Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

merhaba ben seda_ecrının 2013 subat annelerınden arkadasıyım seda az evvel aldı emırını kucagına haber vermek ıstedım

Merhaba Meltem,
Seda ecrin için çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah bebişini analı babalı büyütsün inşallah.. Ben de yeniden hamileyim ona iletebilir misin? (4 haftalık) Benim ilk bebeğimde de onunki gibi iskelet displazisi vardı.. Onun herşey şuan yolunda mı? Ben de onu görerek umutlandım hep.
Sevgilerimle..

2.gebeliklerde düşük riski daha yüksek olurmuş bu yüzden çok dinlenin ve çok iyi beslenin diyorlar hemen hamile kaldıysanız eğer öyle diyorlar çünkü vücut protein ve vitamin kaybediyormuş.ben tahlil yaptırdım geçen hafta kan değerim düşük demir düşük çıktı.bu yüzden yoksa sizin normal olmuş dikiş probleminiz yok.bol bol hurma ceviz fındık et süt yumurta tüketin hemen hamile kalmak istiyorsanız.nezaman kırkın çıkıyor ben kırkım çıktığı gün adet oldum.

Icimden yemek gelmiyoki :( 10 gunde eski kiloma geri döndüm . Benim 25 subatta 40 cikio . Bu arada benimyavrumun kalbi neden durdu belli deil doktor test falan yapmadi acaba 40 cikinca kontrole gitcem o zamanmi yapicakki

Icimden yemek gelmiyoki :( 10 gunde eski kiloma geri döndüm . Benim 25 subatta 40 cikio . Bu arada benimyavrumun kalbi neden durdu belli deil doktor test falan yapmadi acaba 40 cikinca kontrole gitcem o zamanmi yapicakki

benim doktorumda yapmadı ben baş ağrısı dönmesi şikayetiyle nörolojiye gittim o doktor yaptı orda çıktı.kaç aylıktı bebeğiniz kalbimi durdu.yemeniz lazım 2.gebelik için daha ciddi sorunlar olmaması için bende hiç yemiyordum hatta 1 e kadar yetıyordum ama 2.gebelik için onun sağlığı için yemem gerektiğini düşündüm.banada şubat 8de 2ay olacak çok zor dayanması ama Allahtan geldiğini düşünmek biraz rahatlatıyor beni keşke demek bir şeytan vesvesesi böyle düşün emein ol rahatlicaksın.benimde tek keşke dediğim normal doğumu beklemeseydim beni 38 olunca sezeryana alın deseysim ama işte onuda sana düşündüren Allah.benim bebeğimin39+4 tüm kordon sıkıştırmış kakasını yapmış suyunu kirletmiş.ama olacağı varmış napalım böyle hayırlısıymış.bende tesettüre geçtim açık bi bayandım Allah a yönelmek beni biraz rahatlatıyo.seni tanımıyorum belki öyle dinine düşkün birisindir.kusura bakma akıl vermiyorum ama çok olmasada ben biraz böyle rahtlıyorum ha unuttummu hayır ama ben sağlıksız mutsuz olursam 2.bebek olmasıda okadar zor olacak.sevgilerimle çok üzülmeyin Allah en kısa zamanda bizlere hamile olmayı nasip etsin.

diğer arkadaşlara ayrı ayrı yazmadım ama yazdıklarım hepiniz içindi....Allah herkese sabır versin..
mrb arkadasım 28 aralıkta melegimi kaybettim sonra safrada polip çıktı ameliyat olmam gerekiyormus yanlıs bakmadıysam sende ameliyat olmuşsun ameliyattan sonra doktor sonraki hamileligin için çok beklemeni istedi mi ?

benimde kırkım çıkmadı daha canım melegimi kaybettik sonra başka bir doktora gittim kırkımdan sonra testlerimi yapacak Allah yardımcımız olsun hepimizin Allah düşmanımızı bile evlat acısı vermesin doktorun yapmasa bile başka biryerde yaptır derim ins bu acı yeni bir hamilelikte azda olsa diner en yakın zamanda..

benimde kırkım çıkmadı daha canım melegimi kaybettik sonra başka bir doktora gittim kırkımdan sonra testlerimi yapacak Allah yardımcımız olsun hepimizin Allah düşmanımızı bile evlat acısı vermesin doktorun yapmasa bile başka biryerde yaptır derim ins bu acı yeni bir hamilelikte azda olsa diner en yakın zamanda..

