- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
tobeguk d.günün kutlu olsun canım aysemcim canım senin de nisan ve nikah yıldönümün.
öpüyorum canım. görüşürüz. a.s
bana yazdıgıniçin teşekkurler.merhaba canım benımkı 4 bebegımdı şevval dıger 3bebegım karnımda 5 haftalıkken kan pıhtılaşmasından kaybettım şevval tedavı ıle 38 haftayada szeryan ıçin gıttıgımde kalp atışlarını duyamadılar öldü dendı ve 3gunun sonunda kanamadan dolayı sezeryan ıle aldılar normaldogum olmasını ıstadı ama olmadı o yuzde dr.lar tekrar bebek için 1yıl dedıler bana cokuzun gelıyor ama eger eş aşagı sezeryan yerıne yerlesırse rahmını alırız dedıler erken hamılelıkte sezeryan dikişlerın acılırsa hamılelıgı sonlandırırız dedıler baska bılgı vermedıler fakultede yaptılar sezeryanımı oyuzden fazla tetaylı bılgım yok benımle duyduklarını paylaşırsan sevınırım.yarın şevvalıme köye mezarını zıyarete gıdecegımbana dua eder mısın dayanmam için kızımı kucaklayan otopraktan söküp alamayacagımı bılsemde sankı benı beklıyormuş gıbı heyecanlı ve mutluyum ansıl dayanırım bılmıyorum bırakıp gelmeyebenı duyacakmı görecekmı sıcaklıgımı hıssetmez degılmı yanıp duran yüregımı kokusuna hasret oldugumu hıssedermı gelse bır kerelıgıne kucagıma sarsam koklasam öpmeye doysam saçlarını öpsem nur yüzünü görsem nolur kı parmaklarını yuzumde gezdırse tektek öpsem minik parmaklarını ellerını avcumun içinde sıksam gıdışından koklasam öpsem doysam kızıma gelsem ne güzel olurdu ama alamamkı verırmı alan güzellımı şevvallımı saran toprak ben nasıl kıskanıyorsam kara kuru topragı oda benden kıskanıyordum melegımı cennetlere layık kızım melegım cennet kuşum şevvalim sevgılı kızım ANNEN SEVEMEDI SENI RABBIM SEVSIN SENI SEVENIDE SEVSIN CANIMYAVRUM
bana yazdıgıniçin teşekkurler.merhaba canım benımkı 4 bebegımdı şevval dıger 3bebegım karnımda 5 haftalıkken kan pıhtılaşmasından kaybettım şevval tedavı ıle 38 haftayada szeryan ıçin gıttıgımde kalp atışlarını duyamadılar öldü dendı ve 3gunun sonunda kanamadan dolayı sezeryan ıle aldılar normaldogum olmasını ıstadı ama olmadı o yuzde dr.lar tekrar bebek için 1yıl dedıler bana cokuzun gelıyor ama eger eş aşagı sezeryan yerıne yerlesırse rahmını alırız dedıler erken hamılelıkte sezeryan dikişlerın acılırsa hamılelıgı sonlandırırız dedıler baska bılgı vermedıler fakultede yaptılar sezeryanımı oyuzden fazla tetaylı bılgım yok benımle duyduklarını paylaşırsan sevınırım.yarın şevvalıme köye mezarını zıyarete gıdecegımbana dua eder mısın dayanmam için kızımı kucaklayan otopraktan söküp alamayacagımı bılsemde sankı benı beklıyormuş gıbı heyecanlı ve mutluyum ansıl dayanırım bılmıyorum bırakıp gelmeyebenı duyacakmı görecekmı sıcaklıgımı hıssetmez degılmı yanıp duran yüregımı kokusuna hasret oldugumu hıssedermı gelse bır kerelıgıne kucagıma sarsam koklasam öpmeye doysam saçlarını öpsem nur yüzünü görsem nolur kı parmaklarını yuzumde gezdırse tektek öpsem minik parmaklarını ellerını avcumun içinde sıksam gıdışından koklasam öpsem doysam kızıma gelsem ne güzel olurdu ama alamamkı verırmı alan güzellımı şevvallımı saran toprak ben nasıl kıskanıyorsam kara kuru topragı oda benden kıskanıyordum melegımı cennetlere layık kızım melegım cennet kuşum şevvalim sevgılı kızım ANNEN SEVEMEDI SENI RABBIM SEVSIN SENI SEVENIDE SEVSIN CANIMYAVRUM
tobeguk d.günün kutlu olsun canım aysemcim canım senin de nisan ve nikah yıldönümün.
