Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

nasıl geçti bakim dün ve bugün???

çok muhatap olmadım okuldakilerle yine. klasik sıkıntılar başladı canım. sinir etti çocuklar bugün yine beni. çocuk derse 40 ddkalık derse 20dkka geç gelmiş, bana "niye beni yok yazıyorsun ya" diye kafa tutuyor. tövbe yarabbim yaaa
onun dışında iyiyim canım. sen neler yapıyorsun, nasılsın?

iyiyim akşamı zor ettim işte yapmadım fazla ama çok sıkıldım nedense....öğretmenlere Allah sabır versin ben hayatta yapamazdım heralde:)

iyiyim akşamı zor ettim işte yapmadım fazla ama çok sıkıldım nedense....öğretmenlere Allah sabır versin ben hayatta yapamazdım heralde:)

amin canım.. neyseki haftasonu geldi, havalar güzel. gezer dolaşır sıkıntını giderirsin inşallah tatlım.

gez toz eğlen kafa dağıt :))) 24kasım gelmiyor nezamandır merak ettim... birde calakan doktora gidicem dedi kayboldu

yarın doğum günüm de şekerim o yüzden gezicem. yoksa ömrümde geçirdiğim en kötü doğum günüm olacak. evde durursam kafayı yer, sürekli ağlarım, biliyorum kendimi. o yüzden yollara vurucam yine kendimi.
ya calakan ı ben de merak ediyorum ama 24 kasım dün gelmiş gitmiş. kendi topiğini öksüz bıraktı haylaz kız

aaa öylemi doğumgünün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara inşallah bebişinle beraberde kutlamayı nasip etsin Allah....

aaa öylemi doğumgünün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara inşallah bebişinle beraberde kutlamayı nasip etsin Allah....

amin canım. inşallah allah cümlemizin sonraki yaşlarını bebişleriyle geçirmeyi nasip etsin...

amin canım. inşallah allah cümlemizin sonraki yaşlarını bebişleriyle geçirmeyi nasip etsin...

canim dogum günün kutlu olsun nice yillara allah huzur saglik ve mutluluk versin... bizimde bugün nisan ve nikah günümüz tam 9yil oldu nasilda gecti zaman ya...

gez toz eğlen kafa dağıt :))) 24kasım gelmiyor nezamandır merak ettim... birde calakan doktora gidicem dedi kayboldu

CNM İNTERNET İŞİNİ DAHA HALLETMEDİK GÖYA BİLGİSAYARCIYIS ARKADAŞIMDAN GİRİP ÇIKIYORUM AMA KISA SÜRELİ ONDA DA OKUMAKLA GEÇİYO BŞİ YAZAMADAN ÇIKMAK ZORUNDA KALIYORUM AMA HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR YENİ EVİMİ YENİ ÇEVREMİ ÇOK SEVDİM ALLAHA ŞÜKÜR MAYIS AYINDA GİDEYİM DİYORUM DOKTORA KAFAMDA 40 SORU HERGÜN BAŞKA DÜŞÜNÜYORUMKONUŞUP RAHATLAMAYA İHTİYACIM VAR ZİYA BEYE GİDİCEM İNŞ RANDAVİ ALIRSAM GİDİNCE YAZARIM BURDAN ZATEN E ARTIK YAVAŞ YAVAŞ DÜŞÜNMEYE BAŞLAYALIM DİMİ AMA :)

AAAAAAAA BANA NE DEMİŞ HAYLAZ KIZ DEMİŞ:))) NEYSEE:d DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM NİCE SAĞLIKLI YILLAR DİLİYORUM YENİ YAŞIN YENİ UMUTLAR GÜZELLİKLER GETİRİR İNŞŞ YENİ YAŞLARIMIZA YENİ BEBEKLERİMİZLE GİRERİZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.......

canim dogum günün kutlu olsun nice yillara allah huzur saglik ve mutluluk versin... bizimde bugün nisan ve nikah günümüz tam 9yil oldu nasilda gecti zaman ya...

teşekkür ederim canım. maşallah sizin de yıldönümünüz kutlu olsun. allah evliliğinizi evlatlarınızla ömürlük kılsın inşallah..

hı hıı haylaz kız dedim, kızdım, gelip görünmeden kaçıyorsun diye. ama mazretin kabul edilebilirmiş gerçekten. ay napalım şekerim gözlerimiz seni arıyor,öslüyoruz yahu!!
amiiiiiiiin canımm. teşekkür ederim iyi dileklerin için. biz hep böyle birbirimiz için dua edelim. müslümanın müslümana duası kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…