Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bebek mağazalarının önünden bile geçemiyorum esim artık abarttığımı düşünüyo arkadaşlar sizlerde benim gibimisiniz bebekerle ilgili hiç bişey görmek istemiyorum tv reklemlerında bile görünce etkileniyorum hayatımdaki herseyi orya endekslemişim sanki....gelin birbirimize dua kardeşi olalım müminin mümin ettiği dua günahsız ağızdan çıkan dua gibiymiş şuan dua dilencisiyim lütfen isim alarak birbirimize dua edelim....

Bende ayniyim eslerimizde uzuldu elbette ama kimse bizim kadar yanamaz abartmiyosun yani bende reklamlarda bebis gorunce helede annesini emen bebis gorunce direk gozlerim doluo benim daha cok yeni bide gun gun daha iyi toparliyorum ama zaman iste kesinlkkle hepimizin dulara ihtiyaci var

Senınkı kac haftalıkken vefat ettı canım.amın canım ınsallah en kısa zamanda hayırlı yavrular nasıp etsın rabbım hepımıze

benim 27 28 haftalıkken cnm kanamam geldi erken doğum die sancı başladı ameliyata aldılar benim 2. sezeryandı 3 saat yaşadı meleğim sonra öldü:((

bebek mağazalarının önünden bile geçemiyorum esim artık abarttığımı düşünüyo arkadaşlar sizlerde benim gibimisiniz bebekerle ilgili hiç bişey görmek istemiyorum tv reklemlerında bile görünce etkileniyorum hayatımdaki herseyi orya endekslemişim sanki....gelin birbirimize dua kardeşi olalım müminin mümin ettiği dua günahsız ağızdan çıkan dua gibiymiş şuan dua dilencisiyim lütfen isim alarak birbirimize dua edelim....

bence abartmıyorsun canım. bende aynıyım. benim 22 eylül 2013 te vefat etti yavrum. ama hala reklamlara bakarken gözlerim dolu. bebekli dizilere bakamıyorum. daha dün markette bebek reyonuna giremedim. yani bunu bence hepimiz yaşıyoruz. birbirimize dua edelim. ALLAH ım hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah.

bence abartmıyorsun canım. bende aynıyım. benim 22 eylül 2013 te vefat etti yavrum. ama hala reklamlara bakarken gözlerim dolu. bebekli dizilere bakamıyorum. daha dün markette bebek reyonuna giremedim. yani bunu bence hepimiz yaşıyoruz. birbirimize dua edelim. ALLAH ım hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah.

amin cnm sağol inşallah güzel haberleride paylaşırız

suriyede enkaz altından çıkan bebek haberini izledinimizmi tüylerim diken diken oldu bugünde bi çocuk daha enkazda çıkartıldı yüce rabbim nefesi olana mucizeler veriyor ... boşuna kendimi suçlayıp duruyorum sanırım yavrumun nefesi yokmuş o melek olmak için gelmiş ... yavrum karnımda ilk kıpırdadığı zaman daha bi anne hissetmiştim kendimi Allah kadınları kutsamış dedim bu bambaşka bi duygu ayrı bi mucize eşime hep diyodum böyle bi duyguyu yaşadığımız için çok şanslıyız mutluluktan ağlıyodum ... şükürler olsun ki yavrularımızı karnımızda hissettik inşallah Allahın izniyle kucaklarımızada alıcaz...

memleketteyim cuma dönüyorum evime.burda ablam bir doktora götürdü oda 9 ay bekle dedi 2 a geçti oğlumu kaybedeli.sakın hamile kalma dedi içte daha iplikler gözüküyor dedi ultrasyonda çok üzüldüm 6 ay nasıl geçecek bilmiyorum.

7 ay oldu doğum yapalı ama 3 aydır hep gecikiyor bu rahim gebelik istiyor ama beynim kabul etmiyor korkuyor çünkü yine aynı şeyleri acıları yaşamaktan

Bende cok korkuyorum zaten korkaktim artik bin kat daha cok korkarim benim daha yeni gitti cennete yavrum ama simdiden hamile kalinca nasil gecicek o 9 ay bilmiyorum yavrusu melek olan herkez bu korkuyu yasiodur eminim insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz ...

arkadslar bebegını yenı kaybedenler arasında suan korunmayan tek benım sanırım nolur dua edın...adetıme 1 hafta var...ınş. mujdelı haberı alırım cok ıstıorum

merhabalar.aslında daha önce yazacaktım ama olmadı bir türlü.
sükürler olsun kızımı 25.12.2013te kucagıma aldım.
ani oldu gelişi.35 haftalık dogdu.
umut olsun sizlere kızlar.Rabbim çok büyük.
Ona tam tevekkül edin ve dua etmeyi hiç ihmal etmeyin.

merhabalar.aslında daha önce yazacaktım ama olmadı bir türlü.
sükürler olsun kızımı 25.12.2013te kucagıma aldım.
ani oldu gelişi.35 haftalık dogdu.
umut olsun sizlere kızlar.Rabbim çok büyük.
Ona tam tevekkül edin ve dua etmeyi hiç ihmal etmeyin.

Gözünüz aydın canım Allah'ım size bağışlasın cimcimeyi.
Rabbim bir daha evlat acısı göstermesin inşallah.
Benim yerime kocaman öp prensesi

sevgili melek annelerim bu günlerde geçecek inş
daha eski melek anneleri sırayla kucaklarına alıyorlar bebeişlerini
en son dilaynurda aldı oğlunu sağ salim kucağına
şimdi en yakın ben varım emirberkem var lavinya var
inş yüce rabbim bizede sağlıcakla sağ salim nasip edecek evlatlarımızı
bizden dualrınızı esirgemeyin şuanda o kadar çok ihtiyacımız var ki
inş zamanı gelen hamiş kalırda sizlerinde güzel haberlerini okuruz.
tıp 18 şubat dedi ama o kadar beklemeye niyetimiz yok şuan 36+3 haftalık olduk
38+0 da aldırmayı düşünüyorum ama nasip artık yarın başka doktora gideceğim bakalım o ne diyecek

Back
X