bana yazdıgıniçin teşekkurler.... dr.lar tekrar bebek için 1yıl dedıler bana cokuzun gelıyor ama eger eş aşagı sezeryan yerıne yerlesırse rahmını alırız dedıler erken hamılelıkte sezeryan dikişlerın acılırsa hamılelıgı sonlandırırız dedıler baska bılgı vermedıler.... yarın şevvalıme köye mezarını zıyarete gıdecegımbana dua eder mısın dayanmam için kızımı kucaklayan otopraktan söküp alamayacagımı bılsemde sankı benı beklıyormuş gıbı heyecanlı ve mutluyum ansıl dayanırım bılmıyorum bırakıp gelmeyebenı duyacakmı görecekmı sıcaklıgımı hıssetmez degılmı yanıp duran yüregımı kokusuna hasret oldugumu hıssedermı gelse bır kerelıgıne kucagıma sarsam koklasam öpmeye doysam saçlarını öpsem nur yüzünü görsem nolur kı parmaklarını yuzumde gezdırse tektek öpsem minik parmaklarını ellerını avcumun içinde sıksam gıdışından koklasam öpsem doysam kızıma gelsem ne güzel olurdu ama alamamkı verırmı alan güzellımı şevvallımı saran toprak ben nasıl kıskanıyorsam kara kuru topragı oda benden kıskanıyordum melegımı cennetlere layık kızım melegım cennet kuşum şevvalim sevgılı kızım ANNEN SEVEMEDI SENI RABBIM SEVSIN SENI SEVENIDE SEVSIN CANIMYAVRUM
Duygularıma tercüman olmuşsun. Allah sabır versin hepimize. Bende bebeğimi kaybettim 2012 mayıs annesi olmayı umarkenİlk bebeğimdi ve 33 haftalıkken kalbi durdu ansızın. Bilinen bir sebep yokken. Normal doğum olmadı bebeğimi sezeryanla aldılar. Eşim yarın mezarına götürecek inşallah. Onun kokusunu duyamadım ellerini tutamadım ama mezarına dokunmak ve toprağını koklamak istiyorum. Canım oğlumu çok özlüyorum.
günaydın kızlar "tobeguk ve in-ay" saolun ya sonunda beni bi hatırlayan olmuş hastaneye gittim geldim nette sorun çıktı 2 gün sonra girebildim girdim baktım kimse beni merak etmemiş bende küsmüştümokudum hep ama 2 gündür de temizlik yapıyorum giremiyorum. Ama okuduğum kadarıyla sizlerde herşey yolunda sanırım bende de pıhtılaşma çıkmadı çok sevindim
günaydın canım naber..ertesi gün gelip yazıcam dedin gelmedin merak ettik bekledik niye küsüyosunki sen bakim :))))
kötü birşey çıkmamasına çok sevindim...yeni bebek için birşey dedimi doktor?
eve geldiğimde net yoktu 2 gün sorun çıktı canım. çok saol hayatım doktorum hemen hamile kalırsan sorun olmaz kontrollü bi şekilde devam ettiririz gebeliğini almayız bebeği ama 2 -3 ay daha beklersen sağlığın için daha iyi dedi bende ne yapıcağımı bilmiyorum hiç o konuda kafam çok karışık.. senden naber herşey yolunda deilmi ?
eve geldiğimde net yoktu 2 gün sorun çıktı canım. çok saol hayatım doktorum hemen hamile kalırsan sorun olmaz kontrollü bi şekilde devam ettiririz gebeliğini almayız bebeği ama 2 -3 ay daha beklersen sağlığın için daha iyi dedi bende ne yapıcağımı bilmiyorum hiç o konuda kafam çok karışık.. senden naber herşey yolunda deilmi ?
evet her şey yolunda çok şükür...sadece pazartesi sendromu yaşıyorum işe geldimde((
ay sorma bende sinir olurdum pazartesi ise gitmeye... simdi evde oturuyorum daha dogrusu yatiyorum ohhhh ne güzelmiss....
yat canım ya tadını çıkar boşver :)))) iyisin dimi
allah sükür iyim.. dün 23 nisan eglencesi vardi oraya gittim.. tabi biraz fazla oturdum. inan icimde bi korku ile gece bile rahat uyuyamadim acaba yine kanama olacakmi.. belim biraz agriyo ama olacak o kadar artik karnim falan yavas yavas büyümeye basladi.. hayirlisiyla bi kucagima alsaydim...
maşallah maşalah getirme aklına birşey Allahın izniyle alırsın kucağına baya oldu büyür ya karnında. karnın büyüdükçe daha iyi hissedersin belki kendini ay canım benim güzelce büyüsün annesinin karnında bisürü teyzesi dua ediyo ona sağlıkla gelsin inşallah :)
allah hepinizden razi olsun ve rabbim tez zamanda sizede hayirlisiyla tekrar nasip etsin. ve o zamanda bebislerimizden konusuruz insallah o günler gelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?