Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

benide toplum saglık merkezinden aramıslardı.gittim bisuru soru sormustu.sasılacak sey dedi.çunku çok sık kontrollere gitmişsin nasıl farkedilmemiş dedi.

canim rabbim bol bol sabir versin okudukca tüylerim diken diken oldu ve ayni andada kendi kizim aklima geldi... hepimizin umudu ayniymis meger...allahim bütün melekannelerime sabir ihsan eyle ve en kisa zamandada tekrar bebek....aminnnnnn

132 gun oldu benimde dogum yapalı. bnm dogumdan sonra olmustu.gözlerimden belirlendi. çift görmeye basladım.sag gözüm sabitlenmişti. hareket etmiyordu.gözlerim büyüme yapmıstı. nereye baktıgım belli olmuyordu.şimdi buhafta gene emar çekilecek.tumorun son durumuna bakılacak.hamdolsun gözlerim duzeldi.bnmde ilk bebegimdi Aysenazım.Mewlam bize sabır wersin.

canim rabbim bol bol sabir versin okudukca tüylerim diken diken oldu ve ayni andada kendi kizim aklima geldi... hepimizin umudu ayniymis meger...allahim bütün melekannelerime sabir ihsan eyle ve en kisa zamandada tekrar bebek....aminnnnnn

amin cnm sen nezaman kaybettin melegini ((

camım benim rabbim sabrını versin benimde canım oğluşuma 57 gün oldu artık kısmet olursa bende mayıs gibi düşünüyorum rabbim izin verirse...

camım benim rabbim sabrını versin benimde canım oğluşuma 57 gün oldu artık kısmet olursa bende mayıs gibi düşünüyorum rabbim izin verirse...

bnmde 132 gun oldu kızımı kaybedeli bana kalsa şimdi istyorum ama eşim istemio. tedawimde daha bitmedi.

allah kabul etsin bende okumak isterdim ama müsait değilim şuan dualarınıza benide ekleyin bizleride unutmayın kader arkadaşlarım bu dünyada bizlerden başka bizi anlayan yok herkes anlamış gibi yapıyor ama artık dinlemektende sıkıldılar ama burda çok rahatım enazından hepimiz melek annesiyizbirbirimizi anlayabiliyoruz hepimizin allah yardımcı sı olsun inş.

canım benimde kilo sorumun var bir an önce vermem gerekiyo doktor öyle diyo bakalım verecez inşallah kaç kilosun sen ben şuan 79 kiloyum benim 60 kilo olmam lazım hamile kalmak için
bnm dr falan demiyo ama kendim istiyorum boyum uzun ama 95 kiloyum 20 kilo verip 75 olsam manken gibi olurum

şu an 3 kişi olduk cerenball ve melekyavrum birde ben
arkadaslar ne okuncaksa bende okurumda kanamam var dr a gidicem haftaya geçincce okuyABİLİRİM

maffettin beni göz yaşlarına boğuldum...Allah birdaha göstermesin hiç birimize allahım tez zamanda sağlıcakla bir bebek nasip eder inşallah

amin canım rabbim bizlere bütün melek annelerine dayanma gücü versin kucaklarımızı doldursun evimizde çocuk sesleri yankılansın inşallahh rabbimmm

Merhaba kızlar. Bilgisayarım bozuk malesef. Yazdıklarınızı okuyabiliyorum ama yasamıyorum. Karneler alınacak notları bile giremedim daha..
arkadaşlar yasin okuma fikri de çok hoşuma gitti. çünkü toplu dua dinimizce daha makbul. ama ilk önce tobeguk arkadaşımız için okuyalım. mesela bu cuma:) nasıl olur? evet diyen kaç kişiyiz?
Arkadaşlar çok incesiniz, teşekkür ederim ama bu okuma bana fazla gelebilir, okuyamayabilirim yani. O yüzden kimseye borçlu kalmak istemem. Hele ki bu hafta kırmızı kartı gördüm, kendime bile okuyamayacağım.
bu arada kilo verme maceramı bilenlerrr... melekyavrum, tobeguk ben bugün itibariyle 66 yı gördüm. 6 kilo gitti. doğum öncesi 65 idim. ama hedefim 58 yeni bir gebelik öncesi 58 olmak istiyorummm
Maşallah canım. Çok iyi kilo verdin sen. Ben saldım iyice. Üstüne verdiğimi de aldım..
Canım başın sağolsun ve çoook çok geçmiş olsun. Umarım iyisindir.
maşallahhh sana ne güzel kilo vermişsin diyet yaptınmı peki.canım bu arada senin oy kaç.
ben biraz kısayım 1,55 boyum ve şuan 61 kiloyum 56 kilo ile hamile kalmıştım
Valla melekyavruma da maşallah...
B arada ketenin bizim boy kilo aynıymış bea!!! Sadece ben 60 la hamile kalmıştım...

canım başın sağolsun rabbim hepimiziin sabrını versin inş.tedavi olarak yeni bir hamilelik içinmi tedavi görüyorsun?

hyr cnm dogumdan sonra beynimde hipofiz bezi denen bi tumör çıkmıstı. onun için buhafta gene beyin emarı çekilecek.

bende varim bende okurum melek anneleri.. benimde hafif akintim var daha cok erken ondandir.. acaba gecerlimidir eger bir mahsulu yoksa seve seve..
bi bilginiz varmi?

Acını yüregimde yasıyorum her an
Yalvarırım rüyama gel her zaman
Şaşkın bir haldeyim dagınık kafam
Elimde degil geçmiyor gönül yaram

Nasıl unuturum yavrum seni ben
Agrıyor içim heran yeniden
Zindanlardayım kurtulamıyorum hapsimden

iice sair oldu annen melegim ((

kızlar okurum diyen arkadaşlar
melekyavrum

cerenball

zelalperd

mehtapibrahim

derinsu
Kızlar bende başladım bebek için.Okumak istiyorum ama çok zamanım yok.İşler şu aralar çok yoğun fırsat bulduğumda okumak istiyorum.
İlk önce tebegukumuz için okuyoruz sanırım ...

Başın sağolsun canım.Çok zorluk çekmişsin okurken çok fena oldum.Allahım güç kuvvet sabır versin sana canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…