slm canlarımm internetim de sorun var giremedim bu ara pek hepimiz iyiyis dimi melek annelerimm..... her şey yolunda güzel inş......
ben şahsen iyi gibiyim canım. bildiğin gibi kendimi dışarlara vurdum. topic gariban bu ara pek gelen giden yok canım. sen neler yaptın?
evt bu topik hepimizin gariban bırakmamak lazım ben bu ara pek giremedim ama düzenli girerim yine inş bende taşınma işine başlıyorum artık yavaş yavaş toparlanıcam onun hevesi ve heycanın bi yandan da iş arıyorummm bu arada rejim durumları ne alemde cnm:)
ya kızlar bir şey sorucam bu arada. geçen gün bir yere yetişmem gerekiyordu 50-100m yavaşça koştum. sonra 2 gün rahmim ağrıdı. bugünde çok kilo aldım bari biraz yürüyeyim diye hızlı adımlarla yürüdüm-ama koşmadım- yine rahmim ağrıyor bugün. bunu bir ben mi yaşıyorum yoksa normal mi? dr yürüyüş yapabileceğimi söylemişti halbuki:44:
evt bu topik hepimizin gariban bırakmamak lazım ben bu ara pek giremedim ama düzenli girerim yine inş bende taşınma işine başlıyorum artık yavaş yavaş toparlanıcam onun hevesi ve heycanın bi yandan da iş arıyorummm bu arada rejim durumları ne alemde cnm:)
ara ara bendede ağrı oluyor ama yürüyüş yapıyorum onunla alakalı değildir heralde gerçi senin benden daha yeni etkilermi bilmiyorum uzun yürüyüşlere yeni başladım ben. 1,5 ay geçmişti bigün evi süpürdüm ertesi gün yattım sürekli ağrıdan mesela...belki farkında olmadan üşüttünmü ne..dinlen biraz geçer bence
hoşgeldin cnm aramıza ...
canım üşütmediğime eminim aslında. evin içi oldukça sıcak, patiksiz yeleksiz dolaşmam, gittiğim yerlere arabayla giderim. hiç ağır kaldırmıyorum, ağır iş yapmıyorum. dr. iyisin diyo. nazlı biri de değilimdir ama... oooof anlamadım yaa niye ağrıyo buu!!:44:
Ara ara olur merak etme biraz fazla gezinince etkilenmiştir. Birde seninki daha ciddi bi ameliyattı oda etkiler dinlen biraz bişeyin kalmaz
inşallah canım. allah tüm hastalara şifa versin inşallah. sen neler yapıyorsun canım bu arada? nasıl hissediyorsun kendini, geçti mi iç sıkıntın?
Ev buldun mu canım yardıma geleyim mi:)) taşınmak zor ya aslında taşınmak değilde yerleşmek daha zor geliyor bana geçen yıl taşındım bende zor yerleştim valla...bu arada 60 kg olmusum ama yemeyi özellikle hamur işlerini çok sevdiğim için bundan sonra daha inemem gibi geliyor
Yoksunuzki burda nasıl geçsin
ah canımmm bak ben geldim şimdi sen yoksun kahvaltıya misafirim var yinede bi 2 dk gireyim dedim öğleden sonra tekrar girerim inş kendiniii lütfen iyi hiisset ve iyi ol.......
hoşgeldin naber nasılsın nezaman taşınıyorsun iyileştinmi
istediğin sorudan başlayabilirsin
:))) iyim Allaha şükür cnm daha taşınmadım taşıncağım evin tadilatları var onu bekliyorum onümüzdeki hafta taşıınırım inş daha duruyo ev rahatım yani:) bu arada yemek tarifleri bakınıyom bi yandan eee ev hanımı durumu klasik akşama ne yapsam??:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?