Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

yakaladım seni buradasın ama hangi topiktesin acaba :)))
valla ne bilim gitsen iyi olur ama zor ya geçen bi arkadas gelmişti ozaman sorun olmamıştı ama dün kötü oldum

yakaladım seni buradasın ama hangi topiktesin acaba :)))
valla ne bilim gitsen iyi olur ama zor ya geçen bi arkadas gelmişti ozaman sorun olmamıştı ama dün kötü oldum

günaydın canım. kuzum gezenti ben topic topic geziyordum her zamanki gibi:)) arkadaşa gidip gitmeme konusunda kararsızım. bizim hastalardan biri vefat etti bugün oraya gideriz belki. zaten bugün dr. kontrolüm de var. alışveriş de yapmam lazım. yani bugün baya bi yoğunum. 2dkka bir uğrayım bakayım kızlara dedim.
24kasim ev yerleştiriyordur herhalde. aysem çocukları okula yollamıştır (dün akşam bi ara gördüm sanki). in_aycım sen de iştesindir. neler yapıyorsun? iç sıkıntın vardı, onun üzerine süper olmuştur hafta sonu

kizlar nerdesiniz, topigi garip biraktiniz.... kimse gelmiyor....

aynen canim bakiyorum kimse birsey yazmamis bende cikiyorum...

akşam seni düşündüm ne hissettiğini anlamaya çalıştım.. hamile olsam acım geçermi dedim... ama o kızım değil başka bebek olur dedim oda benim canım tabi ama kızımın acısını dindirirmi dedim.....ya ben daha iyiydim bu ara dahamı kötüyüm sanki neeee....

canim bendede oluyor öyle.. hamileligime sevinmem bile buruktu. öyle farkli duyguki anlatamam. herkes sevin bak yine hamilesin ama o kizim degil zülal im degil karnimdaki. ondaki sevincim mutlulugum bunda hep buruk korkulu geciyor iste. hep iyi düsünmeye calisiyorum zülalim cennet diyorum onunla elbet birgün kavusacagiz özlemi yakiyor yüregimi. hele onun yasitlarini gördükce daha kötü oluyorum. eltimin kizini görüyorum büyüyor o an kizimi geliyor o simdi bu kadar olacakti iste öyle geciyor.. ama bu aralar ben cok sükür iyim.. oo düsüncelere kaptirmamaya calisiyorum kendimi... sende öyle dene canim.. beterin beteri var...

5 ay oldu bugün .......................
aşkolsun kızlar bakın valla ben her fırsatta girip yazıyorum ama topic o kadar gariban ki monolog şeklinde oluyor konuşmalarım bazen(

zaman geçiyor, allah sabrını artırsın in_ayım( arada gelip gitmeler normal bence. psikologun da dediği gibi yasların arasındaki zaman açılıyor işte. yani gayet normal. başlarda her gün ağlıyorduk. sonra 3-4 günde bir, sonra 15 günde bir derken ağlama krizlerimiz, bunalım süreçlerimiz azalıyor. seninkinin arası baya açılmıştır. sen geçti diye düşünmüşsündür. yani normaldir canım, endişelenme.

ben de hep acaba aysem neler hissediyor? neler düşünüyor? neler yaşıyor? acaba ben de onun gibi mi olurum yoksa gebeyken psikopata mı bağlarım? diye düşünüp duruyorum. sanırım aysem benim denek gebem. onu izliyorum, kendimi onunla özdeşleştiriyorum. sanki o bebeğini sağlıcakla kucağına aldığında ben de alacakmışım gibi geliyo.(ne alakaysa) o yüzden aysem ve bebişi hep iyi olsun allahım

kızlar bu arada dr.a gittim. sonuçları gösterdim. iyi çıktılar. ama 1-2 ay sonra gebe kalabilirsin diyen dr. bugün 6 ay olan korunma süremi 7 aya uzattı. ısrarla benim kontrolümde gebe kalacaksın, ben takip edeceğim seni dedi. acaba iyi olmayan bir şeyler mi gördü? fakat hakikaten sonuçlarım iyiydi. off bilemiyorum. bu arada bugün öğrendim. dr. üniversitenin kadın doğum anabilim dalı başkanıymış!! sanırım benim korunma süreci 6 ay olamayacak, böööyle uzayıp gidecek

aklına kötü bişey getirme sonuçta bi kayıp var kontrolü onun için demiştir...herşey yolunda gitsin diye garanti olsun diye süreyi uzatmıştır.. iyi düşün iyi olsun herşey