Amin oyle zorki allah kimsenin basina vermesin kesinlikle yaptiricam

benim doktorumda yapmadı ben baş ağrısı dönmesi şikayetiyle nörolojiye gittim o doktor yaptı orda çıktı.kaç aylıktı bebeğiniz kalbimi durdu.yemeniz lazım 2.gebelik için daha ciddi sorunlar olmaması için bende hiç yemiyordum hatta 1 e kadar yetıyordum ama 2.gebelik için onun sağlığı için yemem gerektiğini düşündüm.banada şubat 8de 2ay olacak çok zor dayanması ama Allahtan geldiğini düşünmek biraz rahatlatıyor beni keşke demek bir şeytan vesvesesi böyle düşün emein ol rahatlicaksın.benimde tek keşke dediğim normal doğumu beklemeseydim beni 38 olunca sezeryana alın deseysim ama işte onuda sana düşündüren Allah.benim bebeğimin39+4 tüm kordon sıkıştırmış kakasını yapmış suyunu kirletmiş.ama olacağı varmış napalım böyle hayırlısıymış.bende tesettüre geçtim açık bi bayandım Allah a yönelmek beni biraz rahatlatıyo.seni tanımıyorum belki öyle dinine düşkün birisindir.kusura bakma akıl vermiyorum ama çok olmasada ben biraz böyle rahtlıyorum ha unuttummu hayır ama ben sağlıksız mutsuz olursam 2.bebek olmasıda okadar zor olacak.sevgilerimle çok üzülmeyin Allah en kısa zamanda bizlere hamile olmayı nasip etsin.

Benim kuzucum 27 haftalikti senin sebebi belli benim deil hersey oyle normaldiki :( insallah rabbim hayirlisiyla cabucak hamile kalmamizi saglikla kucagimiza almamizi nasip eder bende keske daha erken gitseydim hastaneye diye dusunuyorum rabbim affetsin keske demeden olmuoki

melek anneleri bu sabah namaza kalkerken test yaptım bişey yoktu uyudum şimdide bakıyorumda 2 çizgide çıkmış ama soluk sizce gebelik varmıdır adetim geçeli bugünle beraber 9 gün olacak ama doğum yaptığımdan beri özelikle son 3 aydır gecikiyor

mrb arkadasım 28 aralıkta melegimi kaybettim sonra safrada polip çıktı ameliyat olmam gerekiyormus yanlıs bakmadıysam sende ameliyat olmuşsun ameliyattan sonra doktor sonraki hamileligin için çok beklemeni istedi mi ?

başın sağolsun canım.. safra kesesi ameliyatı mı olacaksın? ben safra kesesi ameliyatı olmadım bir ara taş çıktı tam meleğimi kaybettiğim zamanlardı. doktor yeni sezeryan olmuşsun biraz bekleyelim sonra alırız dedi. 6 ay bekledim sezeryandan sonra tekrar doktora gittim ameliyat günü için ama nolduysa taş çıkmadı bu sefer...safra kesesi ameliyatı olmadım yani... kapalı oluyormuş ya öyle olursa çok beklenmez sanırım ama yine de bilmiyorum. arkadaşım 5 aylık hamileyken safra kesesini aldırmak zorunda kalmıştı. sonra sezeryan oldu. valla kızı 13 aylıkken 2. yi doğurdu demekki çok sorun olmuyor mu nedir?? Allah yardımcın olsun inşallah.. çok yardımcı olamadım ama :((

melek anneleri bu sabah namaza kalkerken test yaptım bişey yoktu uyudum şimdide bakıyorumda 2 çizgide çıkmış ama soluk sizce gebelik varmıdır adetim geçeli bugünle beraber 9 gün olacak ama doğum yaptığımdan beri özelikle son 3 aydır gecikiyor

sonradan çıkan testler yanıltıyo tekrar bı test yap inş. hamılesındır kac ay oldu kı doğum yapalı..benım 3 ayım bitecek bu ay bende kendımı hamıle hıssedıyorum ama hayırlısı tabi...daha 4 gun var

