Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah...bizimde senin gibi gönlümüzden kızın olsun geçti ama herşey kısmet canını sıkma sakın emi yeni bir can senin canına can katacak acını hafifletecektir

amin canım. benim eşim de çooook üzüldü. ama hiç içine atmadı. biz hiç içimize atmadık hep birlikte ağladık, birlikte atlattık. herkesin yapısı farklıdır ama içine atmasa daha iyi sanki:44:

maşallah ikinize de canım kız erkek hayırlısı olsun canım..

allah sabır versın canım tekrar nasıp etsın saglıklısından ömürlüsünden inş.cennette bekleyenlerın vr benımde 4tane sadece 1szeryanla aldılar karnımda öldü 38 haftalıkken cok zor beklemek rabbım hepimize versın inş.ömürlü hayırlı saglıklı duanda benıde unutma lütfen

canım senin de başın saolsun. ama çok anlamadım diğerleri düşük mü yoksa normal doğum mu? allah bir daha hiç birimize yaşatmasın bu durumu ve en kısa sürede kucaklarımızı doldursun inşallah..

senınle aynı şekılde oldu benım de durumum benım melegım kızdı senınkı ne 40ım dolmadı hala 1 yıl bekle dedı dr. eger beklemezsen rahım toparlanmıyormuş ve eşin aşagıda yerleşme durumu fazla oluyor netten araştırdıgıma gore senın bu konuda duyduklarını ve ögrendıklerını bilmek isterım bılgı paylasalım lütfen kı durumu daha kontrol altında tutmak için CEVAP VERIRSEN SEVINIRIM

nolur üzülme inan durumum aynı sankı sana söylenenler bana söylenmiş gıbı oluyorum umudunu yıtırme allah yar ve yardımcımız olsun senın ne kadar oldu bebegını önderelı cennete benım 39.günüm ne kadar bekle dıyor dr. Süre olarak bana 1 yıl bagzen 6ay bekleyım yeter dıyorum sonra hadı aynı olur rahım alınır bebegım olmazsa erken oldugu için dıyorum ama rabbım bılır hayırlısı ne zaman sa o zaman versın çokta bekletmesın inş. Hayırlı haberlerını alırım inş.

canım benimki de kızdı. 4 ay oldu. evet canım rahim kolay toparlanamıyor. ben lohusalığın 33. günü şiddetli kanamayla hastaneye kaldırılmıştım tekrar. temizliğine ve beslenmene çok dikkat et 40ın çıksa bile. annemler bütün giysilerimi ütüleyerek giydirmelerine, sürekli yatmama ve çook iyi beslenmeme rağmen böyle bir durumla karşılaşmıştım. rahim çok zedelendiği için vücut kendi kendine iltihap üretmiş. sonrasında da rahimde fıtıklaşma oldu. öncelikle bunu söyleyeyim.
benim ilk gebeliğimdi. ilk gebelikte bu durum yaşandığı için dr.um 6 ay boyunca kazara bile gebe kalırsam çok büyük bir ihtimalle bu sefer yapışma olacağını söyledi. bu defa seni de kurtaramam, mutlaka 6 ay bekle sonrasında da bakarız demişti. muhtemelen ben üzülmeyeyim diye 6 ay dedi ama 1 yıla uzatacak bu süreyi. ben başka bir dr. gittiğimde de -ki üniversitenin anabilim dalı başkanı- ilk muayenede çok iyi olduğumu 1-2 aya hamile kalabileceğimi söylediği halde sonuçlarımı görünce "neyse sen 6 ay değil 7 ay bekle" dedi. bir dr. tanıdığımızda (kendisi de perinatolog) "abicim en az 1 yıl bekle mutlaka" demişti.
özetle: en az 1 yıl beklemek en mantıklısı. buna rağmen risk sıfırlanmıyor. fakat bebiş için buna değer gibi geliyo..

insallah canim. rabbim neylerse güzel eyler elbet... vardir bundada bir hayir. ama bu aralar kizim acayip aklima geliyor o sevincim aldiklarim falan sanki o günler gibi cok farkli bisey ya.. doktorada söyledim sanki gecen yildan beri hamileyim ve hala kizimi bekliyorum.. hamileligim bebekle sonuclanmadigi icin sanki o bekleyis özlem devam ediyor cok garip bir duygu.. sanki tekrar kizimi bekler gibiyim.. sanki gelecekte iste anne.

Rabbim hepimize dayanma gücü versin. Evlerimizi çocuk cıvıltısıyla doldursun hayırlı zamanda, hayırlısıyla.

canim allah bol bol sabir versin.. benimde tam 10ay oldu. yasasaydi kizim nerdeyse yasina girecekti.. ah, ahhhhhhhhhhhhh

canım inşallah bu bebişin bir sürü yeni yaşına girer. üzülmemeye çalış lütfen annesi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…