu dedım bütün sırtında kanlı çıbanlar çıkmış içine atmaktan.Erkekler bizden daha farklı yasıyorlar acılarını o yuzden zannetme ki eşin seni anlamıyor.
üçümüzde de cerende sen de bende kist cıktı ya neden böyle oldu ki
üçümüzde de kist var ama daha ilginç olanı boyutlarının bile aynı olması:)
Valla canım üzüntü stres olunca onlarda oluştu doktorum stresten dedi bana :/üçümüzde de cerende sen de bende kist cıktı ya neden böyle oldu ki
Aynen hepimiz için hayırlısı olsun.Tez zamanda güzel haberler alalım inşallah...Ben inanıyorum kuzularımız bizi bekletmeyecekler inşallah :)melekyavrum inşallah senin için en hayırlı zamanda hamile kalırsın. ocak dedik ama biliosunuz bende de kist var.doğum kontrol hapı kullanıorum. ben şubatta başlayacam inşallah. 7 ayı tamamlasam daha iyi gibi.
ama yined e aynı zamanlarda denioruz gibi olacak. bakalım müjdeli haberler ilk kimden gelecek.
kızlar gebelik için son hazırlığımı da yaptım
saçlarımı sarıdan siyaha boyattım
belimdeki sacları omuz hizama kadar kestirdim
bir insan bu kadar saçıyla oynarsa kesin psikilojisi bozuktur
sizlere bi sorum olucakti.. benim bebegimi kaybedeli simdi 28 gün oldu yani 15.01.13 tarihimizdi ama olmadi ..
simdi korunma sürecindeyiz ve haziran temmuz arasi tekrar hamile kalmaya düsünüyorum.
acaba kimler benim gibi durumda kac kisi ozaman baslicak planlara kendime bi arkadas ariyorum ..
beklemek cok zor.. acim daha cok taze sanki kucagima tekrar bi bebek alinca anca ozaman iyi hissedicem kendimi ..
cok zor durumdayim .. dayanilcak gibi degil ama sabir sabir sabir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?