Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

çok güzel benzetme. inşallah allah bana da annelik duygusunu yaşatır canım.
bugün nasılsın? neler yapıyorsun?

çok güzel benzetme. inşallah allah bana da annelik duygusunu yaşatır canım.
bugün nasılsın? neler yapıyorsun?

amin inşallah yaşarsın sende.... isteyen herkeste.....ben iyiyim kızımda geniz etinden şüpheleniyorduk dün götürdük alınacak dedi büyükmüş şimdi ona taktım kafayı basit bi ameliyat ama ameliyat işte.....gün alıcaz bakalım 23 nisana gösteri hazırlıyorlar o geçsinde sonra artık..

canım çok geçmiş olsun. 9 yaşındayken benim de kulağıma tüp takılırken geniz etim alınmıştı. korkma basit bir operasyon. 20 yıl öncesinden bahsediyorum. o devrin teknolojisiyle bile ameliyatı sabah yapıp öğlen taburcu etmişlerdi. saat 3 gibi önüme konan her şeyi yiyebiliyordum. gerçi korkma desem de annelik işte endişelenmeden duramıyo insan değil mi?

öyle tabi basit biliyorum ama üzülüyorum doktordan çok korkar zaten etraftada çok var yaptıran hayırlısı bakalım...

öyle tabi basit biliyorum ama üzülüyorum doktordan çok korkar zaten etraftada çok var yaptıran hayırlısı bakalım...

pek girmiyorsun galiba topice. ben belki yarın da girebilirim sonra tatile gidiyorum 10 gün yokum. gariban bırakmayın kızlar topici. gelince devam ederim ben.

pek girmiyorsun galiba topice. ben belki yarın da girebilirim sonra tatile gidiyorum 10 gün yokum. gariban bırakmayın kızlar topici. gelince devam ederim ben.

vay tatil ha iyiymiş.. bende istiyorummm.... hergün uğruyorum topiğe yazıyorum genelde... haftaya bende izinliyim kardeşim geldi istanbuldan biraz beraber vakit geçiricez...

vay tatil ha iyiymiş.. bende istiyorummm.... hergün uğruyorum topiğe yazıyorum genelde... haftaya bende izinliyim kardeşim geldi istanbuldan biraz beraber vakit geçiricez...

ohhhh. sefan olsun şekerim. gez, dinlen, eğlen, kafa dağıt biraz. ihtiyacın var galiba bu ara.
tatilden geldikten 1 hafta sonra ben de işe başlayacağım. ama inan hiiiiç istemiyorum oraya geri dönmeyi

ohhhh. sefan olsun şekerim. gez, dinlen, eğlen, kafa dağıt biraz. ihtiyacın var galiba bu ara.
tatilden geldikten 1 hafta sonra ben de işe başlayacağım. ama inan hiiiiç istemiyorum oraya geri dönmeyi

öğretmendin dimi sen niye istemiyorsun bende emekli olmak istiyorum artııkkkkkkk

öğretmendin dimi sen niye istemiyorsun bende emekli olmak istiyorum artııkkkkkkk

evet canım. iğrenç bir çalışma ortamı var çünkü. seninle oturup canımlı cicimli konuşurlar, arkanı dönüp kapıdan çıkınca arkandan söylenmedik söz bırakmazlar. müdür 3 aylık hamileyken koca kolileri kaldırmamı falan istemişti. kaldıramıyorum dediğimde surat asmıştı. sonrada bana kızmıştı. öğrenciler istedikleri her terbiyesizliği yapar, idare yanlış düzeltilmek yerine, hangi öğretmeni suçlasak ki der. 6. ayımda nöbetten düşünce güya şakayla karışık "senin yüzünden daha fazla nöbet tutuyoruz" demişti arkadaşlar!! ki ben nöbeti bacağımı sürüye sürüye tutuyordum ve bunu görüyorlardı. müdür, bebeğin öldüğü gün okula gelecek misin diye tel. açmıştı ki ben hala hastanede sıra bekliyordum.. sonra eşim ambulansın içinden gelmeyecek diye tel açtı. okuldan hiç kimse geçmiş olsun vs. diye ziyarete gelmedi. hatta tel bile açmayanlar var ki küçük bir okuldur bizimki. bu kadar insanlar yani! ki benim önceki 2 müdürüm de defalarca tel açtı yapabileceğimiz bir şey var mı diye. eski çalıştığım okullardaki arkadaşlarım aynı gün hastanede benim yanımdalardı. yani sevilen tiplerdenimdir aslında. zaten öğrenciler biraz sorunlu tipte insanların çocukları. ifade edemiyorum işte.. oğlum niye böyle yaptın sorusuna cevap olarak bana en kötü amcam, dayım gibi 2yıl yatar çıkarım diyen çocuklar öğrenci profilim. anlattıklarım devede kulak daha canım. amaaan böyle bir iş ortamını allah düşmanımın başına bile vermesin. açıkçası yaşadıklarımın büyük bir kısmı için iş ortamımı ve oradakileri suçlu buluyorum canım. o yüzden de istemiyorum oraya gitmeyi

anladım zor yaa okul değiştirme şansın yokmu hiç çekilmez böyle daha çok moralin bozulur

canım malesef 2 yıl mecburen burada kalmak zorundayım. alternatifi istifa etmek ki bunu da düşünmüyor değilim. beni çooook stresli günler bekliyo malesef

canım malesef 2 yıl mecburen burada kalmak zorundayım. alternatifi istifa etmek ki bunu da düşünmüyor değilim. beni çooook stresli günler bekliyo malesef

düşünmemeye çalış bende işimden çok sıkıldım 15 yıldır aynı yerdeyim bıktım artık :))) bebişe niyetlenince istifa edersin belki acele etme

düşünmemeye çalış bende işimden çok sıkıldım 15 yıldır aynı yerdeyim bıktım artık :))) bebişe niyetlenince istifa edersin belki acele etme

canım kpss ye çalışmaya çalışıyorum ama çalışamıyorum. hayırlısı olsun artık. allah sana da sabır versin. ev hanımı olmak ne güzel bir şeymiş bu arada...
in_ayım ben kaçıyorum. ara ara uğrarım bugün. öpüyorum seni çok

ok görüşürüz öptüm

canim inan bende sizi seviyorum...hep aklimdasiniz hepiniz icin dua ediyorum rabbim sizede kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah... birgün hepberaber insallah biryerde bulusuruz hepinizi görmek cok istiyorum....

slm canlarım çok kısa süreliğine bi bakayım dedim yazıları okuyamadım inş hepiniz iyisinizdir çok öpüyorum sizleri inş internet işini de hallederim rahat rahat görüşürs yine kendinize çok iiyi bakın melek annelerim ...

canim inan bende sizi seviyorum...hep aklimdasiniz hepiniz icin dua ediyorum rabbim sizede kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah... birgün hepberaber insallah biryerde bulusuruz hepinizi görmek cok istiyorum....

amiiiin canım. ne güzel olurdu bir araya gelmek.:))

e ben dedim size gün yapalım :))) şaka bir yana ii olurdu tabi kısmet olursa birde düşünsenize bebeklerle beraber toplanmışız......

allaahıııım, inşallah canım yaa:)) aynı şehirde olsaydık valla buluşmuştum sizinle çoktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…