arkadaslar doktor dan geldim simdi... hersey iyi dedi.. cok az eski kan kalmis.. istirahata devam dedi... cinsiyeti tam göremedik cok hareketliydi ama erkege benzettti biraz... henüz cok erken dedi kizda olabilir dedi ama erkek galiba....hayirlisi olur insallah... 3 oglum olcak bu gidisle....
kızlar ne zor di mi bebeğimi kaybettim demek, eşim pek belli etmiyordu, ama bazen öyle bişe söylüyor ki onun hep içine atıp beni üzmemek için konuşmadığını anlıyorum bu konuyu. rabbim hepimize hayırlı evlatlar, bizlere bağışlanmış yavrular nasip etsin.
arkadaslar doktor dan geldim simdi... hersey iyi dedi.. cok az eski kan kalmis.. istirahata devam dedi... cinsiyeti tam göremedik cok hareketliydi ama erkege benzettti biraz... henüz cok erken dedi kizda olabilir dedi ama erkek galiba....hayirlisi olur insallah... 3 oglum olcak bu gidisle....
Hepimizin Allah yardımcısı olsun bende iki bebeğimi sezeryanla doğurdum ve ikiside yaşamıyor.biri 4 ay yaşadı biri bir ay.karnımda iki tane kesik ama ortada cocuk yok çoook çoook zor bir durum Rabbim hepimize sabır versin
allah sabır versın canım tekrar nasıp etsın saglıklısından ömürlüsünden inş.cennette bekleyenlerın vr benımde 4tane sadece 1szeryanla aldılar karnımda öldü 38 haftalıkken cok zor beklemek rabbım hepimize versın inş.ömürlü hayırlı saglıklı duanda benıde unutma lütfen
bebeğin eşinin(plasentanın) önde olup rahmi kapatması. rahim tıkalı olunca normal doğum yapaman mümkün olamıyo. eğer plasenta rahime yapışırsa doğumda eşle birlikte rahmin de alınıyo. kanaman başlarsa da bebeğin ve senin hayati tehliken başlıyo.
ya dün yazdım, çok iyiydim normalde. Ama bir de dr. çok olumsuz konuştu. Geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı. "keşke bebek bari sapasağlam doğsaymış, senin süreni uzatabiliriz çünkü durumun tehlikeli, ilk gebelik için çoook büyük talihsizlik, bir de sezaryan olmuş tüh tüh" vs.vs.. Dr. Bile acıdı halime yani! Hadi bebek gitti de bu illet bari bulmasaydı beni. Resmen duyunca dr.lar irkiliyor. Herhalde çocuğum olsaydı bir daha çocuk yapma diyeceklerdi bana. Ama çocuk olmadığı için yapma diyemiyorlar sanırım
senınle aynı şekılde oldu benım de durumum benım melegım kızdı senınkı ne 40ım dolmadı hala 1 yıl bekle dedı dr. eger beklemezsen rahım toparlanmıyormuş ve eşin aşagıda yerleşme durumu fazla oluyor netten araştırdıgıma gore senın bu konuda duyduklarını ve ögrendıklerını bilmek isterım bılgı paylasalım lütfen kı durumu daha kontrol altında tutmak için CEVAP VERIRSEN SEVINIRIM
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah...bizimde senin gibi gönlümüzden kızın olsun geçti ama herşey kısmet canını sıkma sakın emi yeni bir can senin canına can katacak acını hafifletecektir
yarın oğlumun 40ı.(
Rabbim hepimize dayanma gücü versin. Evlerimizi çocuk cıvıltısıyla doldursun hayırlı zamanda, hayırlısıyla.
yarın oğlumun 40ı.(
canim allah bol bol sabir versin.. benimde tam 10ay oldu. yasasaydi kizim nerdeyse yasina girecekti.. ah, ahhhhhhhhhhhhh
Rabbim hepimize dayanma gücü versin. Evlerimizi çocuk cıvıltısıyla doldursun hayırlı zamanda, hayırlısıyla.
canim allah bol bol sabir versin.. benimde tam 10ay oldu. yasasaydi kizim nerdeyse yasina girecekti.. ah, ahhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?