benim doktorumda yapmadı ben baş ağrısı dönmesi şikayetiyle nörolojiye gittim o doktor yaptı orda çıktı.kaç aylıktı bebeğiniz kalbimi durdu.yemeniz lazım 2.gebelik için daha ciddi sorunlar olmaması için bende hiç yemiyordum hatta 1 e kadar yetıyordum ama 2.gebelik için onun sağlığı için yemem gerektiğini düşündüm.banada şubat 8de 2ay olacak çok zor dayanması ama Allahtan geldiğini düşünmek biraz rahatlatıyor beni keşke demek bir şeytan vesvesesi böyle düşün emein ol rahatlicaksın.benimde tek keşke dediğim normal doğumu beklemeseydim beni 38 olunca sezeryana alın deseysim ama işte onuda sana düşündüren Allah.benim bebeğimin39+4 tüm kordon sıkıştırmış kakasını yapmış suyunu kirletmiş.ama olacağı varmış napalım böyle hayırlısıymış.bende tesettüre geçtim açık bi bayandım Allah a yönelmek beni biraz rahatlatıyo.seni tanımıyorum belki öyle dinine düşkün birisindir.kusura bakma akıl vermiyorum ama çok olmasada ben biraz böyle rahtlıyorum ha unuttummu hayır ama ben sağlıksız mutsuz olursam 2.bebek olmasıda okadar zor olacak.sevgilerimle çok üzülmeyin Allah en kısa zamanda bizlere hamile olmayı nasip etsin.