- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
bende varim bende okurum melek anneleri.. benimde hafif akintim var daha cok erken ondandir.. acaba gecerlimidir eger bir mahsulu yoksa seve seve..
bi bilginiz varmi?
bnm dr falan demiyo ama kendim istiyorum boyum uzun ama 95 kiloyum 20 kilo verip 75 olsam manken gibi olurum
arkadaslar ne okuncaksa bende okurumda kanamam var dr a gidicem haftaya geçincce okuyABİLİRİM
izeYASİNLERE ne zaman baslıyoruz derin
ve baslarken ne diyeceğiz
tobeguk için diye mi sölicez
kızlar kendimi bi garip hissediyorum birkaç gündür ince ince başım ağrıyor arada bi midem bulanıyor sanki bilmiyorum ama kazayla ,hamile mi kaldım acaba 30 aralıkta regl oldum en son daha çok yeni ama acaba olabilirmi çünkü birden değişiklik hissettim iştahımda arttı.kızımdada regl günüm gelmeden aşırı iştahım açılmıştı ama hamile değilimdir demiştim.ay şimdi hamile kaldıysam nasıl olacak doğum yapalı 3 ay oldu daha ay ya dua edin benim için rabbim hayırlısını nasip etsin
canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun bakalım dün ebe geldi bize 3ay 4 ay farketmez dedi ama hayırlısı dualrım seninle
ben okumaya başladım şimdilik 2 tane okudum ben 6 tanemi okuyacağım fırsat buldukca okumaya çalışıyorum.. hamilelikten dolayı çok bulantım rahatsız oluyorum
melekyavrum mesaj kutun dolu sana zahmet boşaltırmısın
ben okumaya başladım şimdilik 2 tane okudum ben 6 tanemi okuyacağım fırsat buldukca okumaya çalışıyorum.. hamilelikten dolayı çok bulantım rahatsız oluyorum
arkadaşlar merhaba yaa benim çok önemli bir sorum olacaktı ben 3.5 aylık bebeğimi karnımda kalbi durduğu için kaybettim şimdi yine hamileyim geçen hafta kalp atışlarını da duyduk. fakatgeçen haftaya kadar kabızdım doktor muayenesinden sonra kabızlığım geçti hamile kalmadan önceki düzenime döndü endişem acaba bebeğime bişe mi oldu hergün tuvalete çıkıyorum kabızlığım gitti. ilk hamileliğimde de kabızdım ve bebeğim karnımda öldüğünde 1 hafta sonra doktor muayenesinde anlamıştık ve o hafta da benim kazbılığım geçmişti hatta demiştim ki meğer oyüzden düzelmiş... şimdi korkuyorum. sizce boşuna mı evham yapıyorum sık tuvalete çıkmaka normal mi hamilelikte? nolur cevap verin arkadaşlar..
hyr cnm dogumdan sonra beynimde hipofiz bezi denen bi tumör çıkmıstı. Onun için buhafta gene beyin emarı çekilecek.
allah kabul etsin canım 5 tane ne güzel ay tatlı bulantılar . canım benim karnını benim için okşarmısın içimden geldi bak şimdi nasıl doldu gözlerim
boşaltıyorum canımmm
bu arada ben yasinleri nasipse yarın aksam okuyup bitiricem
yesinler senin bulantılarını
kızlar sanırım başka katılan yok sanırım tobeguk katılırsın sanırım
melekyavrum 6 yasin
zelalperd 6 yasin
tobeguk 6 yasin
mehtapibrahim 6 yasin
derinsu 7 yasin
cerenball 6yasin
ANLAŞTIK MI CUMA GÜNÜNE KADAR OKUYALIM BEN CUMA GÜNÜ TOBEGUK ARKADAŞIMIZ İÇİN BAGIŞLAYACAGIM
Allah kabul eder inşallah sonra sırada kim var ona okuruz kızlar hadi bakalım hayırlı bir iş sonucda dualarımızın kabul olur inşallah
geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun...
kızlar dün eve doktorla ebe geldi söylemiştim tansiyonumu ölçtüler küçük 10 çok yüksek dediler bu gün bi banka işim vardı dışarı çıkmak zorunda kaldım kalabalıga girince bir ter boşaldı suratım sarardı hemen tansiyonumu ölçtürdüm küçük 6 kadın bana panikatak olabilirdedi birde bu çıktı olur olmadık yerlerde bir aglama geliyo tutamıyorum .
canım ben de okurum inşallah beni de ekleyin.okuyan da okudum diye yazsın.bu arada ben 2 cumadır 1007 defa Ya EVVEL OKUYORUM.4 cuma üstüste okunması gerekliymiş.bu cuma siz de başlayabilirsiniz.AllAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN.
kızlar dün eve doktorla ebe geldi söylemiştim tansiyonumu ölçtüler küçük 10 çok yüksek dediler bu gün bi banka işim vardı dışarı çıkmak zorunda kaldım kalabalıga girince bir ter boşaldı suratım sarardı hemen tansiyonumu ölçtürdüm küçük 6 kadın bana panikatak olabilirdedi birde bu çıktı olur olmadık yerlerde bir aglama geliyo tutamıyorum .
cnm bence de üzüntüden oluyor
ben doğumdan sonra ne acılar cektim vücüdumda bir sürü yara ucuk cıban cıktı
sen lütfen ihmal etmeden psikiyatrıiste git umarım panik atak değildir
İnaşllah canım hayırlısı neyse o olur korkum kızımın rahatsızlığı genetikmi hala sonucu çıkmadı korkumuz o genetik ise aynı acıları yaşayacak gücüm yok.ize
canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun bakalım dün ebe geldi bize 3ay 4 ay farketmez dedi ama hayırlısı dualrım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?