Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

sagol canim. darisi yakinda senin basina insallah. bak doktor 1-2ay sonra hamile kalabilirsin demis.. sevindim.. insallah hersey hepimiz icin bundan sonra güzel olur. özlemlerimiz biter.. hep birlikte burda yine güzel seyler yazariz....

canım benim alalh önce sağlıklısını hayırlısını versin inşallah tabikide. ama sana sa bir prenses nasip eder inşallah tekrardan . ama olmazsada üzülme demek ki bizim için böylesi hayırlısıymış diyeceğiz. belkide kızlar bizi ileride çok üzecekti kim bilirki. allah evladında hayırlısını versin.öyle düşün içini ferah tut. rabbim yüzünü güldürecek inşallah. kendine iyi bak. işleim çok yoğun akşamlaırda spora başladım. çok yorgun geliyorum. giremiyorum bir türlü. ama aklım sizlerde. açıp okuyorum..kendinize iyi bakın..herkese selamlar....

selam,
Sen genetik testlerini yaptırmışmıydın? kan pıhtılaşma testlerini. hani seninde bebeğin ölüm nedeni anlaşılamadı ya. buradan bir şey çıkacakmı.ben heyecanla test sonuçlarını bekliyorum.

bende öyle düsünüyorum canim.. kucagimda kizimin cansiz bedenini tutarken o kadar aciydiki o an bir erkek olsaydida yasasaydi yani hic farketmiyor.. cocuk allahin bir mucizesi... hamileyiz sapa saglam cocuklar kucagimiza alacagiz diye birsey yok.. bunu ogün anladim. rabbim dilerse oluyor...hakkimizda herseyin hayirlisi canim... o kadar kadin varki hic cocugu olmuyor onlar bizi duysalar kizarlar... sükretmeliyiz aslinda ama insanoglu hep istiyorda istiyor. kiz olsa erkek, erkek olsa kiz...

sagol canim. darisi yakinda senin basina insallah. bak doktor 1-2ay sonra hamile kalabilirsin demis.. sevindim.. insallah hersey hepimiz icin bundan sonra güzel olur. özlemlerimiz biter.. hep birlikte burda yine güzel seyler yazariz....

amin canım inşallah. ben de hayırlısıyla bir prenses istiyorum allah kucaklarımızı doldurur inşallah. ama ben diğer dr.uma daha çok güveniyorum nedense. o yüzden ben 4ay falan beklerim en az. korkuyorum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan. gelecek, güzel günlerden oluşsun bizim için inşallah

canim sen kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman yap bence. ama o korku hep icimizde olacak bebeklerimiz sapa saglam kucagimiza alana kadar.. rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah....

canim sen kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman yap bence. ama o korku hep icimizde olacak bebeklerimiz sapa saglam kucagimiza alana kadar.. rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah....

evet canım henüz iyileşmediğimi ben bile hissediyorum ki nazlı biri değilimdir. haklısın korkularımız kucağımıza alana kadar dinmeyecek. ben hamileyken ki psikolojimi düşünemiyorum bile. inşallah dualarımız kabul olur da alırız kucağımıza hayırlısıyla...

benimde yaklaşık 1 ay önce sezeryan ile bebeğim alındı.beş aylık hamileydim ve down sendromu.şu an tekrar bebek istiyorum..doktorum 5 ay sonra tekrar deneyeceksiniz diyor..aynı şeyleri yaşayan varmı?tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.down sendromıu ile ilgili test yapma şansım varmı?yada ne yapabilirim?teşekkürler..

evt cnm genetik testlerini kan pıhtılanmasını protein değerleri bi çok şeye bakıldı bakılabilcek herşeye daha doğrusu ama en ufak bişi çıkmadı ....en ufakda bi tahmin de yok neden olabilceğie dahil...

selam canlarım bugun benim doğumgünümmm ama içim çok buruk geçen seene bebeğimin olacağını öğrenmiştim çok güzeldi harika bi doğum günü hediyem vardı bu sene buruk... sonunda taşındım ama taşınırken bütün aksilikler geldi başıma gerginliğim yorgunluğum hat safa da... ben mutlu olmaya çalıştıkça bu ara uzaklaşıyorum.... neyse karamsar olmak bana ve bize yakışmıyo durup düşünce umut bağlıyo içimi yeni yaşımda inş herşey güzel olur inş hepimiz teker teker mutlu oluruz........

