bugünden itibaren vitamin içmeye başlıyorum 25 şubatta kontrolum var 40 çıkıo inşallah herşey yolunda gider...
arkadaşlar herkese günaydın....bulutgoç cnm yazdığın yazı güzeldi...mesela ben bugun annemlere gidiyorum geliniiz hamile ve orda ayaklarım beni geri itiyo gitme diyo anneme herzaman bir bahane uyduruyorum oda kırılıyor ama gidincede akşam kendimi eve attığımda ağlama krizlerine giriyorum çünkü bende gelinimizle beraber hamileydim beraber beşik bebek şekeri falan alıyoduk şimdi onun herseyi hazır benimkilerse yarım eminimki beni bilerek üzmek istemiyolardır ama bebeklerinden onlaraın hareketlerinden kıyafetlerinden basedince dayanamıyorum((eş konusunaa gelince artık benim eşim beni anlamıyor tamam oda çok üzüldü hastanede ölüm haberini alınca çokta ağlamış fakat dün ben yin ağlama krizlerine girdim bana ARTIK ABARTTIN AĞLAMAN İNANDIRICI GELMİYO ÇEVREDE HERKES SANA PSİKOLOJİSİ BOZUK AMAN YAZIK DİE BAKIYO dedi ve ben çok üzüldüm.kimsenin ne dediği umrumda değil.Delikanlı evladını kaybeden napsın diolar bende diorum ki benim evladımında delikanlı olması için yaşaması gerekirdi evladı büyük olanlar içinde aynı küçük olanlar içinde evlat evlattır ateş düştüğü yeri yakar.birde arkadaşlar ben mutsuz olunca eşimide mutlu edmiyorum heralde biraz bu yüzdende kızıyo bana her gülüşümde konuşmamda yediğimde hatta yattığımda meleğim gözümün önünden hiç gitmiyor.yeni hamilelik haberleri yokmu biraz mutlu olalım....
yapmayın kızlar acınızı yaşayın ama elden ne gelir erkeklerde haklı biizim gibi değillerki biz hissetik onları ağrı acı bulantı hepsini onlara sonrdan sevmek kalıyor onlar biizim gibi olamazlar eşimde ebaana çok kızdı yeter artık kendine gel melek oldu cennete bir kuş bizi bekleyecek ama hiç bişekilede gözümün önünden gitmiyor kuzenim arkadaşım komşum haftalarımız aynıydı mecburen acımı içim eattım hepsini görmeye giitm şimdi gülüyorlar 5 aylık oldular bende iç geçirdim benim oğlumda gitmeseydi şimdi bana gülerdi ya böyle olupta terk etseydi daha kötü olurdu herşeyide vardır bir hayır yüce rabbim eğerki isteseydi ne olursa olsun doğacağı varsa doğradı ama gidecekse ne yaparsan yap yine gider herşey nasip kısmet onlar biiz cennete bekliyorlar onla rşimdi orda bir küçük kuş
Allah sabır versin arkadaşım bende oglumu yeni kaybettim altı ay sonra hamile kalmayı düşünüyorum ilk bebeginizi kaç haftalık kaybettiniz nedeni neydi?
aynen canım ya aynı şeyleri yaşamışız.İnşallah bundan sonra ki yaşayacaklarımız güzel şeyler olsun.Allah ın izniyle daha iyi mutlu haberlerimizi de paylaşırız inşallah canım..
inşallah cnm... ilkınde sebep neydı senın kaç haftalıkken kaybetmıstın? tekrar dusunuyo musun ? test yaptırdınmı cnm sebep arastrmak ıcın felan
bana bir akıl verin arkadaşlar ilk szeryanda birşey olmaz 3 ayını doldur hamile kal diyorlar bende 5 6 ay geçsin diyorum hem korkuyorum hem çok istiyorum .
canım drun nasıl diyorsa öyle yap,3 4 ay sonra kalanları da duydum ama benim drum önce bir sene,çok istediğimi söyleyince 6 ay verdi
kendi doktorum 9 ay dedi başka bir doktor 8 ay dedi başka bir doktor 6 ay dedi 4.kesin 4 ay der.kafam karıştı.sen nezaman kaybettin bebeğini kaç haftalıktın.canım.
canım karnımda nabız atışı durmuştu 26 haftalıktı,diğeri ise 6 haftalıktı,drum 'diğeri düşük değil ve bu ilk düşük olduğu için yapacak bişey yok,üç kadından biri düşük yapar' demişti.
bana da hep oyle dedıler ama bız düşükten sonra test yaptırdık sonuclaı bekliyoruz cnm
bende bu hafta doktora gidecegim test yapariz demisti doktorum sen hangi testleri yaptırdin canım?bana da hep oyle dedıler ama bız düşükten sonra test yaptırdık sonuclaı bekliyoruz cnm
Bu saat oldu ben hala uyanik
benim 10 ay oldu,26 haftalıktı nabız atışı durmuştu.Bir hafta önce de 6 haftalık düşük yaptım,'diğeriyle alakası yok talihsizlik olmuş,her üç kadından biri düşük yapar 2 aya tekrar düşünebilirsin' dedi drum.canım birde beşinci ayda kalıp rahat hamilelik geçirenleri biliyorum ama enazından 6. ayını bekle bence inan zaman öyle geçiyor ki insan şaşırıyor nasıl geçti diye
bana zaman geçmiyor canım hemde hiç çalışmaya başladım dün ama oraya gidince daha kötü oldum 8. ayımda izne ayrılmıştım hep hamileliğimi hatırladım.hala kendimi hamile hissediyorum.müşteriler çarpmasın diye reyon ortasında yürürken karnımı kapatırdım bunun gibi hepsi aklıma geliyo.zaman gerçekten geçmiyor gün sayıyorum heralde ondan.sanada isteyen herkese burdaki arkadaşlarıma yeniden busefer sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
ayyyy cnmm Allah esirgemiş kuzuyu yaaa iyiki kontrolün varmış ve iyiki fark edilmiş eve gelen giden den mi virüs kaptı acaba cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine de bebişede nazarda değer biliyosun herkes temiz kalpli değil yaşadıklarımızı biz biliriz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?