Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Mrb arkadaşlar benim 18 aralıkta 40 çıkıyor.bebeğimi kaybettim 12 aralıkta ama ben 6 ay 5 ay hatta 4 ay 3 ay beklemek istemiyorum 2 ay sonra hamile kalmak istiyorum toparlanamıyorum çünkü.böyle olan varmı yani 40 çıkınca hemen hamile klan yada yakınlarınız varmı.beslenmeme çok dikkat ediyorum vitamin kullanıyorum.yardımcı olurmusunuz...

pardon ya 18 ocakta 40çıkıyo.

şimdi çok istiyorsun ama bence korkularında var bence bişey olmaz çoğu kişi kırkından sonra gebe kalıyorlar psikolojik olarak kendini iyi hissediyorsan hamile kala bilirsin

cnm bana sorarsan en az 3 ay bekle bu arada hamileliğin nası geçiyo ağır atlatıyor musun?

39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....

canım bende 9 eylül 2011 de bir düşük yaptım. 22 eylül 2013 te 40 haftalık bebeğimi kaybettim. güle oynaya doğuma gittim. ama bebeğimiz olmadan geri döndük. ben suni sancı ile normal yaptım. bebeğimi sadece doğumda aralık kalan perdenin arasından gördüm. bana göre yavrum doğduğunda yaşamıyordu. doktora göre doğumda yaşıyordu. yoğun bakımda vefat etti. ama bebeğim hiç ağlamadı ve hiç hareket etmedi. yoğun bakımda görmek istedik göstermediler. doktora göre makineye bağlıyorlarmış bebeğimin kalbi atıyormuş. makineden çekiyorlarmış kalbi yavaşlıyormuş. göbek kordonunda 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış. sonra bize sormadan bebeğimin rüzgar ali' min fişini çekmişler. sonra bize görmek istermisiniz diye soruyorlar. göremedik yavrumuz. ama şimdi diyorum keşke görseydim yavrumu. bana göre doğumda zaten bebeğim yaşamıyordu. doktor çok çelişkili konuştu yani. bizde otopsiye gönderdik. o da bana çok acı veriyor. anlican seni çok iyi anlıyorum. ben normal doğum yaptım ve yeniden hamile kalmaya korkuyorum. ama biz başladık bakalım. hepimiz için hayırlısı. bence doktora bir danış canım.

39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....

canım bende 9 eylül 2011 de bir düşük yaptım. 22 eylül 2013 te 40 haftalık bebeğimi kaybettim. güle oynaya doğuma gittim. ama bebeğimiz olmadan geri döndük. ben suni sancı ile normal yaptım. bebeğimi sadece doğumda aralık kalan perdenin arasından gördüm. bana göre yavrum doğduğunda yaşamıyordu. doktora göre doğumda yaşıyordu. yoğun bakımda vefat etti. ama bebeğim hiç ağlamadı ve hiç hareket etmedi. yoğun bakımda görmek istedik göstermediler. doktora göre makineye bağlıyorlarmış bebeğimin kalbi atıyormuş. makineden çekiyorlarmış kalbi yavaşlıyormuş. göbek kordonunda 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış. sonra bize sormadan bebeğimin rüzgar ali' min fişini çekmişler. sonra bize görmek istermisiniz diye soruyorlar. göremedik yavrumuz. ama şimdi diyorum keşke görseydim yavrumu. bana göre doğumda zaten bebeğim yaşamıyordu. doktor çok çelişkili konuştu yani. bizde otopsiye gönderdik. o da bana çok acı veriyor. anlican seni çok iyi anlıyorum. ben normal doğum yaptım ve yeniden hamile kalmaya korkuyorum. ama biz başladık bakalım. hepimiz için hayırlısı. bence doktora bir danış canım.

başın sağolsun canım.bende 39+4 haftalık bebeğimi doğumdan sonra kaybettim 5 gün yaşadı yarın kırkım çıkıyor.benim bebeğimde kordon dolanması sonucu kakasını yapmış ciğereri dolmuş bebeğimin.acil sezeryana aldılar ama çoktan yapmışta yemiş bile yavrum.tekrar bebek istiyorum çok kötüm çünkü ancak öyle atlatırım.sizde yeni hamilelil falan varmı doktorunuz nezaman sonra dedi.

