cnm benim face sevil karadaş senin?
Evet acil sezeryana aldilar beni ozaman berbatti.. Cünki beni zehirlemis oglumun kani benim kan dolasimima girmis bende ölebilirdim .. Baska cocugum yok ilk oglumdu ama suan tekrar hamileyim dr 1 sene minimum bekle dedi dayanamadim nolacaksa olsun dedik ve 6. ayda ilk denemede hamile kaldim suan dogumuma bi kac hafta var ve cok endiseliyim cok korkuyorum cünki birden bire hareketleri azaldi ve doktorlar biseylerin ters gittigini diyor ama ne oldugunu bilemiyolar sürekli kontrollere gidiyorum hastaneye vs insallah bi mucize olur sag salim alirim bu sefer kardesini kucagima.. Piskolojim alt üst oldu iki yildir hep tetikte yasamaktan biktim 😞 hayirlisi olsun hakkimizda..
sezeryanlıyım ama bı cok prof bısey olmaz dıyomuş...
canım cok sıkkın yarın adet gunum ıkı tane hassas test aldım..bırınde sonuç pozıtıf sılık bısekılde dıgerınde ise negatıf...
pozıtıfı görünce cok sewınmıştım yıne yıkım yasadım((((((((((((((((((((
bence stres yapmayın oda etkilyor olucak inşallah hiç merak etmeyin bu ay olamzsa öbür ay.gerçekten prof öylemi söylüyor gittinizmi bende korunmak istemiyorum ama çok korkuyorum bendemi bıraksam acaba.
canım yazdım ama çok fazla sevil karataş var bir kopya ver
eymen46 cnm van yüzüncü yıl üniversitesi yazıyo birde hepsi kızlarının resmide var profilimde
cnm karataş değil karadaş bide eşimin fotosu var
benimde nehir bilmez çocuklarımın fotosu var
Yeni gelen arkadaslara öncelikle merhaba basiniz sagolsun allahim tekrar evlat acisi yasatmasin baska unutturacak acilar vermesin diyorum ve kendimi hem tanitmak istiyorum. 2012 yilinda ilk denememizde hamile kalip hersey yolunda giden bi hamileligim vardi. Bir kerecik midem bulanmamisti okadar mükemmeldi hersey taki o güne kadar. Oglumun cok hareketli olmasindan sikayetciydim herzaman ve o gün yani 38 haftamda dogumumda basladi diye hastaneye gittik ve kahrolasi doktorlarin ihmalinden hatasindan 3 saat beni beklettiler orada. Oglum coktan alinmasi gerekirken. Tabi o 3 saat bekleyiste yavrum nefessiz kaldi beynine oksijen gitmemis tüm organlari iflas etmis.. Sapa saglam yavrumu aldilar benden. 2 gün kablolara bagli yasadi ve sonrasinda yasama sansi yüksek olmadigindan cekmek zorunda kaldik.. Hala kabullenemedim yokluguna hala bekliyorum onu saka rüya gibi düsünüyorum.. Okadar tatliydi doktorlar bile sasirdi 3-4 aylik yasamis bir bebegin degerleri vardi.. O günden sonra hayata küstüm artik eski ben degilim ama bu aciyla yasamayida ögrendim. Yasaydi oglum 14 aylik yakisikli yaramaz bi böcek olucakti onunla hersey yapacaktik biz herseyyy simdi hergün dua ediyorum nolur bi kere gel rüyama diye henüz hic göremedim.. Cok üzüldügüm agladigim icinmi böyle bilmiyorum ama cok özledim cokkk sevdim onuburnumda tütüyor benim kücük böcegimmmm ..
Evet acil sezeryana aldilar beni ozaman berbatti.. Cünki beni zehirlemis oglumun kani benim kan dolasimima girmis bende ölebilirdim .. Baska cocugum yok ilk oglumdu ama suan tekrar hamileyim dr 1 sene minimum bekle dedi dayanamadim nolacaksa olsun dedik ve 6. ayda ilk denemede hamile kaldim suan dogumuma bi kac hafta var ve cok endiseliyim cok korkuyorum cünki birden bire hareketleri azaldi ve doktorlar biseylerin ters gittigini diyor ama ne oldugunu bilemiyolar sürekli kontrollere gidiyorum hastaneye vs insallah bi mucize olur sag salim alirim bu sefer kardesini kucagima.. Piskolojim alt üst oldu iki yildir hep tetikte yasamaktan biktim 😞 hayirlisi olsun hakkimizda..
sezeryanlıyım ama bı cok prof bısey olmaz dıyomuş...
canım cok sıkkın yarın adet gunum ıkı tane hassas test aldım..bırınde sonuç pozıtıf sılık bısekılde dıgerınde ise negatıf...
pozıtıfı görünce cok sewınmıştım yıne yıkım yasadım((((((((((((((((((((
hemen üzülmeyin daha belli olmayabilir idrar testinde en iyi sonuç kan testinde çıkıyo fırsatınız varsa kan testi yaptırın
bugünden itibaren vitamin içmeye başlıyorum 25 şubatta kontrolum var 40 çıkıo inşallah herşey yolunda gider...
dualarımız senle canım sende bol bol dua et Allahım sagsalım eline kavustursun inşallahEvet acil sezeryana aldilar beni ozaman berbatti.. Cünki beni zehirlemis oglumun kani benim kan dolasimima girmis bende ölebilirdim .. Baska cocugum yok ilk oglumdu ama suan tekrar hamileyim dr 1 sene minimum bekle dedi dayanamadim nolacaksa olsun dedik ve 6. ayda ilk denemede hamile kaldim suan dogumuma bi kac hafta var ve cok endiseliyim cok korkuyorum cünki birden bire hareketleri azaldi ve doktorlar biseylerin ters gittigini diyor ama ne oldugunu bilemiyolar sürekli kontrollere gidiyorum hastaneye vs insallah bi mucize olur sag salim alirim bu sefer kardesini kucagima.. Piskolojim alt üst oldu iki yildir hep tetikte yasamaktan biktim 😞 hayirlisi olsun hakkimizda..
arkadaşlar yavrusu melek olduktan sonra rüyasında gören oldumu hiç ben çok dua ediyorum ama göremiyorum acaba kuzucum bana kırgınmı diye geçiyo içimden(
arkadaşlar yavrusu melek olduktan sonra rüyasında gören oldumu hiç ben çok dua ediyorum ama göremiyorum acaba kuzucum bana kırgınmı diye geçiyo içimden(
cnm ben sürekli bebek emzirme yelaşla mama yapma falan görüyorum ama kendi bebğimi hiç görmedim zaren o bana kırgındır çünkü benim ihmalsizliğim yüzünden melek oldu((
bende hiç görmedim bana küsmüştür diye düşünüyorum gelmiyo hiç rüyalarıma canım oğlum eymenim benim
Demekki herkez ayni dusuncede kuzuslarimiz bize kırgınama bilseler nekadar özledik meleklerimizi bilseler bilmeden zarar verdigimizi Kıyamazlar affederler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?