Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım benim sıkma canını sen sadece allaha havale et Rabbim herşeyi görür bilir.Unutma kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz allah gösterir saNADA O CAHİL İNSANLARIN PİŞMANLIĞINI....

Bunlar üzüntüden bende uzun müttet yolda olur olmaz heryerde ağlardım geçecek toparlanacaksın inşallah

keten doğumumdan sonra sürekli yanımda olan bir arkadasım daha dün pahalı birsey almıs bizim işle alakalı
pahalı olupta 100 lira civarı yani neyse off evlat acısı gibi içime oturdu dedi

sakın o cümleyi benim yanımda bir daha deme dedim
sonra nasıl özür dileyeceğini bilemedi
ama bu arkadsım kötü niyetle asla demedi
ben ona bile tahammül edemedim

üzülme canım, aynıları benimde melissenin de daha birçok arkadaşımızın da başına geldi. allaha havale edelim en iyisi. gerçi en güzelini melekyavrum sölemiş kendi başlarına gelen en ufak bir şeyde kıyamet koparan bunlar başkalarının acılarıyla eğleniyorlar.
allahım bize merhamet etsin, sabır versin..

sen de fırsat verme be arkadaşım, iş yerinde bakma doçente. paylaşma yaşadıklarını anlamıor kimse. bzi bunaldıkça düşündükçe haz alıorlar.

melek yavrum napıorsun çalışmalara başlandı mı?

allahimmm.. aglamak istiyorum bagirmak kirmak dökmek bütün icimdekileri kusmak istiyorum ama duyan olurmu..
nekadar yanlizim anlatamam melek oglumdan baska kimsem yokkk kimse icimdekileri bilmiyor anlamiyor ne yapiyimmm ben haykirmak istiyorum..
ama susuyorum iste öylece susuyorum.. cünki kimse bisey yapamazki bilsemki o haykirislarimi biri duyacak bagirirdim elbet..
nekadar daha böyle sürer bu yangin nezaman az da olsa sönerki .. bugün tam 1 ay oldu.. koca bir ay aslinda ne cabuk gecti.. yasasaydi 1 aylik olacakdi
oglum.. canimin ici .. okadar özledimki.. dayanma gücüm yok oluyor git gide sanki sabret diyorum icimden sabrediyorum ama sanki kaybediyorum yapamiyorum basaramiyacagim gibiyim..

cnm benimde 4.5 ay oldu.Zamanla insanın acısı diner derler ya ama bu ewlat acısı için geçerli deil.Tam tersine gitgide körükleniyo acısı.:Kelimeler yetersiz kalıyo teselli wermeye.Sadece Yaradan var diyorsun.Ona sıgınıyoruz.Odur dertlere derman.

kızlar bugun beyin emarı çekmeye gidicem gene.şu beynimdeki sorun çıkarmamıssa bu aydan sonra bende bebek çalısmalarına baslamak istiyorum ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum.
(( yoksa kafayı yicemmm

kızlar günaydın nasılsınız melek annelerim...canlarım benim...
bayadır görüşemiyoruz, hamdolsun biz iyi olmaya çalışıyok allahın verdiğine şükür diyerek ilerliyoruz rabbimin izniyle sizler ne yaptınız ne var ne yok varmı güzel haberler bilmediğim? hepinizden hayırlı güzel haberler bekliyorum ona göre..:) melekyavrum doktor ne dedi tatlım ? bu arada aramızda yeni arkadaşlar görüyorum onlarda hoşgelmişler keşke bu şekilde tanışmasaydık ama kader....rabbim hiçbirimize başka acı ağrı göstermesin inş...hepiniz allaha emanet olun sağlıcakla kalınnnn

Meraba Canlar nasılsınız?
Özlüyorum sizleri ya artık daha sık girmeye çalışıcam işten fırsat bulup :)
Dua etmemiz çokgüzel olsu ya derinsuberfu sağol canım.
İnşallah hepimiz için en iyisi en güzeli olup sağlıkla gelir evlatlarımız bizlerde mutlu oluruz.

