canım bence birşeylerle uğraş. çok düşünürsen stres yaparsın. ben kpss kursuna başladım. bir nebze de olsa düşünmemeye çalışıyorum.
canım kendini psikolojik olarak toparlaman için 9 ay demiştir bence. bende ilk gittiğimde bebek için 3 5 ay bekle demişti. ikinci gittiğimde artık bebek düşünebilirmiyiz dedim. o da ben 3 5 ay bekle derken kendini psikolojik olarak toparlaman için bekle demiştim. yoksa başlayabilirsiniz demişti. belki senin doktorunda öyle düşünmüştür. bakalım 21 ini heyecanla bekliyorum. İnşallah hayırlı haberler veririm.
inşallah bana da haber ver canım.bende salı günü memlekete gideceğim aralıklarla siteye girmeye çalışırım bana yaz mutlaka.iyi haberlerini bekliyorum[/QUOTE
tabiki haber veririm canım. inşallah iyi haber veririm. hakkımızda hayırlısı hepimiz için
ben bebeğim öldükten tam 40 gün sonra regl oldum, doktora kontrole gittiğimde rahmin çok güzel toparlanmış hemen hamile kal demişti. biz başka doktorlara da gittik hepsi başka birşey dedi . tekrar kendi doktorumuza gidip hemen hamile kalmam riskli mi diye sorduğumda hiçbir riski yok, psikolojini toparlaman için tek yol bu dedi. hakkaten öyleydi 2. ay başladık çalışmalara ama olmadı 8. ay hamile kaldım ben. ama toparlanmanın tek yolu bebek başka yolu yok onu biliyorum başka herşeyi denemiştim ama olmadı bebeğimi kucağıma almadan iyileşemedim ben . şu an çok iyiyi çok şükür ,darısı başınıza herşey yoluna girecek hiç merak etmeyin zamanla herşey geçiyor bu günler geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor. Allah sabır ve umut versinhayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün.sizindemi bebeğiniz ölmüştü.kusura bakmayın biraz meraklı gibi oldu ama ben daha çok yeniyim kırkım yeni çıktı bebeğim 5 gün yaşadı.ben gerçekten çok kötüyüm ama 2. istiyorum doktorum 9 ay sonra dedi ama 9 ay çok uzun sizin nasıl oldu arası yazarmısınız.
teşekür ederim çok sağol darısı da sana olsun inş.inayımRabbim yardımcın olsun sağlıcakla gelsin bebişinnnn hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz
kızlar çok sağolun rabbim hepimize sabırlar sağlıklı bebekler versin inşallah.. Bizde güle oynaya gittik doğuma 2 kişi çıkıyoruz 3 kişi gireceğiz eve dedik ama olmadı kısmet değilmiş.. Hamileliğim boyuncada ne bende ne de bebeğim de hiçbir sorun yoktu. Doğdu ve 3 saat sonra vefat etti.. Bi sebep yok sadece doğdu ve nefes alamadı dediler günahları boynuna artık.. Ben bebeğimin canlı halini hiç göremedim.. Morgta gördüm sadece anlatılması çok zor bi acıve bizi bizden başka hiççç kimse anlamıyor sizlerle biraz olsun acımızı hafifleteceğimi düşünüyorum..içimdeki yangın ne zaman dinecek bilmiyorum..
tekrar başın sağolsun cnm evt bizlere iyi gelecek şey burda içinden gelenleri yazman anlatman
ilk 6 ay çok zor bi atlatsan sonra acın hafiflemiyor sadece alışmaya başlıyorsun.
Ama acın asla dinmiyor bu aralar melek kızımı o kadar çok özledim ki rüyama gelsin diye umutla bekliyorum
İnş canım Rabbim hayırlısıyla bizide güldürecek çok heycanlıyım darısı tüm melek annelerime olsun inş.inş canım inşş sag salim nasip olacak bizlere bu defa.çok sevindim güzel haberlerinide yazarsın inş
bende doktora 24 ocakta gideceğim bakalım hangi tarihi verecekler.bu defa hepimiz güleceğiz inşş..
tobeguk naptı bende cok merak ediyorum
haber alırsan buraya yazar msın ben de onu merak ettiğimden bir bakayım demiştim
canım hadi hayırla gel
Rabbim emeklerini boşa cıkarmasın
bak hepimiz hersey güzel olucak diye diye yaptık doğumu sen de öyle yap
dualrım seninle
bende çok özledim fotoğrafına bakıp bakıp öpüyorum ve hiç rüyamda görmedimsadece ilk zamanlar ölmediğini yaşadığını görüyordum ama yüzünü görmedim rüyamda..
başın sağolsun canım.bende 39+4 haftalık bebeğimi doğumdan sonra kaybettim 5 gün yaşadı yarın kırkım çıkıyor.benim bebeğimde kordon dolanması sonucu kakasını yapmış ciğereri dolmuş bebeğimin.acil sezeryana aldılar ama çoktan yapmışta yemiş bile yavrum.tekrar bebek istiyorum çok kötüm çünkü ancak öyle atlatırım.sizde yeni hamilelil falan varmı doktorunuz nezaman sonra dedi.
inş görürsün cnm ben hiç emziremedim beni kızım nasıl tanıyacak der ağlardım
duymuş olmalı ki kaç kere rüyama gelmişti gerçke gibi kızımı emzirdim bana bakıp bakıp
gülümsedi yavrum. rabbim inş meleklerimiz yattıkça kardeşlerine uzun ömürler versin inş.
inş rabbimin izniyle bi oğlum olacak az kaldı inş rabbim oğlumu sağlıcakla bize bağışlayacak
her anım korkuyla geçiyor.sen neden kaybetmiştin bebeğini benim kızımın karın içinde tümör oluşmuş
komple karnını sarmışmış
arkadaşlar bende çok kötüyüm hiç atlatamıycam sanki hiçbişeyden zevk almıyorum birde benim bidaha lursa 3. sezeryan olcak 33 gün oldu meleğimi kaybedeli daha dikişimin ucundaki ipler duruyo sizinkilerde öylemiydi ne zaman düştü ipler.birde 3. sezeryan daha acılı oluyo diolar aranızda 3. sezeryanlar varsa yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?