canim bazen doktorlarda ne dediklerini karistirabiliyorlar... takma kafana sen kendini hazir hissettigin zaman tekrar git ve konus... doktor ne bilir bizim cektiklerimizi...insallah hep birlikte tekrar bebek sahibi oluruz hamileligimizi bir bebekle sonlardiririz...hamileler topigini giriyorum onlar cok mutlu hazirliklardan bebek yataklarindan bahsediyorlar... öyle aciyorki canim bende öyleydim bende hazirladim öyle bir güzel yatak almistimki adeta gelinlik gibi süsülüydü kizim birtanem gözümün nuru yatacakti icinde... ilk elbisesini babasi aldi 21.4.2011..persembe günüydü... ayakkabisini sapkasini öyle yakistirarak getirmistiki sasirmistim... cook güzeldi...sonra tabi bende almaya baslamistim hicbir eksigi yoktu... tek eksik kendisi oldu simdi.... simdi tek o olsaydida hicbirseyi olmasaydi diyorum... ama ne fayda... kizim cennette daha güzeller icinde...yaa yine agliyorum iste... ama tekrar hamileyim diyorum kendime toparla karnimdakinin ne sucu var....ben üzüldümü oda üzülüyor diyorum... ne bileyim bacim...cokk karisik duygular... biran önce karnim büyüse diyorum o zaman herhalde birazda olsa rahatlarim... karnimda hareket ettikce iyi oldugunu bilirim en azindan... rabbim hepimizin yardimcisi olsun....

doğum günün kutlu olsun canım. inş.seneye hepimiz bebişli yada hamile oluruz..

evet arkadaşım aynı duyguları bende hep duyuyorum.şimdi sandıklarda kaldı kızım cicileri. doğuma 1 hafta kala hastane için kapı süslerini almıştım hastane şekerlerini yaptırdım. geçen hafta kızı olacak birine verdim yaptırdığım şekerleri. çok dua etti.hayırlısıyla dağıt dedim. çok kötüyüm.keşke bu hazırlıkar olmasaydıda onu yeşil örtüye sarıp evimize getirebilseydim, ama güzel kızım kefenlere sarıldı. içim hala çoookkk yanıyor çookk.. nasıl unutacağım bilmiyorum.

naber canim nasilsin....hic gelmiyorsun...

aysem nasıl olayım işte iyiyim. sen nasılsın esas.seni merak ediyorum.kaç haftalık oldun... ben yoğun bir tempoda çalışıyorum.akşamlarıda spora gidiyorum. gelince yorgun oluyorum.. pek giremiyorum.. ama bildiğin gibi işte...nasıl olayım.her an her dakika şimdi 2,5 aylık olacaktı.şimdi bahar geldi onu gezdirecektim.şimdi evde onu emziriyor oalcaktım.işte olmayacaktım.....böyle geçiyor zamanım ne yapayım..

bende iyim canim hamd olsun rabbime. 12 haftalik oldu canim. haftalar nede cabuk geciyor. benim kizimda 9aylik olacakti...ister istemez hep düsünür insan.. düsünmek istemesekte aklimizdan cikmiyor... canim calisman yine daha iyi evde kalsan daha kötü olursun...allah yardimcimiz olsun..

aklına kötü bişey getirme sonuçta bi kayıp var kontrolü onun için demiştir...herşey yolunda gitsin diye garanti olsun diye süreyi uzatmıştır.. iyi düşün iyi olsun herşey

tabi tabi in_ayım, garantiye almak için böyle diyorlar. yanlız bebeği değil de beni garantiye almak istiyorlar. açıkçası bebek umurlarında değil. herkes kaybediyor, bu gayet normal bir şey deyip duruyorlar. iyi düşünmeli de sorun şurda aslında ben dünyanın en pesimist insanlarından biriyimdir. fakat haklısın iyi düşünmem lazııııım

kuzum kıyamam ağlama sen. bebişine de kıyamam. sen topiğimizin ilgi gösterilmesi gereken biricik gebesisin aysem. seviyorus kıs biz seni inan yanında olabilmeyi, elini tutup destek olmayı, karşılıklı bir şeyler içip dertleşmeyi çok isterdim (tabi ben kahve, sen süt içerdin). hepimizin eli böğründe, bomboş kaldı kuzum. ama inşallah bu sefer bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız. o güzel cicilerini giydirip giydirip gözlerimizi şenlendiririz
o yaşadığın karışık duyguları anlıyorum desem.. ne kadar anlarım ki! ama biliyorum ki benzer duyguları hamile kaldığımda ben de yaşayacağım. göbüşün büyüdükçe her şey daha iyi olacak inşallah canım
canım ben dr. ne zaman derse o zaman gebe kalmayı düşünüyorum. çünkü cesaret edemiyorum. siz önden gidin ben arkadan gelirim inşallah. siz bana bebişimi büyütürken yardım edersiniz artık

hani matrix te bişey bilmiyo program yüklüyolar adam hemen öğreniyo ya kadınlara da doğum sırasında program yükleniyo sanki anne olunca bilmiyorum dediğin biçok şeyi bi bakmışsın yapıyosun kırk yıllık tecrubeli anneler gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…