İnayım nerelerdesin ?

Melek yavrum,cerenball daha dün gibi hatırlıyorum hepimiz çaresizce ocak ayını bekliyoduk geldi çattı.
Hepimiz için hayırlısı olsun.Güzel haberler veririz inşallah.

Aynurcum iiyiz bizde.Artık başladık bebek için ...İnşallah bizde sizlere güzel haberler veririz :)
Sende bebeğinde Allaha emanet olun.Kendine çok iyi bak güzel anne :)

slm kızlarrrr
bayadır okuyamadım geçmişi okusam dedim ama bayada olmuş
melissecim iyiyim görüşemiyoruz senle çokmu yoğunsun

tobeguk özledim kız doğa nasıl?? senle ben demirbaş olduk he
24kasım iyi demincek beraberdik bana tost ısmarladı

aysem geliyormu oğluşu nasılmış

yeni arkadaşlarla pek konuşamadık ama hepsine sabırlar diliyorum
daha sık gelicem inşallah öptüm hepinizi

bu gün doktora gittim tahlil yaptılar ama içim yandı ordaki hemşire 35oo kişiye bakıyorum ve 2 seneden beri sadece ikinci bebek ölümü dedi ay çok kötü oldum allahım benden 1 ay önce 3 aylık bir bebek daha ölmüş onunda kalp sıkıntısı varmış bakarmısınız ya nasıl bir dünya ordan çıktım anneme gittim annem elime bişey verdi dolaba koy diye unutmuş kadın içinde olanı bi açtım oglum için oda takımı dışında bir de yanıma beşik almıştım şaşırdım güzelyüzlümü nerde yatırayım onun içine pamuk yatak yaptırmıştım o çıktı karşıma ay resmen içimdeki haykırışlarım beni üzdü yavrum dedim deli oldum seni nerelerde yatırayım dedim yatıra yatıra baban kara topraga yatırdı seni ay insan kendine üzülürmü kızlar resmen kendi kendime üzüldüm . ordan çıktım terziyi gördüm emzirme yastıgı emzirme önlügü diktirmiştim adam tanıdık daha sonra paranı bırakırım demiştim olaylar böyle olunca aklımdan çıktı tabi neyse onuda verdim terzi sordu rahat mı diye ooooy dedim allahım nasıl sönerbu yangın rabbim valla dengesiz oldum kendimi tanıyamıyorum artık saçma saçma şeyler yapıyorum eve geldim anahtarı apartman kapısında unuttum yukarı çıktım yarım saat anahtar aradım elimde soda şişeleri vardı onları düşürdüm kırdım unutkanlık hat safa işte bende durum bu arkadaşlarım kötü bir gün işte

emarı bugun çektiremeden döndum. dewlet hastanesinde reçete olarak yazdırmamız gerekiomus ilacını.şimdi ewdeyim.eşim reçete olayını halledecek. oysa 2 ay öncesinde özelden yazdırabilmiştik.yarına kaldı sanırım.kızımla gittigimiz hastanede çektiriyoruz emarı.gitmek istemiyoruuuuuummmmmmmm demek istedim ama diyemedim.eşimde benden farklı olmuyodurki.
hiçbişey yapasım yok.kafam hiç yerinde degil.uzun zamandır olmayan basagrısı basladı.çok hırpaladım kendimi son zamanda. 1 haftada 2.5 kilo wermişim.65tim,62.5 olmusum.bu arada facedende yazısabiliriz.görmek isterim kader arkadaslarımı.hulya talay gulcemal olarak bulabilirsiniz beni

bende kızımın dogumundan sonra bu beynimdekinden dolayı 1 ay boyunca hergun gittim doktora.neler var neler.3 aylık bi bebek beyin ameliyatından çıkmıstı.burnunda falan hortumlar takılıydı.Aynı Aysenazım gibi.çok fena olmustum.gene 3 aylık bi bebegin boyundan asagısı tutmuyordu. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…