Rabbim bazılaına akıl fikir vicdan nasip etsin inşallahhhhh.
iş yerinde internetten doktor araştırmam alay konusu oldu aa yine doçentmi arıyorsun internetten ha ha ha
diye espriler çok zoruma gitti bugün ya insanın acısı ile dalga geçlirmi? be insafsız hayatta her işin düzgün gitmişşe şimdiye kadar başka insanların çaresizce arayışlarınla niye dalga geçersin?????ben o 2 şahsıda Rabbime havale ediyorum dünya gözü ile inşallah onlarında çaresizliğini evladı için üzülüp ama elinden bişey gelmemeyi yaşarlar bu acıyı ciğerlerinden hissetsinler.
bana kızmayın kızlar böyle dedim diye ama zoruma gidiyor benim acımı alay konusu yapmaları sanki kendileri haşa Allahta onların başına birşeyler gelmeyecek gibi gülmeleri
kızlar dün eve doktorla ebe geldi söylemiştim tansiyonumu ölçtüler küçük 10 çok yüksek dediler bu gün bi banka işim vardı dışarı çıkmak zorunda kaldım kalabalıga girince bir ter boşaldı suratım sarardı hemen tansiyonumu ölçtürdüm küçük 6 kadın bana panikatak olabilirdedi birde bu çıktı olur olmadık yerlerde bir aglama geliyo tutamıyorum .
İnaşllah canım hayırlısı neyse o olur korkum kızımın rahatsızlığı genetikmi hala sonucu çıkmadı korkumuz o genetik ise aynı acıları yaşayacak gücüm yok.
canım insallah hersey daha iyi olucak genetikse tüp bebek yaparlar iyi sperm ve yumurtayla
üzme kendini
gerçi neler hissediyorsun cok iyi biliyorum
Rabbim bazılaına akıl fikir vicdan nasip etsin inşallahhhhh.
iş yerinde internetten doktor araştırmam alay konusu oldu aa yine doçentmi arıyorsun internetten ha ha ha
diye espriler çok zoruma gitti bugün ya insanın acısı ile dalga geçlirmi? be insafsız hayatta her işin düzgün gitmişşe şimdiye kadar başka insanların çaresizce arayışlarınla niye dalga geçersin?????ben o 2 şahsıda Rabbime havale ediyorum dünya gözü ile inşallah onlarında çaresizliğini evladı için üzülüp ama elinden bişey gelmemeyi yaşarlar bu acıyı ciğerlerinden hissetsinler.
bana kızmayın kızlar böyle dedim diye ama zoruma gidiyor benim acımı alay konusu yapmaları sanki kendileri haşa Allahta onların başına birşeyler gelmeyecek gibi gülmeleri
ne kadar sinirlendim anlatamam
docent değil profösör ararım istersem ordanaryüs ararım kime ne
para benim hayat benim sağlık benim
takma canım o aciz insan kılıklı mahlukları
ayaklarına tas degse of anam diye bin laf ederler,ama evlat acısını umursamazlar
aysenaz resimdeki bebeğin miydi canım
allahimmm.. aglamak istiyorum bagirmak kirmak dökmek bütün icimdekileri kusmak istiyorum ama duyan olurmu..
nekadar yanlizim anlatamam melek oglumdan baska kimsem yokkk kimse icimdekileri bilmiyor anlamiyor ne yapiyimmm ben haykirmak istiyorum..
ama susuyorum iste öylece susuyorum.. cünki kimse bisey yapamazki bilsemki o haykirislarimi biri duyacak bagirirdim elbet..
nekadar daha böyle sürer bu yangin nezaman az da olsa sönerki .. bugün tam 1 ay oldu.. koca bir ay aslinda ne cabuk gecti.. yasasaydi 1 aylik olacakdi
oglum.. canimin ici .. okadar özledimki.. dayanma gücüm yok oluyor git gide sanki sabret diyorum icimden sabrediyorum ama sanki kaybediyorum yapamiyorum basaramiyacagim gibiyim..
kızlar günaydın nasılsınız melek annelerim...canlarım benim...
bayadır görüşemiyoruz, hamdolsun biz iyi olmaya çalışıyok allahın verdiğine şükür diyerek ilerliyoruz rabbimin izniyle sizler ne yaptınız ne var ne yok varmı güzel haberler bilmediğim? hepinizden hayırlı güzel haberler bekliyorum ona göre..:) melekyavrum doktor ne dedi tatlım ? bu arada aramızda yeni arkadaşlar görüyorum onlarda hoşgelmişler keşke bu şekilde tanışmasaydık ama kader....rabbim hiçbirimize başka acı ağrı göstermesin inş...hepiniz allaha emanet olun sağlıcakla kalınnnn
bu gün doktora gittim tahlil yaptılar ama içim yandı ordaki hemşire 35oo kişiye bakıyorum ve 2 seneden beri sadece ikinci bebek ölümü dedi ay çok kötü oldum allahım benden 1 ay önce 3 aylık bir bebek daha ölmüş onunda kalp sıkıntısı varmış bakarmısınız ya nasıl bir dünya ordan çıktım anneme gittim annem elime bişey verdi dolaba koy diye unutmuş kadın içinde olanı bi açtım oglum için oda takımı dışında bir de yanıma beşik almıştım şaşırdım güzelyüzlümü nerde yatırayım onun içine pamuk yatak yaptırmıştım o çıktı karşıma ay resmen içimdeki haykırışlarım beni üzdü yavrum dedim deli oldum seni nerelerde yatırayım dedim yatıra yatıra baban kara topraga yatırdı seni ay insan kendine üzülürmü kızlar resmen kendi kendime üzüldüm . ordan çıktım terziyi gördüm emzirme yastıgı emzirme önlügü diktirmiştim adam tanıdık daha sonra paranı bırakırım demiştim olaylar böyle olunca aklımdan çıktı tabi neyse onuda verdim terzi sordu rahat mı diye ooooy dedim allahım nasıl sönerbu yangın rabbim valla dengesiz oldum kendimi tanıyamıyorum artık saçma saçma şeyler yapıyorum eve geldim anahtarı apartman kapısında unuttum yukarı çıktım yarım saat anahtar aradım elimde soda şişeleri vardı onları düşürdüm kırdım unutkanlık hat safa işte bende durum bu arkadaşlarım kötü bir gün işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?