şimdi çok istiyorsun ama bence korkularında var bence bişey olmaz çoğu kişi kırkından sonra gebe kalıyorlar psikolojik olarak kendini iyi hissediyorsan hamile kala bilirsin

kendimi iyi hissediyorum çünkü 2.hamileliği düşünüyor olmak beni iyi hissettiriyor.korkuyorumda doktor 9 ay bekle dedi diye ama 3 ay sonra yada 40 hemen çıkıp hamile kalanları burda duyunca beni birazda olsa mutlu ediyor.

msj attım geçen gün ama dönmedi bende merak ediyorum

bekle canım dikişlerin iyileşmezse daha büyük sorunlara - acılara sebep olabilir. 6 ayı doldur barii

senin de başın sağ olsun canım. ALLAH hepimize sabır ihsan eylesin. canım bana doktor her hangi bir sorun gözükmüyor. dedi. biz bebeğimin vefatından iki buçuk ay sonra başladık. doktor kendini hazır hissetmen çok önemli. ilk önce kendini toparla dedi. ama tabi bende senin gibi düşünüyorum. bebeğim olsun çok istiyorum. ALLAH 'ım inşallah kısmet eder. daha bir şey yok canım bakalım. 23 kasım adet tarihim beklemedeyim. bende 21 kasım da doktora gidicem kontrole. acaba varsa çıkarmı kan testinde.

evet canım kanda mutlaka çıkıyor ben bebeğime hamile olduğumu adet tarihime daha 5 gün vardı öğrenmiştim.doktora gittim adet tarihimi sormuştu bende daha geçmedi heycanlandım bekleyemedim geldim demiştim oda kan testi yaptı orda çıkmıştı ama bebeğim öldü.bugün kırkım çıktı doktora gittik yine 9 ay bekle dedi.ama rahim oturmuş çok güzel dedi yumurtaların çok iyi dedi hatta yumurtlamışın 1 haftaya adet olursun dedi.ama anlamıyorum neden 9 ay ya ofçok iyide besleniyorum.yani internetten bakıyorum bazı doktor 6 ay demiş bazısı 40 çıksın olabilir demiş anşamıyorum neye göre böyle konuşuyorlar.

merhabalar anne arkadaşlarım ,şu anda o kadar mutluyum ki , öyle acı günlerden sonra herşey geride kaldı veee artık tamam hissediyorum çünkü burdaki acılı annelerin hepsi ilk bebişlerini kucaklarına almadan rahat yoktu. veeee bomba dün akşam tobegükü ve güzeller güzeli dünya tatlısı biricik prensesini görmek nasip oldu
çoook mutluyum çooook Allah uzun ömürler versin kızımıza , darısı da isteyen bütün acılı annelerin başına

hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün.sizindemi bebeğiniz ölmüştü.kusura bakmayın biraz meraklı gibi oldu ama ben daha çok yeniyim kırkım yeni çıktı bebeğim 5 gün yaşadı.ben gerçekten çok kötüyüm ama 2. istiyorum doktorum 9 ay sonra dedi ama 9 ay çok uzun sizin nasıl oldu arası yazarmısınız.

canım kendini psikolojik olarak toparlaman için 9 ay demiştir bence. bende ilk gittiğimde bebek için 3 5 ay bekle demişti. ikinci gittiğimde artık bebek düşünebilirmiyiz dedim. o da ben 3 5 ay bekle derken kendini psikolojik olarak toparlaman için bekle demiştim. yoksa başlayabilirsiniz demişti. belki senin doktorunda öyle düşünmüştür. bakalım 21 ini heyecanla bekliyorum. İnşallah hayırlı haberler veririm.

canım bence birşeylerle uğraş. çok düşünürsen stres yaparsın. ben kpss kursuna başladım. bir nebze de olsa düşünmemeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…