Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

tobeguk arkadaşım tamam ilk önce mesajı okumuştum anlaştık bu hafta senin hadi bakalım hayırlı inşallah rabbim en güzelini versin sana inşallah

ben okumaya başladım şimdilik 2 tane okudum ben 6 tanemi okuyacağım fırsat buldukca okumaya çalışıyorum.. hamilelikten dolayı çok bulantım rahatsız oluyorum

ben okumaya başladım şimdilik 2 tane okudum ben 6 tanemi okuyacağım fırsat buldukca okumaya çalışıyorum.. hamilelikten dolayı çok bulantım rahatsız oluyorum

allah kabul etsin canım 5 tane ne güzel ay tatlı bulantılar . canım benim karnını benim için okşarmısın içimden geldi bak şimdi nasıl doldu gözlerim

arkadaşlar merhaba yaa benim çok önemli bir sorum olacaktı ben 3.5 aylık bebeğimi karnımda kalbi durduğu için kaybettim şimdi yine hamileyim geçen hafta kalp atışlarını da duyduk. fakatgeçen haftaya kadar kabızdım doktor muayenesinden sonra kabızlığım geçti hamile kalmadan önceki düzenime döndü endişem acaba bebeğime bişe mi oldu hergün tuvalete çıkıyorum kabızlığım gitti. ilk hamileliğimde de kabızdım ve bebeğim karnımda öldüğünde 1 hafta sonra doktor muayenesinde anlamıştık ve o hafta da benim kazbılığım geçmişti hatta demiştim ki meğer oyüzden düzelmiş... şimdi korkuyorum. sizce boşuna mı evham yapıyorum sık tuvalete çıkmaka normal mi hamilelikte? nolur cevap verin arkadaşlar..

içine kötü düşünceleri getirme en iyisi doktora git öyle rahatlarsın canım

canım ben de okurum inşallah beni de ekleyin.okuyan da okudum diye yazsın.bu arada ben 2 cumadır 1007 defa Ya EVVEL OKUYORUM.4 cuma üstüste okunması gerekliymiş.bu cuma siz de başlayabilirsiniz.AllAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN.

kızlar dün eve doktorla ebe geldi söylemiştim tansiyonumu ölçtüler küçük 10 çok yüksek dediler bu gün bi banka işim vardı dışarı çıkmak zorunda kaldım kalabalıga girince bir ter boşaldı suratım sarardı hemen tansiyonumu ölçtürdüm küçük 6 kadın bana panikatak olabilirdedi birde bu çıktı olur olmadık yerlerde bir aglama geliyo tutamıyorum .

panikatak oldugunu dusunmuyorum cnm kafamız okadar doluki yasadıklarımızın etkisi bianda tutabiliyo.bende 2gundur daha fena oldum.saatlerdir aglıyorum.

ne için okuyorsun canım YA EVVEL i

cnm bence de üzüntüden oluyor
ben doğumdan sonra ne acılar cektim vücüdumda bir sürü yara ucuk cıban cıktı
sen lütfen ihmal etmeden psikiyatrıiste git umarım panik atak değildir

cnm bence de üzüntüden oluyor
ben doğumdan sonra ne acılar cektim vücüdumda bir sürü yara ucuk cıban cıktı
sen lütfen ihmal etmeden psikiyatrıiste git umarım panik atak değildir

aslında bende panikatak oldugunu düşünmüyorum o kadar çok üzülüyoruzki vücut bi şekilde tepki veriyo yarın doktora gidicem bakalım o ne diyecek

Rabbim bazılaına akıl fikir vicdan nasip etsin inşallahhhhh.
iş yerinde internetten doktor araştırmam alay konusu oldu aa yine doçentmi arıyorsun internetten ha ha ha
diye espriler çok zoruma gitti bugün ya insanın acısı ile dalga geçlirmi? be insafsız hayatta her işin düzgün gitmişşe şimdiye kadar başka insanların çaresizce arayışlarınla niye dalga geçersin?????ben o 2 şahsıda Rabbime havale ediyorum dünya gözü ile inşallah onlarında çaresizliğini evladı için üzülüp ama elinden bişey gelmemeyi yaşarlar bu acıyı ciğerlerinden hissetsinler.

bana kızmayın kızlar böyle dedim diye ama zoruma gidiyor benim acımı alay konusu yapmaları sanki kendileri haşa Allahta onların başına birşeyler gelmeyecek gibi gülmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…