Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

başın sağolsun melek annesi acın daha yeni sabırlar dilerim sana

başın sağolsun cnm neden kaybettin. bende geçen yıl 35+3 de doğum yaptım
kızımın karnında koca bi tümör varmış meğer 14 günküvezde kaldı sonra kaybettim

arkadaşlar mrb bende 1 kasım da 39 haftalık bebeğimi doğumdan sonra kaybettim.. geçmişi okuyamadım ama aranızda olmaktan mutluyum..

bende 11 kasımda sezeryan oldum 25 kasımda bebegımı kaybettım..2 ay gecmış olmasına rağmen cook uzgunum..korunmuyorum....cunku benım psıkolojımı ancak yenı bı bebegın umudu düzeltebılır...Rabbım hepımıze sağlıklı uzun ömürlü ewlat versın

dün bi kanama geldi dğum başladı sandım acile gittik neyseki vajinadan değilmiş
idrar yollarında sıkıntı varmış kum döküyor olabilirsin dediler.zaten her anımız korkuyla geçiyor
ama nasıl korktuk ki hele eşim bu bebeğimizide mi göremeyeceğiz dedi
onun bu hallerine çok üzülüyorum ama Aalhın izni ile bişey olmayacak rabbim bu defa
evladımızı bize nasip edecek inşş. dualarınızı esirgemeyin kızlar bizden
hayırlısı ile sağlıcakla kavuşsak evladımıza. allahım hayırlı zamanda hamile kalmak isteyenler hamile kalsın
biz gibi bekleyenler sağlıcakla kavuşsun inş..

ben kullanıyorum canım adresim eymen özgül elbistan istek gönderirsen kabul ederim

bende bebeğimi 12 aralıkta kaybettim bende hemen istiyorum.Allah herkese sabır versin.acım çok taze bir ümit 2. bebeğimi istiyorum.

arkadaşlar mrb bende 1 kasım da 39 haftalık bebeğimi doğumdan sonra kaybettim.. geçmişi okuyamadım ama aranızda olmaktan mutluyum..

hoşgeldin melek annesi bende 12 aralıkta bebeğimi kaybettim bu siteden çıkmaz oldum.benim bebeğimde 39+4 doğdu ama 5 gün yaşadı çok çok zor Allah sizede sabır versin.

teşekkür ederim arkadaşım çok zor günler geçiriyorum zaman geçmiyor hayat tamamen durdu o gün benim için oglusumu cok özlüyorum Allah hepimize sabir versin bizimde kucagimizi boş bırakmasın Rabbim

teşekkür ederim arkadaşım çok zor günler geçiriyorum zaman geçmiyor hayat tamamen durdu o gün benim için oglusumu cok özlüyorum Allah hepimize sabir versin bizimde kucagimizi boş bırakmasın Rabbim

amin cnm ınsallah bızde anne olucaz emın olabılırsın

yeni gelen arkadaşlar hepinizin başı sağolsun Rabbim sabır versin inş.geçenyıl ümitsizce sezeryan sonrasını araştırırken denk gelmiştiburası ve...6.ayımda korunmayı bırakmştm çok şükür bir sıkıntı yaşamadım hamiş olmadan 3 aay öncesinden folik asite başlamşyım bir sıkıntım olmadı bende canm oğlumu kaybettm 19.11.2012 ve RABBİME bin şükürki 24 ocakta kısmet olursa oğluşumun kardeşini kucağıma alacam bir oğluşum daha oluyor bana da dua edin rabbim sizlerede nasip etsin inş.enkısa zamanda hayırlısı ile darısı melek annelerime ketene lavinyaya emirberkeme lazoya tobeguk herkese inş mevlam yaşatır

24 ocak saat 1 de bir kısmet olursa sezeryana girecem hayaldi buan geçen yıl ama sabırla dualarla hep bugünü bekledim inş.sağ selim yavrumu kucağıma alırım çok heycanlıyım banada dualarınızda yer verin melek annelerim

Rabbim yardımcın olsun sağlıcakla gelsin bebişinnnn hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz

cnm bende 17 aralıkta kaybettim benim doğum yaptığım hastanede bebeği yanında olmayan bi bendim((bu sitede ben çok rahatlıyom çünkü acılar aynı düşünclr ortak allah herkesin yardmcsı olsun

merhaba kızlar,Allah hepinize sabır ve hayırlı,sağlıklı evlatlar versin.

tobeguk arkadaşımı merak ettim.
20.sinde doğumu olacakmış.ama 5 gündür uğramamış siteye.
haberdar olan varsa burdan bize de ulaşrırsa çok memnun olurum.

inş canım inşş sag salim nasip olacak bizlere bu defa.çok sevindim güzel haberlerinide yazarsın inş
bende doktora 24 ocakta gideceğim bakalım hangi tarihi verecekler.bu defa hepimiz güleceğiz inşş..

Merhaba arkadaşlar çok fazla girmeye fırsatım yok herkese teşekkür ederim sizlerin sayesinde rahatlıyorum Allah hepimize sabır versin yeni dogum yapacak arkadaşlara Rabbim bebeginizi sagsalim almak nasip etsin bizlerde sayenizde mutlu oluruz inş.Allahım hepimize saglıklı,hayırlı uzun ömürlü çocuklar nasip etsin dualarım sizlerle

cnm bende 17 aralıkta kaybettim benim doğum yaptığım hastanede bebeği yanında olmayan bi bendim((bu sitede ben çok rahatlıyom çünkü acılar aynı düşünclr ortak allah herkesin yardmcsı olsun

bende görmedim bebegimi herkes gördü kordonunda 20cm pıhtı vardı doktor onu gösterdi cesaret edip bakamadm yavruma iki gün önce doktora gittik hiç birsey yok herşey güzel ama iki gün sonra o acı gün düsündükçe kötü oluyorum ama sizlerin sayesinde toplamaya çalışıyorum yalnız degilm Allahım yardımcımız olsun ins.

tobeguk naptı bende cok merak ediyorum
haber alırsan buraya yazar msın ben de onu merak ettiğimden bir bakayım demiştim

canım hadi hayırla gel
Rabbim emeklerini boşa cıkarmasın
bak hepimiz hersey güzel olucak diye diye yaptık doğumu sen de öyle yap
dualrım seninle

yeni gelen arkadaslar Allah gani gani sabır versin ben de geçtim bu karanlık yollardan hem de 3 defa
ama 2 si düşüktü
şimdi aralık 14 de canım kızımı kucağıma aldım
Allaha binlerce kez sükür cok ama cok emek verdim
bu sitede bile yılın enlerinde annelik bölümünde beni secmişler
cünkü o kadar cok yazdım o kadar herkesn basını şişirdim ki acımla
sağolsun bu site sayesinde toparlandım
sadece burda rahat oluyordum
dısarda kimseye bir sey anlatsım gelmiyordu
ne diyebilirlerdiki
gene olur daha gencsin bıdı bıdı
ama ben kaybettiğim yavrumu istiyordum
derler ya bir tek ölüme care yok işte o noktadaydım
benim konularımda hikayemi okuyabilirsiniz
3 kayıpla ben aldıysam kucağıma evladımı hepiniz alırsınız
Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…