hani matrix te bişey bilmiyo program yüklüyolar adam hemen öğreniyo ya kadınlara da doğum sırasında program yükleniyo sanki anne olunca bilmiyorum dediğin biçok şeyi bi bakmışsın yapıyosun kırk yıllık tecrubeli anneler gibi :))
çok güzel benzetme. inşallah allah bana da annelik duygusunu yaşatır canım.
bugün nasılsın? neler yapıyorsun?
amin inşallah yaşarsın sende.... isteyen herkeste.....ben iyiyim kızımda geniz etinden şüpheleniyorduk dün götürdük alınacak dedi büyükmüş şimdi ona taktım kafayı basit bi ameliyat ama ameliyat işte.....gün alıcaz bakalım 23 nisana gösteri hazırlıyorlar o geçsinde sonra artık..
canım çok geçmiş olsun. 9 yaşındayken benim de kulağıma tüp takılırken geniz etim alınmıştı. korkma basit bir operasyon. 20 yıl öncesinden bahsediyorum. o devrin teknolojisiyle bile ameliyatı sabah yapıp öğlen taburcu etmişlerdi. saat 3 gibi önüme konan her şeyi yiyebiliyordum. gerçi korkma desem de annelik işte endişelenmeden duramıyo insan değil mi?
öyle tabi basit biliyorum ama üzülüyorum doktordan çok korkar zaten etraftada çok var yaptıran hayırlısı bakalım...
pek girmiyorsun galiba topice. ben belki yarın da girebilirim sonra tatile gidiyorum 10 gün yokum. gariban bırakmayın kızlar topici. gelince devam ederim ben.
vay tatil ha iyiymiş.. bende istiyorummm.... hergün uğruyorum topiğe yazıyorum genelde... haftaya bende izinliyim kardeşim geldi istanbuldan biraz beraber vakit geçiricez...
ohhhh. sefan olsun şekerim. gez, dinlen, eğlen, kafa dağıt biraz. ihtiyacın var galiba bu ara.
tatilden geldikten 1 hafta sonra ben de işe başlayacağım. ama inan hiiiiç istemiyorum oraya geri dönmeyi
öğretmendin dimi sen niye istemiyorsun bende emekli olmak istiyorum artııkkkkkkk
canım malesef 2 yıl mecburen burada kalmak zorundayım. alternatifi istifa etmek ki bunu da düşünmüyor değilim. beni çooook stresli günler bekliyo malesef
düşünmemeye çalış bende işimden çok sıkıldım 15 yıldır aynı yerdeyim bıktım artık :))) bebişe niyetlenince istifa edersin belki acele etme
canım kpss ye çalışmaya çalışıyorum ama çalışamıyorum. hayırlısı olsun artık. allah sana da sabır versin. ev hanımı olmak ne güzel bir şeymiş bu arada...
in_ayım ben kaçıyorum. ara ara uğrarım bugün. öpüyorum seni çok
kuzum kıyamam ağlama sen.bebişine de kıyamam. sen topiğimizin ilgi gösterilmesi gereken biricik gebesisin aysem. seviyorus kıs biz seni inan yanında olabilmeyi, elini tutup destek olmayı, karşılıklı bir şeyler içip dertleşmeyi çok isterdim (tabi ben kahve, sen süt içerdin). hepimizin eli böğründe, bomboş kaldı kuzum. ama inşallah bu sefer bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız. o güzel cicilerini giydirip giydirip gözlerimizi şenlendiririz
o yaşadığın karışık duyguları anlıyorum desem.. ne kadar anlarım ki! ama biliyorum ki benzer duyguları hamile kaldığımda ben de yaşayacağım. göbüşün büyüdükçe her şey daha iyi olacak inşallah canım
canım ben dr. ne zaman derse o zaman gebe kalmayı düşünüyorum. çünkü cesaret edemiyorum. siz önden gidin ben arkadan gelirim inşallah. siz bana bebişimi büyütürken yardım edersiniz artık
canim inan bende sizi seviyorum...hep aklimdasiniz hepiniz icin dua ediyorum rabbim sizede kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah... birgün hepberaber insallah biryerde bulusuruz hepinizi görmek cok istiyorum....
amiiiin canım. ne güzel olurdu bir araya gelmek.:))
e ben dedim size gün yapalım :))) şaka bir yana ii olurdu tabi kısmet olursa birde düşünsenize bebeklerle beraber toplanmışız......
allaahıııım, inşallah canım yaa:)) aynı şehirde olsaydık valla buluşmuştum sizinle çoktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?