Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

özelden nasıl yazılıyor ben bilmiyorum sen bana yaz zaten bildirim gelir değilmi ben istek göndereyim sana.

50 tane yorum yapmadığım için özelden mesaj yazamıyorum sizin varmı okadar mesajınız varsa ismimin üstüne tıklayın özel mesaj kutusuna tıklayın ordan yazabilirsiniz

Yeni gelen arkadaslara öncelikle merhaba basiniz sagolsun allahim tekrar evlat acisi yasatmasin baska unutturacak acilar vermesin diyorum ve kendimi hem tanitmak istiyorum. 2012 yilinda ilk denememizde hamile kalip hersey yolunda giden bi hamileligim vardi. Bir kerecik midem bulanmamisti okadar mükemmeldi hersey taki o güne kadar. Oglumun cok hareketli olmasindan sikayetciydim herzaman ve o gün yani 38 haftamda dogumumda basladi diye hastaneye gittik ve kahrolasi doktorlarin ihmalinden hatasindan 3 saat beni beklettiler orada. Oglum coktan alinmasi gerekirken. Tabi o 3 saat bekleyiste yavrum nefessiz kaldi beynine oksijen gitmemis tüm organlari iflas etmis.. Sapa saglam yavrumu aldilar benden. 2 gün kablolara bagli yasadi ve sonrasinda yasama sansi yüksek olmadigindan cekmek zorunda kaldik.. Hala kabullenemedim yokluguna hala bekliyorum onu saka rüya gibi düsünüyorum.. Okadar tatliydi doktorlar bile sasirdi 3-4 aylik yasamis bir bebegin degerleri vardi.. O günden sonra hayata küstüm artik eski ben degilim ama bu aciyla yasamayida ögrendim. Yasaydi oglum 14 aylik yakisikli yaramaz bi böcek olucakti onunla hersey yapacaktik biz herseyyy simdi hergün dua ediyorum nolur bi kere gel rüyama diye henüz hic göremedim.. Cok üzüldügüm agladigim icinmi böyle bilmiyorum ama cok özledim cokkk sevdim onu burnumda tütüyor benim kücük böcegimmmm ..

sizle çok benziyoruz benimde oğluşum 5 gün yaşadı 39+4 de doğum yaptım ama hastane ekibinin mız mız hareket etmesi ve benimde anlayamam yüzünden oldu bende çok pişmanlıkduyuyorum kendimi çok suçluyorum benimde oğluşum 2 aylık olacaktı yaşasaydı.peki tekrar bebek varmı.Allah sabır versin canım

allah yardımcmız olsun biz daha yeniyiz çok zor geliyor sizinde mi sezeryandı başka çocuk var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…