aysemcim bebişine de sana da maşallah canım inşallah bebişin kollarında da kıpraşır sağlıcakla
in_ayım gittim canım. bu dr. diğerlerinden farklı konuştu. çok rahattı. benim yaklaşık 3 ay olmasına rağmen bana "amaaan boş ver 1-2 ay sonra gebe kalabilirsin dedi":44: rahimi gevşek mi ne bırakmışlar ameliyatta o yüzden fıtıklaşma yapmış dedi. o yüzden çok ağrım oluyormuş, normalmiş. (bu arada ilk kez duydum böyle bir şeyi!) zamanla geçecek dedi. adam benim göbüşü görünce eşime eşiniz biraz spor yapsın demişbozuldum. üniversite hastanesi diye genetik ve kan testi talep ettim. ilk kayıpta yapmıyorlarmış. yapmadılar. sizin testleri nasıl yaptılar kızlar yaa! ben istiyorum hiçbiri yapmıyo. ne yani 1-2 tane daha mı kayıp yaşamam gerekiyor? ne saçma! çok mu kolay sanıyorlar bu yaşadıklarımızı? anlamadım gitti. zaten dr. daha ziyade psikolog gibiydi. sürekli moral vermeye çalıştı.
kuran okuttum evde, çok kalabalıktı. 2 gündür dr, temizlik vs. derken haşatım çıktı resmen. benden haberler böyle canım. sen neler yapıyorsun?
insallah canim. rabbim ikimizede tattirsin. o siiri okurken cok agladim. sanki icimdeki özlemdi. bende cok merak ediyorum. ilk saglikli olsun istiyorum. erkekte olursan olsun diyorum. ama taaa derinlerde kiz istegim var.... ogullarimida cok seviyorum. onlar güllerim benim... ama birde prensesimiz olsun...
canım benim alalh önce sağlıklısını hayırlısını versin inşallah tabikide. ama sana sa bir prenses nasip eder inşallah tekrardan . ama olmazsada üzülme demek ki bizim için böylesi hayırlısıymış diyeceğiz. belkide kızlar bizi ileride çok üzecekti kim bilirki. allah evladında hayırlısını versin.öyle düşün içini ferah tut. rabbim yüzünü güldürecek inşallah. kendine iyi bak. işleim çok yoğun akşamlaırda spora başladım. çok yorgun geliyorum. giremiyorum bir türlü. ama aklım sizlerde. açıp okuyorum..kendinize iyi bakın..herkese selamlar....
sagol canim. darisi yakinda senin basina insallah. bak doktor 1-2ay sonra hamile kalabilirsin demis.. sevindim.. insallah hersey hepimiz icin bundan sonra güzel olur. özlemlerimiz biter.. hep birlikte burda yine güzel seyler yazariz....
amin canım inşallah. ben de hayırlısıyla bir prenses istiyorumallah kucaklarımızı doldurur inşallah. ama ben diğer dr.uma daha çok güveniyorum nedense. o yüzden ben 4ay falan beklerim en az. korkuyorum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan. gelecek, güzel günlerden oluşsun bizim için inşallah
canim sen kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman yap bence. ama o korku hep icimizde olacak bebeklerimiz sapa saglam kucagimiza alana kadar.. rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah....
Selam..Ben de 2 bebebğimi kaybettim.Biri 2 aylık diğeri 7aylık.2.sini suni sancıyla doğurdum.Aradan 6 ay geçti..
selam,
Sen genetik testlerini yaptırmışmıydın? kan pıhtılaşma testlerini. hani seninde bebeğin ölüm nedeni anlaşılamadı ya. buradan bir şey çıkacakmı.ben heyecanla test sonuçlarını bekliyorum.
selam canlarım bugun benim doğumgünümmmama içim çok buruk geçen seene bebeğimin olacağını öğrenmiştim çok güzeldi harika bi doğum günü hediyem vardı bu sene buruk... sonunda taşındım ama taşınırken bütün aksilikler geldi başıma gerginliğim yorgunluğum hat safa da... ben mutlu olmaya çalıştıkça bu ara uzaklaşıyorum.... neyse karamsar olmak bana ve bize yakışmıyo durup düşünce umut bağlıyo içimi yeni yaşımda inş herşey güzel olur inş hepimiz teker teker mutlu oluruz........
Selam..Ben de 2 bebebğimi kaybettim.Biri 2 aylık diğeri 7aylık.2.sini suni sancıyla doğurdum.Aradan 6 ay geçti..
aysemcim bebişine de sana da maşallah canım inşallah bebişin kollarında da kıpraşır sağlıcakla
in_ayım gittim canım. bu dr. diğerlerinden farklı konuştu. çok rahattı. benim yaklaşık 3 ay olmasına rağmen bana "amaaan boş ver 1-2 ay sonra gebe kalabilirsin dedi":44: rahimi gevşek mi ne bırakmışlar ameliyatta o yüzden fıtıklaşma yapmış dedi. o yüzden çok ağrım oluyormuş, normalmiş. (bu arada ilk kez duydum böyle bir şeyi!) zamanla geçecek dedi. adam benim göbüşü görünce eşime eşiniz biraz spor yapsın demişbozuldum. üniversite hastanesi diye genetik ve kan testi talep ettim. ilk kayıpta yapmıyorlarmış. yapmadılar. sizin testleri nasıl yaptılar kızlar yaa! ben istiyorum hiçbiri yapmıyo. ne yani 1-2 tane daha mı kayıp yaşamam gerekiyor? ne saçma! çok mu kolay sanıyorlar bu yaşadıklarımızı? anlamadım gitti. zaten dr. daha ziyade psikolog gibiydi. sürekli moral vermeye çalıştı.
kuran okuttum evde, çok kalabalıktı. 2 gündür dr, temizlik vs. derken haşatım çıktı resmen. benden haberler böyle canım. sen neler yapıyorsun?
selam canlarım bugun benim doğumgünümmmama içim çok buruk geçen seene bebeğimin olacağını öğrenmiştim çok güzeldi harika bi doğum günü hediyem vardı bu sene buruk... sonunda taşındım ama taşınırken bütün aksilikler geldi başıma gerginliğim yorgunluğum hat safa da... ben mutlu olmaya çalıştıkça bu ara uzaklaşıyorum.... neyse karamsar olmak bana ve bize yakışmıyo durup düşünce umut bağlıyo içimi yeni yaşımda inş herşey güzel olur inş hepimiz teker teker mutlu oluruz........
gnaydınnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evt cnm genetik testlerini kan pıhtılanmasını protein değerleri bi çok şeye bakıldı bakılabilcek herşeye daha doğrusu ama en ufak bişi çıkmadı ....en ufakda bi tahmin de yok neden olabilceğie dahil...
Allah kabul etsin canım bende istiyorum okutmak bu aralar bakalım kısmet...bende haftaya randevu aldım doktora gidicem. bakalım ne dicek ama ben hiç test yaptırmadım ne yaptırıcam bilmiyorum enfeksiyon olabilir denmişti ozaman ama üstünden zamanda geçti ilaç kullandım enfeksiyon hala varmıdır geçmişmidir ne testi yaptırıcam bilmiyorumki....
göbüşlere gelince ben kilo verdim azıcık ama göbek ilk günkü gibi duruyor. hamile gibiyim yani..
biraz düzeldim sanıyordum ama dün kardeşimdeydik akrabalar geldi 2 aylık kız bebek vardı evin içinde saklambaç oynadım bebek nerdeyse ben öteki odaya kaçtım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?