öncelikle allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin isteyen herkese bende 18 ay önce ikiz oğullarımı kaybettim senin gibi ara ara adetlerimin geciktiği oldu ama gebelik testlerim hep negatifti ikinci çizgi hiç çıkmıyordu sonra bir gün gebelik testi yaptım yine negatif uyudum uyandım silikte olsa ikinci çizgi var ama testin üstünde 20 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçersizdir yazdığı için takmadım eşim tekrar gebelik testi aldı bu defa ikinci çizgiyi anca ışık altında görebiliyorduk yani hamile olabilirsin bu arada ben kaç ay denemeden sonra hamile kaldım olmuyordu doktora gittim adetin ilk gününden say 10 12 14 16 günleri ilişkiye gir ve adete kadar ara ver dedi o denemeden sonra hamile kaldım darısı sizin başınıza adetlerin gecikiyorsa prolaktin testini yaptır kolay gelsin

keşke bende sizin gibi normal doğum olsaydım inanın vitamin eksikliğinden başka bir probleminiz yoktur oada zaten çaresi çok kolay yemek yemek ama ben çok korkuyorum gebe kalmak istiyorum ama dikişlerimi düşünüyorum.

Ben test derken kizimin kalbi neden durdu belli olmadi onunla ilgili test demek istedim yani kanda pihti varmi falan diye bakiliyomus sanirim onu demek istedim sezeryandsn 2 ay sonra hamile kalip doguran bile var ama iste her bunye ayni olmuoki bende cok korkuyorum ama yinede beklemicem

Ben test derken kizimin kalbi neden durdu belli olmadi onunla ilgili test demek istedim yani kanda pihti varmi falan diye bakiliyomus sanirim onu demek istedim sezeryandsn 2 ay sonra hamile kalip doguran bile var ama iste her bunye ayni olmuoki bende cok korkuyorum ama yinede beklemicem
biliyorum var 40 çıkınca hemen kalanda var ama bende korkuyorum oğlumla aynı ayda doğsun istiyorum oğluşum 8 aralıkta doğmuştu mart sonu gibi kalırsam 4 ay geçmiş olacak aralık sonuna denk geliyor doğumu inşallah.beklemesem mi siz böyle konuşunca beniimde hemen kalasım geliyo.

biliyorum var 40 çıkınca hemen kalanda var ama bende korkuyorum oğlumla aynı ayda doğsun istiyorum oğluşum 8 aralıkta doğmuştu mart sonu gibi kalırsam 4 ay geçmiş olacak aralık sonuna denk geliyor doğumu inşallah.beklemesem mi siz böyle konuşunca beniimde hemen kalasım geliyo.

demek bu hesaplamaları bi ben yapmıyorum bende marta hamile kalmak istiyorum 2014 bitmeden anne olmak istiyorum.. ama ben ne solesem boş doktorlara iyice danışmak lazım en doğrusunu onlar bilir bünye hazırmı değilmi lütfen yanlış anlamayın fikirlerimle etkilemek istemem kimseyi ben bile bu kadar tedirginken offf rabbim yardım et hayırlı olanını eyle hakkımızda bidaha yaşatma yalvarırım :(

bence kan tahlili yaptırın ümitlendirmek istemem ama ben hamile değilken test yaptığımda akşam tekrar bakmıştım yine tek çizgi gözüküyodu

merhabalar.aslında daha önce yazacaktım ama olmadı bir türlü.
sükürler olsun kızımı 25.12.2013te kucagıma aldım.
ani oldu gelişi.35 haftalık dogdu.
umut olsun sizlere kızlar.Rabbim çok büyük.
Ona tam tevekkül edin ve dua etmeyi hiç ihmal etmeyin.

aysenazım nasılsın cnm çok sevindim rabbim sağlıkla anneli babalı büyütmeyi nasip etsin. bebişimiz nasıl,,,neden 35 te oldu doğum cnm bende yarıyı geçtim hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin cnm

aysenazım nasılsın cnm çok sevindim rabbim sağlıkla anneli babalı büyütmeyi nasip etsin. bebişimiz nasıl,,,neden 35 te oldu doğum cnm bende yarıyı geçtim hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin cnm

amin canım Allah razı olsun.kordon dolanmıs kızıma meger.Allahtan o gün kontrolüm vardı ve nstde ortaya cıktı bu durum.
doktorum hemen o gün sezaryenle doguma aldı.şimdi daha iyi.zorluklarımız oldu.dogumdan sonra eve geldik ama 19 günlükken virüs kaptı kızım.
9 gün küvözde kaldı.cok zor günler gecirdim ama şükürler olsun.

Back
X