Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

inşallah bana da haber ver canım.bende salı günü memlekete gideceğim aralıklarla siteye girmeye çalışırım bana yaz mutlaka.iyi haberlerini bekliyorum

Merhaba melek anneleri yeni gelen arkadaşlarımıza sabır diliyorum ilkgunler zor geçiyor bende 4aydan sonra korunmayi bıraktim zor gebe kalıyorum zaten hala bişey yok Rabbim tedaviye gerek kalmadan verir inş. .Bugün Teyzemin kızı dogum yapti yamina gittim oglunu kucağıma aldim kokladim kolladim minicik kizimda bukadarmiydi deyip durdum Rabbim bizede nasip etsin

ben bebeğim öldükten tam 40 gün sonra regl oldum, doktora kontrole gittiğimde rahmin çok güzel toparlanmış hemen hamile kal demişti. biz başka doktorlara da gittik hepsi başka birşey dedi . tekrar kendi doktorumuza gidip hemen hamile kalmam riskli mi diye sorduğumda hiçbir riski yok, psikolojini toparlaman için tek yol bu dedi. hakkaten öyleydi 2. ay başladık çalışmalara ama olmadı 8. ay hamile kaldım ben. ama toparlanmanın tek yolu bebek başka yolu yok onu biliyorum başka herşeyi denemiştim ama olmadı bebeğimi kucağıma almadan iyileşemedim ben . şu an çok iyiyi çok şükür ,darısı başınıza herşey yoluna girecek hiç merak etmeyin zamanla herşey geçiyor bu günler geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor. Allah sabır ve umut versin

kızlar çok sağolun Rabbim hepimize sabırlar sağlıklı bebekler versin inşallah.. bizde güle oynaya gittik doğuma 2 kişi çıkıyoruz 3 kişi gireceğiz eve dedik ama olmadı kısmet değilmiş.. hamileliğim boyuncada ne bende ne de bebeğim de hiçbir sorun yoktu. doğdu ve 3 saat sonra vefat etti.. bi sebep yok sadece doğdu ve nefes alamadı dediler günahları boynuna artık.. ben bebeğimin canlı halini hiç göremedim.. morgta gördüm sadece anlatılması çok zor bi acı ve bizi bizden başka hiççç kimse anlamıyor sizlerle biraz olsun acımızı hafifleteceğimi düşünüyorum..içimdeki yangın ne zaman dinecek bilmiyorum..

tekrar başın sağolsun cnm evt bizlere iyi gelecek şey burda içinden gelenleri yazman anlatman
ilk 6 ay çok zor bi atlatsan sonra acın hafiflemiyor sadece alışmaya başlıyorsun.
Ama acın asla dinmiyor bu aralar melek kızımı o kadar çok özledim ki rüyama gelsin diye umutla bekliyorum

mrb hanımlar.. ben 9 ay önce dekolman plesanta sonucu kızmı kaybettım sezaryen oldum... 6 ay korundum sonra hemen gebe kaldım bu seferde 6 haftalıkken kalp atışı durdu küretaj oldum. 1 buçuk ay oldu kürtaj olalı... bazı testler yaptıracağız yenı gebelik öncesi. sorum şu: grıbım ve öksürük şurubu ile soğuk algınlığı için hap alıyorum şu an.. pazartesı testler yaptırmak istiyoruz benımle ılgılı bır sebep varmı dıye pıhtılaşma vb.. bu aldığım grip ilaçlarının sonucu yanıltma gıbı durumu olabılır mı sızce bılgınız varmı?

bende çok özledim fotoğrafına bakıp bakıp öpüyorum ve hiç rüyamda görmedim sadece ilk zamanlar ölmediğini yaşadığını görüyordum ama yüzünü görmedim rüyamda..

inş canım inşş sag salim nasip olacak bizlere bu defa.çok sevindim güzel haberlerinide yazarsın inş
bende doktora 24 ocakta gideceğim bakalım hangi tarihi verecekler.bu defa hepimiz güleceğiz inşş..
İnş canım Rabbim hayırlısıyla bizide güldürecek çok heycanlıyım darısı tüm melek annelerime olsun inş.

melekyavrum çok sağol canım seninde gözün aydın maşallah sizeçok aşırı heycanlıyım ve çok korkuyorum gün geldikçe dahada endişeleniyorum en ufak birşeyde hemen acile gidiyrm nst için hayırlısı ile yavrumu kucağıma bir alsaydım

bende çok özledim fotoğrafına bakıp bakıp öpüyorum ve hiç rüyamda görmedim sadece ilk zamanlar ölmediğini yaşadığını görüyordum ama yüzünü görmedim rüyamda..

inş görürsün cnm ben hiç emziremedim beni kızım nasıl tanıyacak der ağlardım
duymuş olmalı ki kaç kere rüyama gelmişti gerçke gibi kızımı emzirdim bana bakıp bakıp
gülümsedi yavrum. rabbim inş meleklerimiz yattıkça kardeşlerine uzun ömürler versin inş.
inş rabbimin izniyle bi oğlum olacak az kaldı inş rabbim oğlumu sağlıcakla bize bağışlayacak
her anım korkuyla geçiyor.sen neden kaybetmiştin bebeğini benim kızımın karın içinde tümör oluşmuş
komple karnını sarmışmış

slm arkadaşlar kısa sürelı depresyona gırdım..gıremedım cok mutsuzum:S..aranızda korunmayı bırakan var mı?
beraber umut edelım dua edelım bırbırımıze...3 ayı gectı cok mutsuzum

bende senın gıbı hemen ısteyenlerdenım 3 ay oldu doğum yapalı..korunmayı bıraktım bu psıkolojımı ancak yenı bebek duzzeltır ınş.

arkadaşlar bende çok kötüyüm hiç atlatamıycam sanki hiçbişeyden zevk almıyorum birde benim bidaha lursa 3. sezeryan olcak 33 gün oldu meleğimi kaybedeli daha dikişimin ucundaki ipler duruyo sizinkilerde öylemiydi ne zaman düştü ipler.birde 3. sezeryan daha acılı oluyo diolar aranızda 3. sezeryanlar varsa yorum bekliyorum

ya arkadaşlar TOBEGÜK doğurdu diyorum duyanlar duymayanlara söylesin, nurtopu gibi güzeller güzeli kızıyla uğraşıyor şu anda :119::119::119::119:

bende hiç emzirmedim doğumdan 3 saat sonra vefat etmiş yanıma hiç getirmediler morgta görebildim sadece o güzel melek yüzünü oğlumun.. doğduktan sonra nefes alamamış cılız ağlamış kötülemiş hemen makineye bağlamışlar. yoğun bakıma götürdüklerinde kalp atışı yokmuş. akciğerinde sorun olabilir dediler artık bilmiyorum.. 9 ay boyunca hiçbir sorunumuz yoktu çok sağlıklı bi bebekti. şubatın 1 inde 3 ay olacak.. birdaha hamile kalırsam doğumdan çıkana kadar korkucam nasıl geçer o 9 ay..

benim ip yoktu yapıştırma.. ben 1 kere sezeryan oldum o yüzden bilmiyorum ama 3. sezeryan olup iyi geçenleri duymuştum. bende 2. sezeryanı merak ederim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…