bebek mağazalarının önünden bile geçemiyorum esim artık abarttığımı düşünüyo arkadaşlar sizlerde benim gibimisiniz bebekerle ilgili hiç bişey görmek istemiyorum tv reklemlerında bile görünce etkileniyorum hayatımdaki herseyi orya endekslemişim sanki....gelin birbirimize dua kardeşi olalım müminin mümin ettiği dua günahsız ağızdan çıkan dua gibiymiş şuan dua dilencisiyim lütfen isim alarak birbirimize dua edelim....
benimde 40 ım dün çıktı cnm bende sezeryan oldum rabbim işallah kucağımızı tez zamanda sağlıklı hayırlı doldursn(
Senınkı kac haftalıkken vefat ettı canım.amın canım ınsallah en kısa zamanda hayırlı yavrular nasıp etsın rabbım hepımıze
bebek mağazalarının önünden bile geçemiyorum esim artık abarttığımı düşünüyo arkadaşlar sizlerde benim gibimisiniz bebekerle ilgili hiç bişey görmek istemiyorum tv reklemlerında bile görünce etkileniyorum hayatımdaki herseyi orya endekslemişim sanki....gelin birbirimize dua kardeşi olalım müminin mümin ettiği dua günahsız ağızdan çıkan dua gibiymiş şuan dua dilencisiyim lütfen isim alarak birbirimize dua edelim....
bence abartmıyorsun canım. bende aynıyım. benim 22 eylül 2013 te vefat etti yavrum. ama hala reklamlara bakarken gözlerim dolu. bebekli dizilere bakamıyorum. daha dün markette bebek reyonuna giremedim. yani bunu bence hepimiz yaşıyoruz. birbirimize dua edelim. ALLAH ım hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah.
amin cnm sağol inşallah güzel haberleride paylaşırız
cnm sende sezeryandın demi?
Ne kadar oldu dogum yapali moralinizi bozmayin duzelir
7 ay oldu doğum yapalı ama 3 aydır hep gecikiyor bu rahim gebelik istiyor ama beynim kabul etmiyor korkuyor çünkü yine aynı şeyleri acıları yaşamaktan
arkadslar bebegını yenı kaybedenler arasında suan korunmayan tek benım sanırım nolur dua edın...adetıme 1 hafta var...ınş. mujdelı haberı alırım cok ıstıorum
merhabalar.aslında daha önce yazacaktım ama olmadı bir türlü.
sükürler olsun kızımı 25.12.2013te kucagıma aldım.
ani oldu gelişi.35 haftalık dogdu.
umut olsun sizlere kızlar.Rabbim çok büyük.
Ona tam tevekkül edin ve dua etmeyi hiç ihmal etmeyin.
merhabalar.aslında daha önce yazacaktım ama olmadı bir türlü.
sükürler olsun kızımı 25.12.2013te kucagıma aldım.
ani oldu gelişi.35 haftalık dogdu.
umut olsun sizlere kızlar.Rabbim çok büyük.
Ona tam tevekkül edin ve dua etmeyi hiç ihmal etmeyin.
arkadslar bebegını yenı kaybedenler arasında suan korunmayan tek benım sanırım nolur dua edın...adetıme 1 hafta var...ınş. mujdelı haberı alırım cok ıstıorum
ınş. bırburımıze bol dua edelım ınş. bızde hamılelıklerımızı burda paylaşırız ınş....Insallah ilk bebis haberini senden haftaya aliriz.benimde su gunlerim gecse hamile kalsam daha bi rahatlicam...
İnşallah müjdeli haberlerini alırız canım. bizde korunmuyoruz. ALLAH ım hepimiz için hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?