28 aralıkta 36 haftalık melegimi kaybettim internette araştırırken hep bu sayfalar çıktı. sizlerle teselli buldum sezaryan sonrasi beşinci ayında hamile olanlar ümit ışıgı oldunuz Allahım hepinizin eline sagsalim kavuşturur ve bizide nasip eder
arkadaşlar mrb bende 1 kasım da 39 haftalık bebeğimi doğumdan sonra kaybettim.. geçmişi okuyamadım ama aranızda olmaktan mutluyum..
28 aralıkta 36 haftalık melegimi kaybettim internette araştırırken hep bu sayfalar çıktı. sizlerle teselli buldum sezaryan sonrasi beşinci ayında hamile olanlar ümit ışıgı oldunuz Allahım hepinizin eline sagsalim kavuşturur ve bizide nasip eder
arkadaşlar mrb bende 1 kasım da 39 haftalık bebeğimi doğumdan sonra kaybettim.. geçmişi okuyamadım ama aranızda olmaktan mutluyum..
Yeni gelen arkadaslar aranizda facebook kullanan varmi varsa ordan tanismak isterim. Buraya telefondan fazla giremiyorum anca laptopdan nadir ama sizlerle acimi paylasmak dertlesmek isterim.. Bilmeyenler icin bende oglumu dogumdan iki gün sonra kaybettim hic biseyi yoktu doktor hatasindan melek oldu bitanem
evet onlardan bırı bnmcok tazeymıs cnm acın basın saolsun rabbım bır daha yasatmasın zor bılıyorum ama guclu ol sakın ısyan etme sakın.. bunlar bızım dıger dunya ıçın odullerımız sefaatcı olacaklar ben hep dua edıyorum rabbım o bebegın yattıkca yenı olacak olan sana umut olacak olan ve karnında yasam bulmak ıcın senın hazır olmanı bekleyen evladına ömür versin.. kimse sana ıyı gelemez sen kendı kendıne ıyı olacaksın.. herzaman destek olurum sana .. lütfen salma kendını guclu ol..
teşekkür ederim arkadaşım çok zor günler geçiriyorum zaman geçmiyor hayat tamamen durdu o gün benim için oglusumu cok özlüyorum Allah hepimize sabir versin bizimde kucagimizi boş bırakmasın Rabbim
24 ocak saat 1 de bir kısmet olursa sezeryana girecem hayaldi buan geçen yıl ama sabırla dualarla hep bugünü bekledim inş.sağ selim yavrumu kucağıma alırım çok heycanlıyım banada dualarınızda yer verin melek annelerim
24 ocak saat 1 de bir kısmet olursa sezeryana girecem hayaldi buan geçen yıl ama sabırla dualarla hep bugünü bekledim inş.sağ selim yavrumu kucağıma alırım çok heycanlıyım banada dualarınızda yer verin melek annelerim
cnm bende 17 aralıkta kaybettim benim doğum yaptığım hastanede bebeği yanında olmayan bi bendim((bu sitede ben çok rahatlıyom çünkü acılar aynı düşünclr ortak allah herkesin yardmcsı olsun
tobeguk naptı bende cok merak ediyorummerhaba kızlar,Allah hepinize sabır ve hayırlı,sağlıklı evlatlar versin.
tobeguk arkadaşımı merak ettim.
20.sinde doğumu olacakmış.ama 5 gündür uğramamış siteye.
haberdar olan varsa burdan bize de ulaşrırsa çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?