Son düzenleme:

canim benim dogum günün kutlu olsun, nice bebekli senelere. üzülme canim gecen yili bende cok düsünüyorum ama geri gelmiyor sadece acimiz tazeleniyor.. gecti gitti bitti. bundan sonrasi insallah hakkimizda hayirlisi olur. göreceksin nice dogum gününde bebekler etrafinda olacak.. geriye dönük düyünmemeye calis bende öyle yapmaya calisiriyorum inan basarabilirsek iyi olur.... yoksa kendimize asla gelemeyiz canim. evinde hayirli olsun canim huzur versin sana....

Selam..Ben de 2 bebebğimi kaybettim.Biri 2 aylık diğeri 7aylık.2.sini suni sancıyla doğurdum.Aradan 6 ay geçti..

canim allah sabir versin... aradan 6ay gectiyse tekrar deneyebilirsin... bende gecen yil 38haftalik kizimi kaybettim aradan 6 ay gectikten sonra cok sükür simdi tekrar hamileyim... beklemek cok zor geliyor...

Allah kabul etsin canım bende istiyorum okutmak bu aralar bakalım kısmet...bende haftaya randevu aldım doktora gidicem. bakalım ne dicek ama ben hiç test yaptırmadım ne yaptırıcam bilmiyorum enfeksiyon olabilir denmişti ozaman ama üstünden zamanda geçti ilaç kullandım enfeksiyon hala varmıdır geçmişmidir ne testi yaptırıcam bilmiyorumki....
göbüşlere gelince ben kilo verdim azıcık ama göbek ilk günkü gibi duruyor. hamile gibiyim yani..
biraz düzeldim sanıyordum ama dün kardeşimdeydik akrabalar geldi 2 aylık kız bebek vardı evin içinde saklambaç oynadım bebek nerdeyse ben öteki odaya kaçtım ....

Doğumgünün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yaşlar olsun inşallah .... güle güle otur evindede...
dur bi söz vardı sevdiğim onu yazim :

kalbin hangi güzel şeyler için çarpıyorsa yeni yaşın sana onları getirsin :))

canım yaa, nerde yaptırdın bu testleri, özelde mi? bir de sen mi talep ettin yoksa dr mı yaptırdı?
geç oldu ama iyiki doğdun canım allah istediğin her şeyi gönlüne göre versin ve senin için hayırlı kılsın inşallah. evin de hayırlı olsunnn..
yeni ev, yeni yaş, yeni bebiş... bu yıl her şey güzel olacak bitanem yeter ki kalbini ferah tut. bir de unutma canım bu sıkıntılarımızın mükafatını mutlaka alacağız bir gün...

amin canım darısı başına inşallah.
valla enfeksiyon varsa bile çoktan iyileşmiştir gibi geliyor bana:44:ama bir görünmenin zararı olmaz bence de. yarın tahlil sonuçları için dr. gidince tekrar söyleyeceğim test yapar mısınız diye. isimlerini öğrenirsem yazarım sana da.
saklambaç durumlarını anlayabiliyorum canım yakın arkadaşlarımdan biri çarşamba doğum yapıyor. aynı zamanlarda gebe kalmıştık. kimi kimsesi de yok kızın. şimdi hastaneye onunla ilgilenmeye gitmeli miyim, yoksa gitmemeli miyim? bilemiyorum gitmesem zaten doğru dürüst kimsesi yok, gitsem kaldırabilir miyim bilmiyorum? offfff. zor in_ayım, zor!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…