Ayşem geliyormusunuz Bursaya yazları falan
amin. sagol canim basagrim gecti allaha sükür.. simdide dudagim ucukladi ama bunada sükür diger hamileler duyunca ben cok iyim.
maşallah canım ikinize de. ben de kızın mezarını görünce dudağımda uçuk, yüzümde sivilce çıktı ki ben de normalde ikisi de hiç çıkmaz. anla yani
Maşallah bebişede sanada :)
amin canim. rabbim bebek istegen tüm annelere saglikli bebekler nasip etsin...
amin..etrafımda hiç olmayan okadar çok varki Allah aratmasın yokluğunu
son uçuğun sivilcen olsun inşallah :))
amin canım. yüzümüzde sivilceler,uçuklar değil güller açsın en kısa sürede inşallah
bende bakınıyordum öyle topiklere..hallettinmi işlerini
hallettim canım hallettim. borçları ödedim, gezdim, yemek yedim, alışveriş yaptım geldim. in_aycım seni arkadaş olarak ekleyemiyorum ya canım. sayfada mı problem var ne? dur az daha deneyeyim. sen neler yaptın?
bende az önce geldim işten. annemdeyim kızım buradaydı okuldan anane alıyo..haftasonu geldi mutluyum o yüzden
hallettim canım hallettim. borçları ödedim, gezdim, yemek yedim, alışveriş yaptım geldim. in_aycım seni arkadaş olarak ekleyemiyorum ya canım. sayfada mı problem var ne? dur az daha deneyeyim. sen neler yaptın?
mesaj 2 kez olmus nedense:))) çokta bi iş yapmadım ama nedense çok yorgunum tembelliğim üstümde
tembel tembel yatmak güzeldir. hatta bazen en sevdiğim yaşam tarzıdır
bursadaki arkadaşın naptı doktor işini...iyimi bebeği
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah....herşeye ağlar oldum yaaaa turkcellin reklamına ağladım şimdi üffff.....bi arkadaşım vardı uzun zamandır görmedim ilk bebeğini 9 aylık sezeryanla ölü doğum yaptı onu hatırladım bugün 2 çocuğu var şimdi :))
amin canım. ne güzel darısı başımıza inşallah. ben de yanımda annem olsun.. diye bi reklem var ya ona uyuz oluyorum. annem ve bebeğimle hayal ediyorum kendimi
görüşürüz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?